Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 363 άτομα (27 μέλη και 336 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Αφοβα
Αυτή η Αννίτα από φυλής βάρδιας μετά τις 11 τ βράδυ, ξανθιά με
Φουλ πρόγραμμα τι παίζει;
Παρα πολυ καλη
Σου τρωει χρονο,ετοιμασε λεφτα λιως μη πας η ξεκαθαρισε εξ αρχης πριν μπεις
Τριτη βαρδια
Μικρή βόλτα στην Ιασωνος
Ειμουν κι εγω νωριτερα,εκανα ενα γυρο αλλα βρηκα κι ενα κλειστο,το μα28 κουρτινα που ηθελα να δω τι εχει αλλα 12.15 εφυγα.Ισως απογευμα.Κακη μερα λογω ρεπο αλλα μεσοβδομαδα ολα θα ναι ανοιχτα

Declan_Rice

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
11
Like
1.991
Πόντοι
491
Αφοβα

Παρα πολυ καλη

Σου τρωει χρονο,ετοιμασε λεφτα λιως μη πας η ξεκαθαρισε εξ αρχης πριν μπεις

Τριτη βαρδια

Ειμουν κι εγω νωριτερα,εκανα ενα γυρο αλλα βρηκα κι ενα κλειστο,το μα28 κουρτινα που ηθελα να δω τι εχει αλλα 12.15 εφυγα.Ισως απογευμα.Κακη μερα λογω ρεπο αλλα μεσοβδομαδα ολα θα ναι ανοιχτα
Τι εννοείς ζητάει μήπως έξτρα ;

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Τι εννοείς ζητάει μήπως έξτρα ;
Οχι αλλα αν σου αργει πχ στο θεμα της πιπας κτλ θα χανεις χρονο κ δε κοβω νασου χαρισουν λεπτα.Αλλα οπως κ να χει εσυ θα πας κ θα δεις τι θα γινει με σενα.Εχω φιλο που παντα δινει 40 οπου κ να παμε.Εγω που δε μπορω το ζυγιζω.Η Μπεκ ειναι γκυλομιλητη.Συνιστω επαναληψεις για μεγιστο κερδος!Αλλιως εχεις παρα πολλες επιλογες συνολικα κ απο τις 3 βαρδιες,δεν εχεις αναγκη καμια,θα ξαναβρεις αλλες τοσες.Αν θες μαυρη εχω αλλη πολυ καλη απο Ομονοια που αν σε μαθει ειναι σουπερ τοπ.Οι υπολοιπες μαυρες που παιζουν ειναι Μπεκη-Μπιουτη αλλα η δευτερη εχει φυγει οποτε μονο Μπεκυ εχεις συν Ναομι του φωκαιας 13 υπογειο.Στα Ιασωνος 1 δεν εχω δει τη μαυρη που εχει αναφερθει.Αλλη μια μαυρη εχει εμφανιστει Ομονοια η οποια ειναι υγιης και ψηλη.Επισης μαυρες τουλαχιστον 5 θα βρεις στο Παρκο Φιξ απο τη πλευρα της Πατησιων στο τελειωμα του Παρκου.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.058
Πόντοι
31.618
Πέρασα από Ιάσωνος 27 για το Νάταλακι και όντος είναι κληστο, ελπίζω να επιστρέψει.
Κληστο και το φυλής 84 της Ράνιας πριν λίγο.
Τελικά πέρασα με Άννα στη χωματιανου όπου έκανα σούπερ πορνοσταρικο γαμιση πίπα στα όρθια και πισοκολητο στα όρθια πανό στο κρεβάτι με το ένα πόδι της στον τοίχο,από φαντάρος είχα να κάνω τέτοια κόλπα ,το μορο έχει όρεξη.

Chemical Warfare

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Κριτικές
4
Like
565
Πόντοι
20
Περασμα 2η φορα με Λορι στο Φωκαιας 27 πανω. Ειναι σκιννι νεαρη λατινα για ειδικα γουστα με αρκετα χαλαρο δερμα λογω εγκυμοσυνης. Μεσα κανει αρκετα καλη δουλεια για λατινα με καλη πιπα. Κανει και εξτρα για τους ενδιαφερομενους αν και σχετικα τσιμπημενο.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
Αλλη μια μαυρη εχει εμφανιστει Ομονοια η οποια ειναι υγιης και ψηλη.Επισης μαυρες τουλαχιστον 5 θα βρεις στο Παρκο Φιξ απο τη πλευρα της Πατησιων στο τελειωμα του Παρκου.

Πως είσαι σίγουρος ότι είναι υγιής; Όποτε πηγαίνεις μαζί της σου δείχνει ταυτότητα και αποτελέσματα εξετάσεων από το Νοσοκομείο του Συγγρού;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
Η θεία Σόνια (γνωστή ως Hoover) είναι σε άδεια ή έχει αλλάξει εργασιακό χώρο;

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
1.746
Πόντοι
206
Περασμα 2η φορα με Λορι στο Φωκαιας 27 πανω. Ειναι σκιννι νεαρη λατινα για ειδικα γουστα με αρκετα χαλαρο δερμα λογω εγκυμοσυνης. Μεσα κανει αρκετα καλη δουλεια για λατινα με καλη πιπα. Κανει και εξτρα για τους ενδιαφερομενους αν και σχετικα τσιμπημενο.
Σκιννυ μμμ ενδιαφέρον από έξτρα τί κάνει κ πόσο τσιμπημενο;

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.741
Πόντοι
216
Πέρασα με Ιρινούσκα σήμερα...

Έχει παχύνει όντως. Έγινε σαν την Καίτη αλλά σε λίγο πιο ψηλό. Προσωπικά και τις 2 τις βρίσκω κάπως "άχρωμες", όμως αν βγάζουν γούστα κερδίζουν πόντους. Για normies πάντως είναι ok

Τα σημάδια που αναφέρθηκαν είναι ραγάδες. Εγώ περίμενα να δω κάτι ανθυγιεινό σαν αυτά που έχουν οι πρεζούδες

Την πήρα στο τέλος της βάρδιας και ήταν εμφανώς κουρασμένη :sleeping:

01.jpg
1780173470174.png

Την πέτυχα πιο μετά στη Λιοσίων με το καρότσι, μία μιλφ (μάνα της;), και έναν Σλάβο πιτσιρικά (άντρα της;) που κρατούσε το μπεμπέ :babycry: Όταν με αντίκρισε έκανε λες και είδε φάντασμα οπότε άλλαξα πεζοδρόμιο για να μην στραβώσει και μου ρίξει ban :ban:
Μάλλον μπήκαν στον Σκλαβενίτη γιατί τους έχασα
Ποια ειναι η ΕΙρηνουσκα? Που δουλευει?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Πως είσαι σίγουρος ότι είναι υγιής; Όποτε πηγαίνεις μαζί της σου δείχνει ταυτότητα και αποτελέσματα εξετάσεων από το Νοσοκομείο του Συγγρού;
Πηγαινε δες τη

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
@145 αδερφέ μ έχεις καμία ενημέρωση βραδινή από φυλής ;
Σημερα οχι γιατι πηγα πρωτη βαρδια.Δεν αλλαζει πολυ η κατασταση,απλα εχε το νου σου οτι λογω μερας παιζουν ρεπο,απουσιες κτλ.Γενικα οτι διαβαζεις κ σε παλαιοτερα ισχυει ακομα κατα μεγαλο ποσοστο.Τα γουστα σου δε ξερω οποτε πρεπει να κατεβεις να δεις.Εγω προτεινω,ως εκει φτανω παικτη μου.Συνιστω να πηγαινεις απο μεσοβδομαδα για να μη τα βρισκεις κλειστα κ να μη λειπουν οσο γινεται με καλυψεις ρεπο κ.α.

Declan_Rice

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
11
Like
1.991
Πόντοι
491
Σημερα οχι γιατι πηγα πρωτη βαρδια.Δεν αλλαζει πολυ η κατασταση,απλα εχε το νου σου οτι λογω μερας παιζουν ρεπο,απουσιες κτλ.Γενικα οτι διαβαζεις κ σε παλαιοτερα ισχυει ακομα κατα μεγαλο ποσοστο.Τα γουστα σου δε ξερω οποτε πρεπει να κατεβεις να δεις.Εγω προτεινω,ως εκει φτανω παικτη μου.Συνιστω να πηγαινεις απο μεσοβδομαδα για να μη τα βρισκεις κλειστα κ να μη λειπουν οσο γινεται με καλυψεις ρεπο κ.α.
Εχω φάει σκάλωμα να γαμησω μαύρη κόλλησα με μπεκι από κριτικές π έχω δει πήγα πρωί κ απόγευμα κ δεν την βρήκα είπα να μπω στην Κατρίν Φιλιππίδου 11α αλλά είχε πολύ κόσμο σε αναμονή κ την έκανα , η Αντελινα π με ενδιέφερε μ είπες ότι είναι τρίτη βάρδια αλλά με ενημέρωσε κάποιος ότι λείπει

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
16
Like
984
Πόντοι
310
Μεταμεσονύκτια τσάρκα Μεταξουργείο

Δυστυχώς το Κολωνού 27Α έχει πάει και αυτό στα 20€. Είχε 2 λατίνες, αλλά δεν με συγκίνησαν και λόγω τιμής δεν μπήκα καν στη διαδικασία να κρατήσω ονόματα

Κατάθεση στην Έμιλυ στο Κολωνού 45 βάθος διαδρόμου, ακολουθεί κριτική

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Εχω φάει σκάλωμα να γαμησω μαύρη κόλλησα με μπεκι από κριτικές π έχω δει πήγα πρωί κ απόγευμα κ δεν την βρήκα είπα να μπω στην Κατρίν Φιλιππίδου 11α αλλά είχε πολύ κόσμο σε αναμονή κ την έκανα , η Αντελινα π με ενδιέφερε μ είπες ότι είναι τρίτη βάρδια αλλά με ενημέρωσε κάποιος ότι λείπει
Εγω προσφατα την ειδα.Αν εφυγε στο καπακι δε ξερω γτ ψαχνω τη Νελλη εκει.Προσεχε οτι μαθαινεις να ναι απο τσατσα που δουλευει με τη κοπελα που θες.Κατριν δεν ειναι μαυρη.Η Μπεκη ισως ειχε ρεπο η περιοδο,δουλευει δε χανεται.Πηγαινε Ναομι,την ειδα σημερα αρα δουλευει στα σιγουρα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Μεταμεσονύκτια τσάρκα Μεταξουργείο

Δυστυχώς το Κολωνού 27Α έχει πάει και αυτό στα 20€. Είχε 2 λατίνες, αλλά δεν με συγκίνησαν και λόγω τιμής δεν μπήκα καν στη διαδικασία να κρατήσω ονόματα

Κατάθεση στην Έμιλυ στο Κολωνού 45 βάθος διαδρόμου, ακολουθεί κριτική
Παρα πολυ ακυροι.Ξεκινησαν με 10,φεραν κοριτσι,φτιαξαν βαρδιες κ κανουν αυξηση επιλεκτικη,συνταγη αποτυχιας.Κ εχουν απεναντι σειρα διαχρονικων πετυχημενων οικων

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.521
Πόντοι
26.386
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:30

Πραγματι στο Κ27 τωρα ζητανε 20 ευρω ...με το που το ακουσα, ουτε καν εκατσα να δω τις κοπελες που ειχε.....Ας το ξαναπουμε αλλη μια φορα μηπως και το καταλαβουν οι "αρμοδιοι".....Αν ειναι να πηγαινουμε Μεταξουργειο και να σκαμε 20ρια, τοτε χαιρω πολυ παμε και στη Φυλης ρε παιδες....

Στα ψηλα τις Ιασωνος τωρα τελευταια υπαρχει μια μεταγραφη απο το Λεωνιδου 28, η ψηλη Ελληνιδα Μελαχρινη Γκιλφ η Τζεννη, η οποια ακομα πιο παλια δουλευε στο ΜΑ 17 οροφος....Ειτε θα δουλευει στο Ιασωνος 1α ειτε στο Ιασωνος 1γ, παντα νυχτερινη βαρδια....αποψε την πετυχα στο Ι1γ και ξαναπερασα μαζι της επειτα απο σχεδον κανα 8μηνο....Παραμενει μια αρκετα καλη ρομαντικη Γκιλφ (γλωσσοφιλα, ακαποτη πιπα) με αρκετα καλο σωμα για την ηλικια της....μια αλλαγη που ειδα ειναι οτι εχει μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια της....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:30

Πραγματι στο Κ27 τωρα ζητανε 20 ευρω ...με το που το ακουσα, ουτε καν εκατσα να δω τις κοπελες που ειχε.....Ας το ξαναπουμε αλλη μια φορα μηπως και το καταλαβουν οι "αρμοδιοι".....Αν ειναι να πηγαινουμε Μεταξουργειο και να σκαμε 20ρια, τοτε χαιρω πολυ παμε και στη Φυλης ρε παιδες....

Στα ψηλα τις Ιασωνος τωρα τελευταια υπαρχει μια μεταγραφη απο το Λεωνιδου 28, η ψηλη Ελληνιδα Μελαχρινη Γκιλφ η Τζεννη, η οποια ακομα πιο παλια δουλευε στο ΜΑ 17 οροφος....Ειτε θα δουλευει στο Ιασωνος 1α ειτε στο Ιασωνος 1γ, παντα νυχτερινη βαρδια....αποψε την πετυχα στο Ι1γ και ξαναπερασα μαζι της επειτα απο σχεδον κανα 8μηνο....Παραμενει μια αρκετα καλη ρομαντικη Γκιλφ (γλωσσοφιλα, ακαποτη πιπα) με αρκετα καλο σωμα για την ηλικια της....μια αλλαγη που ειδα ειναι οτι εχει μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια της....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Ειναι αυτη με το τριχωτο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom