Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (25 μέλη και 289 επισκέπτες)

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.654
Πόντοι
1.446
Αυτή ψιλο έλεγε όταν ήταν στο μετάξι.... Με ένα 10ρικο έμπαινες και την όργωνες αλλά στο 20ρικο δεν την έχω πάρει ποτέ
Θυμήθηκα την είχα πάρει Μεταξι στα μεγα Αλέκου με 10€. Βέβαια μπήκα γάμησα στα 4 έχυσα και έφυγα στα 5 λεπτά. Ήταν άλλη φάση και δεν το έκλαψα το 10αρι αλλά στο 20€ ναι την πάτησα, δεν την θυμήθηκα.

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.067
Πόντοι
371
Πέρασα από Κολωνού 48 το μεσημέρι και ρωτάω την τσατσά μέχρι τι ώρα θα δουλέψει η Πάολα. Μου είπε μέχρι 10 το βράδυ και λέω οκει θα περάσω απόγευμα. Περνάω 7 και είχε Νικόλ, Σοφία. Η καργιολα μου είπε ψέματα

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.319
Πόντοι
7.621
Πέρασα από Κολωνού 48 το μεσημέρι και ρωτάω την τσατσά μέχρι τι ώρα θα δουλέψει η Πάολα. Μου είπε μέχρι 10 το βράδυ και λέω οκει θα περάσω απόγευμα. Περνάω 7 και είχε Νικόλ, Σοφία. Η καργιολα μου είπε ψέματα
Μαλακισμενη ! Αν δεν της αρέσει η δουλειά της υπάρχουν και άλλες δουλειές !

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.635
Πόντοι
491
Οι τσατσαδες ώρες ώρες γίνονται πολύ σπαστικές με τα ψέματα τους για να περάσεις στο δωμάτιο ειδικά στα Φιλλιπίδου 11α και β . Πρωσοπικη εμπειρία πριν λίγες ημέρες να ανακοινώνεται ψεύτικο πρόγραμμα στο 11β με τις φολολατινες που έχουν

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.319
Πόντοι
7.621
Μαρία - ΑγγΑΡΙΑ από ΡουΜΑΝΙΑ

Φώκαιας 19, ώρα 17:42 περιμένω στο δωμάτιο όπως μπαίνεις αριστερά με τον καθρέφτη στο ταβάνι.
Η Μαρία: Νταρντανοχοντρη, μελαχρινή , κανονικό προσωπάκι, κοιλιά, τεράστιο κώλο, μπούτια, βυζιά 4+ στητά, γενικά όλα στην ανιούσα, σφιχτά και έλαμπαν λόγω ηλικίας της 20 ετών.
Μπαίνει μέσα ψυχρά χαιρετάει με βρίσκει όρθιο, γυμνό, ημικαβλωμενο. Την πλησιάζω κάνει ντρίπλα πάει προς κρεβάτι, τι κάνεις καλά; Όλα καλά; Ναι απαντάω εσύ; Ναι.
Πάω να πιάσω βυζί, ΠΩΣ ΘΕΣ την πίπα;
Λέω ελεύθερο. Έλα.
Ξαπλώνω, Βγάζει μωρομαντιλο και τον καθαρίζει λες και είναι με λεβιές παλιού ΚΤΕΛ που αλλάζεις ταχύτητες. Αδιαφορία το βλέμμα της στο ταβάνι. Πίπα αμυντική με το σώμα στα πλάγια να κρύβει τα πελώρια βυζιά της κτλπ γνωστά.
Βάζει κρέμα, στάση από πάνω και κοιτούσε τον εαυτό της στο καθρέφτη καθώς ανεβοκατεβαινε, πλαφ πλαφ και τα βυζιά της σε απόσταση να μην μπορώ να τα βάλω στο στόμα μου.
Σε 1,5 λεπτό, κατεβαίνει, έλα πως θες τώρα;
Λέω έλα άντε πάμε στα 4...
Πλαφ πλαφ; Αλλά Έφυγε όλο το βαϊμπ σαν να γαμουσα έπιπλο.. έβαζε και δάκτυλο νύχι να μου ξύνει την αρχιδοραφη λες και θα χύσω γρηγορότερα. :jerking:Εκεί βέβαια βογγουσε, που πριν ήταν σιωπηλή.
Τεσπά, βγαίνω της λέω κάτσε έτσι, κοιτούσα τον κώλο της και τράβηξα μια παχιά και έχυσα στο προφυλακτικό. Έβαζε δάκτυλο στην κλειτορίδα της και τον κουνούσε.
Χύνω, 2,5δευτερολεπτα μετά ευχαριστώ, γεια σου. Βάζει το σουτιέν και φεύγει.
Κόστος:20€ που τα έκλαψα, 28,67€ ο Σκλαβενίτης μια τσάντα και ένα κωλοχαρτο πακέτο. ‍⚖️⚖️
Αν θα την ξανάσυναντουσες; Με τίποτα!
Μεγάλε μας έκοψες τα φτερά τώρα :( μια με βυζάρες που να πασ και να το ευχαριστηθεις ρε πουστη μου

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.654
Πόντοι
1.446
Οι τσατσαδες ώρες ώρες γίνονται πολύ σπαστικές με τα ψέματα τους για να περάσεις στο δωμάτιο ειδικά στα Φιλλιπίδου 11α και β . Πρωσοπικη εμπειρία πριν λίγες ημέρες να ανακοινώνεται ψεύτικο πρόγραμμα στο 11β με τις φολολατινες που έχουν
Πέρασα και εγώ σήμερα από κει. Την μυριστηκα την φολα αλλά την έπαθα από αλλού, Ρουμανία μεριά.

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.635
Πόντοι
491

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.901
Πόντοι
7.636
Ισχυει...πρεπει να λενε στο σαλονι ακριβως τι κανει η καθε κοπελα...οχι να μπαινεις και να γινονται τα μισα απ οσα ανακοινωνονται...σεβαστο αν μια κοπελα π.χ δεν θελει να κανει ελ.στοματικο η 69...αρκει να το ξερει ο πελατης που θα μπει στο δωματιο...αυτο ζηταμε..κι οχι κολπακια για να μπουμε...ετσι απλα το μονο που καταφερνουν ειναι να μπει μεν τη συγκεκριμενη φορα ο πελατης...αλλα να μην τον ξαναδουν...κι αυτα μαθαινονται σφαιρα...οποτε μετα δε παταει κανεις...

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.683
Πόντοι
216
Εννοείται από εποχές κοβιντ 2,3,4 που έκαναν ανοίγματα τα μπουρδέλα και έφερναν τέτοιες
Άλλο ρωτήσα όμως...Αν έχεις δοκιμάσει κάποια συγκεκριμένη από αυτές που τώρα έχει εκεί.

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.654
Πόντοι
1.446
Άλλο ρωτήσα όμως...Αν έχεις δοκιμάσει κάποια συγκεκριμένη από αυτές που τώρα έχει εκεί.
Όχι άλλα διαβάζεις από εδώ κριτικές. Τώρα άμα σου κάτσει μια στις 10 και πάει καλά,. πιστέψε με στην επόμενη φορά δεν θα είναι τόσο καλά. Είναι high Risk low reward για τέτοιες γκόμενες. Οι Ρωσίδες πάλι είναι εγγύηση.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.683
Πόντοι
216
Εννοείται από εποχές κοβιντ 2,3,4 που έκαναν ανοίγματα τα μπουρδέλα και έφερναν τέτοιες
Όχι άλλα διαβάζεις από εδώ κριτικές. Τώρα άμα σου κάτσει μια στις 10 και πάει καλά,. πιστέψε με στην επόμενη φορά δεν θα είναι τόσο καλά. Είναι high Risk low reward για τέτοιες γκόμενες. Οι Ρωσίδες πάλι είναι εγγύηση.
Δεν έχω διαβάσει κακή κριτική για τις συγκεκριμένες που δουλεύουν αυτή την περίοδο εκεί τώρα.

Surgeon

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
10
Like
1.235
Πόντοι
4.365
Καλημέρα,
Στο Μαραθώνος 59 πόσες Σοφίες υπάρχουν?
Τη προηγουμενη εβδομάδα πέτυχα στο αριστερό (υπόγειο) μια Σοφία με αρκετά καλό σώμα, ψηλή με ζουμερή κωλαρα, εμφανίστηκε με κόκκινο στριγγακι.
Ξέρει κάποιος πως είναι στο δωμάτιο? Ευχαριστώ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.689
Πόντοι
49.090
Καλημέρα,
Στο Μαραθώνος 59 πόσες Σοφίες υπάρχουν?
Τη προηγουμενη εβδομάδα πέτυχα στο αριστερό (υπόγειο) μια Σοφία με αρκετά καλό σώμα, ψηλή με ζουμερή κωλαρα, εμφανίστηκε με κόκκινο στριγγακι.
Ξέρει κάποιος πως είναι στο δωμάτιο? Ευχαριστώ
Δύο αν δείς από τις ενημερώσεις που δουλεύουν και στο αδελφό Βέργας 3 ,η Σοφία η Ρωσοφωνη και η Σοφία η λατίνα. Μέσα και οι δύο λίγα πράγματα.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
481
Στις πρωινες βάρδιες είναι εντάξει πάντως.
Τι παθαίνουν το βράδυ...;
Αλλά κορίτσια, άλλες τσατσά δες, άλλη "πολιτικη"? :think:

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.310
Πόντοι
3.656
Μελαχρινή αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30 την έκοψα ωραίο προσωπο ειχε λίγο κοιλιά ελευθερο στοματικό ανακοινώθηκε...τα 17αρια ήταν κλειστά....Ντάρια πολύ καλή ,δε την ρώτησα αν παίζει και 2η βάρδια,δε την έχω δει όμως ποτέ...
Ντάρια καταπιονα, τα σ/κ εναλλάσσεται στα Άγκυρας 9&12 διπλοβαρδια..

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.305
Πόντοι
3.665
Μεγάλε μας έκοψες τα φτερά τώρα :( μια με βυζάρες που να πασ και να το ευχαριστηθεις ρε πουστη μου
Δεν εχει βυζαρες για το εμβαδον της, ουτε καν 4αρι, ουτε καν στητες και ειναι και ασύμμετρες, μια χοντρονταρντανα πιτσιρικα ειναι..
Η εκτιμιση στηθους εδω μεσα εχει παει περιπατο..
Μονο ο Σμυρνης ηταν αντικειμενικος πριν το "Live επιγραμματικά"

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.700
Πόντοι
201
Μύστες γνωρίζει κανείς αν η φολα η Ρουμάνα Σάρα που δουλεύετε φωκ25 μαζί με τζανινα δουλεύει ακόμα?

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.319
Πόντοι
7.621
Δεν εχει βυζαρες για το εμβαδον της, ουτε καν 4αρι, ουτε καν στητες και ειναι και ασύμμετρες, μια χοντρονταρντανα πιτσιρικα ειναι..
Η εκτιμιση στηθους εδω μεσα εχει παει περιπατο..
Μονο ο Σμυρνης ηταν αντικειμενικος πριν το "Live επιγραμματικά"
Γενικά δεν υπάρχουν βυζαρες και αρκούμαστε εμείς οι βυζακιδες με ένα 2,5 αντε 3. Τελικά ήταν η Εύα που έγινε Μαρία αλλά αν δεν αφήνει τουλάχιστον να τα γλεντήσεις ε να πάει να γαμηθει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μύστες γνωρίζει κανείς αν η φολα η Ρουμάνα Σάρα που δουλεύετε φωκ25 μαζί με τζανινα δουλεύει ακόμα?
Συνήθως είναι εκεί απογεύματα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom