Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 529 άτομα (10 μέλη και 519 επισκέπτες)

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.896
Πόντοι
10.026
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ALERT!

Καλημέρα, σε όλους τους συναγωνιστές. Όσοι παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μου, θα έχετε ήδη διαπιστώσει την ειλικρίνεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών που μοιράζομαι. Η συγκεκριμένη ανάρτηση αφορά τη Φωτεινή, από το μπουρδέλο της Ιάσωνος 44Β, μιας και αρκετοί την αναζητούν τον τελευταίο καιρό. Πριν από, περίπου, ενάμιση μήνα ένα δικό μου άτομο είχε μία επικίνδυνη επαφή, μαζί της. Το ίδιο άτομο είχε και άλλη μία, επικίνδυνη επαφή, με άλλη γυναίκα, εκτός Αθηνών. Για να μην πλατιάζω: Ο συγκεκριμένος δαγνώστηκε με βλεννόρροια και κατέληξε να πίνει αντιβίωση, συν δύο ενέσεις στον κώλο. Οπότε, έχουμε δύο τινά: Είτε κόλλησε από την Φωτεινή, είτε από την άλλη γυναίκα και το μετέδωσε στην Φωτεινή. Δεν θέλω, σε καμία περίπτωση, να στοχοποιήσω την συγκεκριμένη ιερόδουλη. Όμως, από την στιγμή που αντιλήφθηκα το συμβάν και συνδύασα τα γεγονότα, είναι υποχρέωση μου, να σας ενημερώσω. Δεν γνωρίζω κανέναν, από εσάς, αλλά σας θεωρώ φιλαράκια μου και δεν θέλω να πάθει κανένας τίποτα. Ωραίες οι πουτάνες, τα γαμήσια και οι λαγνείες, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα!

ΙΑΤΡΙΚΟ-ΣΗΜΑ.jpg

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446
. Μάλιστα φώναξε την τσατσά να μπει στο δωμάτιο και να δει τα... κάλλη του συναγωνιστή.
Πραγματικά πρέπει να δώσει αναφορά γιατί πληρώνεται και η τσατσά από την πουτανα και το σπίτι. Κοιτάνε και τα αφεντικά στις κάμερες και ρωτάνε μετά με τηλέφωνο, γιατί τον διώξατε αυτόν...; :think:

nonamenoface4

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2026
Κριτικές
2
Like
113
Πόντοι
0
Λιοσίων 73 ποια είναι που λένε ότι είναι μουναρα ; Και ο vibrator το είπε στο βίντεο ότι είδε μια γυναικάρα.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.409
Πόντοι
1.056
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ALERT!

Καλημέρα, σε όλους τους συναγωνιστές. Όσοι παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μου, θα έχετε ήδη διαπιστώσει την ειλικρίνεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών που μοιράζομαι. Η συγκεκριμένη ανάρτηση αφορά τη Φωτεινή, από το μπουρδέλο της Ιάσωνος 44Β, μιας και αρκετοί την αναζητούν τον τελευταίο καιρό. Πριν από, περίπου, ενάμιση μήνα ένα δικό μου άτομο είχε μία επικίνδυνη επαφή, μαζί της. Το ίδιο άτομο είχε και άλλη μία, επικίνδυνη επαφή, με άλλη γυναίκα, εκτός Αθηνών. Για να μην πλατιάζω: Ο συγκεκριμένος δαγνώστηκε με βλεννόρροια και κατέληξε να πίνει αντιβίωση, συν δύο ενέσεις στον κώλο. Οπότε, έχουμε δύο τινά: Είτε κόλλησε από την Φωτεινή, είτε από την άλλη γυναίκα και το μετέδωσε στην Φωτεινή. Δεν θέλω, σε καμία περίπτωση, να στοχοποιήσω την συγκεκριμένη ιερόδουλη. Όμως, από την στιγμή που αντιλήφθηκα το συμβάν και συνδύασα τα γεγονότα, είναι υποχρέωση μου, να σας ενημερώσω. Δεν γνωρίζω κανέναν, από εσάς, αλλά σας θεωρώ φιλαράκια μου και δεν θέλω να πάθει κανένας τίποτα. Ωραίες οι πουτάνες, τα γαμήσια και οι λαγνείες, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα!

ΙΑΤΡΙΚΟ-ΣΗΜΑ.jpg
Τετοιες ενεσεις τυπε???:think:
f73364111149389.Y3JvcCwyNTUyLDE5OTYsMCwyNzc.jpg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.375
Πόντοι
201
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ALERT!

ΙΑΤΡΙΚΟ-ΣΗΜΑ.jpg
εχω βρεθει πριν απο 2/5 μηνες..ελ.στοματικο , σεξ με λαστιχο- δεν εχω κατι...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
28
Like
13.833
Πόντοι
17.045
Μάϊος, ο μήνας που καβλώνουν οι γαϊδάροι.

Μεσημέρι, πριν λίγο

Κων/πόλεως 166 υπόγειο
Λίλη, απλό

Κων/πόλεως 166 ισόγειο
α) Άννα, και
β) Αναστασία, πιο παρακμιακή μιλφο-γκιλφ από την Άννα

Ιωαννίνων 3 ισόγειο (ο όροφος κλειστός)
α) Μαρία, ευτραφής και
β) Λάνα. Η Λάνα έχει έναν πελώριο κώλο, που όταν της τον έχεις περάσει στα τέσσερα, είναι σα να οδηγείς φεράρι.

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446
Λιοσίων 73 ποια είναι που λένε ότι είναι μουναρα ; Και ο vibrator το είπε στο βίντεο ότι είδε μια γυναικάρα.
Η Κιμ λατίνα, ή καμία άλλη απλά ρε φίλε φόλα είναι όλες τους. Εμφανίζονται γυμνές με ωραία σώματα και βυζιά αλλά γάμησε τα.

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.593
Πόντοι
7.621
Έπρεπε να κατέβω προς Ομόνοια σήμερα το πρωί για κάτι δουλείες και μιας και ήμουν καυλωμένος ,αποφάσισα να πάω για πρώτη φορά 1η βάρδια στα γνωστά μέρη στη Βικτώρια.... σε αυτό συνέβαλε φυσικά και ο μουντός καιρός...γενικά υπήρχε μια διαφορετική αίσθηση σε σχέση με όλες σχεδόν τις φορές οπου έχω πάει μετά τη δύση του ηλιού....κατέληξα Ντάρια στο Αγκύρας 9 ,καλή περιποίηση ,ωραίο μιλφόνι,άξιζε το 20αρι....Καλό σουκού.

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.593
Πόντοι
7.621
Συνοπτικά
1η βάρδια
Βικτώρια
Διδυμου 27>Βικτώρια,Τάνια,Χριστίνα
Φωκαίας 19:Λίζα,Αλίνα
Φυλής 86α:Ειρήνη
Φυλής 86β:Λάνα
Αγκύρας 12α:Λία και άλλη μια την ξέχασα
Αγκύρας 9:Ντάρια και Κορίνα(αν δε κάνω λάθος ήταν δωμάτιο)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.437
Πόντοι
2.916
Έπρεπε να κατέβω προς Ομόνοια σήμερα το πρωί για κάτι δουλείες και μιας και ήμουν καυλωμένος ,αποφάσισα να πάω για πρώτη φορά 1η βάρδια στα γνωστά μέρη στη Βικτώρια.... σε αυτό συνέβαλε φυσικά και ο μουντός καιρός...γενικά υπήρχε μια διαφορετική αίσθηση σε σχέση με όλες σχεδόν τις φορές οπου έχω πάει μετά τη δύση του ηλιού....κατέληξα Ντάρια στο Αγκύρας 9 ,καλή περιποίηση ,ωραίο μιλφόνι,άξιζε το 20αρι....Καλό σουκού.
Καλα εκανες.Η Νταρια των αγκυρας κ η Χριστινα των μαραθωνος ειναι οι πιο αξιολογες κουγκαρς με πραγματικα ωραια εμφανιση χωρις κιλα κτλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θυμησε μου εμφανιση της.Στα 17αρια πηγες η δεν ηταν ανοιχτα?

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.593
Πόντοι
7.621
Καλα εκανες.Η Νταρια των αγκυρας κ η Χριστινα των μαραθωνος ειναι οι πιο αξιολογες κουγκαρς με πραγματικα ωραια εμφανιση χωρις κιλα κτλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θυμησε μου εμφανιση της.Στα 17αρια πηγες η δεν ηταν ανοιχτα?
Μελαχρινή αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30 την έκοψα ωραίο προσωπο ειχε λίγο κοιλιά ελευθερο στοματικό ανακοινώθηκε...τα 17αρια ήταν κλειστά....Ντάρια πολύ καλή ,δε την ρώτησα αν παίζει και 2η βάρδια,δε την έχω δει όμως ποτέ...

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.437
Πόντοι
2.916
Μελαχρινή αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30 την έκοψα ωραίο προσωπο ειχε λίγο κοιλιά ελευθερο στοματικό ανακοινώθηκε...τα 17αρια ήταν κλειστά
Α οκ.Αν πας βραδυ η νυχτα στειλε μου να σου πω που θα τσεκαρεις.Στειλε μου για οτι ειναι,ξερεις.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
Η Κιμ λατίνα, ή καμία άλλη απλά ρε φίλε φόλα είναι όλες τους. Εμφανίζονται γυμνές με ωραία σώματα και βυζιά αλλά γάμησε τα.
Έχεις δοκιμάσει κάποια εκεί και το λες αυτό;

dimi7064i

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
20
Like
5.297
Πόντοι
2.021
Περασμα μεσημερακι απο Αγκυρας 9 με την Αναστασια. Ξανθια μεγαλογυναικα αλλα καυλωνει πολυ και γουσταρει. Τιμια πιπα με περασμα απο αρχιδια και σπεσιαλ γλειφοκωλαδα. Με πιπωνε ξαπλωμενη και εγω της εβαζα δυο δυο τα δαχτυλα στο μουνι οπου κατεβασε φουλ υγρα. Δεν αντεξα και την εχυσα στα βυζια. Καλη περιπτωση αν δεν σε ενδιαφερει η εμφανιση αλλα θες καλες υπηρεσιες.

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446
Μαρία - ΑγγΑΡΙΑ από ΡουΜΑΝΙΑ

Φώκαιας 19, ώρα 17:42 περιμένω στο δωμάτιο όπως μπαίνεις αριστερά με τον καθρέφτη στο ταβάνι.
Η Μαρία: Νταρντανοχοντρη, μελαχρινή , κανονικό προσωπάκι, κοιλιά, τεράστιο κώλο, μπούτια, βυζιά 4+ στητά, γενικά όλα στην ανιούσα, σφιχτά και έλαμπαν λόγω ηλικίας της 20 ετών.
Μπαίνει μέσα ψυχρά χαιρετάει με βρίσκει όρθιο, γυμνό, ημικαβλωμενο. Την πλησιάζω κάνει ντρίπλα πάει προς κρεβάτι, τι κάνεις καλά; Όλα καλά; Ναι απαντάω εσύ; Ναι.
Πάω να πιάσω βυζί, ΠΩΣ ΘΕΣ την πίπα;
Λέω ελεύθερο. Έλα.
Ξαπλώνω, Βγάζει μωρομαντιλο και τον καθαρίζει λες και είναι με λεβιές παλιού ΚΤΕΛ που αλλάζεις ταχύτητες. Αδιαφορία το βλέμμα της στο ταβάνι. Πίπα αμυντική με το σώμα στα πλάγια να κρύβει τα πελώρια βυζιά της κτλπ γνωστά.
Βάζει κρέμα, στάση από πάνω και κοιτούσε τον εαυτό της στο καθρέφτη καθώς ανεβοκατεβαινε, πλαφ πλαφ και τα βυζιά της σε απόσταση να μην μπορώ να τα βάλω στο στόμα μου.
Σε 1,5 λεπτό, κατεβαίνει, έλα πως θες τώρα;
Λέω έλα άντε πάμε στα 4...
Πλαφ πλαφ; Αλλά Έφυγε όλο το βαϊμπ σαν να γαμουσα έπιπλο.. έβαζε και δάκτυλο νύχι να μου ξύνει την αρχιδοραφη λες και θα χύσω γρηγορότερα. :jerking:Εκεί βέβαια βογγουσε, που πριν ήταν σιωπηλή.
Τεσπά, βγαίνω της λέω κάτσε έτσι, κοιτούσα τον κώλο της και τράβηξα μια παχιά και έχυσα στο προφυλακτικό. Έβαζε δάκτυλο στην κλειτορίδα της και τον κουνούσε.
Χύνω, 2,5δευτερολεπτα μετά ευχαριστώ, γεια σου. Βάζει το σουτιέν και φεύγει.
Κόστος:20€ που τα έκλαψα, 28,67€ ο Σκλαβενίτης μια τσάντα και ένα κωλοχαρτο πακέτο. ‍⚖️⚖️
Αν θα την ξανάσυναντουσες; Με τίποτα!

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.482
Πόντοι
446

Φώκαιας 19, ώρα 17:42 περιμένω στο δωμάτιο όπως μπαίνεις αριστερά με τον καθρέφτη στο ταβάνι.
Η Μαρία: Νταρντανοχοντρη, μελαχρινή , κανονικό προσωπάκι, κοιλιά, τεράστιο κώλο, μπούτια, βυζιά 4+ στητά, γενικά όλα στην ανιούσα, σφιχτά και έλαμπαν λόγω ηλικίας της 20 ετών.
Μπαίνει μέσα ψυχρά χαιρετάει με βρίσκει όρθιο, γυμνό, ημικαβλωμενο. Την πλησιάζω κάνει ντρίπλα πάει προς κρεβάτι, τι κάνεις καλά; Όλα καλά; Ναι απαντάω εσύ; Ναι.
Λέω ελεύθερο. Έλα.
Ξαπλώνω, Βγάζει μωρομαντιλο και τον καθαρίζει λες και είναι με λεβιές παλιού ΚΤΕΛ που αλλάζεις ταχύτητες. Αδιαφορία το βλέμμα της στο ταβάνι. Πίπα αμυντική με το σώμα στα πλάγια να κρύβει τα πελώρια βυζιά της κτλπ γνωστά.
Βάζει κρέμα, στάση από πάνω και κοιτούσε τον εαυτό της στο καθρέφτη καθώς ανεβοκατεβαινε, πλαφ πλαφ και τα βυζιά της σε απόσταση να μην μπορώ να τα βάλω στο στόμα μου.
Πλαφ πλαφ; Αλλά Έφυγε όλο το βαϊμπ σαν να γαμουσα έπιπλο.. έβαζε και δάκτυλο νύχι να μου ξύνει την αρχιδοραφη λες και θα χύσω γρηγορότερα. :jerking:Εκεί βέβαια βογγουσε, που πριν ήταν σιωπηλή.
Τεσπά, βγαίνω της λέω κάτσε έτσι, κοιτούσα τον κώλο της και τράβηξα μια παχιά και έχυσα στο προφυλακτικό. Έβαζε δάκτυλο στην κλειτορίδα της και τον κουνούσε.
Κόστος:20€ που τα έκλαψα, 28,67€ ο Σκλαβενίτης μια τσάντα και ένα κωλοχαρτο πακέτο. ‍⚖️⚖️
Πρεπει να την ειχα πετυχει Εμετουργειο αυτην τον χειμωνα (μ.α 15, νομιζω στο δεκαρικο) και ενω μου αρεσε πολυ κατι δε μου κολλαγε στο βαημπ και την εκανα με ελαφρα.Στο ιδιο σπιτι μετα ηταν και η Λιζα του 19 οποτε καθολου συμπτωση.

Ειχα γραψει και μυθιστορημα

Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
46
Like
4.131
Πόντοι
2.831

Λέω ελεύθερο. Έλα.
Αυτή ψιλο έλεγε όταν ήταν στο μετάξι.... Με ένα 10ρικο έμπαινες και την όργωνες αλλά στο 20ρικο δεν την έχω πάρει ποτέ

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
679
Πόντοι
80
Προχθές το απόγευμα πέτυχα στην περιοχή της Αττικής την Αλεξάνδρα από Χωματιανού. Έχει παχύνει λιγάκι, δυσκολεύτηκα να την αναγνωρίσω...Θυμήθηκα πόσο ωραία ακάποτη πίπα έκανε και τα άπλετα γλωσσόφιλα που έδινε, επίσης και την εμμονή που είχε τελευταία να ψάχνει για κινητά μόλις έμπαινε στο δωμάτιο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom