Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 713 άτομα (19 μέλη και 694 επισκέπτες)

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.101
Πόντοι
371
Τελικά με την αννα απο χωματιανου τι παίζει με το τσιρωτο στον κωλο? Ρίχνουμε κανα πουτσο ή φοβόμαστε μην κολλήσουμε κάτι?
η γνώμη μου είναι ότι η κοπέλα πρεπει να το δει γιατί το έχει πολύ καιρό ,εγώ την είχα γαμησει και το είχα δει για σταφυλόκοκκο !για να επιμένει τόσο αυτό το πράγμα και να φεύγει κάτι είναι!εκτός τώρα αν η κοπέλα έχει κανένα αυτοάνοσο και της βγάζει αυτή τη μαλακιά εκεί πέρα!τι να πω …πολλές φορές σκεπτόμενος ότι γαμιεται ωραία δεν πάω λόγο αυτού..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε ευχαριστώ μύστη πρωινή βάρδια? Η παλιά ναιομι?
δεν ξέρω αν είναι αυτή που λες γιατί δεν τη ξέρω !μαρία συστήθηκε!

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446
Έχει φάει κανείς πόρτα απο Μπέλλα Λ73 ; Λέει δεν μπορεί λόγο μεγέθους, να στο πει πουτάνα αυτό πρώτη φορά ειδικά μια που'νε στην πιάτσα καιρό.
Πόσο τον έχεις ρε Μυστη; Είχα πιάσει κουβέντα μια φορά που είχαμε τελειώσει το σέξ και μου έλεγε ότι ένας τον είχε 26 εκατοστά Έλληνας και φοβήθηκε. Του είπε μόνο πίπα μαλακια άμα θες και αυτός της είπε σεξ πάνω απ' όλα. Δεν τα συμφώνησαν και τον έκοψε. 1 χρόνο και κάτι μήνες είναι στην πιάτσα. Είναι 19 στα 20 χρονών και φοβάται τα μεγάλα καβλια γιατί ξεσπάνε σε ιερόδουλες, αυτοί πάνε σπίτι και αυτές δεν μπορούν να βγάλουν την βάρδια ύστερα. <--- το τελευταίο σκέλος μου το είχε εκμυστηρεύτει μία στο Μεταξουργείο.

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.446
Πόντοι
7.621
Κανα τεσσάρι χρόνια που τις ξέρω πάντα ξανθιές ηταν και οι δύο. Όσο για την φράντζα της Ελένης, όπως σου είπε και ο μύστης από πάνω, πάντα έτσι την έχει για άλλο λόγο.
Καλά ναι δεν αντιλέγω και ως θέμα γούστου δεν είναι από τις αγαπημένες μου συνεδρίες (όχι ότι κάνανε κάτι λαθος τα κορίτσια) για αυτό και δεν έδωσα σημασία . Εννοείται πάνω από όλα ανδρικό χέρι πάνω σε γυναίκα πρέπει να ακρωτηριάζεται

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.806
Πόντοι
486
Πόσο τον έχεις ρε Μυστη; Είχα πιάσει κουβέντα μια φορά που είχαμε τελειώσει το σέξ και μου έλεγε ότι ένας τον είχε 26 εκατοστά Έλληνας και φοβήθηκε. Του είπε μόνο πίπα μαλακια άμα θες και αυτός της είπε σεξ πάνω απ' όλα. Δεν τα συμφώνησαν και τον έκοψε. 1 χρόνο και κάτι μήνες είναι στην πιάτσα. Είναι 19 στα 20 χρονών και φοβάται τα μεγάλα καβλια γιατί ξεσπάνε σε ιερόδουλες, αυτοί πάνε σπίτι και αυτές δεν μπορούν να βγάλουν την βάρδια ύστερα. <--- το τελευταίο σκέλος μου το είχε εκμυστηρεύτει μία στο Μεταξουργείο.
Εγώ μια μέρα θυμάμαι την Άννα τη Μολδαβέζα που είναι Κολωνού, έμπειρη πουτάνα που αναμφίβολα μπορεί να φάει μεγάλο καυλί, να βγαίνει από το δωμάτιο να κουνάει χέρια τρελαμένη και να λέει δε γίνεται, δε γίνεται. Μάλιστα φώναξε την τσατσά να μπει στο δωμάτιο και να δει τα... κάλλη του συναγωνιστή. Πραγματικά πρέπει να ήταν ανακόντα για να έκανε η συγκεκριμένη, που είναι και νταρντάνα και χρόνια στο κουρμπέτι, έτσι. :2funny:

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.446
Πόντοι
7.621
Εγώ μια μέρα θυμάμαι την Άννα τη Μολδαβέζα που είναι Κολωνού, έμπειρη πουτάνα που αναμφίβολα μπορεί να φάει μεγάλο καυλί, να βγαίνει από το δωμάτιο να κουνάει χέρια τρελαμένη και να λέει δε γίνεται, δε γίνεται. Μάλιστα φώναξε την τσατσά να μπει στο δωμάτιο και να δει τα... κάλλη του συναγωνιστή. Πραγματικά πρέπει να ήταν ανακόντα για να έκανε η συγκεκριμένη, που είναι και νταρντάνα και χρόνια στο κουρμπέτι, έτσι. :2funny:
Τελικά να τον έχεις μεγάλο είναι κατάρα ! Ούτε πουτανα δεν μπορείς να γαμησεις ! Άντε στην καλύτερη καμία γκόμενα έξω να σε πάρει για την εμπειρία

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.441
Πόντοι
2.916
Εγω παλι αγωνιω κ αναπολω Εμμυ που ταν στο 59 πανω με τη φοβερη σκουρη υπερσωματαρα

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
145
Πόντοι
0

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.471
Πόντοι
5.227
Κανα τεσσάρι χρόνια που τις ξέρω πάντα ξανθιές ηταν και οι δύο. Όσο για την φράντζα της Ελένης, όπως σου είπε και ο μύστης από πάνω, πάντα έτσι την έχει για άλλο λόγο.
Το αριστερο ματι της Ελςνης εχει θεμα και γι'αυτο το καλυπτει με την φρατζα.Πολλα χρονια τωρα.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.852
Πόντοι
8.995
Γρήγορη βόλτα στο Μεταξουργείο ώρα 10 παρά και έχουμε
Ιασωνος 1 α ξανθιά milf με ελεύθερο στοματικό
Ιασωνος 1 β όροφος αριστερά αναμμένο φως κλειδωμένη πόρτα
Ιάσονος 1 γ Τατιάνα μελαχρινή γεμάτη με νορμάλ
Ιασωνος 20 α Αλινα στο δωμάτιο και Βαλέρια με νορμάλ και μασαζακι.
Ιασωνος 20 β Βαλέρια νομίζω λατίνα με γεμάτο στήθος και κωλο
Ιασωνος 20 γ καστανό άλογο από λάτιν περιοχή σε νορμάλ
Ιασωνος 19 β Αναστασία νορμάλ με μασαζ
Ιασωνος 32 δεξιά ένα καχεκτικό που εμφανίστηκε με ρόμπα και κάλτσες στο 15€ νορμάλ και ευθεία ένα μελαχρινό, το μόνο που άξιζε λίγο και αυτό στο 15 με νορμάλ.
Ιασωνος 27 υπόγειο η Ναταλία ίσως το μόνο vfm στην περιοχή.
Βαρέθηκα και μαζί απογοητευτικά οπότε την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.609
Πόντοι
486
Μάγκες η τρανς τσατσά Αλίκη εξακολουθεί να δουλεύει μεταμεσονύχτια στο Φιλιππίδου 11 ;;;;;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reuzel

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.441
Πόντοι
2.916
Ιασωνος 1 α ξανθιά milf
γκιλφ Τατιανα
Ιασωνος 32 δεξιά ένα καχεκτικό
Αλέσια ή Αλέξια (η ιδια ειναι)
και ευθεία ένα μελαχρινό, το μόνο που άξιζε λίγο
Ιζαμπελα ισως η καλυτερη του δρομου,κλεινει κ τον οικο
Ιασωνος 20 γ καστανό άλογο από λάτιν περιοχή σε νορμάλ
Αδυνατη?Δε σαρεσε?

Ego peripou prin kanena dekaimera tin eixa petixi fantazome pos nai
Ναι,νυχτες

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.852
Πόντοι
8.995
γκιλφ Τατιανα

Αλέσια ή Αλέξια (η ιδια ειναι)

Ιζαμπελα ισως η καλυτερη του δρομου,κλεινει κ τον οικο

Αδυνατη?Δε σαρεσε?

Ναι,νυχτες
Ναι Τατιάνα στο 1 ξεχάστηκε να γραφτεί και στο 20 η η κοπέλα έχει νορμάλ σώμα, δεν πέρασα πουθενά γιατί ήμουν από δουλειά και δεν έλεγε να μπω.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
21.021
Πόντοι
14.936
Επίσκεψη, αστραπή, χθες το βραδάκι στο Εμετουργείο. Πήγα στοχευμένα στο Ιάσωνος 44Β, για την Φωτεινή. Καθώς πήγα να μπω, στο μπουρδέλο, ένας Μπαγκλαντεσιανός με ενημέρωσε, καθώς κατέβαινε τις σκάλες, ότι ήταν κλειστό. Όμως, το φως ήταν ανοικτό και έξω και μέσα. Το ίδιο και η πόρτα. Για να μην φανεί ότι τον μειώνω και δεν τον πιστεύω πήγα, για ξεκάρφωμα, στο Ιάσωνος 43. Υπηρεσία ήταν ο γνωστός, αλοίθωρος, πουστρό-τσάτσος. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, πρόκειται για τον Γιώργο Καλλέργη. Μία παλιά τηλεπερσόνα, η οποία είχε εμφανιστεί στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" και στο "Blackout".

zp_10264_black_out.jpg

Παρουσίασε δύο κοπέλες. Μία ψιλοεμφανίσιμη ξανθιά και μία μπαμπάτσικη Φολό-Λατίνα. Στο δωμάτιο υπήρχε ακόμα μία, ονόματι Άννα, την οποία δεν είδα. Όλες σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Χωρίς να χάσω χρόνο, πήγα ξανά στο 44Β και περίμενα στο σαλόνι. Η τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η Φωτεινή και ότι όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα. Περίμενα υπομονετικά και μόλις ήρθε η σειρά μου πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Εν τω μεταξύ, πριν από εμένα περίμενε και ένας μελαμψός. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, για την Φωτεινή. Η συνεδρία μαζί της είναι πάντα εγγύηση και δεν χρειάζεται να περιγράψω τίποτα άλλο. Ένα δυνατό χύσιμο, με μόλις 10€. Αυτά να τα βλέπουν οι απανταχού φόλες. Να την πάρουν ως παράδειγμα και να σταματήσουν να το παίζουν ντίβες. Δεν είναι δυνατόν, νέα και όμορφα κορίτσια να βαράνε μύγες και η 60άρα θεία να μην προλαβαίνει τα δωμάτια. Δεν πήγα σε άλλα σπίτια και το μόνο που παρατήρησα, στην πιάτσα, ήταν οι πολλοί αλλοδαποί πελάτες, στην πλειοψηφία τους Πάκηδες και Μπάγκλα. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
342.281
Πόντοι
49.090
Ναι Τατιάνα στο 1 ξεχάστηκε να γραφτεί και στο 20 η η κοπέλα έχει νορμάλ σώμα, δεν πέρασα πουθενά γιατί ήμουν από δουλειά και δεν έλεγε να μπω.
Αν μιλάς για 2η βάρδια (που λογικά για 2η μιλάς μίας και στο 27 έγραψες για τη Ναταλιτσα)Αλεξάνδρα όχι Τατιάνα
στο β αν είδες ανοιχτό το φώς αλλά η πόρτα στο αριστερο ήταν κλειστό,είναι επειδή όταν δουλεύει η Κλεοπάτρα και μπει δωμάτιο κλειδώνει τη πόρτα
στο γ Τάνια που δούλευε για χρόνια στο Ιάσωνος 36 νύχτα αλλά μερικές φορές τη παρουσιάζουν και ως Τατιάνα .

Τελευταία τροποποίηση:

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
46
Like
4.131
Πόντοι
2.831
3πλο παράβολο σήμερα στην 3η βάρδια στην Βικτώρια. 1ο στην Άννα Φώκαιας 19, 2ο στην Αννίτα (καινούρια) Φυλής 67 της ορίτζιναλ Αννίτας Φυλής 65 ήταν κλειστό και 3ο αντελινα Φυλής 86β με μόνη παραφωνία την Αννίτα που έφυγα αχυστος. Λεπτομέρειες στις κριτικές

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom