Βόλτα την προηγούμενη εβδομάδα φυλής -φωκαίας.
Εχω σταμπάρει μια ωραία λατίνα εδώ κ κανα μηνα.Ωραίο κορμι, (δεν μπορω τις χοντρες, νέα σχετικά , μεχρι 28 πρεπει να ειναι . Πάω πρώτη φορά ,κλασικό πρόγραμμα , περνάω όλα καλά...
πάω δεύτερη φορά όπου έχει προηγηθεί κατάθεση κανα δίωρο πριν, και δίνω πόνο,ξέσκισμα σε 3 στάσεις. με θυμόταν και είναι πιο δεκτική και πιο συμμετοχική. Τραβάω μαλλιά , σφαλιάρες στον κώλο κτλ.Αρχίζει τα κλασσικά big dick.ktl .Ζητάω ινστα, το δίνει , στελνω -απαντάει , αντε να δουμε λέω. Δεν ανταποκρίνεται στην καυλάντα στο ινστα .
Πάω τρίτη φορά , μεσημέρι, άδεια τα σπίτια, μπαινω , hola babe.
την περιμένω ξαπλωμένος αυτή την φορά , ανεβαίνει πάνω και αρχίζει φιλάκια και αρχίζει και τρίβεται στον ακα καυλωμένο πούτσο μου. Είναι ρομαντική η φαση , φιλάκια , τριψιμο, εχει εγκλοβίσει το πουτσοκέφαλο στα μουνόχειλα και του κανει μασαζ....κάνω ένα χλουπ και έτσι οπως τριβει το πουτσοκέφαλο τον καρφώνω στην μουνάρα της. Αρχίζει κουνημα. Εχω μείνει μαλάκας κ εγω με την φάση, δεν τραβήχτηκε, δεν βγήκε ,συννέχισε να τον βαζει βασανιστηκα. Λίγο πριν χύσω , την προειδοποιώ, και τραβιέται,,χυνω στην κοιλιά μου, συνεχιζει χάδια κτλ. milk in my pussy λεει, η αληθεια είναι οτι δεν έσταξα μέσα , η φάση ομως ήταν τέρμα καυλωτική.... Εχει συμβεί σε κανέναν άλλον ? Της γραφω μετα you were great, τίποτα. Δεν ειναι οτι το επιδιώκω είδικα σε μπουρδέλο αλλά η φάση ήταν τοπ. Ειπα βέβαια μηπως την έβγαζα γκόμενα, να την κράταγα κανα μηνα μεχρι να φύγει να παει στην πατρίδα της, αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση. θα παω ξανα να την κλείσω για μισή ώρα μήπως παίξει τίποτα καλύτερο. Εψαξα μηπως το έγραφα καπου αλλού , δεν είδα κάτι σχετικό.