Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (11 μέλη και 289 επισκέπτες)

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
18
Like
1.647
Πόντοι
1.071
Ξέρουμε που δουλεύει η Μαρίνα η Ρωσίδα ;;

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.403
Πόντοι
1.056
Βόλτα την προηγούμενη εβδομάδα φυλής -φωκαίας.
Εχω σταμπάρει μια ωραία λατίνα εδώ κ κανα μηνα.Ωραίο κορμι, (δεν μπορω τις χοντρες, νέα σχετικά , μεχρι 28 πρεπει να ειναι . Πάω πρώτη φορά ,κλασικό πρόγραμμα , περνάω όλα καλά...
πάω δεύτερη φορά όπου έχει προηγηθεί κατάθεση κανα δίωρο πριν, και δίνω πόνο,ξέσκισμα σε 3 στάσεις. με θυμόταν και είναι πιο δεκτική και πιο συμμετοχική. Τραβάω μαλλιά , σφαλιάρες στον κώλο κτλ.Αρχίζει τα κλασσικά big dick.ktl .Ζητάω ινστα, το δίνει , στελνω -απαντάει , αντε να δουμε λέω. Δεν ανταποκρίνεται στην καυλάντα στο ινστα .
Πάω τρίτη φορά , μεσημέρι, άδεια τα σπίτια, μπαινω , hola babe.
την περιμένω ξαπλωμένος αυτή την φορά , ανεβαίνει πάνω και αρχίζει φιλάκια και αρχίζει και τρίβεται στον ακα καυλωμένο πούτσο μου. Είναι ρομαντική η φαση , φιλάκια , τριψιμο, εχει εγκλοβίσει το πουτσοκέφαλο στα μουνόχειλα και του κανει μασαζ....κάνω ένα χλουπ και έτσι οπως τριβει το πουτσοκέφαλο τον καρφώνω στην μουνάρα της. Αρχίζει κουνημα. Εχω μείνει μαλάκας κ εγω με την φάση, δεν τραβήχτηκε, δεν βγήκε ,συννέχισε να τον βαζει βασανιστηκα. Λίγο πριν χύσω , την προειδοποιώ, και τραβιέται,,χυνω στην κοιλιά μου, συνεχιζει χάδια κτλ. milk in my pussy λεει, η αληθεια είναι οτι δεν έσταξα μέσα , η φάση ομως ήταν τέρμα καυλωτική.... Εχει συμβεί σε κανέναν άλλον ? Της γραφω μετα you were great, τίποτα. Δεν ειναι οτι το επιδιώκω είδικα σε μπουρδέλο αλλά η φάση ήταν τοπ. Ειπα βέβαια μηπως την έβγαζα γκόμενα, να την κράταγα κανα μηνα μεχρι να φύγει να παει στην πατρίδα της, αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση. θα παω ξανα να την κλείσω για μισή ώρα μήπως παίξει τίποτα καλύτερο. Εψαξα μηπως το έγραφα καπου αλλού , δεν είδα κάτι σχετικό.
1777406010496.jpeg

Συντομα θα αρχισει να συμβαινει σε πολλους:rockon::rockon::rockon:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Lykos_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Κριτικές
5
Like
205
Πόντοι
280
Φυλής παίζουν πολλές λατινες ξεπετες. Πάω Φιλιππίδου κλασσικά στο σαλόνι σου κάνουν κόλπα στήνουν κωλο κλπ να ψαρωνουν κόσμο κ στο δωμάτιο ψυχρές κ γρήγορες ξεπετες! Τσατσά βαράει πόρτα στο πεντάλεπτο!

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.319
Πόντοι
7.621
Φυλής παίζουν πολλές λατινες ξεπετες. Πάω Φιλιππίδου κλασσικά στο σαλόνι σου κάνουν κόλπα στήνουν κωλο κλπ να ψαρωνουν κόσμο κ στο δωμάτιο ψυχρές κ γρήγορες ξεπετες! Τσατσά βαράει πόρτα στο πεντάλεπτο!
Άκυρο Μυστη

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.257
Πόντοι
201

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.503
Πόντοι
26.386
Παλιά καραβάνα χρόνια στο κουρμπέτι,γυρολόγος και πρώην Φυλιανη,έχω καιρό να τη πάρω αλλά ήταν τίμια όταν την έπαιρνα,κάνει και ελεύθερο στοματικό,για πιο update πιστεύω θα σε κατατοποισουν οι @Dsar263 & @Milfomaniac
Τελευταια φορα που πηγα μαζι της ηταν προσφατα την Κυριακη που μας περασε......παραμενει βεβαια χαμογελαστη και προθυμη να κανει οτι μπορει να περασεις καλα αλλα ειναι πλεον πολλα τα χιλιομετρα που εχει διανυσει και φαινεται σαν να κανει αγγαρεια οσο και αν προσπαθει να το κρυψει.... Επισης αποψη μου δεν της παει και τοσο το νεο της λουκ με το ξανθο ισιο μαλλι....

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.503
Πόντοι
26.386
Πέρασμα λιγο πριν τις 1700 με Βαλέρια στο Ιάσωνος 1β. Η υπηρεσία με "εφτιαξε" και με πέταξε στο δωμάτιο πριν απο ενα ακομα μισάωρο της Βαλέριας. Δεν την γάμησα, της τα εριξα ολα στο στόμα και έφυγα.

Καπάκια πήγα στην μοντελα Γιουλη στο Ιασωνος 20β οπου δεν δέχτηκα να μου κάνει πίπα για να μη χανω χρόνο και της εριξα ξερο γαμήσι επί δεκάλεπτο! Χυσαμε μαζι και έγινε μουσκεμα απο κάτω. Οταν της τον έβγαλα το μουνι της μυριζε αρκετα φρέσκο μύκητα. Της το ειπα ήρεμα για να μην το αφήσει.
Το δέχτηκε, μου εδωσε φιλάκι στο μαγουλο και έφυγε.
Καλα η Γιουλη δεν ειναι αυτη που σου ειχε κατσει χαστουκι πριν κανα 10ημερο επειδη την φιλησες στο στομα? Τελος παντων περα απο τον μυκητα εγω πριν κανα μηνα που πηγα μαζι της ειδα οτι ειχε και κατι σπυρια στην κωλοχαραδρα...νομιζω την πετυχα αποψε τωρα ειχε σχολασει πηγαινε στο ξενοδοχειο που εμενε επι της Ακουμηνατου ακριβως στην πιατσα με τα πρεζονια...εκει η εισοδος περιτριγυριζεται απο καγκελα για να μην μπαινουν οι τοξικομανεις.... Εαν ειναι αυτη ....

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.503
Πόντοι
26.386
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:30

Ιασωνος 1β αριστερο η Κλεοπατρα που μολις ειχε σχολασει

Ιασωνος 1γ μεταγραφη απο το Λεωνιδου 28 η Ελληνιδια Γκιλφ η Τζεννη

Ιασωνος 27υπογ μολις σχολαγε η Ναταλιτσα

Κολωνου 45 (1) Αλινα Ουκρανεζα μιλφ

Κολωνου 45(2) Βερονικα και Καμιλα Κολομβιανες με πιασιματα και οι δυο...εγινε μια πρωτη καταθεση στην Βερονικα

Κολωνου 48 δεξι Παολα και Νικολ (Η παολα σχολαγε)

Κολωνου 48 αριστερο η Λαρα μεταγραφη απο το Ιασωνος 1γ που συνηθως ηταν τα πρωινα,,,,

Περδικας 1 οροφος η Κολομβιανη Κρυσταλ με τον υπερ-πισινο ... περασα με σχετικα καλες εντυπωσεις αν και κανει υπεραποστειρωμενο προγραμμα

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
1.746
Πόντοι
206
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:30

Ιασωνος 1β αριστερο η Κλεοπατρα που μολις ειχε σχολασει

Ιασωνος 1γ μεταγραφη απο το Λεωνιδου 28 η Ελληνιδια Γκιλφ η Τζεννη

Ιασωνος 27υπογ μολις σχολαγε η Ναταλιτσα

Κολωνου 45 (1) Αλινα Ουκρανεζα μιλφ

Κολωνου 45(2) Βερονικα και Καμιλα Κολομβιανες με πιασιματα και οι δυο...εγινε μια πρωτη καταθεση στην Βερονικα

Κολωνου 48 δεξι Παολα και Νικολ (Η παολα σχολαγε)

Κολωνου 48 αριστερο η Λαρα μεταγραφη απο το Ιασωνος 1γ που συνηθως ηταν τα πρωινα,,,,

Περδικας 1 οροφος η Κολομβιανη Κρυσταλ με τον υπερ-πισινο ... περασα με σχετικα καλες εντυπωσεις αν και κανει υπεραποστειρωμενο προγραμμα

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Στο Ιάσωνος 1γ δεν δουλεύει ή Σάντρα τά βραδιά;

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.503
Πόντοι
26.386
Στο Ιάσωνος 1γ δεν δουλεύει ή Σάντρα τά βραδιά;
Ειναι πλεον οτι να ναι....μια δουλευει η Σαντρα , μια δουλευει η Αννα, μια δουλευει η Βαλερια(που μπορει να την δεις και απογευμα στο διπλα)...μια ειναι κλειστα...μια η Τζεννη...οτι κατσει...

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
1.746
Πόντοι
206
Ειναι πλεον οτι να ναι....μια δουλευει η Σαντρα , μια δουλευει η Αννα, μια δουλευει η Βαλερια(που μπορει να την δεις και απογευμα στο διπλα)...μια ειναι κλειστα...μια η Τζεννη...οτι κατσει...
Α κατάλαβα τριμπουρδελο κ καραπουτσαριο δηλ έτσι;

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.635
Πόντοι
491
Μόλις τελείωσα με Ντιάνα από Φωκαίας 25 τόσο ομορφη που την πήρα και 2η φορά σερυ ενώ κανονικά πάω πάντα σε 2η για να τελειώσω . Αναιβενει κριτική . Το γκυκο μουνακι που έχει ηταν ίσως και το ποιο καθαρό με ποιο ωραία γεύση που έχω γευτεί ποτέ

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Βόλτα την προηγούμενη εβδομάδα φυλής -φωκαίας.
Εχω σταμπάρει μια ωραία λατίνα εδώ κ κανα μηνα.Ωραίο κορμι, (δεν μπορω τις χοντρες, νέα σχετικά , μεχρι 28 πρεπει να ειναι . Πάω πρώτη φορά ,κλασικό πρόγραμμα , περνάω όλα καλά...
πάω δεύτερη φορά όπου έχει προηγηθεί κατάθεση κανα δίωρο πριν, και δίνω πόνο,ξέσκισμα σε 3 στάσεις. με θυμόταν και είναι πιο δεκτική και πιο συμμετοχική. Τραβάω μαλλιά , σφαλιάρες στον κώλο κτλ.Αρχίζει τα κλασσικά big dick.ktl .Ζητάω ινστα, το δίνει , στελνω -απαντάει , αντε να δουμε λέω. Δεν ανταποκρίνεται στην καυλάντα στο ινστα .
Πάω τρίτη φορά , μεσημέρι, άδεια τα σπίτια, μπαινω , hola babe.
την περιμένω ξαπλωμένος αυτή την φορά , ανεβαίνει πάνω και αρχίζει φιλάκια και αρχίζει και τρίβεται στον ακα καυλωμένο πούτσο μου. Είναι ρομαντική η φαση , φιλάκια , τριψιμο, εχει εγκλοβίσει το πουτσοκέφαλο στα μουνόχειλα και του κανει μασαζ....κάνω ένα χλουπ και έτσι οπως τριβει το πουτσοκέφαλο τον καρφώνω στην μουνάρα της. Αρχίζει κουνημα. Εχω μείνει μαλάκας κ εγω με την φάση, δεν τραβήχτηκε, δεν βγήκε ,συννέχισε να τον βαζει βασανιστηκα. Λίγο πριν χύσω , την προειδοποιώ, και τραβιέται,,χυνω στην κοιλιά μου, συνεχιζει χάδια κτλ. milk in my pussy λεει, η αληθεια είναι οτι δεν έσταξα μέσα , η φάση ομως ήταν τέρμα καυλωτική.... Εχει συμβεί σε κανέναν άλλον ? Της γραφω μετα you were great, τίποτα. Δεν ειναι οτι το επιδιώκω είδικα σε μπουρδέλο αλλά η φάση ήταν τοπ. Ειπα βέβαια μηπως την έβγαζα γκόμενα, να την κράταγα κανα μηνα μεχρι να φύγει να παει στην πατρίδα της, αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση. θα παω ξανα να την κλείσω για μισή ώρα μήπως παίξει τίποτα καλύτερο. Εψαξα μηπως το έγραφα καπου αλλού , δεν είδα κάτι σχετικό.
Ποια?Αν δε θυμασαι πες μας σε ποιο σπιτι ακριβως κ την εμφανιση της

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
guys βοηθάτε λίγο , τι φάση με την fanta ?? Ειπαμε ήμουν σε σχέση χρόνια και δεν έμπαινα συχνα στο bou, είχα κόψει τις πουτάνες και καναμε μόνο παρτουζες στα swingeradika. Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα για το ακάποτο , δεν το επεδίωξα, ένιωσα μάλιστα ότι το γούσταρε, και οτι με γουστάρει. Δεν κολλάς με το παραμικρό, οι κοπέλες ελεγχονται, αν δεν παίρνει ξένους είναι σίγουρα υπέρ της κοπέλας. Extreme λοιπόν η φάση , ακόμη και για εμένα, για αυτό το έγραψα. καλημέρες, το σάββατο θα παω να ξαναδοκιμάσω!!
Πες ποια ειναι Μυστη, και θα σου πουμε και για την Canesten...
αν δεν παίρνει ξένους είναι σίγουρα υπέρ της κοπέλας
Μάγκα, αν είναι αυτή που νομίζουμε...16:45 παίρνει στην ζούλα ένα Πακιστανό ζητιανο με ένα πόδι και πατερίτσες που δύσκολα αυτοεξυπηρειται...
Πήγαινε στήσου μια μέρα απέξω και θα το δεις live...
Πήγαινε σε γιατρο...και σε παπά..:sunglasses:

Headjob

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2025
Like
17
Πόντοι
0
Καλησπέρα η Ντιάνα από Φωκαίας 25β είναι η Ντιάνα μπανάνα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
339
Πόντοι
21
Έχουμε καμία ενημέρωση για το πότε επιστρέφει η Αντελίνα από φυλής 86?

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108
Η Βικτώρια είναι τελικά στο Διδυμου 27 η έφυγε;
Το Διδυμου 27 σήμερα που πέρασα ήταν κλειστό. Το ίδιο και χθες. Τον λόγο που είναι κλειστό δεν τον γνωρίζω.
Τώρα για την Βικτώρια έχει γραφτεί πολλες φορές, ότι συχνά λείπει στην επαρχία. Όταν είναι εδώ δουλεύει αλλά κανείς δεν γνωρίζει πότε είναι εδώ και πότε όχι.
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση σου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom