Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (11 μέλη και 294 επισκέπτες)

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
711
Πόντοι
81
Την Άννα (Ιωάννα?) από το video του Vibrator εννοείς; Την ξανθιά, στον πρώτο όροφο;

Την Άννα (Ιωάννα?) από το video του Vibrator εννοείς; Την ξανθιά, στον πρώτο όροφο;

Την Άννα (Ιωάννα?) από το video του Vibrator εννοείς; Την ξανθιά, στον πρώτο όροφο
Δεν το έχω δει το συγκεκριμένο βίντεο αλλά αυτή πρέπει να είναι στον πρώτο όροφο μία πολύ όμορφη γκόμενα η οποία κάνει τελείως απλό πρόγραμμα στα 20 €

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.552
Πόντοι
2.411
Καλησπερα, περασα σημερα το πρωι απο Ιασωνος 2Α και εκαναν εργα μεσα στο κτηριο, ελπιζω να ανοιξει οικος μπας και δουμε τιποτα καινουριο μετα απο κατι χρονια ξανα. Αναμενουμε

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.552
Πόντοι
2.411
Δεν το έχω δει το συγκεκριμένο βίντεο αλλά αυτή πρέπει να είναι στον πρώτο όροφο μία πολύ όμορφη γκόμενα η οποία κάνει τελείως απλό πρόγραμμα στα 20 €
Μια ψηλη μαυρομαλλα Ρωσιδα νομιζω, λεπτουλα. Δεν ειναι αυτη απο το βιντεο του vibrator. αλλη ειναι

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

uniqxz21

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Έχουμε να προτείνουμε καμία τριαξονική κωλαρα στην απογευματινή βάρδια ;

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.474
Πόντοι
481
Έγινε διάσημη η Αννούλα και πλέον ζητάει εικοσάρικα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.833
Πόντοι
48.067
Πέρασμα λιγο πριν τις 1700 με Βαλέρια στο Ιάσωνος 1β. Η υπηρεσία με "εφτιαξε" και με πέταξε στο δωμάτιο πριν απο ενα ακομα μισάωρο της Βαλέριας. Δεν την γάμησα, της τα εριξα ολα στο στόμα και έφυγα.

Καπάκια πήγα στην μοντελα Γιουλη στο Ιασωνος 20β οπου δεν δέχτηκα να μου κάνει πίπα για να μη χανω χρόνο και της εριξα ξερο γαμήσι επί δεκάλεπτο! Χυσαμε μαζι και έγινε μουσκεμα απο κάτω. Οταν της τον έβγαλα το μουνι της μυριζε αρκετα φρέσκο μύκητα. Της το ειπα ήρεμα για να μην το αφήσει.
Το δέχτηκε, μου εδωσε φιλάκι στο μαγουλο και έφυγε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.555
Πόντοι
7.446
Πέρασα με Λίλιαν Λιοσίων 73α πρώτη φορά βλέπω ξενερωτη να αφήνει τόσα ελευθερα και το αφήνω εδώ
Για συνέχισε τη σκέψη σου γιατί πολλοί πάνε να μας βγάλουν τρελούς... :embarrased:

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
1.746
Πόντοι
206
Βόλτα την προηγούμενη εβδομάδα φυλής -φωκαίας.
Εχω σταμπάρει μια ωραία λατίνα εδώ κ κανα μηνα.Ωραίο κορμι, (δεν μπορω τις χοντρες, νέα σχετικά , μεχρι 28 πρεπει να ειναι . Πάω πρώτη φορά ,κλασικό πρόγραμμα , περνάω όλα καλά...
πάω δεύτερη φορά όπου έχει προηγηθεί κατάθεση κανα δίωρο πριν, και δίνω πόνο,ξέσκισμα σε 3 στάσεις. με θυμόταν και είναι πιο δεκτική και πιο συμμετοχική. Τραβάω μαλλιά , σφαλιάρες στον κώλο κτλ.Αρχίζει τα κλασσικά big dick.ktl .Ζητάω ινστα, το δίνει , στελνω -απαντάει , αντε να δουμε λέω. Δεν ανταποκρίνεται στην καυλάντα στο ινστα .
Πάω τρίτη φορά , μεσημέρι, άδεια τα σπίτια, μπαινω , hola babe.
την περιμένω ξαπλωμένος αυτή την φορά , ανεβαίνει πάνω και αρχίζει φιλάκια και αρχίζει και τρίβεται στον ακα καυλωμένο πούτσο μου. Είναι ρομαντική η φαση , φιλάκια , τριψιμο, εχει εγκλοβίσει το πουτσοκέφαλο στα μουνόχειλα και του κανει μασαζ....κάνω ένα χλουπ και έτσι οπως τριβει το πουτσοκέφαλο τον καρφώνω στην μουνάρα της. Αρχίζει κουνημα. Εχω μείνει μαλάκας κ εγω με την φάση, δεν τραβήχτηκε, δεν βγήκε ,συννέχισε να τον βαζει βασανιστηκα. Λίγο πριν χύσω , την προειδοποιώ, και τραβιέται,,χυνω στην κοιλιά μου, συνεχιζει χάδια κτλ. milk in my pussy λεει, η αληθεια είναι οτι δεν έσταξα μέσα , η φάση ομως ήταν τέρμα καυλωτική.... Εχει συμβεί σε κανέναν άλλον ? Της γραφω μετα you were great, τίποτα. Δεν ειναι οτι το επιδιώκω είδικα σε μπουρδέλο αλλά η φάση ήταν τοπ. Ειπα βέβαια μηπως την έβγαζα γκόμενα, να την κράταγα κανα μηνα μεχρι να φύγει να παει στην πατρίδα της, αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση. θα παω ξανα να την κλείσω για μισή ώρα μήπως παίξει τίποτα καλύτερο. Εψαξα μηπως το έγραφα καπου αλλού , δεν είδα κάτι σχετικό.
Για ποια λές κ πού είναι τελικά Φώκαιας ή Φυλής αυτή που λες;

thepoutsoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Ξερεις κανενας η Μιχαελα που δουλευει Μ.αλεξ. 21 ισογειο τι ωρες ειναι;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108

grover inspector

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
1.196
Πόντοι
201
Μετάξι επιλεκτικά ,αισχρά, βρωμερα
Κολ 45 πρώτο , αλινα
Δεύτερο οι δύο κλασικές.
Ιάσωνος 44 παλιο δεξιά Βαλερία και αννα
44 παλιο διάδρομος μια μέτρια τροφαντη λατινα
44 νεο ισόγειο ντιανα εμφανισιμη λατινα οχι τοσο σκούρα.
Κολ γωνία που ήταν μια Ρόζα τώρα είναι μια Λάουρα αλλα στο ίδιο στυλ.
Μεγαλεκου 21 κατω δύο λατινες με περιφέρειες.
Πάνω ή αμι που είπε ο 145 μέτριας εμφάνισης Κατίνα.
Μεγαλεκου 28 υπόγειο Χριστίνα και άλλη μια γκιλφ σοβιετικά.

Τέρμα δεξιά στο 28 μιλανα ωραίο μιλφογκιλφ μεγάλα βυζια ελεύθερο στομ.,69
(Άποψη κάποιος? )
Πορνομολ 6 Έσια

Τελευταία τροποποίηση:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090
Τέρμα δεξιά στο 28 μιλανα ωραίο μιλφογκιλφ μεγάλα βυζια ελεύθερο στομ.,69
(Άποψη κάποιος? )
Παλιά καραβάνα χρόνια στο κουρμπέτι,γυρολόγος και πρώην Φυλιανη,έχω καιρό να τη πάρω αλλά ήταν τίμια όταν την έπαιρνα,κάνει και ελεύθερο στοματικό,για πιο update πιστεύω θα σε κατατοποισουν οι @Dsar263 & @Milfomaniac

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108
Παλιά καραβάνα χρόνια στο κουρμπέτι,γυρολόγος και πρώην Φυλιανη,έχω καιρό να τη πάρω αλλά ήταν τίμια όταν την έπαιρνα,κάνει και ελεύθερο στοματικό,για πιο update πιστεύω θα σε κατατοποισουν οι @Dsar263 & @Milfomaniac
Μάλλον μετά από τόσα χρόνια θα κουράστηκε. Ανέβασα κριτική σχετικά τελευταία. Δεν ξαναπήγαινα ούτε τσάμπα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom