protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.081
- Πόντοι
- 371
χτες έκανα μια μεγάλη βόλτα στα μαγαζιά της φυλής και προχτές στο μετάξι απογευματινό βράδυνη !ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο αναφέρω τι επιλογές είδα και όποιος θέλει συμπληρώνει !φυλης 69 σκαλάκια πέτυχα ένα καινούριο μαυριδερό κολομπιανα χτες πρώτη της μέρα ,ήταν αρκετά ψηλό ,με τα τακούνια έμοιαζε 2 μέτρα!συμπαθητικο γενικά ραγάδες στα κωλομερια της γυαλια και γενικά φαινόταν καυλιαρα μέχρι να κάνω μια βόλτα γύρισα να μπω και η κοπέλα σχόλασε γιατί ήταν από το πρωί και λογικά την είχαν πεθάνει στο πουτσο !μετά πήγα να δω λίγο ιζαμπέλα που με καβλωνει!
αλλά έχω μια συμπάθεια που δεν έχω χορτάσει και μιλάω για τη σάρα απο φωκαίας 7 υπόγειο !
παίζει να είναι η πιο όμορφη στη φυλής αυτή τη περίοδο!πακατο και εκεί μπήκε για μισάωρο !
μετά λέω τη ρανια δεν την έχω δοκιμάσει ….και κολλάει χαρτί ο θείος «μετά της 10 πάλι »!η κάποιος την έκλεισα για 2 ώρες η δεν ξέρω τι φάση!
τέλος πήγα αγκυρας 9 να δω όπου ήταν μια πουταναρα η ήρα η οποία είχε κιλά ,βυζαρα ,ματαρες!ψηθηκα. μπαίνω να δω καμία κριτική και βλέπω ότι η κοπέλα δεν έπαιρνε καλό τσιμπούκι …μεταβολή και πουλο
αλλά έχω μια συμπάθεια που δεν έχω χορτάσει και μιλάω για τη σάρα απο φωκαίας 7 υπόγειο !
παίζει να είναι η πιο όμορφη στη φυλής αυτή τη περίοδο!πακατο και εκεί μπήκε για μισάωρο !
μετά λέω τη ρανια δεν την έχω δοκιμάσει ….και κολλάει χαρτί ο θείος «μετά της 10 πάλι »!η κάποιος την έκλεισα για 2 ώρες η δεν ξέρω τι φάση!
τέλος πήγα αγκυρας 9 να δω όπου ήταν μια πουταναρα η ήρα η οποία είχε κιλά ,βυζαρα ,ματαρες!ψηθηκα. μπαίνω να δω καμία κριτική και βλέπω ότι η κοπέλα δεν έπαιρνε καλό τσιμπούκι …μεταβολή και πουλο
,
σαλόνι άλλες μέρες λένε με σκούφο, άλλες χωρίς, μέσα βάζει σκούφο χωρίς να σε ρωτήσει.