Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 276 άτομα (15 μέλη και 261 επισκέπτες)

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.081
Πόντοι
371
χτες έκανα μια μεγάλη βόλτα στα μαγαζιά της φυλής και προχτές στο μετάξι απογευματινό βράδυνη !ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο αναφέρω τι επιλογές είδα και όποιος θέλει συμπληρώνει !φυλης 69 σκαλάκια πέτυχα ένα καινούριο μαυριδερό κολομπιανα χτες πρώτη της μέρα ,ήταν αρκετά ψηλό ,με τα τακούνια έμοιαζε 2 μέτρα!συμπαθητικο γενικά ραγάδες στα κωλομερια της γυαλια και γενικά φαινόταν καυλιαρα μέχρι να κάνω μια βόλτα γύρισα να μπω και η κοπέλα σχόλασε γιατί ήταν από το πρωί και λογικά την είχαν πεθάνει στο πουτσο !μετά πήγα να δω λίγο ιζαμπέλα που με καβλωνει!
αλλά έχω μια συμπάθεια που δεν έχω χορτάσει και μιλάω για τη σάρα απο φωκαίας 7 υπόγειο !
παίζει να είναι η πιο όμορφη στη φυλής αυτή τη περίοδο!πακατο και εκεί μπήκε για μισάωρο !
μετά λέω τη ρανια δεν την έχω δοκιμάσει ….και κολλάει χαρτί ο θείος «μετά της 10 πάλι »!η κάποιος την έκλεισα για 2 ώρες η δεν ξέρω τι φάση!
τέλος πήγα αγκυρας 9 να δω όπου ήταν μια πουταναρα η ήρα η οποία είχε κιλά ,βυζαρα ,ματαρες!ψηθηκα. μπαίνω να δω καμία κριτική και βλέπω ότι η κοπέλα δεν έπαιρνε καλό τσιμπούκι …μεταβολή και πουλο

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.081
Πόντοι
371
τελικά ανέβηκα όροφο φίλ.11 και μπήκα σε ένα λατινακι νομίζω βανέσσα την έλεγαν πολύ ωραίο μωρό !βυζαρα πλαστικ που γουστάρω !καλό τσιμπούκι γενικά ωραίο μουνακι !μια χαρά

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
18
Like
1.647
Πόντοι
1.071
Η Τζανινα σταμάτησε ;

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.081
Πόντοι
371
τώρα μεταξουργείο σαπίλα !
μετά της 12 οι κολομπίνες απλά αλλάζουν σπίτια !
παρόλα αυτά ήθελα να μπω με την γκαμπριελλα μεγ.αλεξανδρου 17 νομίζω το τελευταίο μαγαζί από το δεξί πεζοδρόμιο πριν το ξενοδοχείο !ελληνιδα είπαν..τεσπα μπήκα διάβασα επιτόπου τι λέει η γκομενα όπου όλοι έκραζαν και τελικά έφυγα !μετά της 12 όμως ήρθε μια τούμπανιαρα κολομπίνα η κρυσταλ !τελοσπαντων γαμισα μια κάκιστη λατίνα !ότι χειρότερο έχω γαμισει !με το ζόρι με άφησε να τη γαμισω επειδή έλεγε ότι έχω μεγάλη πουτσα !no fast έλεγα no fast !οπότε τον έβαζα λες και ήταν παρθένα !τσιμπουκι μηδέν ..πολύ χάλια η τυπισσα

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.081
Πόντοι
371
πέρδικα 3 μια ρωσίδα εύσωμη με ψεύτικα χείλια! εχει δοκιμάσει κανείς ! κάτι μου λέει ότι κάνει ωραία τσιμπουκια αλλά σιχάθηκα να μπω ,οι πακιστανοί είχαν κάνει ουρά ‘!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Η Τζανινα σταμάτησε ;
Εδω και παρα πολυ καιρο,εχω ψιλοασχοληθει χωρις αποτελεσμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μετά της 12 οι κολομπίνες απλά αλλάζουν σπίτια
Εδω και πολυ καιρο
πέρδικα 3 μια ρωσίδα εύσωμη
Μπιανκα,δεν δοκιμασα

Lykos_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Κριτικές
5
Like
205
Πόντοι
280
Συνοπτικά: μέτρια πίπα, ενα δυο κλίκ καλύτερη απο αερόπιπα με μπόλικο :jerking:, :pipa1:σαλόνι άλλες μέρες λένε με σκούφο, άλλες χωρίς, μέσα βάζει σκούφο χωρίς να σε ρωτήσει.
Φιλάκια και χαδάκια για προκατάρτικα και όπως έιπαμε και πιο πάνω :jerking:.
ΑΡΚΕΤΟ τζελ με παραδόξος καλή αίσθηση.
κωλαρακι σφιχτο; στησιμο στα 4 καλο;

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
οι πακιστανοί είχαν κάνει ουρά ‘!
Αυτο θα το δεις στο Μεταξι γενικα,οσοι παμε/πατε ειναι στανταρ αυτο το πραγμα,μην το συζηταμε.Ειναι στιγμες που δεν υπαρχουν,ειναι κ στιγμες που υπαρχουν ειτε λιγοι ειτε πολλοι.Ακομα κ αργα αν δεν ειναι στους οικους μπορει να δεις παλι 1-2-3-4-5 εξω στη περιοχη ακομα κ περαστικα.Δυστυχως ειναι το σχεδον σιγουρο πλην εξαιρεσων που οντως ειναι αφαντοι ειτε σε καποια σημεια ειτε συνολικα.Αν θες ηρεμια μονο οταν βρεξει θα τη βρεις η αργα μεσανυχτα κ αυτο παλι μπορει να δεις καποιους.Μεγαλου Αλεξανδρου ειναι συνορο/περασμα.Δυστυχως ενας λευκος θα το αντιμετωπισει αυτο στο Μεταξι ειτε ψυχολογικα ειτε πρακτικα.Κυκλοφοουν κ μαυροι Μεταξι κ Βικτωρια.

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
18
Like
1.647
Πόντοι
1.071
Αυτή η Ιζαμπέλα Φιλιππίδου 11 είναι τόσο καλή ή θα μας κεράσει τίποτα μανιτάρια ;;

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.081
Πόντοι
371
Αυτή η Ιζαμπέλα Φιλιππίδου 11 είναι τόσο καλή ή θα μας κεράσει τίποτα μανιτάρια ;;
ρε φίλε εντάξει είναι τσόντα σε εμφάνιση και εντάξει μέσα είμαι ενεργή !προφανώς και είναι λίγο ξεπέτα…τώρα να γαμας και να βλέπεις το χρονόμετρο στο ρολόι της είναι μαλάκια !αλλά νομίζω δεν φεύγει κάποιος παραπανομενος.

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

dimi7064i

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
18
Like
5.172
Πόντοι
2.021
αδύνατη ψηλή καθόλου πλαστικ ψηλό μηγου όμως !
Την ειδα και εγω χτες! Καλη εμφανιση και πολυ ωραιο σωμα. Ειχε συνεχομενα δωματια αλλιως θα δοκιμαζα. Με Σαρα απο Φ7, εχεις περασει? λεει τιποτα μεσα?

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
60
Like
6.192
Πόντοι
7.621
Επίσκεψη με το σκεπτικό ενός γρήγορου ξεφορτώματος στη Βικτώρια τελειωματα 2ης βάρδιας....μπήκα κατευθείαν Φωκαίας 7 υπόγειο όπου είδα τη Σάρα....όμορφη λατίνα...πέρασα αμέσως.... καλές υπηρεσίες για Λατίνα(τίς οποιες γενικά προσπαθώ να αποφεύγω μιας και με έχουν κεράσει φόλες ουκ ολίγες φορές)....δεν είδα άλλους οίκους και αναχώρησα...Καλό βράδυ

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.256
Πόντοι
10.026
Καλησπέρα.Ποια θεωρειτε ειναι η ποιο σκιννυ αυτην την περίοδο?
Συναγωνιστή, εάν ψάχνεις για skinny, πήγαινε στο Βέργας 7, πρωινή βάρδια. Εκεί δουλεύει η Κωνσταντίνα, η Αγρινιώτισσα. Το νου σου, όμως, μην την γαμήσεις άγρια και σπάσει σαν καλαμάκι!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
3.902
Πόντοι
506
Συναγωνιστή, εάν ψάχνεις για skinny, πήγαινε στο Βέργας 7, πρωινή βάρδια. Εκεί δουλεύει η Κωνσταντίνα, η Αγρινιώτισσα. Το νου σου, όμως, μην την γαμήσεις άγρια και σπάσει σαν καλαμάκι!
Μπορεις να την περιγραψεις??Απο κοιλιτσα τι λεει?Βλεπεις γουσταρω τρελα γυναικες με τελεοως πλάκα κοιλια...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.111
Πόντοι
746

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.256
Πόντοι
10.026
Μπορεις να την περιγραψεις??Απο κοιλιτσα τι λεει?Βλεπεις γουσταρω τρελα γυναικες με τελεοως πλάκα κοιλια...
Χτικιάρα, ανύπαρκτο βυζί (μόνο ρώγα), επίπεδη κοιλιά (της μετράς τα πλευρά) και κώλος flat. Εάν την δεις από μακριά, την περνάς για σανίδα του windsurfing!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.597
Πόντοι
456
Χτικιάρα, ανύπαρκτο βυζί (μόνο ρώγα), επίπεδη κοιλιά (της μετράς τα πλευρά) και κώλος flat. Εάν την δεις από μακριά, την περνάς για σανίδα του windsurfing!
Δωσε λιγο Ορισμο στο = Χτικιαρα ? Στα μερη μου ΔΕΝ εχουμε αυτη τη λεξη ?...

Ευχαριστω !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom