Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (12 μέλη και 237 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.119
Πόντοι
746
Μόλις ξεκαβαλησα την Νικόλ στο ΜΑ21..Διπλό...
Είχα ξεχάσει πόσο αχαλίνωτα γαμιεται αυτή η γυναίκα!:zfuck:

Της λεω -Μωρη ζηλιάρα, ήρθα να σε γαμησω και να σε αποχαιρετήσω-
Κάτι κωλοσπαμπιλα Μύστες...μας άκουσε όλη η ΜΑ!!!!
-Poque???- μου φώναζε...
-Ετσι μωρη Καργιολα επειδή φεύγεις...:sunglasses:

Στο τέλος, μιλάμε λίγο,
μου λέει,
-Αντε τα λέμε σε 3 μηνες-
- Δεν κατάλαβες- της λεω- μου καλαρεσαι, θα ξανάρθω αύριο...11/3 δεν φεύγεις;

Έφαγα μια πολύ δυνατή μπάτσα/σφαλιάρα, που μου άξιζε, μου έδωσε ένα verdar φιλί με γλώσσα όλο μελι, που μου άξιζε και αυτό...
Και έφυγα από εκεί... Αντρας:2funny::headbang::hi::rockon:
Μπορείς να κάνεις μια σύντομη περιγραφή της κοπέλας; Ευχαριστώ!

Genghis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2026
Like
64
Πόντοι
0
Πρωινή στοχευμένη στο 71 πάνω με σκοπό να βρω τη Σανέλ , αφού τελευταία ήταν πρωινή. Ενημερώθηκα πως ίσως πάει απόγευμα. Παρουσιάστηκε η μοντελέ σοκολάτα Σοφία, ενδιαφέρουσα περίπτωση.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.327
Πόντοι
3.656
Παρκάρισμα Βαν κατά 11:00 στην Αχαρνών κ καταδρομική ..
Είπα να ρίξω ζάρια κ πέρασα πρώτα από
Φωκ27 για Ιρίνα.. δυστυχώς δεν πρόλαβα το ναυάγιο..
4 ναυαγοί με κατεβασμένα κεφάλια στο σαλόνι.. πιάστηκα από σωσίβιο κ την έκανα..
φωκ 17 κάτω Καρλα
>>>>>> πάνω Ρίτα κ η "έγγυος"
Φυλ 59 κατω Βάνα κ άλλη μια με καλό σώμα θα έμπαινα αν είχε ελεύθερο στοματικό..
Φυλ61 Άντζελα με Ελ στον - η Μαριάνα από φυλ 59..
Φυλ 65λειστά
Φυλ69 κάτω Λάνα
-----------Π;νω μια ξανθιά μιλφ
Φυλ 86 κάτω καρίνα
-------86 ή 84 πάνω περίμενε την μιρα "ψηλή Ουκρανή είπε ο Τσάτσος...
Φιλ11 κάτω Βαλέρια
--------+πάνω γκιλφ ροξανη κ μια λατίνα με πλαστικό κωλο

Στο φεύγα μόλις είχε ανοιξει το φωκ 13 υπόγειο με τσοκο Νιγηρίας Ναόμι, όπου έγινε κατάθεση..

Τελευταία τροποποίηση:

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
Όσες έχω πάρει οι 7 στις 10 είναι βρωμιαρες και δεν το έχουν με την υγιεινή τις στέλνω για μπάνιο πριν έρθουν άλλες το δέχονται άλλες όχι και φεύγω, τώρα τις έχω κόψει δεν της παίρνω πλέον φτάνει, γυναίκα που κάνει αυτήν την δουλειά επιβάλεται να είναι καθαρή και να τηρεί μια α) υγιεινή, εννοείται και όσοι πάνε όχι μονο αυτές αλλά πόσο μάλλον αυτές που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία,Ρωσία/Ουκρανία πεντακάθαρες και όλο το ανατολικό μπλοκ μόνο γυναικάρες και καθαρές και όχι αρπακτικά,σέβονται και εκτιμούν οι περισσότερες,μιλάω εμπειρικά από δική μου πλευρά τώρα ο καθένας ....
Τί να σου πω... εγώ από 2019 μέχρι και το πρώτο lockdown έπαιρνα σχεδόν αποκλειστικά λατίνες στην Λιοσίων εκτός από 4 ή 5 φορές που δοκίμασα άλλες εθνικότητες. Ίσως να είχα χαμηλότερα τον πήχη από εσένα -πάντα παίζει και αυτό.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μπορείς να κάνεις μια σύντομη περιγραφή της κοπέλας; Ευχαριστώ!
Μιλφ, 40, 3 παιδιά από τρεις διαφορετικους, Morena (μελαχρινή), πρόσωπο 10ρι για εμένα, σώμα οκ, 40+παιδιά...
Ακά Αγρια Τσιμπουκαρα...Γαμιεται Ασυστολα...Κυριολεκτικά χωρίς Συστολές εννοώ...

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.089
Πόντοι
2.906
Αυτή η Ρίτα στο Κολωνού στον όροφο, απο εμφάνιση ρίχνει σε πολλές που δουλεύουν Φυλής. Στις περισσότερες δηλαδή.
Ειναι σιγουρα στο τοπ10 αντικειμενικα.Και απο ολες τις περιοχες.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.858
Πόντοι
6.205
Eπιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:30

I44 νεο διαδρομος 2 λατινες η Λουσία(μελανουρι) και η Καρλα (πιασιματα)

Ι46 οροφος που πλεον ειναι Λατινοσπιτο...καλα αυτος ο ασπρομαλλης τσατσος ειναι για πολλα μπουνιδια...μπροστα του ο Σταμμος ειναι παιδι της εκκλησιας....ειχε δυο ωραιες κοντοπουτανες λατινες και δεν περασα με καμια εξαιτιας του...ονοματα δεν συγκρατησα

Ι37 οροφος εφαγα επικη Λατινοφολαρα απο την Κολομβιανη Μαρκελα με τον υπερτεραστιο πισινο...λιγο πριν μπω μεσα της εκανα το λαθος να πιασω με το χερι μου την πουτσα για να φτιαξω λιγο την καποτα που δεν με βολευε....την επιασε υστερια πηρε ενα μωρομαντηλο και αρχιζε να το σκουπιζει σαν τρελη λες και ειχαν τα χερια μου συφιλλη...ξενερωσα μου επεσε και την εδιωξα...οπως με την αλλη την Κολομβιανη την Ναταλι που σε υποχρεωνε να πλενεις χερια στον νιπτηρα....να πατε να κανετε αλλη δουλεια κοριτσια, δεν κανετε...

Κ45 (1) Καρινα μελαχρινη Λατινα

Κ45(2) Εμιλυ Λατινα

Κ45(3) Καμιλα Κολομβιανη οπου περασα μαζι της με πολυ καλες εντυπωσεις και σωθηκε καπως η βραδια...ανεβαινει κριτικη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Μ αρέσει που οι πίθηκινες το παίζουν καθαρές..... Που τις έχει καβαλισει ο κάθε μπαμπουίνος στα μέρη τους.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.380
Πόντοι
10.656
Μ αρέσει που οι πίθηκινες το παίζουν καθαρές..... Που τις έχει καβαλισει ο κάθε μπαμπουίνος στα μέρη τους.
Ναι γιατι τις ρουμανες, τις ρωσιδες και τις αλβανιδες, τις γαμαγαν μονο πριγκιποπουλα πριν βγουν στο κλαρι :coffee:
Η φολα δεν εχει εθνικοτητα

Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
572
Πόντοι
80
Ναι γιατι τις ρουμανες, τις ρωσιδες και τις αλβανιδες τις γαμαγαν μονο πριγκιποπουλα πριν βγουν στο κλαρι :coffee:
Η φολα δεν εχει εθνικοτητα
Η φόλα κ η βρωμιά δεν έχει εθνικότητα σίγουρα, τα ποσοστά όμως δίνουν μια εντύπωση βέβαια

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.564
Πόντοι
26.386
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:15 οπου πηγα στοχευμενα στην καινουργια Κολομβιανη την Καρίνα στο Κολωνου 45 πρωτο δεξια...ομορφη σχετικα ψηλη κοπελα αν και λιγο βιαστικια στο δωματιο...ανεβαινει κριτικη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.089
Πόντοι
2.906

Dimk12

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση θέλω τι ώρες δουλεύει η ιρινα από Φωκαίας 27;

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.683
Πόντοι
216
Λιοσίων 73 απογευμα-βραδυ ποιες παίζουν;Γνωρίζει κάποιος;

Assol75

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα..ηΜπαρμπορα στο Βέργας τι ώρα ειναι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom