κατα τις 14:00
Εψαχνα μαυρη πουτανα να ψευτογαμησω στα ορθια κατοπιν μικροεπεμβασης.Για δευτερο πιατο θα χε τελειωμα "καταπιονα" σε καποια θεια με πιστοποιηση.
κ32β δεν ηταν η μαυρουλα Σοφια, μια χαριτωμενη κοντοχοντρη λατινα με γυαλια μετριας ομορφιας.
κ48 δεξια,Ειρηνη σοβιετ γκιλφ προχωρημενης ηλικιας.Παροτι μου χει βγει το ονομα δε το σκεφτηκα καν να περασω.Την Παολα εψαχνα.
κ48 νεο,Ευα σοβιετ γκιλφ.
κ 53 μια λατινα κοντοχοντρη δε θυμαμαι πιο πολλα.
Μ.Α 17 Γκαμπριελα πολυ ωραιο για 10 ευρω μικροκαμωμενο με ωραιο θυληκο σωμα και μια χοντρη λατινα.
Μ.Α 25 κλειστα ολα
Μ.Α 21 πανω & κατω δε θυμαμαι λεπτομερειες σε ενα ειχε την γνωστη Βικτωρια και κια Καταλινα χοντρουλα λατινα.
Μ.Α 28 Αλινα,μελαχρινο σοβιετ μιλφακι μεσου υψους, γλυκουλα αλλα δεν ημουν για να γαμησω σημερα.Νεξτ ταημ.
Μ.Α & Περδικκα ,Αντζελα εμφανισημο αλβανακι μικροκαμωμενο με ωραιο σωματακι.
Περδικκα 3 ,Ρεα "Ελληνιδα" και μια σχιστοματα που δεν μου φανηκε καθολου ελκυστικη να το πω ευγενικα.Η πρωτη αν και λευκη παιζει να χει την πιο ωραια χοντρη κωλαρα στο 10 ευρω ,οντας αναμεσα στις λατινες σαν τον Λαρρυ Μπερντ στο ΝΒΑ.Παροτι παλτο μεσα αξιζει να χεις τετοιο πατο στα 4 αν εισαι κωλακιας.
Μ.Α 28 υπογειο ,Ντιαννα & Αλιονα
Παντα λεω να δοκιμασω την Ντιαννα αλλα αυτα τα dead eyes με ψαρωνουν,οχι πως Αλιονα ειναι καλυτερη αλλα ξερεις πως μεσα κανει ενα πολυ καλο τσιμπουκι και ειναι τεκνατζου.
Περασμα με Αλιονα για γρηγορο αδειασμα αρχιδιων.Απο δωματιο σε αλλο και μετα εγω κι αλλοι 2 αναμονη,τρωει πολυ σπερμα η γιαγια μαλλον βρηκε το ελιξηριο της νεοτητος..
Αφου μπηκε και κανε κομπλιμεντα για την εμφανιση μου με βαλε να ξαπλωσω διωχνωντας με απο τα κωλομαγουλα που προπσαθουσα να δαγκωσω. Της εξηγησα πως δε θελω βαρος πανω μου και ηρθε πλαγια.Αναπνοη δε μου αρεσε αυτη τη φορα οποτε ουτε επιδιωξα φιλια ουτε θα δεχομουν αν εκανε κινηση,την κατευθυνα κατευθειαν στο καυλι και τις μπαλλες.Ειπα να δοκιμασω πιασινο κεφαλιου που παντα την θυμωνει μπας και εστρωσε λιγο απο Διδυμου,τιναγμα κλασσικα.Παω να πιασω μουνι και μου μαγκωνει την κλειδα με τον αγκωνα σε σημειο παρεξηγισιμο.
-Τι κανεις εκει?
-Οχι εκει κατω δεν το κανω αυτο.
-Μη με σπρωχνεις ομως.
Αποτομο σπρωξιμο χεριου να πιασει το νοημα και συγκεντρωση στο ρουφηγμα πριν ξενερωσω.Εκει εδωσε ρεστα με τα γνωστα της κολπα και σε 5-6 λεπτα ειχα παραδωσει τα πιο χοντρα παιδια μου με ανακουφιση στο στοματακι της.Εφτυσε οτι εμεινε σε χαρτι και μου δωσε και μενα μωρομαντηλο χαιρετωντας με.
Αν πας με τα νερα της γριας θα αδειασεις μεγαλοπρεπως τις μπαλες με τιμη vfm.Αν πας να βγαλεις γουστα,εστω και νορμαλ δεν ενδυκνειται. Η μανταμ θελει να εχει 1000% τον ελεγχο δεν αντεχει να ειναι "απο κατω" με τιποτα.Ρουφαει καλα τον πουτσο ομως ειναι γεννημενη γι αυτο.