Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 306 άτομα (11 μέλη και 295 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
ΤουρλοΒικτωριακι, έρχομαι για πρωτος πελατης...:sunglasses:
Πλυσου καλά κοριτσι μου, σε θέλω πολύ φρέσκια...

Victoria, ya voy.
Primero cliente.
Lávate bien, mi niña!
Te quiero muy fresquita...
:springsmile:

Θα περάσω και από Μπέλλα ΜΑ25 να την κοιτάξω μες τα ματια, μήπως αλλάξω πίστα από Πέμπτη ...

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
221
Πόντοι
6
Λιοσίων 73β είναι κλειστό πλέον? Είδα ότι δουλεύει η εμυ αλλά ούτε κουδούνι έχει. Η της έχουν στο άλλο όλες στον όροφο?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Όλα ανοιχτά στο Μεταξι...
Το ΜΑ 25 κλειστο, πουθενά η Μπέλλα...

Αν και δύσκολα θα αλλάξω το Βικτώριακι μέχρι 3/3 που θα πουλέψει. Full δωμάτια και αναμονες σημερα στις 10:10. Μπράβο σουξέ...

Είναι λίγο σπαστικουλα, που την φιλάς στο λαιμό και σκουπίζεται...
Αλλά έτσι είναι, το παραδέχεται.:buck2:

Αλλά να Καβάλας τέτοια κωλαρα ρε Μύστες!!! Πω! Δέκα χρόνια να ήμουν μεγαλύτερος σήμερα, δεν θα την είχα γλυτώσει την καρδιακή προσβολή...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Όλα ανοιχτά στο Μεταξι...
Το ΜΑ 25 κλειστο, πουθενά η Μπέλλα...

Αν και δύσκολα θα αλλάξω το Βικτώριακι μέχρι 3/3 που θα πουλέψει. Full δωμάτια και αναμονες σημερα στις 10:10. Μπράβο σουξέ...

Είναι λίγο σπαστικουλα, που την φιλάς στο λαιμό και σκουπίζεται...
Αλλά έτσι είναι, το παραδέχεται.:buck2:

Αλλά να Καβάλας τέτοια κωλαρα ρε Μύστες!!! Πω! Δέκα χρόνια να ήμουν μεγαλύτερος σήμερα, δεν θα την είχα γλυτώσει την καρδιακή προσβολή...
Δεν την έχω πάρει ούτε μία φορά, αλλά αν εχει αναμονές απο το άνοιγμα...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Δεν την έχω πάρει ούτε μία φορά, αλλά αν εχει αναμονές απο το άνοιγμα...
Σαν να κλέβεις εκκλησία στο 10ρικο μαζί της...
Σκάω για 2πλο και πάνω πάντα, αλλά και με 10 που έχω πέρασει, γαμω!
Πρέπει να είναι πολύ φρέσκια στην δουλειά, δεν έχει "τσακίσει" ακόμα...

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
38
Like
11.541
Πόντοι
8.995
Για άλλη μία φορά ο δρόμος με έφερε στο Μεταξι ώρα 12 και είπα να το εκμεταλλευτώ οπότε έχουμε στάση στο
Ι 31 δεξιά για την Λούανα αλλά λόγω περιόδου ήταν η μικρή λατίνα Ιζαμπέλα με όλα τα δωμάτια άδεια, βγηκε βαριαστημένη και έφυγα.
Ι 39 πορνομόλλ υπόγειο για την Σουζάνα αλλά ακούστηκε από το κουζινακι η ξανθιά σκατοτσατσά που παρουσίασε μια αδιάφορη χοντρούλα λατίνα.
Επόμενος σταθμός Μ.Α. 21 Β όπου ή ξανθιά τραβελοτσατσα ( που προσωπικά είναι πολύ εντάξει σαν υπηρεσία) παρουσίασε τη Βικτώρια και άλλη μία λατίνα που δεν συγκράτησα όνομα.
Εδώ έγινε η κατάθεση, σόρρυ @MALA BARISTA αλλά σου πήδηξα την Βικτώρια.
Θα ακολουθήσει κριτική μαζί με την χρωστουμενη από την Λουάνα.

Τελευταία τροποποίηση:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
264
Like
14.192
Πόντοι
20.705
Πρωινή:
Φυλής 71 κάτω η πιπινο Ντανιέλα με τη νεαρή τσατσά από πάνω
Φυλής 71 πάνω η φολο Λίντα, πολύ ωραία πιπινοπαρουσία μελαχρινή με διχτυωτό μίνι αλλά κακές κριτικές

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Για άλλη μία φορά ο δρόμος με έφερε στο Μεταξι ώρα 12 και είπα να το εκμεταλλευτώ οπότε έχουμε στάση στο
Ι 31 δεξιά για την Λούανα αλλά λόγω περιόδου ήταν η μικρή λατίνα Ιζαμπέλα με όλα τα δωμάτια άδεια, βγηκε βαριαστημένη και έφυγα.
Ι 39 πορνομόλλ υπόγειο για την Σουζάνα αλλά ακούστηκε από το κουζινακι η ξανθιά σκατοτσατσά που παρουσίασε μια αδιάφορη χοντρούλα λατίνα.
Επόμενος σταθμός Μ.Α. 21 Β όπου ή ξανθιά τραβελοτσατσα ( που προσωπικά είναι πολύ εντάξει σαν υπηρεσία) παρουσίασε τη Βικτώρια και άλλη μία λατίνα που δεν συγκράτησα όνομα.
Εδώ έγινε η κατάθεση, σόρρυ @MALA BARISTA αλλά σου πήδηξα την Βικτώρια.
Θα ακολουθήσει κριτική μαζί με την χρωστουμενη από την Λο
ύανα.
Ρε σκίστε την Κωλαρα λέμε...:zfuck:
Έχει Dos hijos...
Μαζεύει Dineros!!!

Φωτιά στα κόκκινα η μικρή σήμερα, έτσι?:sunglasses:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Ρε σκίστε την Κωλαρα λέμε...:zfuck:
Έχει Dos hijos...
Μαζεύει Dineros!!!

Φωτιά στα κόκκινα η μικρή σήμερα, έτσι?:sunglasses:

Οι περισσότερες έτσι είναι, είναι λες και δεν υπάρχουν καπότες στην Λατινική Αμερική.

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.252
Πόντοι
10.026
Το Ζυμαριδου στην Καρολίνα από που προέρχεται;
Γιατί, παράλληλα, δουλεύει σε έναν Γεωργιανό φούρνο, στην Πλατεία Βικτωρίας. Είναι μέσα στο εργαστήριο και πλάθει τα ζυμάρια. Από εκεί της βγήκε το παρατσούκλι!
images (9).jpeg

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.064
Πόντοι
12.436
Λιοσίων 73β είναι κλειστό πλέον? Είδα ότι δουλεύει η εμυ αλλά ούτε κουδούνι έχει. Η της έχουν στο άλλο όλες στον όροφο?
τα Λ73 πολλές φορές δεν τα πετυχαίνεις ανοιχτά πριν τη 1, στην πρωινή βάρδια.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Το Ζυμαριδου στην Καρολίνα από που προέρχεται;
Πολλοι καυκασιοι-σοβιετικοι ηρθαν Ελλαδα ως δηθεν "Ποντιοι" ομογενεις με φτιαχτα Ελληνικα επωνυμα σε -ιδης -ιδου.Η Καρολινα ονομαστηκε ετσι γιατι κατα την ληξιαρχικη πραξη εφερε χοντρα καπουλια τα οποια μαλλον εξαφανισε με επεμβαση που αφησε αντιαισθητικα λακακια.

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
43
Like
3.865
Πόντοι
2.831
Πέρασμα κατά τις 13:30 στο Ι20α με την Ουκρανή Αλινα η οποία έχει πάρει και άλλα κιλά μετά το ταξίδι της στην μαμά πατρίδα από θέμα υπηρεσιών στο 10ρικο καλή είναι για απλό πρόγραμμα, επόμενη στάση στην Τατιάνα στο Ι1α σταθερά καλή στις υπηρεσίες της το τιμάει το 10ρικο και με το παραπάνω. Τρίτη κατάθεση στην τζασμιν Φώκαιας 25 όροφος. Ρουμανικη φόλα λεπτομέρειες στην κριτική

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.777
Πόντοι
4.715
Η μετεγχειρητική εξέλιξη ναι μεν είναι σε πολύ καλό δρόμο, φυσιοθεραπείες γυμναστήριο κομπλέ , αλλά η διάθεση για σεξ ακόμη στα τάρταρα.
Ας έχει έλθει η Τατιάνα ένα μήνα+ τώρα.

Παρ' όλα αυτά έβγαλα την δυσφορία μου στην Φωτεινή σήμερα, μόνο για βιολογικούς λόγους.
Η hands free πίπα με το deep throat της, βοηθάνε στην λύτρωση

Προσεχώς ελπίζω Τατιάνα, πριν φύγει.
Καλή συνέχεια συναγωνιστές και προσοχή παντού, εντός και εκτός οίκων.

Συνημμένα

• IMG_20260203_164646.jpg
    IMG_20260203_164646.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 52

Σεξομανης

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Πολλοι καυκασιοι-σοβιετικοι ηρθαν Ελλαδα ως δηθεν "Ποντιοι" ομογενεις με φτιαχτα Ελληνικα επωνυμα σε -ιδης -ιδου.Η Καρολινα ονομαστηκε ετσι γιατι κατα την ληξιαρχικη πραξη εφερε χοντρα καπουλια τα οποια μαλλον εξαφανισε με επεμβαση που αφησε αντιαισθητικα λακακια.
Ευχαριστώ φίλε. Δεν έχω προσέξει τα λακάκια της αλλά θα τα επιθεωρήσω την επόμενη φορά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.833
Πόντοι
48.067
Κατάθεση ξανα στη μουναρα Ευανια στο Φ69. Νέκρα στον οίκο.. τέτοιο μουνι και να μη το γαμάει κανείς? Τη γάμησα εγω σα σκύλος. Σήμερα ήταν καλύτερη από την προηγούμενη φορά, μου έκανε twerk με την κωλάρα της οσο της τον ειχα χωμένο στη μουνα τής.

Μετα περασα και απο Μελίσα στο Λιοσίων 73. Της ανοιξα τα πόδια και της έφαγα το μουνί.
Καθοταν αλλα μου έλεγε δε μου αρέσει, αρέσει σε εμένα της είπα.
Της έριξα και ενα δυνατό γαμήσι και την έφερα στα ίσια της.

Φ71 ισόγειο Αντρέα γλυκια λατινα.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Κατάθεση ξανα στη μουναρα Ευανια στο Φ69. Νέκρα στον οίκο.. τέτοιο μουνι και να μη το γαμάει κανείς? Τη γάμησα εγω σα σκύλος. Σήμερα ήταν καλύτερη από την προηγούμενη φορά, μου έκανε twerk με την κωλάρα της οσο της τον ειχα χωμένο στη μουνα τής.

Μετα περασα και απο Μελίσα στο Λιοσίων 73. Της ανοιξα τα πόδια και της έφαγα το μουνί.
Καθοταν αλλα μου έλεγε δε μου αρέσει, αρέσει σε εμένα της είπα.
Της έριξα και ενα δυνατό γαμήσι και την έφερα στα ίσια της.

Φ71 ισόγειο Αντρέα γλυκια λατινα.
Ετσι Μητσαρα!
Στρώσε τες!!!
Όλες, όλα!:sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom