Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (10 μέλη και 292 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Συνέχεια στο Μεταξουργείο :ak::ak:

Ιάσονος 37β Ντιάνα λατίνα με τσατσ

Ιάσονος 31 Ιζαμπέλα λατίνα με νορμάλ. Ένας αλλοδαπός δεν μπορούσε να περιμένει, του έδωσα 10ρικο κ πήρα τη θέση του κ ήρθε αμέσως...

Κατάθεση λοιπόν στην Ιζαμπέλα :zfuck::zfuck:

Είναι βαριεστημένη, αλλά στήθηκε κ έφαγε δυνατό γαμήσι...

Συνέχεια στη κριτική...

Αυλή στην Ιάσονος :cool2:
IMG_20260127_150250.jpg

Περδίκα 1 Αντζέλικα η καστανή, αδύνατη κοπέλα με νορμάλ πρόγραμμα

Περδίκα 3 Λίλυ κ Ρέα μπουταρού

Ιάσονος 44 παλιό Μαρία με ελεύθερη φλογέρα. Η Νέλλη έκλεινε τον δρόμο σε έναν Αφρικανό για να μπει:jerking:

Ιάσονος 44 διάδρομος Γκαμπριέλα μελαχρινή μπαζοχοντρή λατίνα κ Μόνικα η γνωστή Ρουμάνα μιλφ από Περδίκα 1. Απλό κ οι δύο

Ρώτησα τη Μόνικα αν με έξτρα 10€ τα παίρνει καταπιόνα. Αρνήθηκε αρχικά, αλλά επειδή δεν είχε κόσμο σήμερα, τελικά δέχτηκε...

Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση στη Μόνικα:fuck2::fuck2:

Έφαγε ωραίο σφυροκόπημα κ ψέκασμα καλό στις αμυγδαλές...

Συνέχεια στη κριτική...

Ιάσονος 44α (1) Λίντα μελαχρινή λατίνα με πρόσωπο τσόντα, αλλά με πιασίματα στο σώμα. Σοφία λατίνα στο δωμάτιο

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Αυτή την ώρα σε στάση αστραπή :uzi::uzi:

Φυλής 71α Αλεξάνδρα μελαχρινή λατίνα αδιάφορη με απλό.

Φυλής 71β Λίντα μελαχρινή λατίνα με απλό πρόγραμμα

Φιλιππίδου 11άρια κλειστά

Φωκαίας 17β Αλίνα μελαχρινή, έχει κάνει μπυρόκοιλο ή είναι έγκυος

Φωκαίας 25α Γιασμίν η μελαχρινή Ρουμάνα μιλφ με το λαγόχειλο επιστροφή. Ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 27α Καταλίνα λατίνα με πιασίματα αδιάφορη, νορμάλ πρόγραμμα

Φωκαίας 27γ Μαριάννα χοντρούλα λατίνα με νορμάλ πρόγραμμα

Τα λατινάδικα χαμηλά στη Φωκαίας χρειάζονται επειγόντως ανανέωση ρόστερ...

Έργο τέχνης σε ένα από τα δωμάτια :headbang2:
IMG_20260127_143606.jpg
Μήτσος,
Χθες δεν έγραφε ένας για κάτι Ξανθιές Μυξιαρες στα Φιλιππιδισταν;;;
Να τα μας...

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.898
Πόντοι
7.636

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
Αφού οι περισσότερες δεν κάθονται να τις γαμήσεις ακάποτα, να τις δείρεις ή να τις χέσεις, πώς περιμένουν ακριβώς να προσελκύσουν τη νέα γενιά; Λογικό δεν είναι αφού δεν προσφέρονται αυτά, να κάθονται οι άνθρωποι σπίτι τους και να την παίζουν;

Εσύ πηγαίνεις στα μπουρδέλα είτε για να γαμήσεις ακάποτα τις πουτάνες είτε για να τις χέσεις;

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
18
Like
1.647
Πόντοι
1.071
Χθες πέρασα μεγάλου Αλεξάνδρου 25. Δούλευε μια Μπελλα στο 20αρικο! 20αρικο μετάξι αλλά ο οίκος ήταν καθαρός. Τσάτσος μεγάλη μορφαρα , φαλάκρας με χιούμορ.

Η Μπέλλα είναι λατινα με κορμί δυνατό. Λεπτή μέση και συμπαθητικό κωλο.

Στα του αγώνα. Καλή πίπα αλλά δεν θέλει πολλά πολλά . Αντέχει σφυροκόπημα.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.858
Πόντοι
6.205
Ρεεε τομάρια .... Πέρασε κάνεις Φώκαιας 3η βαρδια να δει 17 πάνω κάτω και 19 είναι ανοιχτά!;

grover inspector

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
1.196
Πόντοι
201
Μετάξι καταδρομικα στοχευμενα και αισχρά.
Πτώση με αλεξίπτωτο στην ταράτσα του Ιάσονος 31 με στόχαστρο στις παραγουανες.
Μόνο ισαμπελα .
Παμελα με περίοδο μου είπε πριν λίγο η τσατσα. Σε δύο μέρες πάλι είπε. (Εκτός αν την κρύβει)
Δεύτερη καταδρομικη εξακρίβωση
Μ.αλεξανδρου 21 απάνω δυο λατινες ειχα στόχο την βικτωρια ως κάτι καινούριο αλλα νομίζω οτι είναι καιρό εκεί και ήταν και στο Ιάσωνος 20 απάνω πριν κάτι μήνες.

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.252
Πόντοι
10.026
Πέρασμα, αστραπή, από το Εμετουργείο, λίγο μετά της 14:00.

Ιάσωνος 1Α: Μαρίνα, τραγικό gilf με κωλόφατσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Β (αριστερά) Σάντρα, ξανθό, αδύνατο, gilf, με τίμια εμφάνιση. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 1Β (δεξιά): Τατιάνα, ξανθό, έκφυλο gilf, με νορμάλ σώμα και μικρά βυζιά. Θυμήθηκα, ότι δούλευε στο δεξιά και ότι την είχα πάρει, το 2022, με πολύ καλές εντυπώσεις. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο, καθώς ήθελα μια γρήγορη πίπα, γιατί είχα ραντεβού με τον γιατρό. Ήρθε στο δωμάτιο, μουρμούρισε κάτι στην γλώσσα της και ξεκίνησε τον αγώνα. Άρχισε με γλύψιμο στο στήθος, κατέβαινε σιγά σιγά προς τα κάτω, όπου έχωσε την μούρη της ανάμεσα στα αρχίδια μου. Εκεί, επιδόθηκε σε ένα, άνευ προηγουμένου, γλύψιμο αρχιδιών. Τα έγλυφε και τα ρουφούσε με μανία. Στην συνέχεια, τον πήρε στο στόμα της και ξεκίνησε ένα σκληρό τσιμπούκι, με χρήση χεριών. Δεν άντεξα και μετά από λίγα λεπτά τα αμόλησα μέσα στο στόμα της, όπου τα δέχθηκε με ευχαρίστηση. Έχυσα και ξαλάφρωσε το κεφάλι μου, ταυτόχρονα με το σώμα. Λες και ήπια παρακεταμόλη! Για να μην υπάρχει καμία σύγχυση, άλλη η Τατιάνα, της πρωινής βάρδιας και άλλη αυτή, της απογευματινής. Η απογευματινή είναι ένα μπάζο και μισό. Τώρα κατάλαβα, γιατί κάποιος συναγωνιστής έγραψε ότι χρειάζομαι οφθαλμίατρο. Νόμιζε, ότι είχα γράψει για την πρωινή.

Ιάσωνος 1Γ: Η γνωστή Λίλυ ή Λίλιαν, από το Ιάσωνος 1Β (δεξιά) και το Ιάσωνος 32 (ευθεία). Αδύνατη γριέτζω, με φάτσα τοξικομανή. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, δεν θυμάμαι εάν κάνει και τελειωτικό, πλέον.

Ιάσωνος 37Β: Μία πατσαβούρα, ξανθιά, θεία, με παλιό-σώμα, από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Πιάσαμε την κουβέντα, στο σαλόνι και αποδείχθηκε ευγενικός άνθρωπος. Μέσα από το δωμάτιο, βγήκε και η δεύτερη κοπέλα (ο Θεός να την κάνει). Ήταν το τελειωμένο πρεζόνι, από το Κολοκυνθούς 38Β, με τα μαλλιά ράστα. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Βιαζόμουν και δεν έκατσα να δω τον μερακλή, που την γάμησε. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι πάσχει από, βαριάς μορφής, ψυχικό νόσημα.

Συνεχίζεται...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108
Ιάσωνος 37Β: Μία πατσαβούρα, ξανθιά, θεία, με παλιό-σώμα, από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Πιάσαμε την κουβέντα, στο σαλόνι και αποδείχθηκε ευγενικός άνθρωπος. Μέσα από το δωμάτιο, βγήκε και η δεύτερη κοπέλα (ο Θεός να την κάνει). Ήταν το τελειωμένο πρεζόνι, από το Κολοκυνθούς 38Β, με τα μαλλιά ράστα. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Βιαζόμουν και δεν έκατσα να δω τον μερακλή, που την γάμησε. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι πάσχει από, βαριάς μορφής, ψυχικό νόσημα.

Συνεχίζεται...
Η χοντρή είναι η Άντζελα. Κατά τις 11 που πέρασα τις πετυχα και τις δύο στο σαλόνι. Μου θύμισαν χοντρό-λιγνό έτσι όπως τις είδα. Όχι ότι η κοντή είναι αδύνατη αλλά μπροστά στην Άντζελα μοιάζει μικροσκοπική. Μάλιστα ήταν μες στα νεύρα και μου έλεγε γιατί δεν περνάω και τι ψάχνω, φεύγοντας βρόντηξε την πόρτα πίσω μου. Τελικά κατάθεσα στην Ιζαμπελα στο Ι31. Φεύγοντας με το αυτοκίνητο την συνάντησα να ανεβαίνει πεζή την Ιάσονος προς τα μικρά νούμερα και της έδωσα προτεραιότητα, τρομάρα της.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Πολυ καλη φαση τσιμπουκαρα Τανιας στα 10.
Δεν ειναι για παραπανω η συγκεκριμενη πλεον.

Η χοντρή είναι η Άντζελα. Κατά τις 11 που πέρασα τις πετυχα και τις δύο στο σαλόνι. Μου θύμισαν χοντρό-λιγνό έτσι όπως τις είδα. Όχι ότι η κοντή είναι αδύνατη αλλά μπροστά στην Άντζελα μοιάζει μικροσκοπική. Μάλιστα ήταν μες στα νεύρα και μου έλεγε γιατί δεν περνάω και τι ψάχνω, φεύγοντας βρόντηξε την πόρτα πίσω μου. Τελικά κατάθεσα στην Ιζαμπελα στο Ι31. Φεύγοντας με το αυτοκίνητο την συνάντησα να ανεβαίνει πεζή την Ιάσονος προς τα μικρά νούμερα και της έδωσα προτεραιότητα, τρομάρα της.
Μπηκε ενας τυπος την παρασκευη στης Αλιονας και ρωταγε επιμονα την κωλογρια αν οι κοπελες ειναι σε παρτουζα αυτη τη στιγμη.Σχεδον τσακωθηκανε μεχρι να βγαλουν ακρη γιατι πιεζε αυτος να μαθει αν ειναι σε παρτουζα οι κοπελες χωρις να θελει να τις παρει μαζι οπως ειπε.Αν δεν ησουν εσυ τυπε,που δε νομιζω, μαλλον εχεις stalker που καραδοκει στις σκιες.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108
Δεν ειναι για παραπανω η συγκεκριμενη πλεον.

Μπηκε ενας τυπος την παρασκευη στης Αλιονας και ρωταγε επιμονα την κωλογρια αν οι κοπελες ειναι σε παρτουζα αυτη τη στιγμη.Σχεδον τσακωθηκανε μεχρι να βγαλουν ακρη γιατι πιεζε αυτος να μαθει αν ειναι σε παρτουζα οι κοπελες χωρις να θελει να τις παρει μαζι οπως ειπε.Αν δεν ησουν εσυ τυπε,που δε νομιζω, μαλλον εχεις stalker που καραδοκει στις σκιες.
Έχω κόψει τα γαμήσια το ΠΣΚ γιατί είμαι σε σχέση Πάντως επειδή γουστάρω να πάρω την Αλιόνα παρτούζα είχα ρωτήσει όταν δούλευε με την Ντιάνα και έφαγα άκυρο. Μάλλον δεν κάνει η Αλιόνα γιατί την άλλη την έχω πάρει παρτούζα.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Έχω κόψει τα γαμήσια το ΠΣΚ γιατί είμαι σε σχέση Πάντως επειδή γουστάρω να πάρω την Αλιόνα παρτούζα είχα ρωτήσει όταν δούλευε με την Ντιάνα και έφαγα άκυρο. Μάλλον δεν κάνει η Αλιόνα γιατί την άλλη την έχω πάρει παρτούζα.
Δεν ξερω αν αλλαξε κατι αλλα ειμαι σιγουρος πως ακουσα την τσα να του λεει θυμωμενη πως κανουν και παρτουζα.

Ntani@69

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2025
Like
76
Πόντοι
0
Φωκαιας 69β σημερα απογευματινή βάρδια τσατσά ήταν μια πιτσιρικά με ωραίο κολο...μου θύμισε την Κατερίνα την Ρουμάνα...παρουσίασε 2 κοπέλες μα προτίμησα την τσατσά...βέβαια έφαγα πόρτα

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.898
Πόντοι
7.636
Εσύ πηγαίνεις στα μπουρδέλα είτε για να γαμήσεις ακάποτα τις πουτάνες είτε για να τις χέσεις;
Τι να πουμε τι ζηταει ο καθενας...εγω παντως σεξ ζηταω..τωρα περι ορεξεως ο καθενας...αν ημουν παντως σεξεργατρια θα τους εδινα ακυρο..

Cool21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
55
Πόντοι
0
Συναγωνιστές Μου λόγω του ότι είστε πολύ ενημερωμένη μια ερώτηση θέλω να κάνω έπεσε στα αυτιά μου ότι κάπου στο μετάξι Εργάζεται πάλι αυτό τον καιρό η Πέπη Η Τσεσμελή Η γνωστή από την τηλεόραση που παλιότερα ήταν πάλι μετάξι αλλά ακόμα πιο παλιά και φυλής Ξέρει κάποιος από σας κάτι έχει πάρει το μάτι σας που και πως γιατί κάνει καλα γαμήσια και θέλω να την Επισκεφτώ Όποιος ξέρει άς με ενημερώσει έστω και με Π.Μ
Αν δεν θέλει εδώ στο νήμα ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.503
Πόντοι
26.386
Επιστροφη απο την νυχτερινη τσαρκα στο Μεταξουργειο καπου στις 23:15

Κατεληξα στο Περδικας 3 δεξι οπου δοκιμαστηκε η καινουργια Λατινα η Μεγκαν με καλες εντυπωσεις, ανεβαινει κ κριτικη...μαζι της ηταν και η "Ταιλανδεζα" η Λιλυ

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.252
Πόντοι
10.026
Αφού τελείωσα, με τον γιατρό και τις απογευματινές δουλειές μου, μπήκα στο πρώτο λεωφορείο που περνούσε, από την Λ. Αλεξάνδρας και κατηφόρησα προς την πιάτσα της Φυλής. Εν τω μεταξύ, το λεωφορείο, ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κάθε καρυδιάς καρύδι. Άραβες, καυλάκια, μπαρμπάδες, αραπίνες και κωλόγριες. Άλλο ένα πράγμα, που μου έκανε εντύπωση, ήταν η μπόχα και η απλυσιά. Όχι των αλλοδαπών, αλλά των Ελλήνων. Αυτό, μου το έχουν επισημάνει και αρκετές πουτάνες. Ότι, δηλαδή, σε πολλές περιπτώσεις, οι Πακιστανοί είναι πιο καθαροί από τους Έλληνες. Α, ρε, μαλάκα Νεοέλληνα, πόσο πιο χαμηλά θα φτάσεις ακόμα; Σε φάγανε τα λούσα, τα ακριβά αυτοκίνητα και οι βίλες, με τις πισίνες. Η τσάρκα αφορά το τέλος της πρωινής και την αρχή της απογευματινής βάρδιας. Όσα σπίτια δεν γράφω, είτε δεν μπήκα, είτε ήταν κλειστά.

Φυλής 69Β: Η μελαχρινή, νεαρή, τσατσά, με την πρόστυχη φάτσα και το ωραίο κωλαράκι, παρουσίασε την Μία, μία όμορφη Λατίνα, με καλλίγραμμο σώμα και κωλάρα! Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 74 (αριστερά): Σάρα, νεαρή, ζουμερή Ρωσίδα με βυζάρες. Ήμουν έτοιμος να μπω, αλλά δεν το έκανα, κάτι που μετάνιωσα, αργότερα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 66Δ: Νίκη, απλή γυναίκα, με κανονικό σώμα και ένα μεγάλο τατουάζ στο δεξί της μπούτι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 13 (πάνω): Σόνια, η βετεράνος gilf. Αγέραστη και με σωματάρα, για την ηλικία της. Δυστυχώς, την έχω κόψει εδώ και χρόνια, καθώς έχει εξελιχθεί σε σπαστική και μυγιάγγιχτη. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό

Φωκαίας 17Α: Ελένη, μία μελαχρινή, πολύ λεπτή, πιτσιρίκα, Ρουμάνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 25Α: Γιασμίν, μία μελαχρινή με στραβό στόμα, η οποία εξέπεμπε καύλα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Έγινε αλλαγή και ήρθε η Μόνικα, που ήταν πρωινή στο 25Β. Μαζί της θα δούλευε και η Σάρα, η Γυφτό-Βουλγάρα.

Φωκαίας 25Β: . Εύα, εμφανίσιμη, μικρή, Ρουμάνα, με ωραίο πρόσωπο και σωματάκι. Μαζί της η Μόνικα, μελαχρινή Γυφτό-Ρουμάνα, με μικρό στήθος και ικανοποιητικό κώλο. Με καυλάντισε, στο σαλόνι, αλλά δεν πείστηκα. Και οι δύο σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Α: Καταλίνα, μπάζο Φολό-Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β: Νάταλι, το γνωστό milfoni. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Λιοσίων 79Β: Κατερίνα, το Πολωνικό άρμα μάχης, από το Φωκαίας 27Β και Αγκύρας 12Α. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.

Βέργας 7 (aka Σαμπινόσπιτο): Ένα ξανθό milf, μεγάλη πατσαβούρα. Νορμάλ πρόγραμμα και δεν θυμάμαι εάν έκανε ελεύθερο στοματικό, γιατί την ακύρωσα από το πρώτο λεπτό.

Βέργας 6Α: Κατερίνα, μπάζο, milf. Μαζί της δούλευε και η Βικτώρια, μία μπαμπάτσικη νεαρή, με συμπαθητικό πρόσωπο και βυζάρες. Παρατήρησα ότι έχει πάρει κιλάκια και ο κώλος της έγινε σαν πλατφόρμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Υπηρεσία ήταν ο γνωστός πουστρό-τσάτσος, από το Φωκαίας 25Β.

Διδυμου 27: Ήταν ανοικτό και λειτουργούσε, για όσους ρωτούσαν τις προηγούμενες ημέρες. Δούλευε η Ελένη, μία ψηλή milf, με αρκετά κιλά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

20260127_180547.jpg

Τα υπόλοιπα σπίτια, της οδού Διδύμου, ήταν κλειστά και στο κομμάτι, από 18 έως 22, δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτέ, καθώς είτε πωλούνται, είτε ενοικιάζονται.

20260127_180642.jpg

Επέστρεψα στο Φωκαίας 25Β, όπου δούλευε η Μανταλίνα, μελαχρινή καύλα με γυαλιά και η Μιχαέλα, μία εμφανίσιμη, ψηλή, μελαχρινή Ρωσίδα, με καλλίγραμμο σώμα και πλαστικά βυζιά. Με έπεισε, από το σαλόνι και πέρασα μαζί της. Μπήκα στο μέσα δωμάτιο, δίπλα από το κουζινάκι. Είχα να γαμήσω εκεί, από εποχές Αντέλας, για όσους παλιούς την θυμούνται. Η Μιχαέλα είναι τίμια γυναίκα, στο κρεβάτι. Ωραίο, βαθύ, γυμνό τσιμπούκι, στήσιμο στα τέσσερα και προσπάθεια για γαμήσι. Γράφω προσπάθεια, γιατί δεν μου σηκωνόταν. Μπήκα μέσα μελάτος, άρχισα να γαμάω δυνατά, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω. Της είπα να την χύσω στα βυζιά και δέχτηκε. Τον έπαιξα, της τα έριξα πάνω της και η λιτή συνεδρία έλαβε τέλος. Σε καμία περίπτωση, δεν έφταιγε η γυναίκα, ίσα ίσα που ήταν δεκτική και ανεκτική. Έφυγα από την πιάτσα άδειος, από ενέργεια, καθώς είχα χύσει δύο φορές και το στομάχι μου είχε φτάσει στην πλάτη, από την πείνα. Επέστρεψα σπίτι, έφτιαξα μία καρμπονάρα, κούμπωσα ένα μπουκαλάκι Coca-Cola zero, έφαγα και ένα Ροξ, για επιδόρπιο και ήμουν "κούπα", για βραδάκι. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
60
Like
6.192
Πόντοι
7.621
Αφού κανείς φίλος δε μπορούσε για χαλαρό ποτό είπα να κατηφορίσω στα γνωστά μέρη....Βικτώρια και Στ.Λαρίσης 2η βάρδια αλλά η τσάρκα διήρκησε τόσο όπου πέτυχα και αρχές 3ης βάρδιας σε μερικούς όικους.... Στη 2η βάρδια αρκετός περίεργος κόσμος πολλοί ήταν άκυροι,επίσης πολλές οικογένειες με παιδία μικρά ,αλλά και πολλές νέες παρέες οι οποιές ήταν όμως κομπλέ σε συμπεριφορά, και ο γνωστός τυπάς με τα αρώματα....Γενικότερα πλέον υπάρχουν πάρα πολλές λατίνες οι οποιές καποιες εμφανισιακα αξίζουν ,άλλες όχι αλλά πάντα έχεις το ρίσκο της φόλας με αυτές...το οποιό πήρα στη 2η μου κατάθεση....Στο Φιλιππίδου 11β πέτυχα την φίλη μου την τσα2 ,με ρωτήσε για ένα φιλαράκι μου που μας έβλεπε σχεδόν σε όλες τις τσάρκες της είπα οτι ξέκοψε πλέον απο το άθλημα καθώς δεν βρίσκει την όρεξη....εντύπωση μου έκανε επίσης ένας που έσκασε με Jaguar F Type,θυμίζοντας μου έναν γνωστό μου απο τα νότια που έσκαγε με Audi Rs4 στους οίκους...Ας το πάρουμε απο την αρχή όμως και πρωτη κατάθεση στην Άννα-Μαρία στο Φυλής 67 όμορφη ρουμάνα μια οκ συνεδρία για ενα 20ρικο.... συνέχει τσάρκας σε Βικτώρια και έπειτα κατηφόρισα για Σταθμό Λαρίσης στο τέλος 2ης προς αρχές 3ης και μη βρίσκοντας κάτι αξιόλογο ανηφόρισα ξανά για Φυλής όπου έκανα 2η κατάθεση στο Φιλιππίδου 11α στη γλυκούλα και όμορφη Βίκυ,λατίνα αδύνατη (η οποία μου θύμισε μια όμορφη πρώην συνάδελφο την Τάνια)...έφυγα με πολύ καλές εντυπώσεις απο τη Βικάρα και πήρα το δρόμο της επιστροφής...καλό βράδυ και καλά μήσια!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom