Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (11 μέλη και 294 επισκέπτες)

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
αυτές είναι ξαδέρφες, άνοιξαν νυχάδικο έμαθα

Πολύ δύσκολο επάγγελμα διάλεξαν η Βίκη και η Λάνα.

Θα είναι μόνο για γυναίκες ή και για άντρες που προσέχουν τα νύχια τους;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Πολύ δύσκολο επάγγελμα διάλεξαν η Βίκη και η Λάνα.

Θα είναι μόνο για γυναίκες ή και για άντρες που προσέχουν τα νύχια τους;
και για γύπες, για λιοντάρια, τίγρεις, αετούς , πούμα, τσιτάχ, τον Γούλβεριν, τον Σάμπρετουθ, και κάθε καρυδιάς καρύδι

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.357
Πόντοι
2.536

24/01/26

18:00

Χωματιανού
Λιοσίων
  • 73α: Μελίσσα
  • 73β: Έμμυ, Άντρεα
Φωκαίας
  • 7 κάτω: Σάμμυ
  • 7 ισόγειο: Ηλέκτρα
  • 9: Κατερίνα
  • 17β: Μιχαέλα
  • 19: Ελένη
  • 25α: Γιασμίν, Σάρα
  • 25β: Μιχαέλα, Μανταλίνα. Η Βανέσσα δεν θα ξαναγυρίσει σύμφωνα με την τσατσά
  • 27α: Τζέσικα
  • 27β: Ναταλί
  • 27: Χάνα, Μίρα
Φιλιππίδου
  • 11α: Ιζαμπέλα, Καρολίνα
  • 11β: Τζούλια, Ρενάτα, Νικόλ
Στο σαλόνι μαστόρια έφτιαχναν το φωτιστικό και τα κορίτσια περνούσαν απο δίπλα :wanker:
1769294895509.png

Αγκύρας

Πεταμένη κάρτα από τα αγκυρόσπιτα
1769292127071.png

• 9: Ντάρια
  • 12α: Κορίνα
  • 12β: Αντριάννα
Φυλής

1769291850116.png

• 56: Αντρέα με κάλτσες και sneakers :bigdick:
R: -ωραία παπούτσια
Α: -qué pasa?
R: -bueno :tooth:
Α: -gracias, mi amor

• 66δ: Νίκη
  • 74 αριστερά: Έμμυ
  • 59 κάτω: Σάμμυ, Μαρία
  • 61: Γιασμίν
  • 65α: Κορίνα
  • 65β: Χριστίνα Τσέχα
  • 84α: Ράνια
  • 84β: Μόνικα
  • 86β: Νέλλη, Έμμα
  • 67: Άννα Μαρία
  • 69α: Ντόρα
  • 69β: Έβανυ, Ντανιέλα. Στον ρόλο της τσατσάς: Κατερίνα η Ελληνορουμάνα
  • 71β: Αντρέα, Σοφία
  • 71α: Λούνα, Τίφανυ
Έστειλα μήνυμα την Παρασκευή στην άλλη για χέσιμο

1769290842927.png

R: -θέλω να έρθω αύριο για χέσιμο και κατούρημα. Τι λες;
Π: -θα σου πω αύριο

Τελικά δεν έστειλε αλλά πήγα απο κει. Στο σαλόνι είχε και άλλους πελάτες οπότε της έκανα νόημα με τα μάτια και μου απάντησε αρνητικά

...

Π: -δεν μπόρεσα τελικά. Ξέχασα να σου στείλω
R: -το φαντάστηκα
Π: -γιατί δεν μου έστειλες πάλι;
R: -εγώ περιμένα εσένα να στείλεις
Π: -κάποιες φορές κάνω και 3 μέρες να χέσω
R: -τόσο πολύ; Καλά θα σου στείλω άλλη φορά να το κανονίσουμε πάλι

Είσοδος σε άλλο σπίτι... Με βλέπει η πουτάνα, μου χαϊδεύει το σαγόνι και μου λέει

Π: -λίγο πιο πριν να ερχόσουν θα ήταν ό,τι πρέπει (εννοούσε ότι μόλις έχεσε)
R: -δεν πρόλαβα; Αν έρθω πιο μετά;
Π: -δεν νομίζω. Έλα άλλη μέρα αλλά πρέπει να το ξέρω από πριν ότι θα έρθεις σίγουρα
R: -καλά, δεν ξέρω πότε θα ξαναέρθω. Θα τα πούμε
Π: -όπως θες

Βγήκα από το μπουρδέλο καυλωμένος και συνέχισα

Τελικά πήγα στην ίδια για 4η συνεχόμενη φορά αν και την είχα βαρεθεί ήδη αλλά είπα να το κάνω μπας και πάρω κάτι παραπάνω, όπως γλωσσόφιλα :kiss-mark: Μπήκα και κάθησα στο σαλόνι

R: -άμα μπορεί, μπαίνω
Τ: -να την ρωτήσω
...
Τ: -εντάξει, έλα. Σε περίμενε. Σε έχουμε μάθει πλέον

:D:

Μπαίνει και χωρίς πολλά πολλά ξαπλώνω κάτω. Μου έδωσε ικανοποιητική ποσότητα κάτουρου και προσπαθούσα να συντονίσω τις καταπόσεις μου με τον ρυθμό της ώστε να πάει όσο το δυνατόν λιγότερο χαμένο

Μετά από περίπου 2 λεπτά σταματάει και εγω περιμένω αρκετά δευτερόλεπτα μήπως δώσει και άλλο

R: -μπορείς άλλο ή όχι;
Π: -όχι
R: -και γιατί δεν το λες; :confused:

Δεν πιστεύω να ήθελε να φάει χρόνο :confused:

Την έκατσα στο στόμα μου και την στράγγιξα

Μεταφορά στο κρεβάτι και άρχισα να της ρουφάω βεντουζωτά τα βυζιά αλλά στα ακραία βεντουζώματα έβαζε κόφτες σαν να πονούσε

Ανέβηκα για φιλί και της είπα να βάλει γλώσσα

Π: -όχι γλώσσα, δεν μου αρέσει. Πεταχτά μόνο
R: -καλά, έλα χωρίς

Δώσαμε μερικά πεταχτά αλλά εννοείται πως ξετρύπωνα τη γλώσσα μου και της έγλειφα τα χείλη

d60eff99fec88e509b854aba0203c0c9.gif

...

R: -κάτσε στο πρόσωπό μου

Το έκανε και ξεκίνησα να της γλείφω την κωλοτρυπίδα, κάτι που δεν της αρέσει και πολύ. Τραβιόταν αλλά έβαζα κόντρα με τα χέρια μου και δεν μπορούσε να ξεφύγει. Δεν την πίεσα πολύ αλλά μου άρεσε να την βλέπω να ζορίζεται. Το συνέχισα μέχρι να μου πει για σεχ. Είχε ήδη ειδοποιήσει για λήξη του χρόνου η υπηρεσία...

Την γάμησα ιεραποστολικά και μετά από λίγο την ρωτάω

R: -που μπορώ να χύσω;
Π: -όχι στο πρόσωπο. Ούτε στο σώμα
R: -στην καπότα δηλαδή;
Π: -ναι ... Άντε στο σώμα αλλά στην κοιλιά

Της χουφτώνω το ένα βυζί και της πυροβολάω τα χύσια στην κοιλιά ενώ εκείνη προσπαθούσε να προστατεύσει το πάνω μέρος του σώματός της. :sperm: Τελείωσα και πήγε να αρπάξει τα μωρομάντηλα. Ήθελα να τελειώσει η βραδιά λίγο λιγότερο βαρετά και της λέω

R: -να τα γλείψω;

Και κάνω κίνηση

Π: -ΌΧΙ ΌΧΙ

Μου έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπό μου και με απωθούσε αλλά εγώ έσπρωχνα σαν κριάρι. Κάπου εκεί μας έπιασαν τα γέλια
1f92d.png

Δεν με άφηνε με τίποτα οπότε της έπιασα και της ακινητοποίησα τα χέρια για να κάνω την δουλειά μου και ησύχασε. Έκλεισε όμως τα μάτια της με τα χέρια για να μην βλέπει όπως είχε κάνει και η Ράνια :tooth:

Γύρισε το κέφαλι στο πλάι και έκρυψε τα μάτια της με το χέρι της :confused:

:confused::confused::confused:

Πλύσιμο και γεια σας

Τελευταία τροποποίηση:

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.252
Πόντοι
10.026
Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
Β ΜΕΡΟΣ
(Απογευματινή βάρδια)

Επέστρεψα άπραγος, για δεύτερη συνεχή ημέρα, στο σπίτι. Έριξα ένα κατούρημα και έφαγα μία μπάρα πρωτεΐνης, καθώς με είχε κόψει η λόρδα. Όμως, οι καύλες βαρούσαν κόκκινο και έτσι, χωρίς να χάσω χρόνο, βγήκα έξω και ξαμολήθηκα στην πιάτσα της οδού Φυλής.

Φιλιππίδου 11Α: Ιζαμπέλα, καυτή Λατίνα, milf. Έκφυλο πρόσωπο, πλαστικό βυζί και κώλος. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Μαζί της δούλευε και η Ντανιέλα. Μία νέα, ψηλή, Λατίνα. Ήταν σχετικά εμφανίσιμη, αλλά δεν μου έκανε το κλικ. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Επέλεξα την Ιζαμπέλα και δικαιώθηκα. Λίγο μπαλαμούτι στο όρθιο και ξάπλα, για να απολαύσω την πίπα της. Μάγκες μου, μιλάμε για ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑ! Βαθύ, υγρό και τέρμα καυλωτικό. Πήγε να γλύψει και τα αρχίδια, αλλά ήμουν πολύ καυλωμένος και της είπα ότι θα χύσω. Ίσα που πρόλαβε να αρπάξει, το ένα παπάρι μου. Έβαλε την ψωλή μου, μέσα στο καυτό της στόμα και εκεί της τα έδωσα όλα. Αυτή τα ρούφηξε, μέχρι που στράγγιξα. Οι μισές Λατίνες, να ήταν σαν και αυτήν, θα την περνούσαμε ζάχαρη.

Φυλής 74 (αριστερά): Σάρα, νεαρή Ρωσίδα, με απίστευτα μαστάρια. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μαζί της, η γνωστή ομορφούλα Τζαμαϊκανή Έμμυ, από το Φυλής 66Δ. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 74 (δεξιά). Αλεξάνδρα, νεαρή, εμφανίσιμη Ρωσίδα, γνωστή από το Φωκαίας 25Α. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 59: Γιασμίν, πατσαβούρα Φολό-Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 65Α: Χριστίνα, η "Τσέχα". Εμφανίσιμη γυναίκα, αλλά όσο καύλα εκπέμπει, στο σαλόνι, άλλο τόσο επίφοβη, για φόλα, είναι μέσα στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 65Β: Κορίνα, γνωστή και ως Φολό-Κορίνα. Δεν τολμάει να εμφανιστεί, πλέον, στο σαλόνι και φωνάζει το όνομα της, μέσα από το κουζινάκι. Εμφανίσιμη, νεαρή, Ρουμάνα, η οποία είναι η επιτομή της φόλας. Πείτε με κακό, ρε μάγκες, αλλά της συγκεκριμένης της εύχομαι τα χειρότερα! Νορμάλ πρόγραμμα, δεν γνωρίζω εάν κάνει πλέον ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 67: Άννα-Μαρία, εμφανίσιμη, μελαχρινή, νεαρή. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Φεύγοντας, άκουσα την τσατσά να ανακοινώνει, σε συναγωνιστή και δεύτερη εργαζόμενη, αλλά δεν έκατσα να δω ποια ήταν.

Φυλής 69Α: Δώρα, μπάζο, Αλβανίδα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 69Β: Η Ρωσίδα Βίκυ. Έχει χάσει κάποια κιλά και είναι πλέον ζουμερή, καθώς έχει πιασίματα. Η φάτσα της, όμως, είναι πολύ πρησμένη. Μαζί της δούλευε και η Μισέλ, μία τελείως αδιάφορη τύπισσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Η τσατσά, πριν τις παρουσιάσει, μου είπε ότι οι κοπέλες δεν πάνε με νεαρούς και με ρώτησε την ηλικία μου, για να μου τις δείξει. Της είπα, ότι δεν είμαι ανήλικος και αυτή με ενημέρωσε, ότι πάνε μόνο με άνδρες, άνω των 25 ετών. "Αν είναι δυνατόν", σκέφτηκα. Οδεύω προς μεσήλικας και κινδυνεύω να φάω πόρτα, σε μπουρδέλο, γιατί με περνάνε για νεαρό! Καλό αυτό!

Φυλής 71Α: Τέσσερις (4) Φολό-Λατίνες, η μία πιο φόλα, από την άλλη. Δύο ονόματα συγκράτησα, μόνο: Πόρσα και Άντρεα. Όλες τους ήταν κάτω του μετρίου, από εμφάνιση. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 86Β: Έμμυ, όχι η γνωστή από το Λιοσίων 73. Αυτή που είδα εγώ ήταν ένα μπάζο και μισό. Μαζί της δούλευε και η Νέλλη, γνωστή από το Φυλής 109Β. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 84Β: Μόνικα, ωραία παρουσία. Μελαχρινή, με πορνό-φάτσα και καλό σώμα. Μόνη παραφωνία ήταν το, ελαφρώς, πεσμένο βυζί και κάποιες μικρές ατέλειες στην κοιλιά. Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση. Χαλαρό χαμούρεμα και deepthroat, κάτι το οποίο σπανίζει. Ακολούθησε άγριο γαμήσι, σε στάση πισωκολλητό και η συνεδρία ολοκληρώθηκε με ένα δυνατό χύσιμο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Στην οδό Φυλής δεν είδα κάτι το περίεργο. Μόνο τον τύπο, που πουλάει διάφορα, είδα και τον συμπαθητικό υπάλληλο, που μοιάζει με Κουβανό, στο βενζινάδικο. Κάπου είχα διαβάσει, ότι του την είχε πέσει, στεγνά, ένας πούστης, πριν από καιρό.

Φωκαίας 17Β: Μιχαέλα, η γνωστή μελαχρινή, από το 17Α. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 25Α: Σάρα, η γνωστή Γυφτό-Βουλγάρα από το 25Β. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 25Β: Δύο κοπέλες. Μανταλίνα, έκφυλη Ρουμάνα με γυαλιά. Μαζί της η Μιχαέλα, μία ψηλή με νορμάλ σώμα και κάποια έντονα σημάδια, στο πρόσωπο. Νορμάλ πρόγραμμα, δεν θυμάμαι εάν έκαναν ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Α: Έπεσα σε αλλαγή βάρδιας. Δύο αδιάφορες Φολό-Λατίνες ήταν. Καθώς εισερχόμουν στο σαλόνι, η μία έμπαινε στην τουαλέτα για την ανάγκη της, κάτι το τελείως ντεκαυλέ, που με ξενέρωσε.

Φωκαίας 27Β: Νάταλι, το γνωστό milf, που είναι μονίμως μέσα στην καύλα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Δεν ανακοινώθηκε τελειωτικό, όπως έχει αναφερθεί από κάποιους. Ίσως το κάνει επιλεκτικά ή κατά καιρούς. Εμένα δεν μου το έκανε, όταν την είχα πάρει στο παρελθόν.

Φωκαίας 27Γ: Δύο Φολό-Λατίνες. Μία εντελώς πατσαβούρα και η Τζέσικα, με περίεργη φυσιογνωμία. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Επιτέλους, λύθηκε το πρόβλημα, για το ποιος είναι ο σωστός αριθμός και σε ποια οδό ανήκει ο οίκος. Για αυτό φρόντισαν οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι ανήρτησαν την σχετική πινακίδα, στην είσοδο.

20260123_200534.jpg

Έφυγα από την πιάτσα ξαλαφρωμένος και δικαιωμένος, για την επιμονή μου. Στην Πλατεία Βικτωρίας, έκανα μία στάση, στον γεωργιανό φούρνο, καθώς στάμπαρα ένα φρέσκο ψωμί με τυρί. Στήθηκα στην ουρά, για να το αγοράσω, αλλά γρήγορα θυμήθηκα ότι είχα φακές, στο σπίτι και ότι δεν ταιριάζει το τυρί, γιατί απορροφά όλο το σίδηρο. Έκανα μεταβολή, κατευθύνθηκα προς τον Ηλεκτρικό και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Καλησπερα ξερεις κανεις αν εχει γυρισεις η μικαελα που ηταν το ι20β και μετα στο ι20γ. ειχε κωλαρα γυμνασμενη και μακρια μαυρα μαλλια
Καλά θα ήταν φίλε μου!

Αυτή και αν ήταν καλό παιδί, και δούλευε μόνο για τα μουλικα της...
Την είχα συμβουλέψει να μην ξαναγυρίσει - δεν είσαι , Puta material, της είχα πει...

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Ρε μάγκες η ξανθιά στην φυλής που παίρνει συνέντευξη ο vibrator ξέρουμε που δουλεύει;

Peterkal7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.183
Πόντοι
1.071
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε
Μετά την χθεσινή βόλτα που δεν είχε και κάτι το αξιόλογο ....
Πήγα στην Άννα 5 δωμάτια σε αναμονή δηλαδή 1:30 ώρα να περιμένουμε ούτε κάν..
Πήγα και στο 86β για την Αντζελίνα αλλά απών και πάλι μάλλον την έκανε και κατέληξα στην Ιζαμπέλα από φι11 ισόγειο ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Έχει γεμίσει η πιάτσα με φολο λατινες καλή συνέχεια

Εγγρ.
14 Οκτ 2025
Κριτικές
16
Like
695
Πόντοι
990
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Φωκαίας 27Γ: Δύο Φολό-Λατίνες. Μία εντελώς πατσαβούρα και η Τζέσικα, με περίεργη φυσιογνωμία. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Επιτέλους, λύθηκε το πρόβλημα, για το ποιος είναι ο σωστός αριθμός και σε ποια οδό ανήκει ο οίκος. Για αυτό φρόντισαν οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι ανήρτησαν την σχετική πινακίδα, στην είσοδο.
Ο οίκος κανονικά είναι Αχαρνών 86 από τη πλευρά της Αχαρνών κ Φωκαίας 27Β όροφος επί της Φωκαίας.
Το όνομα Φωκαίας 27γ (παρότι πλέον το χρησιμοποιούμε) είναι παράτυπο, μιας κ δεν υπάρχει τρίτη είσοδος επί της Φωκαίας που να το δικαιολογεί.
Την καλημέρα μου
:hi:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Δεν θα έρθει η Δευτέρα; Θα έρθει...θα γαμησει και ο παντρεμένος...
Πολλά μάτια Μύστες
το Σ/Κ, ειδικά Φυλής...:woldman:
Στο Μετάξι χάνεσαι μες την Ζούγκλα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090
τώρα live επιγραμματικα

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Παολα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο Τζούλια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες.

Κολωνού 47 όροφος Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 45 δεξιά Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά ακόμη δεν έχουν ανοίξει.

Κολωνού 32α Αντζελινα,σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32Μπέλα λατίνα, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β 2 λατίνες, Λίνα και Βικτώρια, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 2ος όροφος κλειστό.

Κολωνού 30α κλειστό.

Κολωνού 11β Μαργαρίτα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Ζάνα, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090
συνέχεια live επιγραμματικα

Ιάσωνος 1α Μαρίνα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β η τσατσά είναι κάτω στη πόρτα και κάποιος κοιτάει τον πίνακα του ηλεκτρικού, η υπηρεσία είπε ότι έχουν πρόβλημα με το ρεύμα και δεν ξέρει αν θα ανοίξουν.

Ιάσωνος 1γ Λαρα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 20α Βαλέρια, με απλό πρόγραμμα και μασαζακι.

Ιάσωνος 20β 2 λατίνες, Αντριαννα απο το αδελφό ΜΑ 21β και Μπάρμπαρα, αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20γ Άντζελα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Ιασωνος 19α Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 19β Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 27 κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Ιασωνος 30α Μαρία, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Ιάσωνος 30β Ελένη ,απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31α διάδρομος δεξιά Λουάνα η λατίνα με το τατουάζ που πιάνειόλο το δεξί κωλομερι,απλό πρόγραμμα ,το απόγευμα θα δουλέψουν η Παμέλα και η Ιζαμπελα σύμφωνα με την υπηρεσία.

Ιάσωνος 31α διάδρομος ευθεία υπόγειο κλειστό.

Ιάσωνος 31β & 32αρια κλειστά

Ιάσωνος 36 Άλινα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 Ντιαννα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37α Άντζελα,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, με κώλο στα 20 ευρώ.

Ιάσονος 39 (1) κλειστό.

Ιάσονος 39 (2) Σουζάνα, λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 39(3) Μπέλα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 39(4) Άννα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (5) & 39 (6) κλειστά.

Ιασωνος 44 Μάρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 44 νέο Εμιλι, μελαχρινή κοντή λεπτή, με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β ισόγειο Σοφία λατίνα, απλό πρόγραμμα.
φωτο από το σαλόνι
20260125_121751.jpg

Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφος Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 44β αριστερά όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 46 κλειστό.

Ιάσωνος 46β Αλεξάνδρα, σε ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 46α κλειστο.

Ιάσωνος 43 γιαγιά Ελένη, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090
live update επιγραμματικα

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξια Αλεξάνδρα η μελαχρινή παχουλη βυζαρού λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 διάδρομος ευθεία Τζέσικα η Ρουμάνα , απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090
live update

Ιάσωνος 1β δεξιά Τανια/Τατιάνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, μη πάτε γίνεται χάμος από κόσμο,ένας ήθελε νσ τη κλείσει για μια ώρα αλλά η υπηρεσία του το ξεκοψε λόγω του κόσμου, το αριστερά παραμένει κλειστό .

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.310
Πόντοι
3.656
Δεν θα έρθει η Δευτέρα; Θα έρθει...θα γαμησει και ο παντρεμένος...
Πολλά μάτια Μύστες
το Σ/Κ, ειδικά Φυλής...:woldman:
Στο Μετάξι χάνεσαι μες την Ζούγκλα...
Τον χειμώνα με σκούφο ..
Καλοκαίρι με κασκετο κ γυαλιά..
:coffee:

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.252
Πόντοι
10.026
live update

Ιάσωνος 1β δεξιά Τανια/Τατιάνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, μη πάτε γίνεται χάμος από κόσμο,ένας ήθελε νσ τη κλείσει για μια ώρα αλλά η υπηρεσία του το ξεκοψε λόγω του κόσμου, το αριστερά παραμένει κλειστό .
71732ef1a36d8f1e3e1020e875b323010e0a50d3.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom