Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
Β ΜΕΡΟΣ
(Απογευματινή βάρδια)
Επέστρεψα άπραγος, για δεύτερη συνεχή ημέρα, στο σπίτι. Έριξα ένα κατούρημα και έφαγα μία μπάρα πρωτεΐνης, καθώς με είχε κόψει η λόρδα. Όμως, οι καύλες βαρούσαν κόκκινο και έτσι, χωρίς να χάσω χρόνο, βγήκα έξω και ξαμολήθηκα στην πιάτσα της οδού Φυλής.
Φιλιππίδου 11Α: Ιζαμπέλα, καυτή Λατίνα, milf. Έκφυλο πρόσωπο, πλαστικό βυζί και κώλος. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Μαζί της δούλευε και η Ντανιέλα. Μία νέα, ψηλή, Λατίνα. Ήταν σχετικά εμφανίσιμη, αλλά δεν μου έκανε το κλικ. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Επέλεξα την Ιζαμπέλα και δικαιώθηκα. Λίγο μπαλαμούτι στο όρθιο και ξάπλα, για να απολαύσω την πίπα της. Μάγκες μου, μιλάμε για ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑ! Βαθύ, υγρό και τέρμα καυλωτικό. Πήγε να γλύψει και τα αρχίδια, αλλά ήμουν πολύ καυλωμένος και της είπα ότι θα χύσω. Ίσα που πρόλαβε να αρπάξει, το ένα παπάρι μου. Έβαλε την ψωλή μου, μέσα στο καυτό της στόμα και εκεί της τα έδωσα όλα. Αυτή τα ρούφηξε, μέχρι που στράγγιξα. Οι μισές Λατίνες, να ήταν σαν και αυτήν, θα την περνούσαμε ζάχαρη.
Φυλής 74 (αριστερά): Σάρα, νεαρή Ρωσίδα, με απίστευτα μαστάρια. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μαζί της, η γνωστή ομορφούλα Τζαμαϊκανή Έμμυ, από το
Φυλής 66Δ. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 74 (δεξιά). Αλεξάνδρα, νεαρή, εμφανίσιμη Ρωσίδα, γνωστή από το Φωκαίας 25Α. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 59: Γιασμίν, πατσαβούρα Φολό-Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 65Α: Χριστίνα, η "Τσέχα". Εμφανίσιμη γυναίκα, αλλά όσο καύλα εκπέμπει, στο σαλόνι, άλλο τόσο επίφοβη, για φόλα, είναι μέσα στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 65Β: Κορίνα, γνωστή και ως Φολό-Κορίνα. Δεν τολμάει να εμφανιστεί, πλέον, στο σαλόνι και φωνάζει το όνομα της, μέσα από το κουζινάκι. Εμφανίσιμη, νεαρή, Ρουμάνα, η οποία είναι η επιτομή της φόλας. Πείτε με κακό, ρε μάγκες, αλλά της συγκεκριμένης της εύχομαι τα χειρότερα! Νορμάλ πρόγραμμα, δεν γνωρίζω εάν κάνει πλέον ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 67: Άννα-Μαρία, εμφανίσιμη, μελαχρινή, νεαρή. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Φεύγοντας, άκουσα την τσατσά να ανακοινώνει, σε συναγωνιστή και δεύτερη εργαζόμενη, αλλά δεν έκατσα να δω ποια ήταν.
Φυλής 69Α: Δώρα, μπάζο, Αλβανίδα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 69Β: Η Ρωσίδα Βίκυ. Έχει χάσει κάποια κιλά και είναι πλέον ζουμερή, καθώς έχει πιασίματα. Η φάτσα της, όμως, είναι πολύ πρησμένη. Μαζί της δούλευε και η Μισέλ, μία τελείως αδιάφορη τύπισσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Η τσατσά, πριν τις παρουσιάσει, μου είπε ότι οι κοπέλες δεν πάνε με νεαρούς και με ρώτησε την ηλικία μου, για να μου τις δείξει. Της είπα, ότι δεν είμαι ανήλικος και αυτή με ενημέρωσε, ότι πάνε μόνο με άνδρες, άνω των 25 ετών. "Αν είναι δυνατόν", σκέφτηκα. Οδεύω προς μεσήλικας και κινδυνεύω να φάω πόρτα, σε μπουρδέλο, γιατί με περνάνε για νεαρό! Καλό αυτό!
Φυλής 71Α: Τέσσερις (4) Φολό-Λατίνες, η μία πιο φόλα, από την άλλη. Δύο ονόματα συγκράτησα, μόνο: Πόρσα και Άντρεα. Όλες τους ήταν κάτω του μετρίου, από εμφάνιση. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 86Β: Έμμυ, όχι η γνωστή από το Λιοσίων 73. Αυτή που είδα εγώ ήταν ένα μπάζο και μισό. Μαζί της δούλευε και η Νέλλη, γνωστή από το Φυλής 109Β. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 84Β: Μόνικα, ωραία παρουσία. Μελαχρινή, με πορνό-φάτσα και καλό σώμα. Μόνη παραφωνία ήταν το, ελαφρώς, πεσμένο βυζί και κάποιες μικρές ατέλειες στην κοιλιά. Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση. Χαλαρό χαμούρεμα και deepthroat, κάτι το οποίο σπανίζει. Ακολούθησε άγριο γαμήσι, σε στάση πισωκολλητό και η συνεδρία ολοκληρώθηκε με ένα δυνατό χύσιμο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Στην οδό Φυλής δεν είδα κάτι το περίεργο. Μόνο τον τύπο, που πουλάει διάφορα, είδα και τον συμπαθητικό υπάλληλο, που μοιάζει με Κουβανό, στο βενζινάδικο. Κάπου είχα διαβάσει, ότι του την είχε πέσει, στεγνά, ένας πούστης, πριν από καιρό.
Φωκαίας 17Β: Μιχαέλα, η γνωστή μελαχρινή, από το 17Α. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 25Α: Σάρα, η γνωστή Γυφτό-Βουλγάρα από το 25Β. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 25Β: Δύο κοπέλες. Μανταλίνα, έκφυλη Ρουμάνα με γυαλιά. Μαζί της η Μιχαέλα, μία ψηλή με νορμάλ σώμα και κάποια έντονα σημάδια, στο πρόσωπο. Νορμάλ πρόγραμμα, δεν θυμάμαι εάν έκαναν ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 27Α: Έπεσα σε αλλαγή βάρδιας. Δύο αδιάφορες Φολό-Λατίνες ήταν. Καθώς εισερχόμουν στο σαλόνι, η μία έμπαινε στην τουαλέτα για την ανάγκη της, κάτι το τελείως ντεκαυλέ, που με ξενέρωσε.
Φωκαίας 27Β: Νάταλι, το γνωστό milf, που είναι μονίμως μέσα στην καύλα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Δεν ανακοινώθηκε τελειωτικό, όπως έχει αναφερθεί από κάποιους. Ίσως το κάνει επιλεκτικά ή κατά καιρούς. Εμένα δεν μου το έκανε, όταν την είχα πάρει στο παρελθόν.
Φωκαίας 27Γ: Δύο Φολό-Λατίνες. Μία εντελώς πατσαβούρα και η Τζέσικα, με περίεργη φυσιογνωμία. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Επιτέλους, λύθηκε το πρόβλημα, για το ποιος είναι ο σωστός αριθμός και σε ποια οδό ανήκει ο οίκος. Για αυτό φρόντισαν οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι ανήρτησαν την σχετική πινακίδα, στην είσοδο.
Έφυγα από την πιάτσα ξαλαφρωμένος και δικαιωμένος, για την επιμονή μου. Στην Πλατεία Βικτωρίας, έκανα μία στάση, στον γεωργιανό φούρνο, καθώς στάμπαρα ένα φρέσκο ψωμί με τυρί. Στήθηκα στην ουρά, για να το αγοράσω, αλλά γρήγορα θυμήθηκα ότι είχα φακές, στο σπίτι και ότι δεν ταιριάζει το τυρί, γιατί απορροφά όλο το σίδηρο. Έκανα μεταβολή, κατευθύνθηκα προς τον Ηλεκτρικό και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!