Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (11 μέλη και 298 επισκέπτες)

King lion

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Μεταξουργειο ελιναι πλεον η γιαγια Αλιονα.Ανατρεξτε ενημερωσεις ή βγειτε λιγακι βολτα.Εχει και αλλα αξιολογα τσπουκαδικα στο ρομαντικο Μεταξι με γραιες που κανουν το χομπι τους.
Έχω παει τόσες φορές και δεν την εχω πετύχει εννοώ την Αλιονα απο διδύμου 18

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.250
Πόντοι
10.026
Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
(απογευματινή βάρδια)

Ιάσωνος 1Α: Αλεξάνδρα, τεθωρακισμένο της ΕΑΡΜΕΘ. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Β (αριστερά): Κλεοπάτρα, μπάζο-milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Β (δεξιά): Μαργαρίτα, η γνωστή ξανθιά μπαμπάτσικη, με τα κοτσιδάκια. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Γ: Ένα χοντρό gilf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 27Α: Ναταλί, νεαρή, εμφανίσιμη, μαυριδερή Βουλγάρα. Μικροκαμωμένη, με λεπτό σωματάκι, μικρά βυζιά και κώλο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 (δεξιά): Δύο εμφανίσιμες νεαρές. Μία, που δεν θυμάμαι το όνομά της και η Μαρίνα, η οποία ήταν αρκετά όμορφη, με ωραία μάτια και καλλίγραμμο σώμα. Και οι δύο, σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 (ευθεία): Ιζαμπέλα, δυνατό, νεαρό κοράσιο, με καυλόφατσα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα, στα 15€.

Ιάσωνος 32 (πάνω): Ιωάννα, γυφτοειδές πατσαβούρα, με γυαλιά. Μαζί της η Ίζα, ένα πατσαβούρι και μισό. Πρόγραμμα δεν θυμάμαι, αλλά μάλλον νορμάλ.

Ιάσωνος 31: Ιζαμπέλα, κυτταριδοφόρο μπάζο. Νορμάλ πρόγραμμα, δεν θυμάμαι εάν έκανε ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 31Β: Μία πατσαβούρα, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει (μάλλον Μαρία). Εντύπωση μου έκανε, μία πολύ μικρή σομπίτσα, η όποια ήταν τοποθετημένη στην μέση του σαλονιού, στο πάτωμα. Μου ξύπνησε μνήμες, από τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου, το μακρινό 1997. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Περδίκκα 1: Τρεις κοπέλες. Νάταλι, Μόνικα, Μέγκαν. Την πρώτη δεν την θυμάμαι. Η δεύτερη μου άρεσε, καθώς ήταν νεαρή, με νόστιμο μουτράκι και καλό σωματάκι. Η τρίτη είχε ασιατικά χαρακτηριστικά, πιθανον από Καζακστάν. Πάντως, δεν ήταν ωραία. Μου έκανε το κλικ η τσατσά, η οποία είχε πορνό-φάτσα και έμοιαζε με τσιγγάνα. Της την έπεσα, στα ίσα, αλλά δεν ψηνόταν. Όλες οι κοπέλες έκαναν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Περδίκκα 3 (αριστερά): Μπιάνκα, νεαρή, ψηλή, μελαχρινή Ρωσίδα. Είχε μία περίεργη φάτσα και ένα βλέμμα, σαν βοδιού. Νορμάλ πρόγραμμα, δεν θυμάμαι εάν έκανε ελεύθερο στοματικό.

Περδίκκα 3 (δεξιά): Μαριάννα, μία εντελώς αδιάφορη. Νορμάλ πρόγραμμα.

Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Αλίνα και όχι Αναστασία, που έγραψα προχθές. Αρκετά εμφανίσιμη, μελαχρινή milf, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος.

Μ. Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο): Χριστίνα, μελαχρινή milf και Νάταλι, ξανθιά gilf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Η Χριστίνα δέχεται χύσιμο στο στήθος και η Νάταλι στο στόμα.

Μ.Αλεξάνδρου 28: Μιλάνα, νταρντάνα milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Μ. Αλεξάνδρου 17: Δύο κοπέλες. Η Γκαμπριέλα, την οποία δεν θυμάμαι, για να την περιγράψω και η Νικόλ. Καυτή Λατίνα, με ωραίο σώμα και κωλάρα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Μ. Αλεξάνδρου 15: Η αντιπαθητική τσατσά μου παρουσίασε μία ψηλή, εμφανίσιμη και καλλίγραμμη γυναίκα. Με ενημέρωσε, ότι η τιμή ήταν 20€. Όταν την ρώτησα, πως λένε την κοπέλα, αυτή έκανε μία γκριμάτσα και δεν μου είπε το όνομά της. Της είπα ότι είναι τραγική και έφυγα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Κολωνού 45 (πρώτο): Αλίνα, μία πατσαβούρα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Κολωνού 45 (δεύτερο): Τζούλια, άλλη μία πατσαβούρα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Κολωνού 45 (ευθεία): Δύο Φολό-Λατίνες. Η Αλεχάντρα, μία μπαμπάτσικη με κώλο φουλ στην κυτταρίτιδα και η Κορίνα, μία νεαρή πατσαβούρα. Και οι δύο ήταν μέσα στα μούτρα. Ψυχή του σπιτιού ήταν η τσατσά, η οποία είχε κέφια και έκανε χαβαλέ με όλους τους πελάτες. Εν τω μεταξύ, όλοι ήταν ξένοι και τριτοκοσμικοί, από Ινδία, Μπαγκλαντές και Αφρική, εκτός από έναν μπάρμπα, πουτανιάρη, Αλβανό. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Κολωνού 47 (πάνω): Ελένη, το γνωστό gilf, σε μισάωρο πρόγραμμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολωνού 47 (κάτω): Μία ξανθιά, πατσαβούρα, gilf, από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολωνού 48 (αριστερά): Η Βαλέρια, μελαχρινή milf, με έκφυλη φάτσα και η Βαλέρια, χοντρή gilf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Έφυγα άχυστος, από την πιάτσα, χωρίς να έχω να θυμάμαι κάτι το ιδιαίτερο. Το μόνο καλό που κράτησα, από εκείνο το απόγευμα, ήταν τα νόστιμα σουβλάκια, με κεμπάπ, που έφαγα, λίγο νωρίτερα, παρέα με τον ξάδερφο, στον Σάββα, στο Μοναστηράκι.

20260122_161559.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.250
Πόντοι
10.026
Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
Α ΜΕΡΟΣ
(Τέλος πρωινής βάρδιας, αρχή απογευματινής)

Βρισκόμουν για καφέ, στην οδό Αιόλου, στο Κέντρο, όπου συναντήθηκα με φίλους και γνωστούς, μετά από αρκετό καιρό.

20260123_153927.jpg

Καθώς έπινα το cappuccino μου και συζητούσα με τα φιλαράκια, ένας από την παρέα με ενημέρωσε, ότι πίσω μου βρισκόταν ένα ωραίο κωλαράκι.

Screenshot_20260124_024658_Gallery.jpg

Γύρισα, την πήρα μάτι και καύλωσα, καθώς έβλεπα την στρινγκάρα της, να χωρίζει τον κώλο της, στα δύο. Έφυγα, μετά από αρκετή ώρα και κατευθύνθηκα στην πιάτσα του Μεταξουργείου, παρέα με έναν φίλο.

Ιάσωνος 37Α: Ένα μπάζο ολκής, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Εντύπωση μου έκανε ο τσάτσος, που εργαζόταν εκεί. Έμοιαζε με ΑΜΕΑ και η εμφάνισή του ήταν τραγική. Μου θύμισε έναν χαρακτήρα, από το θρίλερ "Αίμα στους Λόφους", το παλιό, του 1977.

Ιάσονος 39 (πάνω δεξιά): Μία μπαμπάτσικη τύπισσα. Ο φίλος μου ενθουσιάστηκε, εγώ ούτε καν! Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Ιάσωνος 36: Η τσατσά μας παρουσίασε μία γυναίκα, με περιττά κιλά. Δεν έδωσα σημασία, κατά την διάρκεια της παρουσίασης, στο πρόγραμμά της, καθώς η υπηρεσία στοχοποίησε δύο εφήβους, που μπήκαν μαζί μας, μέσα στο τσαρδί. "Καλώς το Νηπιαγωγείο", τους είπε και τους ρώτησε την ηλικία τους. Αυτοί απάντησαν, ότι ήταν 17 ετών και τότε η μαντάμ τους έδιωξε. Την ρώτησα, γιατί το έκανε αυτό και πως εάν ήταν πουστράκια, θα είχαν άλλη αντιμετώπιση, από μέρους της. Αυτή μου ανταπάντησε, πως θα είχε πρόβλημα με την Αστυνομία.

Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Αλίνα, εμφανίσιμη, μελαχρινή milf, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος. Μαζί της δούλευε και η Κατερίνα. Ξανθιά, μπαμπάτσικη, gilf, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μ. Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο): Ντιάνα, πολύ αδύνατη, milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος και όχι στο στόμα, όπως έγραψα προχθές. Μαζί της δούλευε και η Αλιόνα, η γνωστή gilf, από το Διδύμου 18Α. Όταν εμφανίστηκε στο σαλόνι τρόμαξα! Ρε μάγκες, πως έχει γίνει έτσι; Έχει παχύνει υπερβολικά και από την μέση και πάνω μοιάζει με μπαούλο! Κουφάθηκα, όταν την αντίκρισα. Πως ήσουν και πως έγινες, σκέφτηκα! Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μ.Αλεξάνδρου 28: Μιλάνα, νταρντάνα milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Περδίκκα 1: Αυτή την φορά, η έκφυλη τσατσά μου παρουσίασε μόνο την Μόνικα. Νεαρή, με νόστιμο πρόσωπο και καλό σωματάκι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Περδίκκα 3 (αριστερά): Μπιάνκα, νεαρή, ψηλή, μελαχρινή Ρωσίδα. Δεν την είδα, γιατί ήταν μέσα στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 44 (σκαλάκια): Η τσατσά μας παρουσίασε μία άχρωμη και άγευστη νεαρή. Μου έκανε εντύπωση, πως μας είπε το πρόγραμμα στα αγγλικά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 44Β ή 46Β: Ήταν δύο γυναίκες, αραχτές στο σαλόνι και "καίγονταν" στα κινητά τηλέφωνα. Μαζί τους ήταν και η τσατσά. Μόλις μπήκαμε μέσα, σηκώθηκε ένα ξανθό, μικροκαμωμένο, καυλοράπανο, με νόστιμο μουτράκι και παρουσιάστηκε. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Μ. Αλεξάνδρου 15: Η αντιπαθητική τσατσά μας παρουσίασε την ίδια ψηλή, εμφανίσιμη και καλλίγραμμη γυναίκα και μας ενημέρωσε, ότι η τιμή ήταν 20€. Ευτυχώς, δεν με θυμήθηκε, γιατί θα είχαμε άλλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Μ. Αλεξάνδρου 22Β: Ένα τετράμπαζο, το οποίο σαλονάρισε μόνο του και μας είπε κάτι ακαταλαβίστικο, στα ξένα.

Μ. Αλεξάνδρου 23: Μία πατσαβούρα Φολό-Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Στην Μ. Αλεξάνδρου βρίσκεται ένα parking. Από εκεί, μπορείτε να δείτε ένα πολύ ωραίο graffiti, το οποίο βρίσκεται στον τοίχο μιας πολυκατοικίας, επί της οδού Κολωνού.

20260123_170757.jpg

Κολωνού 45 (πρώτο): Αλίνα, μία πατσαβούρα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Κολωνού 45 (δεύτερο): Μία, τελείως ξενέρωτη και ντεκαυλέ γυναίκα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Κολωνού 45 (ευθεία): Η Φολό-Λατίνα Αλεχάντρα μόνη της. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Κολωνού 47 (πάνω): Μαρία, εάν θυμάμαι καλά. Δεν την είδαμε, γιατί ήταν σε πρόγραμμα και θα αργούσε. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολωνού 48 (αριστερά): Η Βαλέρια, μελαχρινή milf, με έκφυλη φάτσα και η Εύα, χοντρή gilf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολοκυνθούς 38Β: Creep Show! Δύο τέρατα, με υπέρ-φουλ πρόγραμμα, όλα ακάποτα, τουλάχιστον για το δεύτερο. Δεν νομίζω να περνάει κάποιος, μαζί τους. Εάν το κάνει, θα πρέπει να έχει βαρύ ιστορικό ψυχασθένειας. Πάντως, εάν θέλουν να βγάλουν χρήματα, (γιατί με το γαμήσι, δεν), μπορούν να τοποθετήσουν μία ταμπέλα, η οποία να ενημερώνει, ότι μέσα στο συγκεκριμένο σπίτι υπάρχουν δύο νέα είδη (species), τα οποία παγιδεύσαν κυνηγοί, κάπου στον Αμαζόνιο ή τα ψαρέψαν, Ασιάτες ψαράδες, στην Τάφρο των Μαριανών. Θα έκοβαν εισητήριο, στην είσοδο και θα τα κονόμαγαν. Πρώτο εμφανίστηκε ένα τελειωμένο πρεζόνι. Ακολούθως, εμφανίστηκε ένα άγνωστο είδος, θηλυκού γένους. Μου θύμισε τον Whopper, ένα μεταλλαγμένο ζόμπι, από το Resident Evil 6.

whopperbio6.png

Κολοκυνθούς 38Α: Κρυστάλλω, μία πολύ χοντρή, Ελληνίδα, από τα Σφακιά. Συμπαθητική φυσιογνωμία, η οποία σαλονάρισε μόνη της. Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα, για να κρύβει τα πάχη της. Ήταν ευγενική και ομιλιτική. Μας πλησίασε και άρχισε να μας χουφτώνει. Έβαλε το χέρι της, μέσα στο μποξεράκι μου και μου πασπάτευε τον πούτσο. Σήκωσε τα χέρια της και προσπάθησε να με αγκαλιάσει. Εγώ την απέφυγα, καθώς μου ήρθε μία απίστευτη μπόχα, από μασχαλίλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Τελικά δεν γάμησα καμία, για δεύτερη συνεχή ημέρα και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής, μαζί με τον φίλο μου. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

Τελευταία τροποποίηση:

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
518
Πόντοι
20
Παρασκευή προς Σάββατο λίγο μετά τις 12 το βράδυ, Μαραθώνος με Αχιλλέως υπόγειο βλέπω ένα απίστευτο τούμπανο ονόματι Αλέξα. Νεαρή μελαχρινή με μακρύ μαλλί, βυζάκια μικρά και μια κωλάρα γυμνασμένη πεταχτή σκέτη κόλαση. Δεν ρώτησα πρόγραμμα και αυτόματα έβγαλα τα λεφτά να μπω δωμάτιο... Προκαταρκτικά δεν κάνει, πίπα με καπότα μόνο, αργή και σύντομη αλλά για κάποιο λόγο μου άρεσε και ζήτησα να συνεχίσει λίγο ακόμα. Στάση μόνο στα τέσσερα, αρνιόταν να αλλάξουμε στάση αλλά δεν με χάλασε γιατί κάνει τέλειο στήσιμο, έχει στενό μουνάκι και καλή συμμετοχή!! Όταν τελείωσα με άφησε να αδειάσω καλά και δεν βιάστηκε να φύγει. Αν και δεν είμαι λάτρης του αποστειρωμένου προγράμματος θα ξαναπεράσω για την κωλάρα της!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090
η τρελλοκοτσιδου ελευθερο στοματικο ΚΑΙ τελειωτικο? :new_shocked:
ω ρε τι κάνει η αναδουλειά. σε λιγο θα κανει και πρωκτικό.!!!
Screenshot_20260124_090003.jpg

το έχω αναφέρει 2-3 φορές πιο παλιά,όπως άνωθεν.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Παρασκευή προς Σάββατο λίγο μετά τις 12 το βράδυ, Μαραθώνος με Αχιλλέως υπόγειο βλέπω ένα απίστευτο τούμπανο ονόματι Αλέξα. Νεαρή μελαχρινή με μακρύ μαλλί, βυζάκια μικρά και μια κωλάρα γυμνασμένη πεταχτή σκέτη κόλαση. Δεν ρώτησα πρόγραμμα και αυτόματα έβγαλα τα λεφτά να μπω δωμάτιο... Προκαταρκτικά δεν κάνει, πίπα με καπότα μόνο, αργή και σύντομη αλλά για κάποιο λόγο μου άρεσε και ζήτησα να συνεχίσει λίγο ακόμα. Στάση μόνο στα τέσσερα, αρνιόταν να αλλάξουμε στάση αλλά δεν με χάλασε γιατί κάνει τέλειο στήσιμο, έχει στενό μουνάκι και καλή συμμετοχή!! Όταν τελείωσα με άφησε να αδειάσω καλά και δεν βιάστηκε να φύγει. Αν και δεν είμαι λάτρης του αποστειρωμένου προγράμματος θα ξαναπεράσω για την κωλάρα της!!
Λατίνα, είναι τουλάχιστον;:sunglasses:
Κάτω από 30χρ;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Καλημέρα Μύστες!

Ρε σεις...
Κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση χθες με την Βαλέρια στο Ι1β...
Της έδωσα στο τέλος ένα 5ρο μπουρ, γιατί το ένιωσα ότι το άξιζε και η γυναίκα με κοιτούσε με ένα ύφος.. δεν το έπαιρνε... εννοώ, σαν να μην της είχε συμβεί ποτέ...δεν ήξερε πώς να φερθεί...
Για σένα της λέω, να πάρεις καφέ η' καμμία βλακεία στα παιδιά...
Από Ελληνικά, εντάξει, σχεδόν καθόλου.

Με κοιτούσε σαν κουτάβι!
Α ρε Βαλέρια, αθώο μου πλάσμα...

Καυλωνω με κάτι τέτοια τέρμα! Με κερδίζει η Ανθρωπιά!!!!

...Και οι βαριές Ροχαλες!!!!!!

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Αντζελινα Ιασωνος 20γ

Κοντουλι thick λατινακι με γυφτο-φαβελιστικο παρουσιαστικο,κωλαρα αρκετα χοντρη και βυζαρες τις οποιες βγαζει απο το bodystock και τις προσφερει για φαγωμα.

Λιγο ορθιο μπαλαμουτι με ψευτοισπανικα και με ριξε ξαπλα λεγωντας μου πως ειναι λιγο crazy.Με πνιγε με βυζαρες και η φαση γενικα ηταν κινκυ gfe με πειραγματα αγκαλιες κ χαδια με αυτη σε πιο ενεργητικο ρολο,οπως ακριβως γουσταρω δηλαδη.Για λιγο δεν πιστευα πως ξεκινησαμε τοσο καλα με λατινα στο Μεταξι.

Καποτα σε μισο πεσμενο πουτσο και κακια ατσαλη πιπα με δοντι •της εσπρωχνα απαλα το κεφαλι ενω της ελεγα καλμα μπεμπε, αυτη χαζογελαγε και μετα απο λιγο τα ιδια.Κλασικα δεν με αφηνε να πιασω τον πουτσο με την καποτα να αποκτησω σωστη στυση για να την γαμησω,το παιξιμο της ηταν κι αυτο χαλια και την εκοψα.Η βιασυνη ηταν εμφανης και αυτο δεν αρεσει ποτε στον πουτσο μου.

Μισσιον λοιπον με μισοπεσμενο πουτσο μπας και, μερικα στοματοφιλα απο μερους μου που συντομα εκοψε γιατι την ενοχλουσε το μουστακι και καλα..

Δεν ενιωθα τιποτα ομως,γυρισμα ντογκυ χωρις βελτιωση στυσης και αρχισε τα φινις ,να χαν περασει 4-5 λεπτα αποταν ξεκινησαμε.Εκει ανοιξα τα κωλομερια οσο τον επαιζα και την εβαλα να κανει τουερκ , ειδα ισως την πιο ομορφη τρυπουλα που χω δει ,σαν εκεινες τις ροζουλι καραμελες που ταν σε βραχιολακι.Εφτασα πολυ κοντα να χωσω γλωσσα αλλα δεν το κανα ψιλοτιναζοταν κιολας.Επιτελους καταφερα να καυλωσω και μολις πηγα να της τον βαλω σηκωθηκε ενω ταυτοχρονα χτυπησε και ενα αλαρμ που εχουνε και κανε να φυγει.Της ελεγα με παραπονο νο φινις ,με τα πολλα στο ορθιο μου δωσε μερικα φιλια μου κολλησε τις βυζαρες οπως τον επαιζα και μολις αρχισα να χυνω εξαφανιστηκε.Κατι ελεγε στα ισπανικα και τη λεξη μαγκαζι,μαλλον οτι δε μπορει να κανει αλλιως γιατι ετσι λεει το μαγαζι(??)

Μυγες βαραγανε εντωμεταξυ και περιμεναν ντελιβερυ να φανε οι κοπελες.Κριμα γιατι θα μπορουσε να μου αρμεξει πανευκολα μερικα 10αρικα το μικρο.10 ευρω 5 λεπτα πρεπει να λενε ολοι σχεδον στην περιοχη πλεον τα χουν πει πολλοι πολλακις..Πηγα στοχευμενα για την κωλαρα της μιας και την ειχα σταμπαρει σε προηγουμενη βολτα.Τωρα δεν ξερω αν ξαναπαω ...

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
43
Like
3.865
Πόντοι
2.831
Χορεύοντας με το λίπος ήταν σήμερα η ημέρα, από τι 13:00 μέχρι 14:00 πέρασμα με Βίκυ από Μαραθώνος 59, χοντρούλα αρκετά λευκή σάρκα με όμορφο αιδιο, γύρο στο 1,65 με 2αρακι στήθος.... το τιμάει το 20ρικο και για να καθαρίσει η αρχιδοσακουλα χωρίς πολλές αθλοπαιδιές πέρασα με αλιονα ΜΑ 28 υπογα σόλο κλαρίνο όπου με αρμεξε κυριολεκτικά

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.403
Πόντοι
1.056
Ευχαριστα νεα γαι τους λατινοφιλους/latinistas :grouphug:το Φυλ69 υποβαθμιστηκε σε λατινοσπιτο:springsmile:
Σημερα 2η βαρδια ηταν η Ντανιελα απο Φυλ71Κατω κ αλλη μια Κωλομβιανα:assshake:

Καλες φολες να χουμε:dancing:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
Ευχαριστα νεα γαι τους λατινοφιλους/latinistas :grouphug:το Φυλ69 υποβαθμιστηκε σε λατινοσπιτο:springsmile:

Λατινόσπιτα έγιναν και οι δύο όροφοι, ισόγειο δεξιά και 1ος αριστερά με την σκάλα;

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.176
Πόντοι
206
Φυλής 84 όροφος :Ψηλή Μελαχρινή μπαλετομοντελου τύπου.
Απέναντι 65 β νομίζω δίπλα στο πρώην βενζινάδικο όροφος Κορινα,επίσης λεπτή Μελαχρινή μικρό στρογγυλο κωλαράκι.
Φυλής 74 υπόγειο αριστερά : Η Μαύρη λεπτή.
Δεξιά του, η Βαλερία γνωστή από Φώκαιας 25 πάνω.
Μαραθώνος μια Βίκυ νομίζω είπε η τσατσά δεν την είδα ήταν δωμάτιο..
Δεν έκανε 69 οπότε δεν υπήρχε λόγος να την δω.
Μάλλον είναι η Βίκυ η παχουλη που λένε.
Ιωαννίνων πάνω όροφος:Ελινα ,Μελίνα..νορμάλ.
Επέστρεψα Φυλης 86 το κάτω δύο κοπέλες
Μια Νελη νομίζω πολυ λεπτη ,μαύρο μαλλι και μικρη σε ηλικία.. μου έκανε εντύπωση..
Μαζί της η Εμμυ νομίζω.(όχι η Γνωστή από Λιοσίων αλλη)
Κόντο ξανθό μαλλί,σώμα με πιασίματα ωραία κωλαρα αχλάδι με εμένα πολύ καλή μέσα στο Δωμάτιο.
Είναι η 7 φορά που πάω.
Αυτά τα λίγα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.968
Πόντοι
6.765
Σημερα 2η βαρδια ηταν η Ντανιελα απο Φυλ71Κατω κ αλλη μια Κωλομβιανα:assshake:

Καλες φολες να χουμε:dancing:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
Και η Βίκυ και η Λανα εκεί τι απέγιναν;

• Λύπη
Αντιδράσεις: 968

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435

thepoutsoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα ξερεις κανεις αν εχει γυρισεις η μικαελα που ηταν το ι20β και μετα στο ι20γ. ειχε κωλαρα γυμνασμενη και μακρια μαυρα μαλλια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom