Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
Α ΜΕΡΟΣ
(Τέλος πρωινής βάρδιας, αρχή απογευματινής)
Βρισκόμουν για καφέ, στην οδό Αιόλου, στο Κέντρο, όπου συναντήθηκα με φίλους και γνωστούς, μετά από αρκετό καιρό.
Καθώς έπινα το cappuccino μου και συζητούσα με τα φιλαράκια, ένας από την παρέα με ενημέρωσε, ότι πίσω μου βρισκόταν ένα ωραίο κωλαράκι.
Γύρισα, την πήρα μάτι και καύλωσα, καθώς έβλεπα την στρινγκάρα της, να χωρίζει τον κώλο της, στα δύο. Έφυγα, μετά από αρκετή ώρα και κατευθύνθηκα στην πιάτσα του Μεταξουργείου, παρέα με έναν φίλο.
Ιάσωνος 37Α: Ένα μπάζο ολκής, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Εντύπωση μου έκανε ο τσάτσος, που εργαζόταν εκεί. Έμοιαζε με ΑΜΕΑ και η εμφάνισή του ήταν τραγική. Μου θύμισε έναν χαρακτήρα, από το θρίλερ "Αίμα στους Λόφους", το παλιό, του 1977.
Ιάσονος 39 (πάνω δεξιά): Μία μπαμπάτσικη τύπισσα. Ο φίλος μου ενθουσιάστηκε, εγώ ούτε καν! Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Ιάσωνος 36: Η τσατσά μας παρουσίασε μία γυναίκα, με περιττά κιλά. Δεν έδωσα σημασία, κατά την διάρκεια της παρουσίασης, στο πρόγραμμά της, καθώς η υπηρεσία στοχοποίησε δύο εφήβους, που μπήκαν μαζί μας, μέσα στο τσαρδί. "Καλώς το Νηπιαγωγείο", τους είπε και τους ρώτησε την ηλικία τους. Αυτοί απάντησαν, ότι ήταν 17 ετών και τότε η μαντάμ τους έδιωξε. Την ρώτησα, γιατί το έκανε αυτό και πως εάν ήταν πουστράκια, θα είχαν άλλη αντιμετώπιση, από μέρους της. Αυτή μου ανταπάντησε, πως θα είχε πρόβλημα με την Αστυνομία.
Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Αλίνα, εμφανίσιμη, μελαχρινή milf, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος. Μαζί της δούλευε και η Κατερίνα. Ξανθιά, μπαμπάτσικη, gilf, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Μ. Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο): Ντιάνα, πολύ αδύνατη, milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος και όχι στο στόμα, όπως έγραψα προχθές. Μαζί της δούλευε και η Αλιόνα, η γνωστή gilf, από το Διδύμου 18Α. Όταν εμφανίστηκε στο σαλόνι τρόμαξα! Ρε μάγκες, πως έχει γίνει έτσι; Έχει παχύνει υπερβολικά και από την μέση και πάνω μοιάζει με μπαούλο! Κουφάθηκα, όταν την αντίκρισα. Πως ήσουν και πως έγινες, σκέφτηκα! Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Μ.Αλεξάνδρου 28: Μιλάνα, νταρντάνα milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Περδίκκα 1: Αυτή την φορά, η έκφυλη τσατσά μου παρουσίασε μόνο την Μόνικα. Νεαρή, με νόστιμο πρόσωπο και καλό σωματάκι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Περδίκκα 3 (αριστερά): Μπιάνκα, νεαρή, ψηλή, μελαχρινή Ρωσίδα. Δεν την είδα, γιατί ήταν μέσα στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 44 (σκαλάκια): Η τσατσά μας παρουσίασε μία άχρωμη και άγευστη νεαρή. Μου έκανε εντύπωση, πως μας είπε το πρόγραμμα στα αγγλικά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 44Β ή 46Β: Ήταν δύο γυναίκες, αραχτές στο σαλόνι και "καίγονταν" στα κινητά τηλέφωνα. Μαζί τους ήταν και η τσατσά. Μόλις μπήκαμε μέσα, σηκώθηκε ένα ξανθό, μικροκαμωμένο, καυλοράπανο, με νόστιμο μουτράκι και παρουσιάστηκε. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Μ. Αλεξάνδρου 15: Η αντιπαθητική τσατσά μας παρουσίασε την ίδια ψηλή, εμφανίσιμη και καλλίγραμμη γυναίκα και μας ενημέρωσε, ότι η τιμή ήταν 20€. Ευτυχώς, δεν με θυμήθηκε, γιατί θα είχαμε άλλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Μ. Αλεξάνδρου 22Β: Ένα τετράμπαζο, το οποίο σαλονάρισε μόνο του και μας είπε κάτι ακαταλαβίστικο, στα ξένα.
Μ. Αλεξάνδρου 23: Μία πατσαβούρα Φολό-Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Στην Μ. Αλεξάνδρου βρίσκεται ένα parking. Από εκεί, μπορείτε να δείτε ένα πολύ ωραίο graffiti, το οποίο βρίσκεται στον τοίχο μιας πολυκατοικίας, επί της οδού Κολωνού.
Κολωνού 45 (πρώτο): Αλίνα, μία πατσαβούρα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Κολωνού 45 (δεύτερο): Μία, τελείως ξενέρωτη και ντεκαυλέ γυναίκα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Κολωνού 45 (ευθεία): Η Φολό-Λατίνα Αλεχάντρα μόνη της. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Κολωνού 47 (πάνω): Μαρία, εάν θυμάμαι καλά. Δεν την είδαμε, γιατί ήταν σε πρόγραμμα και θα αργούσε. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Κολωνού 48 (αριστερά): Η Βαλέρια, μελαχρινή milf, με έκφυλη φάτσα και η Εύα, χοντρή gilf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Κολοκυνθούς 38Β: Creep Show! Δύο τέρατα, με υπέρ-φουλ πρόγραμμα, όλα ακάποτα, τουλάχιστον για το δεύτερο. Δεν νομίζω να περνάει κάποιος, μαζί τους. Εάν το κάνει, θα πρέπει να έχει βαρύ ιστορικό ψυχασθένειας. Πάντως, εάν θέλουν να βγάλουν χρήματα, (γιατί με το γαμήσι, δεν), μπορούν να τοποθετήσουν μία ταμπέλα, η οποία να ενημερώνει, ότι μέσα στο συγκεκριμένο σπίτι υπάρχουν δύο νέα είδη (species), τα οποία παγιδεύσαν κυνηγοί, κάπου στον Αμαζόνιο ή τα ψαρέψαν, Ασιάτες ψαράδες, στην Τάφρο των Μαριανών. Θα έκοβαν εισητήριο, στην είσοδο και θα τα κονόμαγαν. Πρώτο εμφανίστηκε ένα τελειωμένο πρεζόνι. Ακολούθως, εμφανίστηκε ένα άγνωστο είδος, θηλυκού γένους. Μου θύμισε τον Whopper, ένα μεταλλαγμένο ζόμπι, από το Resident Evil 6.
Κολοκυνθούς 38Α: Κρυστάλλω, μία πολύ χοντρή, Ελληνίδα, από τα Σφακιά. Συμπαθητική φυσιογνωμία, η οποία σαλονάρισε μόνη της. Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα, για να κρύβει τα πάχη της. Ήταν ευγενική και ομιλιτική. Μας πλησίασε και άρχισε να μας χουφτώνει. Έβαλε το χέρι της, μέσα στο μποξεράκι μου και μου πασπάτευε τον πούτσο. Σήκωσε τα χέρια της και προσπάθησε να με αγκαλιάσει. Εγώ την απέφυγα, καθώς μου ήρθε μία απίστευτη μπόχα, από μασχαλίλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Τελικά δεν γάμησα καμία, για δεύτερη συνεχή ημέρα και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής, μαζί με τον φίλο μου. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!