Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.580
- Πόντοι
- 731
Χαχαχα ήμουν σίγουρος, όποια αλλη ειναι στη βάρδια μάζι της θα βαράει μύγες.Κατεβαίνοντας από Βικτώρια πέρασα από Φιλιππίδου..
Στο Φ11@ το σαλόνι γεμάτο ναυαγούς να περιμένουν Ιζαμπέλα..
Ευτυχώς πιάστηκα από σανίδα σωτηρίας κ διέφυγα..
Συνήθως έκανε βάρδια με μια μικρούλα με σιδεράκια που έκανε ειδικές αποστολές με Πέρσες..Χαχαχα ήμουν σίγουρος, όποια αλλη ειναι στη βάρδια μάζι της θα βαράει μύγες.
Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά(Καπου ειδα γνωστο διδυμο Στελλα-Μαρια μικρες ομορφες)
ΝελληΣτο 86 κάτω μια μικρόσωμη μου διαφεύγει το όνομα
Αχ, Αννούλα!Ρε μάγκες τι ταλέντο είναι η Αννουλα. 1η φορά πήγα, πολύ καλή επαγγελματιας, το ακριβώς αντίθετο με τις μυξοπαρθενες φολολατινες.

Ρε μάγκες τι ταλέντο είναι η Αννουλα. 1η φορά πήγα, πολύ καλή επαγγελματιας, το ακριβώς αντίθετο με τις μυξοπαρθενες φολολατινες.
Μια είναι η Αννούλα, Χωμ11α , 2η βάρδια.Υπάρχουν πολλές Αννούλες!
Αυτή που λες ότι είναι ταλέντο, πού και πότε εργάζεται;
Καλη χρονια Μυστες
Παιζει σε κανεναν οικο κανενα μουνακι γαλακτος; ( Μικρουλα η μεγαλη με κατασπρη επιδερμιδα )
Για ποια μιλαμε αδετφε και που;Δεν πήρα τον σκύλο αλλά την πολυθρόνα αυτή τη φορά!!
Με πλάκωσε στην πίπα και στο γλυφοκωλι δίχως αύριο!!
Της λέω ανέβα πάνω και όπως ήταν πάνω τον βγάζω και τον βάζω κώλο με αυτή να καλπάζει!!
Έχυσα και συνέχισα καυλωμένος να γαμαω κάνα 3-4 λεπτά!!
Ω ρε γλέντια!!
Αυτές είναι καταθέσεις!!
Καλά γαμησια σε όλους!
Μου άφησε και το στριγκακι δώρο.
Πολύ χαρτί θα έβγαζε σε κανα Hilton. Αλλά παίζει και αυτή στις "σκιές", εκ του ασφαλούς!Η αννουλα χωματιανου είναι μοτεράκι, αυτή πηδάει πουτσες και όχι οι πουτσες αυτήν. Περίμενα πόση ώρα αναμονή και έβλεπα πως τους τελείωνε μπαμ μπαμ. Καθαρίζει πολύ χαρτί!
Στο Hilton θα έβγαζε 200-300€ ανά ώρα και θα έκανε πολύ μετρημένα ραντεβού αλλά δεν είναι και για εκεί , μην τρελαθούμε. Για Λιοσίων καλή είναιΠολύ χαρτί θα έβγαζε σε κανα Hilton. Αλλά παίζει και αυτή στις "σκιές", εκ του ασφαλούς!
Παλιά δούλευε Διδύμου έμαθα εδώ μέσα...
Κι ομως πιο πολλα βγσζουν στα μπουρδελα αρκει να ειναι δοτικες κ να εχουν και το " πακετο" οπως η συγκεκριμενη...παντως θα μπορουσε ανετα να δουλεψει καλα και σε κανα στουντιοΣτο Hilton θα έβγαζε 200-300€ ανά ώρα και θα έκανε πολύ μετρημένα ραντεβού αλλά δεν είναι και για εκεί , μην τρελαθούμε. Για Λιοσίων καλή είναι
Κι ομως πιο πολλα βγσζουν στα μπουρδελα αρκει να ειναι δοτικες κ να εχουν και το " πακετο" οπως η συγκεκριμενη...παντως θα μπορουσε ανετα να δουλεψει καλα και σε κανα στουντιο
Ε , αν παίρνει 30-40 στην βάρδιαΚι ομως πιο πολλα βγσζουν στα μπουρδελα αρκει να ειναι δοτικες κ να εχουν και το " πακετο" οπως η συγκεκριμενη...παντως θα μπορουσε ανετα να δουλεψει καλα και σε κανα στουντιο