Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (11 μέλη και 294 επισκέπτες)

Gatos112

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλη χρονια Μυστες
Παιζει σε κανεναν οικο κανενα μουνακι γαλακτος; ( Μικρουλα η μεγαλη με κατασπρη επιδερμιδα )

eρωΔιός

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2026
Κριτικές
3
Like
145
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζεις κανείς ποτέ επιστρέφει η Ιζαμπέλα από Φιλιππίδου 11 να μας πλακώσει πάλι σε τσιμπουκαρεςςς
Δυστυχώς έχει σταματήσει πλέον εδώ και 2 μήνες περίπου...

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
314
Πόντοι
20

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.477
Πόντοι
2.536
  • Like
Αντιδράσεις: Konig2

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Χθες πριν τις 12 ως τις 5 παρα νυχτιατικα

Ομονοια
Σχεδον νεκρα

Σταθμος Λαρισης
Χωματιανου της Αννας ανοιχτο
Λιοσιων ανοιχτα νομιζω μα δε πηγα και βεργας δεν ασχοληθηκα

Μεταξουργειο
Περδικα 1 Μονικα
περδικα 3 αυτο με τις δυο εισοδους Μαριλια,ειναι καιρο εκει την εχω ξαναδει,νταρντανε χαμογελαστη (μιλαει Ρωσικα)
Ιασωνος 46Β η μελαχρινη,η Νταρια ειχε φυγει
Ιασωνος 27 κλειστο
Ιασωνος 37 Βανεσσα
Ιασωνος 31 χρωματιστο οι δυο καινουριες Ισαμπελα η Σαμπρινα δε θυμαμαι μαζι με Παμελα και οι δυο ωραιες
Ιάσονος 39 πρωτο πανω δεξια το 1.Ειδα πολυ ωραια κοπελα αλλα απο τυχη καθως εμπαινε σε δωματιο κ η τσα δεν ελεγε ονομα με ηλιθιες αποψεις και επιθετικο στυλ ομιλιας
Ιάσονος 39 πρωτο αριστερα μια νεαρη ρωσιδα με κορμοστασια δε θυμαμαι ονομα αλλα ειναι καλη και ευχαριστη με καλυτερη τσα
Καπου ειδα μια Γιουλη μικρη πολυ καλη εμφανισιακα (Μεγαλου Αλεξανδρου νομιζω)
Κολωνου 32 κατω σκαλες ολοκαινουρια Λατινα μικρη Βικυ τουμπανο αλλα 20

Βικτωρια
Φωκαιας
27 πανω μια καινουρια Λατινα
27 μεσαιο Εμμανουελα την οποια δεν ειχα ξαναδει,ιδιαιτερο προσωπο
27 κατω δε θυμαμαι ονομα,λατινα ηταν
25 πανω Σαρα,Μαγια
25 κατω Μονικα,Ευα
13 ισογειο ανοιχτο μετα απο πολυ καιρο με Σαρα σχιστοματα ομορφουλα με ενα κλικ κωλου απο το ιδανικο,η τσα δεν ελεγε Εθνικοτητα και μεσα στις μαλακιες της ειπα καποιοι θελουμε να μαθουμε γιατι μιλαμε Ρωσικα,δεν ηταν επιθετικη εξ αρχης αλλα ψιλοεγινε/εγινε
19 Εμμα με τα βυζια,ειπε εκ Τσεχιας
9 Σαρα ολοκαινουρια Βουλγαρα μικρη με ωραιο προσωπο,ευχαριστη με ωραιο σωμα αλλα πλατυ κωλο,ειναι μαυροδερμη,ενδιαφερουσα
Φυλης
72 δεξι Ειρηνη
74 δεξι Αλεξανδρα
74 αριστερο Εμμυ Τζαμαικα
61 Μαρια μαυρη η οποια δεν ειναι Αφρικανη αλλα Λατιν
59 πανω Μαρια νομιζω,η πολυ γνωστη
59 κατω Ναταλι επιστροφη και Σαμμυ
71 κατω Σοφια (μπερδευτηκαμε)
Φιλιππιδου
Κατω Ελεν,Ρουμπι μικρο ολοκαινουριο
Πανω Ροξανα,Ντιαννα,Λουνα

*Ρουμπι ομορφουλικο κοντο που θα δοκιμαζα αν δεν ειχα μπει πριν Μεταξι
*Μπηκα με Μονικα.Παρα τον πληθυσμο που ηταν εκνευριστικος τα καταφερα ενω συμφωνουε και η Μονικα.Καθως οι περισσοτεροι ασχοληθηκαν με την αλλη που ειχε,μια ψιλονταρνατα εγω διαλεξα Μονικα και σκαπουλαρα απο το πληθος.Παρα πολυ καλη η Μονικα,δε χαλαστηκε πουθενα,αρκετη ωρα εκατσα,δε δυσανασχετησε.Η τσα χτυπησε αλλιως η αλλη δε θα φευγε.Ειχα ολοκληρωσει/τελειωσει.Πρωτη φορα περασα μεσα στο Μεταξι και το δωματιο δεν φαινοταν και πολυ τι ειναι.Φως λευκο δεν υπηρχε.Κρεβατι οκ αλλα αναστατο.Νιπτηρας ειχε χαρτι μεσα αντι να το πεταξουν στον καδο.Καλο κρεβατι καλοςμφωτισμος,η δουλεια γινεται.Εγραψε η ιστορια οτι η πρωτη μου φορα στο μεταξι ειναι στο περδικα 1 και μου κανε νετυπωση αυτο το κτιρτιο εξ αρχης.Η τσατσα ειναι ομορφουλα,αν περναει εγω μεσα.Μηδενικη ηχομονωση.Τελικα καλυτερα να παιζει μουσικη παρα αυτο.Αν δε σεβονται οι εξω τον μεσα τοτε δημιουργειται αυτη η κακη ατμοσφαιρα.Οκ εχετε φιλους κτλ αλλα αν εχουν περασει κι αλλοι απλα μη μιλατε.Αμα τα καταφερα εγω μπορειτε ολοι,πιστεψτε με.Σωματικα η Μονικα ειναι πολυ καλη,δεν εχει κιλα και στηνεται ομορφα και συμμετεχει.Ηλικια την εκοψα κοντα μου (37 εγω).Τα υπολοιπα ειναι θεμα δομης,τα σπιτια μικρα συνηθως με λιγους χωρους και σκοτεινα καπως και ψιλομαλακια.Ανυποφορο το θεμα των ξενων ειδικα αν μιλανε μεσα.Απο την αλλη εγω τους εκμεταλλευομαι να χρειαστει.
*Πολυ αναμονη,εδω-εκει-παντου σε εκνευριστικο βαθμο σε μερικα
* Το 20 στο μεταξι ακομα κ σε καλο χωρο δεν αξιζει γιατι εκτος του οτι δε ξερεις τι ερχεται μεσα ειναι κ η περιοχη ετσι κ ολα αυτα που βλεπεις σε πανε στο δεν
*Η Αλεξανδρα στο Φυλής 72 δεξια δεν δεχεται ξενους,εδιωξε μπροστα μας

ompas29

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2026
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Ασχετο αλλα κατα τις 5παρα χτες το βραδυ εσκασε ομαδα ΟΠΚΕ στην φυλης και ειχε πιασει 2-3 ατομα για ναρκωτικα και ειχαν κλεισει τον δρομο. Ειδε κανεις τι εγινε μετα;; Ολοι ειχαν εξαφανιστει και οικοι εκλειναν αμεσως

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Ξεχασα να σας πω,στο Ιασωνος 30 νομιζω το κατω ειδα μια ξανθια,μιλφ μαλλον,μου φανηκε καλη,ονομα δεν εμαθα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296
Καλη χρονια Μυστες
Παιζει σε κανεναν οικο κανενα μουνακι γαλακτος; ( Μικρουλα η μεγαλη με κατασπρη επιδερμιδα )
στο φωκαίας 19 η Καίτη και στο λιοσίων 73 η Μελίσσα είναι κοντά σε αυτό που ζητάς

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
43
Like
3.865
Πόντοι
2.831
Χθες πριν τις 12 ως τις 5 παρα νυχτιατικα

Ομονοια
Σχεδον νεκρα

Σταθμος Λαρισης
Χωματιανου της Αννας ανοιχτο
Λιοσιων ανοιχτα νομιζω μα δε πηγα και βεργας δεν ασχοληθηκα

Μεταξουργειο
Περδικα 1 Μονικα
περδικα 3 αυτο με τις δυο εισοδους Μαριλια,ειναι καιρο εκει την εχω ξαναδει,νταρντανε χαμογελαστη (μιλαει Ρωσικα)
Ιασωνος 46Β η μελαχρινη,η Νταρια ειχε φυγει
Ιασωνος 27 κλειστο
Ιασωνος 37 Βανεσσα
Ιασωνος 31 χρωματιστο οι δυο καινουριες Ισαμπελα η Σαμπρινα δε θυμαμαι μαζι με Παμελα και οι δυο ωραιες
Ιάσονος 39 πρωτο πανω δεξια το 1.Ειδα πολυ ωραια κοπελα αλλα απο τυχη καθως εμπαινε σε δωματιο κ η τσα δεν ελεγε ονομα με ηλιθιες αποψεις και επιθετικο στυλ ομιλιας
Ιάσονος 39 πρωτο αριστερα μια νεαρη ρωσιδα με κορμοστασια δε θυμαμαι ονομα αλλα ειναι καλη και ευχαριστη με καλυτερη τσα
Καπου ειδα μια Γιουλη μικρη πολυ καλη εμφανισιακα (Μεγαλου Αλεξανδρου νομιζω)
Κολωνου 32 κατω σκαλες ολοκαινουρια Λατινα μικρη Βικυ τουμπανο αλλα 20

Βικτωρια
Φωκαιας
27 πανω μια καινουρια Λατινα
27 μεσαιο Εμμανουελα την οποια δεν ειχα ξαναδει,ιδιαιτερο προσωπο
27 κατω δε θυμαμαι ονομα,λατινα ηταν
25 πανω Σαρα,Μαγια
25 κατω Μονικα,Ευα
13 ισογειο ανοιχτο μετα απο πολυ καιρο με Σαρα σχιστοματα ομορφουλα με ενα κλικ κωλου απο το ιδανικο,η τσα δεν ελεγε Εθνικοτητα και μεσα στις μαλακιες της ειπα καποιοι θελουμε να μαθουμε γιατι μιλαμε Ρωσικα,δεν ηταν επιθετικη εξ αρχης αλλα ψιλοεγινε/εγινε
19 Εμμα με τα βυζια,ειπε εκ Τσεχιας
9 Σαρα ολοκαινουρια Βουλγαρα μικρη με ωραιο προσωπο,ευχαριστη με ωραιο σωμα αλλα πλατυ κωλο,ειναι μαυροδερμη,ενδιαφερουσα
Φυλης
72 δεξι Ειρηνη
74 δεξι Αλεξανδρα
74 αριστερο Εμμυ Τζαμαικα
61 Μαρια μαυρη η οποια δεν ειναι Αφρικανη αλλα Λατιν
59 πανω Μαρια νομιζω,η πολυ γνωστη
59 κατω Ναταλι επιστροφη και Σαμμυ
71 κατω Σοφια (μπερδευτηκαμε)
Φιλιππιδου
Κατω Ελεν,Ρουμπι μικρο ολοκαινουριο
Πανω Ροξανα,Ντιαννα,Λουνα

*Ρουμπι ομορφουλικο κοντο που θα δοκιμαζα αν δεν ειχα μπει πριν Μεταξι
*Μπηκα με Μονικα.Παρα τον πληθυσμο που ηταν εκνευριστικος τα καταφερα ενω συμφωνουε και η Μονικα.Καθως οι περισσοτεροι ασχοληθηκαν με την αλλη που ειχε,μια ψιλονταρνατα εγω διαλεξα Μονικα και σκαπουλαρα απο το πληθος.Παρα πολυ καλη η Μονικα,δε χαλαστηκε πουθενα,αρκετη ωρα εκατσα,δε δυσανασχετησε.Η τσα χτυπησε αλλιως η αλλη δε θα φευγε.Ειχα ολοκληρωσει/τελειωσει.Πρωτη φορα περασα μεσα στο Μεταξι και το δωματιο δεν φαινοταν και πολυ τι ειναι.Φως λευκο δεν υπηρχε.Κρεβατι οκ αλλα αναστατο.Νιπτηρας ειχε χαρτι μεσα αντι να το πεταξουν στον καδο.Καλο κρεβατι καλοςμφωτισμος,η δουλεια γινεται.Εγραψε η ιστορια οτι η πρωτη μου φορα στο μεταξι ειναι στο περδικα 1 και μου κανε νετυπωση αυτο το κτιρτιο εξ αρχης.Η τσατσα ειναι ομορφουλα,αν περναει εγω μεσα.Μηδενικη ηχομονωση.Τελικα καλυτερα να παιζει μουσικη παρα αυτο.Αν δε σεβονται οι εξω τον μεσα τοτε δημιουργειται αυτη η κακη ατμοσφαιρα.Οκ εχετε φιλους κτλ αλλα αν εχουν περασει κι αλλοι απλα μη μιλατε.Αμα τα καταφερα εγω μπορειτε ολοι,πιστεψτε με.Σωματικα η Μονικα ειναι πολυ καλη,δεν εχει κιλα και στηνεται ομορφα και συμμετεχει.Ηλικια την εκοψα κοντα μου (37 εγω).Τα υπολοιπα ειναι θεμα δομης,τα σπιτια μικρα συνηθως με λιγους χωρους και σκοτεινα καπως και ψιλομαλακια.Ανυποφορο το θεμα των ξενων ειδικα αν μιλανε μεσα.Απο την αλλη εγω τους εκμεταλλευομαι να χρειαστει.
*Πολυ αναμονη,εδω-εκει-παντου σε εκνευριστικο βαθμο σε μερικα
* Το 20 στο μεταξι ακομα κ σε καλο χωρο δεν αξιζει γιατι εκτος του οτι δε ξερεις τι ερχεται μεσα ειναι κ η περιοχη ετσι κ ολα αυτα που βλεπεις σε πανε στο δεν
*Η Αλεξανδρα στο Φυλής 72 δεξια δεν δεχεται ξενους,εδιωξε μπροστα μας
Στα Φώκαιας 25 πάνω Σάρα και 9 πάλι Σάρα είναι από μετάξι οπότε δυσκολεύομαι να δώσω 20αρι να τις γαμησω ενώ τις έπαιρνα στο 10ρικο, μόνο στην Σάρα από 25 είχα δώσει έξτρα 10αρι στο μετάξι για ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό... Εάν εννοείς την Αλεξάνδρα στο φυλής 74 δεξιά όχι 72 που γράφεις δούλευε και αυτή μετάξι πιο παλιά (δεν την είχα πετύχει ποτέ ρε γαμωτο) από ότι είχα ακούσει εδώ, πρέπει να έχει φάει ολόκληρες ταξιαρχίες πακιστανικες ψωλες και τώρα κάνει την καμπόσα;;;;

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Στα Φώκαιας 25 πάνω Σάρα και 9 πάλι Σάρα είναι από μετάξι οπότε δυσκολεύομαι να δώσω 20αρι να τις γαμησω ενώ τις έπαιρνα στο 10ρικο, μόνο στην Σάρα από 25 είχα δώσει έξτρα 10αρι στο μετάξι για ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό... Εάν εννοείς την Αλεξάνδρα στο φυλής 74 δεξιά όχι 72 που γράφεις δούλευε και αυτή μετάξι πιο παλιά (δεν την είχα πετύχει ποτέ ρε γαμωτο) από ότι είχα ακούσει εδώ, πρέπει να έχει φάει ολόκληρες ταξιαρχίες πακιστανικες ψωλες και τώρα κάνει την καμπόσα;;;;
Nαι 74.Δεν ηξερα για τις Σαρες ουτε για την Αλεξανδρα αλλα δε με νοιαζει κιολας επειδη ειναι πολυ καιρο εκει που βρισκονται τωρα κια αν εφαρμοζουν οτι λενε τοτε δεν εχω προβλημα.Αν ηταν ομως πχ μια βδομαδα απ την αλλαγη ε ναι θα το σκεφτομουν.Απλα εχουμε προβλημα με τους ξενους.Αν ηταν πχ Ευρωπαιοι και ακουγαμε παλι τα ιδια?Η αν ηταν Ελληνες κ βλεπαμε τα ιδια?Μη το σκεφτεσαι γτ δε θα περασεις πουθενα.Να σου πω την αληθεια μου,ναι μεν δε με νοιαζει που τους εβλεπα αλλα με ενοχλει γιατι ηταν στην κυριολεξια παντου.Απ την αλλη Βικτωρια κτλ οταν βλεπω μεν πιο ασπρους η λευκους αλλα οχι Ελληνες παλι νιωθω το ιδιο.Τους νιωθω σαν βαρος στη χωρα εναντιον μας κατα καποιο τροπο.Να'ναι καλα οι ανθρωποι να προσεχουν κι αυτοι αφου συμβιωνουμε στους οικους.Οσο για Σαρες κ οι δυο ειναι ωραιες αλλα κ η Αλεξανδρα ειναι ωραια γκομενα,καμια δεν ειναι σουπερ τοπ αλλα σαφως καλυτερες απο αλλες.Κ επειδη δε τα λεω ολα πιαστε το νοημα οταν σας λεω για συγκεκριμενη.Χαιρετω και προσοχη γτ στο Μεταξι η βρωμα δε πηγαζει μονο απο μας αλλα κ απο την καθε υπηρεσια ειτε σε θεμα καθαριοτητας ειτε σε θεμα συμπεριφορας.
ΥΓ:Η Βανεσσα δειχνει κουρασμενη η ειναι?
ΥΓ2:Παρατημενο το συγκεκριμενο κομματι του Μεταξουργειου.Αυτη η συγκεντρωση γινεται κ σε εργασιακες περιοχες οπως Λιοσια/Μενιδι/Ασπροπυργο.Μπειτε σε συγκοινωνιες η στον προαστιακο κ μαλλον θα πετυχετε γνωριμη φατσα που πορευτηκατε μαζι σε οικους
ΥΓ3:Πραγματικα σπαστικη η φασαρια χθες που ερχοταν εντος δωματιου,μηδεν σεβασμος ειτε πει ειτε δε πει η τσα κατι
ΥΓ4:Αν σας φανηκαν ρατσιστικα τα παραπανω,μαλλον δεν εχετε δει φατσες και στυλ ολων αυτων που μονο τιμιοι δε δειχνουν οτι ηλικιας κ αν ειναι

Τελευταία τροποποίηση:

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
43
Like
3.865
Πόντοι
2.831
Nαι 74.Δεν ηξερα για τις Σαρες ουτε για την Αλεξανδρα αλλα δε με νοιαζει κιολας επειδη ειναι πολυ καιρο εκει που βρισκονται τωρα κια αν εφαρμοζουν οτι λενε τοτε δεν εχω προβλημα.Αν ηταν ομως πχ μια βδομαδα απ την αλλαγη ε ναι θα το σκεφτομουν.Απλα εχουμε προβλημα με τους ξενους.Αν ηταν πχ Ευρωπαιοι και ακουγαμε παλι τα ιδια?Η αν ηταν Ελληνες κ βλεπαμε τα ιδια?Μη το σκεφτεσαι γτ δε θα περασεις πουθενα.Να σου πβ την αληθεια μου.ναι μεν δε με νοιαζει που τους εβλεπα αλλα με ενοχλει γιατι ηταν στην κυριολεξια παντου.Απ την αλλη Βικτωρια κτλ οταν βλεπω μεν πιο ασπρους η λευκους αλλα οχι Ελληνες παλι νιωθω το ιδιο.Τους νιωθω σαν βαρος στη χωρα εναντιον μας κατα καποιο τροπο.Να'ναι καλα οι ανθρωποι να προσεχουν κι αυτοι αφου συμβιωνουμε στους οικους.Οσο για Σαρες κ οι δυο ειναι ωραιες αλλα κ η Αλεξανδρα ειναι ωραια γκομενα,καμια δεν ειναι σουπερ τοπ αλλα σαφως καλυτερες απο αλλες.Κ επειδη δε τα λεω ολα πιαστε το νοημα οταν σας λεω για συγκεκριμενη.Χαιρετω και προσοχη γτ στο Μεταξι η βρωμα δε πηγαζει μονο απο μας αλλα κ απο την καθε υπηρεσια ειτε σε θεμα καθαριοτητας ειτε σε θεμα συμπεριφορας.
ΥΓ2:Παρατημενο το συγκεκριμενο κομματι του Μεταξουργειου.Αυτη η συγκεντρωση γινεται κ σε εργασιακες περιοχες οπως Λιοσια/Μενιδι/Ασπροπυργος.Μπειτε σε συγκοινωνιες η στον προαστιακο κ μαλλον θα πετυχετε γνωριμη φατσα που πορευτηκατε μαζι σε οικους
ΥΓ3:Πραγματικα σπαστικη η φασαρια χθες που ερχοταν εντος δωματιου,μηδεν σεβασμος ειτε πει ειτε δε πει η τσα κατι
ΥΓ4:Αν σας φανηκαν ρατσιστικα τα παραπανω,μαλλον δεν εχεις δει φατσες και στυλ ολων αυτων που μονο τιμιοι δε δειχνουν οτι ηλικιας κ αν ειναι
Δεν ξέρω εάν λέμε για την ίδια Σάρα στο Φώκαιας 25, παχουλή με χάλια ενισχυμένο στήθος με μεγάλες ουλές και κωλο επίσης χάλια δουλειά... λατίνα είναι. Πριν 3 μήνες έκανε πρωινά Φώκαιας και 2η βάρδια πήγαινε μετάξι.. καλή σε σχέση υπηρεσίες

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Δεν ξέρω εάν λέμε για την ίδια Σάρα στο Φώκαιας 25, παχουλή με χάλια ενισχυμένο στήθος με μεγάλες ουλές και κωλο επίσης χάλια δουλειά... λατίνα είναι. Πριν 3 μήνες έκανε πρωινά Φώκαιας και 2η βάρδια πήγαινε μετάξι.. καλή σε σχέση υπηρεσίες
Ετσι οπως τα περιεγραψες οχι δεν ειναι η ιδια.Η Σαρα που βλεπω εγω στα 25 ειναι Ρουμανα,για την ακριβεια Ρουμαναγυφτισσα κ ας μη το λεει.Κ η αλλη Σαρα ιδια ειναι αλλα Βουλγαρα δηλαδη Βουλγαρογυφτισσα διοτι μοιαζει με τις Βουλαρογυφτισσες της Πλατειες Βαθης κ τωρα που το σκεφτομαι κ οι δυο μοιαζουν.Ανεξαρτητα απο χωρα το γυφτε δε κρυβεται.Λατινα δεν ειναι σε καμια περιπτωση αλλα μιλαμε για διαφορετικη.Κ επειδη υπαρχει ταση ιδιων ονοματων χανομαστε.Πιστευω οτι το γινεται εσκεμμενα.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
6
Like
1.535
Πόντοι
481
Nαι 74.Δεν ηξερα για τις Σαρες ουτε για την Αλεξανδρα αλλα δε με νοιαζει κιολας επειδη ειναι πολυ καιρο εκει που βρισκονται τωρα κια αν εφαρμοζουν οτι λενε τοτε δεν εχω προβλημα.Αν ηταν ομως πχ μια βδομαδα απ την αλλαγη ε ναι θα το σκεφτομουν.Απλα εχουμε προβλημα με τους ξενους.Αν ηταν πχ Ευρωπαιοι και ακουγαμε παλι τα ιδια?Η αν ηταν Ελληνες κ βλεπαμε τα ιδια?Μη το σκεφτεσαι γτ δε θα περασεις πουθενα.Να σου πω την αληθεια μου,ναι μεν δε με νοιαζει που τους εβλεπα αλλα με ενοχλει γιατι ηταν στην κυριολεξια παντου.Απ την αλλη Βικτωρια κτλ οταν βλεπω μεν πιο ασπρους η λευκους αλλα οχι Ελληνες παλι νιωθω το ιδιο.Τους νιωθω σαν βαρος στη χωρα εναντιον μας κατα καποιο τροπο.Να'ναι καλα οι ανθρωποι να προσεχουν κι αυτοι αφου συμβιωνουμε στους οικους.Οσο για Σαρες κ οι δυο ειναι ωραιες αλλα κ η Αλεξανδρα ειναι ωραια γκομενα,καμια δεν ειναι σουπερ τοπ αλλα σαφως καλυτερες απο αλλες.Κ επειδη δε τα λεω ολα πιαστε το νοημα οταν σας λεω για συγκεκριμενη.Χαιρετω και προσοχη γτ στο Μεταξι η βρωμα δε πηγαζει μονο απο μας αλλα κ απο την καθε υπηρεσια ειτε σε θεμα καθαριοτητας ειτε σε θεμα συμπεριφορας.
ΥΓ2:Παρατημενο το συγκεκριμενο κομματι του Μεταξουργειου.Αυτη η συγκεντρωση γινεται κ σε εργασιακες περιοχες οπως Λιοσια/Μενιδι/Ασπροπυργο.Μπειτε σε συγκοινωνιες η στον προαστιακο κ μαλλον θα πετυχετε γνωριμη φατσα που πορευτηκατε μαζι σε οικους
ΥΓ4:Αν σας φανηκαν ρατσιστικα τα παραπανω,μαλλον δεν εχετε δει φατσες και στυλ ολων αυτων που μονο τιμιοι δε δειχνουν οτι ηλικιας κ αν ειναι
Εντάξει το μετάξι είναι λίγο περίεργο σε πολλά θέματα.σε σχέση με φυλής.εκει είναι καλύτερα γιατί εκεί είναι 20αρη και μετάξι 10αρικο.αλλα δεν κατηγορώ κανέναν που πάει μετάξι όταν δεν του περισσεύουν . είναι πολύ λογικό.και εγώ έχω πάει δεν κρύβομαι αλλά νωρίς.

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
43
Like
3.865
Πόντοι
2.831
Ετσι οπως τα περιεγραψες οχι δεν ειναι η ιδια.Η Σαρα που βλεπω εγω στα 25 ειναι Ρουμανα,για την ακριβεια Ρουμαναγυφτισσα κ ας μη το λεει.Κ η αλλη Σαρα ιδια ειναι αλλα Βουλγαρα δηλαδη Βουλγαρογυφτισσα διοτι μοιαζει με τις Βουλαρογυφτισσες της Πλατειες Βαθης κ τωρα που το σκεφτομαι κ οι δυο μοιαζουν.Ανεξαρτητα απο χωρα το γυφτε δε κρυβεται.Λατινα δεν ειναι σε καμια περιπτωση αλλα μιλαμε για διαφορετικη.Κ επειδη υπαρχει ταση ιδιων ονοματων χανομαστε.Πιστευω οτι το γινεται εσκεμμενα.
Καλά αυτή στο 9 τώρα με τα ωραία φυσικά 3αρια ήταν καλή επιλογή για 10ρικο ενώ έκανε και ελεύθερο στοματικό κάνει μπαμ για βουλγαρορουμανα γύφτισσα. Η άλλη στο 25 για λατίνα την είδα αρκετά λευκή όπως και για γύφτισσα απλά λέω τι μου είπε η ίδια

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Εντάξει το μετάξι είναι λίγο περίεργο σε πολλά θέματα.σε σχέση με φυλής.εκει είναι καλύτερα γιατί εκεί είναι 20αρη και μετάξι 10αρικο.αλλα δεν κατηγορώ κανέναν που πάει μετάξι όταν δεν του περισσεύουν . είναι πολύ λογικό.και εγώ έχω πάει δεν κρύβομαι αλλά νωρίς.
Μα εννοειται πως το οικονομικο ειναι κινητρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά αυτή στο 9 τώρα με τα ωραία φυσικά 3αρια ήταν καλή επιλογή για 10ρικο ενώ έκανε και ελεύθερο στοματικό κάνει μπαμ για βουλγαρορουμανα γύφτισσα. Η άλλη στο 25 για λατίνα την είδα αρκετά λευκή όπως και για γύφτισσα απλά λέω τι μου είπε η ίδια
Οκ οποτε να μη τη φοβηθω του 9?

FAT BASTARD

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
1.340
Πόντοι
201
Της Τατιανης σήμερα. Να μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας Τατι. Όποτε πάω, 4 με 5 άτομα στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα. Αυτά είναι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090
Η Σάρα στο 9 Βουλγάρα είναι,φίλη της Αννις και της Ντιονας.

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
43
Like
3.865
Πόντοι
2.831
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom