Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (18 μέλη και 247 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.319
Πόντοι
7.621
Καλημέρα και εγώ που την έψαξα χθες κατα της 2 με 2κ30 ήταν κλειστά.
Άσε ρε μάν παίζει να δουλεύει ένα 2 ωρο και να φεύγει .... Την άλλη φορά ήταν να έρθει μου λέει η τσατσά ... Την παίρνει τηλ μπροστά μου και δεν το σήκωνε ! Γενικά είναι μεγα τύχη να την βρεις πλέον. Και ο Σμύρνης που πέρασε Κυριακή και Σάββατο ο ρεουζελ είπαν τα παιδιά ότι ήταν εκεί. Τώρα μέχρι πότε είναι ένας Θεός ξερει

Pirkavlosxxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2024
Like
382
Πόντοι
21
Άσε ρε μάν παίζει να δουλεύει ένα 2 ωρο και να φεύγει .... Την άλλη φορά ήταν να έρθει μου λέει η τσατσά ... Την παίρνει τηλ μπροστά μου και δεν το σήκωνε ! Γενικά είναι μεγα τύχη να την βρεις πλέον. Και ο Σμύρνης που πέρασε Κυριακή και Σάββατο ο ρεουζελ είπαν τα παιδιά ότι ήταν εκεί. Τώρα μέχρι πότε είναι ένας Θεός ξερει
Το παει έτσι γιατί μου εχει πει οτι απόγευμα ειναι σε κάποιο στούντιο μου ειχε πει και σε ποιο αλλα δεν το συγκράτησα

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
47
Like
7.065
Πόντοι
3.436
η Ρίτα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ,έχει αέρα, έχει άστρο, η άλλη είναι απλά όμορφη με νιάτα ένα πακετο σίγουρα τραβηχτικο. Και με τις δύο έχω πάει, δεν χάνεις και κάτι που δεν τις έχεις πάρει.
Έτσι είναι, πραγματικά.

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
791
Πόντοι
81
Γνωρίζετε εάν η Αναστασία από αγκυρας γλύφει κωλο ;

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.258
Πόντοι
10.026
την τσατσα την εχει παρει κανεις; ή μονο στην πιπα μενει σε ολους. δεν νομιζω οτι ειναι τραβελι δεν φουσκωνει κατι εκει κατω. πλαστικες πρεπει να χει κανει
Η Αλίκη είναι εγχειρισμένη transsexual. Είναι γνωστή στον χώρο και έχει γράψει την δική της ιστορία, αφού εκδιδόταν για πολλά χρόνια, στο μπουρδέλο της οδού Λουκά Νίκα 1, στου Ψυρρή.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
την τσατσα την εχει παρει κανεις; ή μονο στην πιπα μενει σε ολους. δεν νομιζω οτι ειναι τραβελι δεν φουσκωνει κατι εκει κατω. πλαστικες πρεπει να χει κανει

Καλημέρα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.683
Πόντοι
49.090
Το παει έτσι γιατί μου εχει πει οτι απόγευμα ειναι σε κάποιο στούντιο μου ειχε πει και σε ποιο αλλα δεν το συγκράτησα
Ισχύει, απογεύματα δουλεύει σε στούντιο με άλλο όνομα.

Pirkavlosxxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2024
Like
382
Πόντοι
21

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
Ego pantos to sabato pou piga kalumnou 48A me ti theia Polina mia xara perasa ithela kati safe giati me toses latines pleon pou myrazoun fola san gripi liges einai i kales gia na pernas kala
καλη η θεια πωλινα αν δεν εχει κι αυτο το θεμα με τα βυζια της θα ταν ακομα καλυτερα

Murder

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
700
Πόντοι
80
καλη η θεια πωλινα αν δεν εχει κι αυτο το θεμα με τα βυζια της θα ταν ακομα καλυτερα
Την τελευταία φορά που πήγα μύριζε ιδρωτιλα και τσιαγριλα στο φουλ.. Έχει κόλλημα με τα βυζιά μην της τα πιάσεις ούτε το μουνι δεν σε αφήνει να το ακουμπήσεις και αν το πιάσεις επιτόπου με την στάση της στο κόβει . Θέλει μόνο την πλάτη και τον κώλο να ακουμπάς. Έχω σταματήσει να πηγαίνω γτ με χουν χαλάσει αυτά ...

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Την τελευταία φορά που πήγα μύριζε ιδρωτιλα και τσιαγριλα στο φουλ.. Έχει κόλλημα με τα βυζιά μην της τα πιάσεις ούτε το μουνι δεν σε αφήνει να το ακουμπήσεις και αν το πιάσεις επιτόπου με την στάση της στο κόβει . Θέλει μόνο την πλάτη και τον κώλο να ακουμπάς. Έχω σταματήσει να πηγαίνω γτ με χουν χαλάσει αυτά ...
Πρεπει να ακολουθησει το φωτεινο παραδειγμα της Αλιονας κι αυτη οπου να ναι.

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
Πρεπει να ακολουθησει το φωτεινο παραδειγμα της Αλιονας κι αυτη οπου να ναι.
η αλιονα στα καλα της ηταν μουναρος με πιπα αριστοτεχνικη, βλεμματα βγαλμενα απο τσοντα και γουσταρε γαμησι, τι της συνεβη και φουσκωσε ολοκληρη

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
στην πιπα ομως ειναι πολυ καλη κι αν ειναι στην μερα της και σε καβαλησει, δεν βαριεται δηλαδη το φχαριστιεσαι, βεβαια αυτα τα σπαστικα της με ενοχλουν και μενα, απ την αλλη ομως δεν κλαις το 20αρικο οπως συμβαινει στα περισσοτερα στη φυλης με λιγες εξαιρεσεις αλλα δεν ειναι και η περιπτωση που αξιζει να χαλας συνεχεια 20αρικο εκει, μια στο τοσο

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
η αλιονα στα καλα της ηταν μουναρος με πιπα αριστοτεχνικη, βλεμματα βγαλμενα απο τσοντα και γουσταρε γαμησι, τι της συνεβη και φουσκωσε ολοκληρη
Εγω που δεν την γνωρισα στα καλα της,σε τετοια ηλικια με πεσμενη λιμπιντο χωρις να χει βρει καποιον πυρφορο να την παρει για παρθενα οπως οι πιο πολλες,λογικο να βγαινουν στην επιφανεια τα ψυχολογικα της.

Οπως και να χει εναν πουτσο στο 10 ρικο θα τον φαει καποια στιγμη,αφου δεν την γαμησα ποτε στο 20 και αρκεστηκα σε 2-3 τσιμπουκια.

Και ναι δε συγκρινεται εμφανισιακα με τον θειο Πωλινα,απλα πρεπει να πεσει κι αυτη στο 10 ρικο..

Τελευταία τροποποίηση:

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
Εγω που δεν την γνωρισα στα καλα της,σε τετοια ηλικια με πεσμενη λιμπιντο χωρις να χει βρει καποιον πυρφορο να την παρει για παρθενα οπως οι πιο πολλες,λογικο να βγαινουν στην επιφανεια τα ψυχολογικα της.

Οπως και να χει εναν πουτσο στο 10 ρικο θα τον φαει καποια στιγμη,αφου δεν την γαμησα ποτε στο 20 και αρκεστηκα σε 2-3 τσιμπουκια.
αμα την εβλεπες στα καλα της να βγαινει στο σαλονι με ζαρτιερες θα παθαινες πλακα, τωρα ετσι οπως ειναι και απο εμφανιση και απο διαθεση λογικο ηταν να παει μεταξι

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
αμα την εβλεπες στα καλα της να βγαινει στο σαλονι με ζαρτιερες θα παθαινες πλακα, τωρα ετσι οπως ειναι και απο εμφανιση και απο διαθεση λογικο ηταν να παει μεταξι
Η αληθεια ειναι οτι πολυ χειροτερες εμφανισιακα βρισκουν κοινο στο 20ρι,η διαθεση ειναι το ζητημα με την εν λογω που εμπαινες για ενα τσιμπο και φευγες με καταθλιψη.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
Οταν λες έχεις ακούσει πολλα για την Βικτωρια. Τι εννοείς...για να εχουμε κατα νου
Για κονδυλώματα παλιότερα κάποια στιγμή και τώρα ο φίλος μας λέει για μύκητες... Ε αρκετά είναι για 'μένα για να μην ξαναπατήσω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom