Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 375 άτομα (27 μέλη και 348 επισκέπτες)

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.477
Πόντοι
2.536
Ρε ηγέτη δεν είπα ότι ενοχλεί η Αλίκη. Με ενοχλεί η ανοχή της σε όλους τους πίθηκους που αφήνει να αλωνίζουν μέσα. Δεν με νοιάζει αν η Αλίκη στον καταπίνει όλο, ούτε με ενοχλεί που σε κάποιους αρέσει το κορίτσι να έχει ή να είχε πουλάκι. Τιμή τους και καμάρι τους. Απλά θα έπρεπε να μπει ένα μέτρο στην κατάσταση εκεί μέσα, αλλιώς να το κάνουν μπιλιαρδαδικο ή καφετέρια. Το μέτρο αυτό πρέπει να το βάλει η Αλίκη και η άλλη η κοντομαλλουσα τσατσα ή αν δεν μπορούν αυτές ας φωνάξουν τα παλικάρια «σεκιουριτι» να δούμε και κανένα ψευτομαγκα να τις αρπάζει να γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Μάθετε να διαβάζετε το μήνυμα του άλλου και μετά να λέτε την παπαρια σας!!!
Αν και έχει κουράσει πολύ το θέμα με την Αλίκη και έχει συζητηθεί 1.000.000 φορές και δεν λέω για εσένα μύστη μου γενικά μιλάω, θα πω πως συμφωνώ μαζί σου σε αυτά που γράφεις εκτός από τις σφαλιάρες που λες στο τέλος. Πουλο θέλουν γενικότερα, αλλά τέλος πάντων.

Να δώσω και μια πληροφορία.
Βάση με τα λεγόμενα της Αλίκης, οι περισσότεροι που πάνε στον οίκο την γνωρίζουν από το Λουκά Νίκα που δούλευε, δηλαδή ήταν πελάτες της.
Άρα, οι περισσότεροι την ξέρουν και κάνουν τους ανηξερους.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε ο ντόρος γύρω από το όνομα της Αλίκης, ούτε και ο πολύ κόσμος που μαζεύεται το βράδυ στον οικο.

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Ε λογικό αφού δε παίζει καλύτερη πίπα πουθενά....ίσως μονο της Μπιούτη που έχει μουνέψει επικίνδυνα..
Μια χαρά είναι η πιπαρα της Παολας προφανώς,πλέον δε παίζουν και πολλές η αλήθεια είναι,κάποτε γινότανε χαμός από τις θείες εκεί κάτω στα τσιμπουκαδικα της Κολωνου είχες 5-6 επιλογές,τώρα η Παολα το κρατάει το έργο και η Ζανα ρουφάει καλά στη ΜεγΑλεξανδρου.

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.511
Πόντοι
26.386
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:45.. Δοκιμαστικε για πρωτη φορα η Μιλφ Ρεγγινα στο ΜΑ 28 τερμα αριστερα ισογειο με αρκετα καλες εντυπωσεις....μαζι της ηταν και η μιλφ Αλινα που δουλευε για αρκετο καιρο στο ΜΑ 28 κουρτινα

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
Πέρασμα χθες κατά τα μεσάνυχτα με την gilf Άντζελα στο Λιοσίων 79Β. Βυζάρες, πίπα άνευ, σεξ σε 2 στάσεις. Ευγενική, αντέχει σχετικό σφυροκόπημα. Δουλεύει μόνη της (χωρίς τσάτσα) ενώ το απόγευμα είναι μαζί της η γνωστή Κατερίνα η Πολωνέζα (πρώην Φωκαίας 27Β κλπ κλπ). Μάλιστα, η Άντζελα μου εκθείαζε την πίπα της Κατερίνας.
Απλά έχει γίνει λίγο μη μου άπτου με θέματα υγιεινής τα τελευταία χρόνια η Άντζελα, δεν ξέρω πώς μπορεί να σκέφτεται, μπορεί να σου λέει έφτασα που έφτασα σώα και αβλαβής μέχρι αυτήν την ηλικία, μην τα σκατώσουμε τώρα :buck2: Και σε απόδοση όμως έχει πέσει αρκετά

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
Η ριτα ειναι κολωνου?
Σήμερα το απόγευμα πάντως που πέρασα ήταν κανονικά, μια άλλη μέρα το είχα βρει κλειστό... Γενικά δεν πολυπατάω Μεταξουργείο αλλά με εξίταρε η φωτογραφία του κώλου της που ανέβασε ένας συναγωνιστής εδώ, Ο.Κ. έχει πατούρα αλλά ξενέρωσα με τα σιλικονάτα βυζιά της που είναι χάλια... Και απλό πρόγραμμα, το αφήνω καλύτερα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
Μετά από τσιμπούκωμα της Βικτώριας βέργας 6... προχθές...τώρα μύκητες στο πουλί... Προσοχή
Τελικά έχω ακούσει πολλά για τη Βικτώρια και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω, ευτυχώς και τις τρεις φορές που έχω περάσει μαζί της μετά ήμουν Ο.Κ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
Κυριακή πέρασα κατά τις 4:10 και ήταν κλειστά ! Θέλει λαχνό να την πετύχεις ρε πουστη μου ;;
Η Τζέσικα σχολάει στις 4:00 να ξέρεις... Τώρα γιατί δεν ήταν στο πόστο της το καταμεσήμερο που πέρασε ο άλλος ο συναγωνιστής δεν το γνωρίζω

Pirkavlosxxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2024
Like
382
Πόντοι
21
Η Τζέσικα σχολάει στις 4:00 να ξέρεις... Τώρα γιατί δεν ήταν στο πόστο της το καταμεσήμερο που πέρασε ο άλλος ο συναγωνιστής δεν το γνωρίζω
Καλημέρα και εγώ που την έψαξα χθες κατα της 2 με 2κ30 ήταν κλειστά.

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.083
Πόντοι
5.227
Τελικα
Υπάρχει καμία καλή για ελεύθερο στοματικό, ιδανικά λεπτή, που να μην είναι φυλής και πέριξ;

Έχω βαρεθεί τις ίδιες και τις ίδιες κάθε φορά που κατεβαίνω. Καλές είναι αλλά όχι άλλο. Μερικές που έχω πάει είναι, Άννα - Χωματιανού, Έμμυ - Λιοσίων, Μπάρμπορα, Ναταλι - Φωκαίας 27, Καρολίνα- Φιλιπίδου.
Πηγαινε χωματιανου 11 στη θεια Ολγα.Ελευθερο τελςιωτικο και ειναι κορμαρα για την ηλικια της.
Επισης Διδυμου 27 τρελο Ιβανα και Ολγα (εταιρη).Μια χαρα για 20 γιουρο.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
264
Like
14.192
Πόντοι
20.705
Φωκαίας 25 άνω η Βανέσα και η Εύα. Πιπίνια ρουμανάκια. Η Εύα με σώμα αλαβάστρινο και προσωπάρα, απλό πρόγραμμα και 69 ανακοινώνεται, δυστυχώς φολάρα του κερατά... Η Βανέσα κοντοπούτανο, με μικρό βυζί, όμορφο πρόσωπο και λιγότερο έπιπλο στο δωμάτιο. Κάνει επιλεκτικά και ελεύθερο στοματικό.
Και οι δύο με σέξι αμφίεση και 12άρια πορνοτάκουνα.

Φωκαίας 25 κάτω μια Μόνικα γυφτοπούλα με τελειωτικό στο στόμα και επιθετικό σαλόνι. Γλυκειά φατσούλα.

Τελευταία τροποποίηση:

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
884
Πόντοι
86
Φωκαιας 27γ όροφος, τωρα η Αντζελικ, πιπίνα αδύνατη ομορφουλα με συνεχομενα δωμάτια και τον κυρ Χρήστο να φωνάζει συνέχεια, ελα Αντζελικ, ελα Αντζελικ εξω απο τις πόρτες

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
47
Like
7.065
Πόντοι
3.436
Σήμερα το απόγευμα πάντως που πέρασα ήταν κανονικά, μια άλλη μέρα το είχα βρει κλειστό... Γενικά δεν πολυπατάω Μεταξουργείο αλλά με εξίταρε η φωτογραφία του κώλου της που ανέβασε ένας συναγωνιστής εδώ, Ο.Κ. έχει πατούρα αλλά ξενέρωσα με τα σιλικονάτα βυζιά της που είναι χάλια... Και απλό πρόγραμμα, το αφήνω καλύτερα
Δύο καλλονές η Ρίτα και η Σαμπίνα σε υπεραπλό, δεν έχω πάει ποτέ μαζί τους για αυτό τον λόγο.

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
659
Πόντοι
81
Τελικά έχω ακούσει πολλά για τη Βικτώρια και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω, ευτυχώς και τις τρεις φορές που έχω περάσει μαζί της μετά ήμουν Ο.Κ.
Οταν λες έχεις ακούσει πολλα για την Βικτωρια. Τι εννοείς...για να εχουμε κατα νου

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
20
Μια αννιτα φυλης 65 ισογειο ξανθια με καλο σωμα,δουλευει ακομα?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Δύο καλλονές η Ρίτα και η Σαμπίνα σε υπεραπλό, δεν έχω πάει ποτέ μαζί τους για αυτό τον λόγο.
η Ρίτα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ,έχει αέρα, έχει άστρο, η άλλη είναι απλά όμορφη με νιάτα ένα πακετο σίγουρα τραβηχτικο. Και με τις δύο έχω πάει, δεν χάνεις και κάτι που δεν τις έχεις πάρει.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296
έχει σταματήσει εδώ και 2 βδομάδες

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
Μετά της 00:30 ξεκινάει ο κακός χαμός, ειδικά στο Φιλιππίδου 11Α. Αιτία είναι η τσατσά-τραβεστί, η οποία αποτελεί πόλο έλξης, καθώς συμμετέχει και αυτή, μέσα στο δωμάτιο, και μάλιστα δωρεάν. Αυτό που επικρατεί, μέσα στον οίκο, είναι από ανυπόφορο, έως και εκνευριστικό. Το σαλόνι είναι ασφυκτικά γεμάτο με άμπαλους, άφραγκους και ανορίοτους πιτσιρικάδες. Κάνουν φασαρία και συμπεριφέρονται σαν μπαμπουίνοι, στο φάσμα του αυτισμού. Καμία σχέση με μπουρδελότσαρκα νεανικής παρέας, με τα ευτράπελα και το χιούμορ που την συνοδεύει. Ανάμεσα στους καμένους πιτσιρικάδες βρίσκονται πολλοί αλλοδαποί, Γύφτοι και αρκετά κακοποιά στοιχεία. Το τραβεστί δεν επιβάλει την τάξη, γιατί συνήθως βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο και τσιμπουκώνει κάποιον πελάτη. Ακόμα και όταν βγαίνουν οι κοπέλες, σε όσους πελάτες δεν αρέσουν, αυτοί δεν σηκώνονται να φύγουν. Συνεχίζουν και κάθονται στο σαλόνι και απολαμβάνουν το show, σε ημιάγρια κατάσταση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το μπουρδέλο, να είναι ασφυκτικά γεμάτο και εάν έχεις σκοπό να περάσεις, πρέπει να περιμένεις πολύ ώρα. Κατά την διάρκεια της αναμονής, είσαι υποχρεωμένος να φας στην μάπα τις ανθυγιεινές κωλόφατσες και τις μαλακίες που ξεστομίζουν, τα κωθώνια, νομίζοντας ότι κάνουν και χιούμορ. Η τσατσά σου είπε, να πηγαίνεις μετά της 03:00, γιατί εκείνη την ώρα φεύγουν για να πάνε να κλέψουν καμία μηχανή ή να διαρρήξουν κάποιο διαμέρισμα.
την τσατσα την εχει παρει κανεις; ή μονο στην πιπα μενει σε ολους. δεν νομιζω οτι ειναι τραβελι δεν φουσκωνει κατι εκει κατω. πλαστικες πρεπει να χει κανει

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
την βαλερια που δουλευε κωνσταντινουπολεως 166 με το κοκκινο καρε μαλι την εχετε πετυχει πουθενα;και μια απορια που εχω, η ξανθια ομορφη τσατσα που δουλευε εκει δεν ξερω αν δουλευει ακομα, δεν περναω λογω συμπεριφορας εκατσε σε κανενα;της ειχα κανει προταση αλλα δεν ηθελε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom