Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1175 άτομα (17 μέλη και 1158 επισκέπτες)

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.212
Πόντοι
456

Περίεργο σύστημα εφαρμόζει η συγκεκριμένη, τουλάχιστον την ώρα που πήγα εγώ που ίσως είχε κουραστεί. Δεν έβγαινε στο σαλόνι ενώ ήταν ελεύθερη, δεν είχε δωμάτιο. Η τσατσά έκανε προσπάθειες με τα φτωχά ελληνικά της να μας βάλει στο δωμάτιο χωρίς να δούμε την κοπέλα

Τσατσά: -μπες, η Τζέσικα είναι, την ξέρεις
Reuzel: -δεν την ξέρω, δεν θα βγει;
Τσατσά: -όχι

Αυτό τράβηξε για 20 λεπτά και επειδή κόντευε να σχολάσει μπήκα μόνος μου στο μικρό κουρτινάκι αριστερά και πέτυχα την Τζέσικα μπροστά μου

Reuzel: -μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Επειδή θέλω κάτι έξτρα και δεν ξέρω αν το κάνεις
Τζέσικα: -ναι, πες μου
Reuzel: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Τζέσικα: -όχι, δεν το κάνω αυτό
Reuzel: -εντάξει, ευχαριστώ
Τζέσικα: -να'σαι καλά

2η βάρδια

Φωκαίας

Φιλιππίδου
  • 11α: Ιζαμπέλα, Ραφαέλα
  • 11β: Νικόλ, Τζούλια
Φυλής
Στην περιοχή συνάντησα και 2 celebrities
  • την ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα η οποία αφού πάρκαρε την GLA κατευθύνθηκε προς το θέατρο ΠΟΛΗ όπου είχε παράσταση
1763255294316.png

• και την υπερκάλτ μορφή Μάρκελλο Νύκτα στην πλατεία
1763255615871.png

Θέλοντας να προσθέσω άλλη μία κατρουλιάρα στη λίστα, συννενοήθηκα μαζί της στο σαλόνι και μου είπε να περάσω σε 1 ώρα γιατί εκείνη την στιγμή δεν της ερχόταν. Γύρισα αφού πέρασε η ώρα και μου είπε να περάσω σε 30 λεπτά. Δεν χαλάστηκα ιδιαίτερα, απλά συνέχισα την βόλτα μου. Στο επόμενο σπίτι που μπήκα η πουτάνα δεν μου άρεσε και τόσο πολύ αλλά της το πρότεινα μεταξύ σοβαρού και αστείου

Π: -γεια σου. Πάμε;
R: -αν με κατουρήσεις, ναι
Π: -στο στόμα σου;
R: -ναι
Π: -το'χω :wink:
R: -είναι έξτρα ή στα 20€;
Π: -20

Απ'ότι κατάλαβα κατουριόταν αρκετά εκείνη την στιγμή και επειδή βαρέθηκα να επιμένω με την άλλη, πέρασα στο δωμάτιο. Της είπα να ξεκινήσουμε με αυτό για να δω ότι δεν με κοροϊδεύει και ξάπλωσα στο πάτωμα

Π:- δεν ξέρω αν μπορώ
R: -αν δεν μπορείς, να φύγω

Εκεί ξεκίνησε να με κατουράει στο στόμα όχι για πολλή ώρα αλλά με πίεση που μπαίνει άνετα στις top 3 μου οπότε ποσοτικά ήταν οκ

Π: -τι γεύση είχαν; Αλμυρή;
R: -ήταν σαν να πίνω νερό με αλάτι και μία σταγόνα λεμόνι ... Με πέτυχαν και στα μάτια μερικά
Π: -συγνώμη
R: -δεν πειράζει, μου άρεσε

Μέτρια πίπα και σεχ στα 4. Ένιωθα ότι θα χύσω πολύ γρήγορα και την άλλαξα σε ιεραποστολικό. Ευτυχώς εκεί άντεξα περισσότερο

R: -δωσ'μου καμιά σφαλιάρα

Άρχισε να μου δίνει αρκετές σφαλιάρες μέτριας δύναμης στο πρόσωπο και ένιωθα πως με πιάνει ένας μικρός πονοκέφαλος :tooth: Οι σφαλιάρες μεταφέρθηκαν στον κώλο μου όσο εγώ μπαινόβγαινα στο μουνί της μέχρι που έχυσα μέσα της. Φάνηκε να της αρέσει γιατί χαμογελούσε

Π: -πιο ωραία είναι να βαράω παρά να με βαράνε
R: -το φαντάζομαι ... Για ακάποτο σεχ πόσα θες;
Π: -δεν κάνω τέτοια
R: -αποκλείεται
Π: -γεια
R: -γεια

Εντάξει, δεν θα ξαναπάω αλλά για κουβέντα καλή είναι

Ήθελα να κλείσω διαφορετικά την βραδιά και βλέποντας την Έμμυ στο 69β ήξερα πως έπρεπε να την πάρω

Δεν έχασα να την ευκαιρία να την ρωτήσω στο σαλόνι μέσω google translate

1763250440522.png

Έμμυ: -όχι, μωρό μου, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Μιλάω ελληνικά πάντως :D:

Άφησα να περάσει καμιά ώρα για να μου ξαναέρθουν οι καύλες και ξαναπήγα. Μπήκα στο δωμάτιο και άρχισα να τον παίζω μέχρι να έρθει η μικρή

Έμμυ: -έλα, ξάπλωσε και βγάλε το βρακί
Reuzel: -α, βιάζεσαι ε; Μπαμ μπαμ
Έμμυ: -ναι

Αν μου αρέσει η γκόμενα, κάτι τέτοιες συμπεριφορές δεν με αγγίζουν καν, όπως και έγινε

Reuzel: -από που είσαι; Μολδαβία;
Έμμυ: -ναι. Μισή απο Μολδαβία, μισή από Ρωσσία

...

Έμμυ: -τι είναι αυτά τα περίεργα που ζητάς;
Reuzel: -δεν σου αρέσει;
Έμμυ: -όχι
Reuzel: -δεν θα το κάνουμε δηλαδή;

:cry:

Πέρασμα καπότας σε σηκωμένο πούτσο και έναρξη τσιμπουκιού το οποίο δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Εγώ της χούφτωνα και της σφαλιάριζα τον κώλο και της ζούλαγα το μπούτι αλλά μου είπε ότι την πονούσα και μου "έβαλε χέρι"

Έμμυ: -μην με πιάνεις έτσι, πονάω. Αυτό είναι BDSM
Reuzel: -ναι, σιγα... Δεν σου αρέσουν οι σφαλιάρες δηλαδή; (όσο εγώ συνέχιζα να σφαλιαρίζω)
Έμμυ: -όχι. Μπορώ να φωνάξω και τον σεκιούριτι αν θέλω

:confused:

Μετά από 2-3 λεπτά σταμάτησε την πίπα και ήρθε από μόνη της πάνω μου να με καβαλήσει. Μπράβο της. Καλή αίσθηση μουνιού και έβαζε και το ποδαράκι της πάνω στο μπούτι μου, κάτι που μου αρέσει πολύ. Άρχισε από μόνη της να με ζουλάει όπως εγώ πριν και να μου τσιμπάει δυνατά τις ρόγες, για αντίποινα :grin:

Reuzel: -εμένα μου αρέσει αυτό όμως :D:

Μου έδωσε ιδέες και της τσίμπαγα και εγώ τις ρόγες μετά

Έμμυ: -ΜΗ. Μην το κάνεις αυτό. Θα σου δώσω σφαλιάρα

Την παρότρυνα να το κάνει αλλά δεν

Reuzel: -καλά, συγνώμη :cry:
Έμμυ: -ναι, το ξέρω το δικό σου το συγνώμη
Reuzel: -φτύσε με λίγο

Πάλι καλά το έκανε και μου έδωσε ένα καλό σπρέυ σάλιου στα μούτρα μου :bigdick:

Reuzel: -φίλα με!
Έμμυ: -όχι, δεν μπορώ. Με κανέναν δεν το κάνω
Reuzel: -θα το κάνεις μόνο με εμένα
Reuzel: -μόνο με τον γκόμενο το κάνεις αυτό;
Έμμυ: -ναι. Και όχι με τον γκόμενο. Με την σχέση μου

:confused:

Κουράστηκε να καβαλάει και μου είπε να αλλάξουμε. Ξάπλωσε ανάσκελα, μπήκα στο φιλόξενο μουνί της και την γάμησα με έντονο ρυθμό μέχρι να χύσω. Στο τέλος με έσπρωχνε να βγω αλλά κάθησα ακόμα λίγο να στραγγίξω

Reuzel: -πάντως είχα ακούσει ότι γουστάρεις άγριες καταστάσεις και ξύλο
Έμμυ: -Τι; Αλήθεια; Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα το αγόρι μου ακριβώς το ίδιο. Κάποιος έγραψε ότι γουστάρω άγριο σεχ και να με γαμάνε δυνατά

Πράγματι, μου έδειξε στο έξυπνο ρολόι της τα μηνύματα που της είχε στείλει ο δικός της & screenshot το μήνυμα του smirni :2funny:

1763257600513.png

(Γκόμενε, αν διαβάζεις, γάμα την δυνατά και κάνε ότι δεν μπορούμε να της κάνουμε εμείς

Οι υπόλοιποι με το μαλακό...)

Reuzel: -πάρε την καπότα, γύρνα την ανάποδα και άσε να τρέξουν τα χύσια στο στόμα μου
Έμμυ: -ΤΙ;

Τελικά το έκανε αλλά δεν το γούσταρε και πολύ. Εκεί της ήρθε μια αναγούλα και έκανε ήχους σαν να ήθελε να ξεράσει :confused:

nausees-et-vomissements.jpeg

Έμμυ: -είδες γιατί δεν κάνω τελειωτικό;

Πήγε στον νιπτήρα και μου φαίνεται σαν να έβγαλε λίγο εμετούλη

Reuzel: -τι έπαθες ρε;

Έφυγε άρον άρον από το δωμάτιο και την άκουγα για κανένα λεπτό να βγάζει ήχους, έτοιμη να ξερνοβολήσει και εγώ είχα πεθάνει στα γέλια. Μόλις βγήκα είχε σταματήσει και χαιρετηθήκαμε οπότε όλα καλά :D: Στον δρόμο συνειδητοποίησα πως μερικά απο τα χύσια μου πέρα από το στόμα είχαν πάει και στον λαιμό μου :grin: Πολύ ρομαντικό :rose: Έμμυ, πολλά φιλάκια :kiss-mark:

0.jpg

15/11/25

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.212
Πόντοι
456
Πως γίνεται ρε φίλε στις Πιάτσες να θες να τής κατουρας κτλ κ στα μπουρδέλα να θες το αντίθετο;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.570
Πόντοι
2.411
Καθεται και δευτερη βαρδια γνωριζεις?
δεν ρωτησα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε λογικό αφού δε παίζει καλύτερη πίπα πουθενά....ίσως μονο της Μπιούτη που έχει μουνέψει επικίνδυνα..
εγω για τον ωραιο της κωλο παω αλλα και η πιπα ειναι απο τις καλυτερες για εμενα

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.570
Πόντοι
2.411
Μια ερώτηση για την ομάδα. Σύμφωνα με την εμπειρία σας, αν βλέπεις συχνά την ίδια κοπέλα, αρχίζει να περιμένει περισσότερα χρήματα ή δώρα; Ποια είναι γενικά η εμπειρία σας με αυτό
μπα οχι, δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο.. :confused:

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
Επειδή έχει ξανάθιχτεί το θέμα του συγκεκριμένου οίκου αλλά και της Αλίκης, εγώ πλέον τον αποφεύγω. Δεν μπορώ να γαμησω σε αυτή την κατάσταση αλλά ακόμα και για βόλτα να περάσεις η μπόχα και η συμπεριφορά των ατόμων που βρίσκονται εκεί μέσα το καθιστά ανυπόφορο. Πολύ μαγκιά εκεί μέσα από τους αλβανοκαγκουρες, που γαμάνε την Ιζαμπέλα και νιώθουν ότι είναι ξεχωριστοί..δεν θα μιλήσω για γυφτους γιατί δεν αξίζει να αναλωθώ καν..δυστυχώς τα συγκεκριμένα 2 σπίτια έχουν φάει Χ όχι μόνο από εμένα αλλά πολλούς καλούς πελάτες λόγω διαφόρων σκηνικών, που έχουν παιχτεί. Αν η Αλίκη μαλακιζεται μια φορά που τα επιτρέπει όλα αυτά που να δείτε την άλλη την τσατσα με το κοντό μαλλί πως χάνει τη μπάλα με τα πολλά άτομα. Καμία μέρα θα της ξεφύγει κανένας να γαμησει χωρίς να πληρώσει και θα βάλει ξύλο και στις τσέπες.
Εγώ περνάω καλά με την Αλίκη .Οποίος δεν θέλει ας μην πηγαίνει Δεν ενοχλεί κανέναν .

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.522
Πόντοι
446
Μεταξουργειο 2η βαρδια κατα τις 20:00-21.30

Ψοφια πραγματα,μονο μερικες λατινες βρηκα δελεαστικες που δε με ψηνουν για προσωπικους ηθικους λογους περαν του συντελεστη φολας.

Κολ.48 δε βρηκα την Παολα αλλα ενα αλλο μιλγογκιλφ που δε θυμαμαι απολυτως τπτ.

Κολ.53 αναμενο φως κλειστη πορτα,περασα 3 ή 4 φορες κατα τη βολτα μου και ηταν το ιδιο,μηπως ειναι εισοδος το κλειστο μ.α 15 και ειναι ιδιο σπιτι?

μ.α 28 υπογειο Ναταλι σλαβικο ξανθο ψηλο ισχνο γκιλφ,πρεπει να ανακοινωθηκε ελευθερο στομ. τελειωτικο,συνεχομενα δωματια.

μ.α 28 Ρεγγινα μεσου υψους σχετικα λεπτο μιλφογκιλφ με μεγαλα βυζια για το σκαρι της,οκ εμφανισιακα για 10ρικο,δεν εμεινα να ακουσω προγραμμα.

περδικα & μ.α γωνια,αυτο του Σαρουμαν, λατινα μεσαιου υψους λεπτη με λιγα πιασιματα που χω ξαναπετυχει δευτερη βαρδια ,δε θυμαμαι ονομα (ισως Λουνα(?) Εφυγα πριν ερθει να με γραπωσει οπως την αλλη φορα.

Μ.Α Περδικα λαβυρινθος, ειδα μια ψηλη παχουλη πισω οψη και κανα να φυγω,επενδυτες-τουριστες ρωταγαν αν ειναι μονη της και ο χοντρος Πακης τσατσος τους απαντησε ειμαι και γω εδω...

μ.α 21 πανω(νομιζω εκει εγινε),τραβελιζουσα τσατσα με προσταξε να κατσω σε καρεκλα κανωντας χειρονομια που λιγο απειχε απτο να μου σηκωσει χερι,της απαντησα "Σωπα βρεε" γελωντας σαρδονια και φυγα βριζωντας την/τον πριν βγουν κοπελες.

μ.α 21 κατω η τσατσα Δαναη (εσκιζα) παρουσιασε 2 νοστιμα λατινακια που βαριοντουσαν,παιζουν κριτικες για αμφοτερες

Πηγα στης Ζανας για ενα λυτρωτικο τσιμπουκι να τελειωνουμε αλλα η μυρωδια καρυ με κανε να αλλαξω γνωμη και να συνεχισω την οδυσσεια.

Μπηκα σε καμποσα ετσι ραντομ χωρις καποια σειρα και ουτε που θυμαμαι προσωπα κ ονοματα,λατινες με απλο επι το πλειστον και καποιες σοβιετικες μιλφ+ που ηταν πιο ξινες κ απο τις λατινες.

Αν και η κουραση ειχε αρχισει να εμφανιζεται δεν ηθελα να φυγω αχυστος,απο εγωισμο πιο πολυ παρα απο καυλες.

Κατηφορος Μαραθωνος κ Κων/λεως να τσεκαρω τα δρωμενα.Μονο μια Μαρια καλλιγραμμο μικροκαμωμενο μιλφακι απο το τελευταιο της Μαραθωνος ηταν χαμογελαστη,θα περναγα αλλα δεν ηθελα μιλφειγ σημερα.Οι αλλες ολες μαυρο πενθος οποτε αναξιο αναφορας εμφανισης(τπτ το σπουδαιο).

Στροφη προς Λαρισης ωστε να μη φυγω κλαμμενος και αχυστος με ρεαλιστικο στοχο Τινα η Εμμυ.Ηθελα Βικτωρια αλλα μετα τα παθη του μυστη @κλεοβουλος δε θα το παιξω αλε μαο.Τινα πηρα πριν κανα μηνα με εσανς σκορδαλιας και Εμμυ ειναι υποψηφια φολα.Ειπα να ριξω πρωτα μια ματια σε Αννα κ Αλισα στα Χωμ.Η δευτερη οσο γλυκουλα οπτικα τοσο αγελαστη και κυνικη ρε γαμωτο,ευγενικη παντως.Με ειδε που σκεφτομουν να περασω ή οχι και οπως εκανα να βγαλω παραβολο μου ειπε :ο,τι θελεις εγω σου ειπα τι προσφερω αν θελεις περνας αν δε θες οχι.Η πιο τιμια προειδοποιηση κοπελας πως δεν ειναι σε mood για πολλα πολλα.Πηγα Αννα τελικα με 2 δωματια αναμονη και περιμενα στο ζεστο δωματιο προσπαθωντας να κανω μασαζ στον αυχενα που μου προκαλει ζαλαδες καιρο τωρα,μαλλον καποια κηλη.

Αν εξαιρεσουμε το αθλιο τσιμπουκι με δοντι που θελει προσοχη (διαλεξα σκουφατη οποτε δεν πολυενιωθα εκεινη την ωρα :() μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα κοριτσια του 20ρικου σε συναρτηση εμφανισης-διαθεσης.

Προσωπικα δυσκολευομαι να περασω πολυ καλα στο 10λεπτο με τετοια αγγελακια διοτι βγαζουν κατι γλυκο και αθωο που με λιγωνει κ ερχεται σε αντιθεση με την πορνωδη πραγματικοτητα να πιασω μια γρηγορη στυση για τυπικο αψυχο σκυλογαμησι μπαμ μπαμ.Τελειωσα στο 90 με μισοπεσμενο πουτσο αλλα η κοπελα δεν εχει να κανει με αυτο ,ηταν αψογη και με σπανια θετικη ενεργεια dirty talk πειραγματα ζουζουνιες φιλακια (οχι στομα) και κοπλιμεντα (καραφεηκ αλλα χαλαλι) σε κανει να νιωθεις βασιλιας και τιμαει τα λεφτα της.

Τελευταία τροποποίηση:

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
714
Πόντοι
81
Καλησπερα σε ολους...βραδινη βολτα χθες φυλης κ φωκαιας...περιπολικο αραγμενο εξω απο φωκαιας..περιμεναν μικαελα κ τσατσα να τις παρουν κ τις 2..τις εβαλαν στο περιπολικο κ εφυγαν...τι εγινε δν ξερω...καλα γαμησια σε ολους...!!!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.151
Πόντοι
746
Ξέρουμε καθόλου η τζεσικα φυλής 59 όροφος τι ώρα ανοίγει; Γιατί τώρα είναι κλειστά όπως και χθες το μεσημέρι!

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.705
Πόντοι
78.608
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
Εγώ περνάω καλά με την Αλίκη .Οποίος δεν θέλει ας μην πηγαίνει Δεν ενοχλεί κανέναν .
Ρε ηγέτη δεν είπα ότι ενοχλεί η Αλίκη. Με ενοχλεί η ανοχή της σε όλους τους πίθηκους που αφήνει να αλωνίζουν μέσα. Δεν με νοιάζει αν η Αλίκη στον καταπίνει όλο, ούτε με ενοχλεί που σε κάποιους αρέσει το κορίτσι να έχει ή να είχε πουλάκι. Τιμή τους και καμάρι τους. Απλά θα έπρεπε να μπει ένα μέτρο στην κατάσταση εκεί μέσα, αλλιώς να το κάνουν μπιλιαρδαδικο ή καφετέρια. Το μέτρο αυτό πρέπει να το βάλει η Αλίκη και η άλλη η κοντομαλλουσα τσατσα ή αν δεν μπορούν αυτές ας φωνάξουν τα παλικάρια «σεκιουριτι» να δούμε και κανένα ψευτομαγκα να τις αρπάζει να γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Μάθετε να διαβάζετε το μήνυμα του άλλου και μετά να λέτε την παπαρια σας!!!

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
414
Πόντοι
20
Λένε πως η Έιντζυ από τον οίκο, παντρεύτηκε πρόσφατα κ σταμάτησε.
Ο χρόνος βέβαια θα δείξει αν ξαναδουλέψει...
Τελευταία φορά που την είδα ήταν πολύ χαρούμενη. Ας ελπίσουμε να της πάνε όλα καλά.

Λένε πως η Έιντζυ από τον οίκο, παντρεύτηκε πρόσφατα κ σταμάτησε.
Ο χρόνος βέβαια θα δείξει αν ξαναδουλέψει...
Τελευταία φορά που την είδα ήταν πολύ χαρούμενη. Ας ελπίσουμε να της πάνε όλα καλά.

Ναι και μόλις της έδωσα μια πίπα. Ευκαιρία ήταν
Σε ποιο μαγαζί?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.139
Πόντοι
3.246
Εχει πετυχει κανεις Naomi τελευταια ? Τις τελευταίες 5 μέρες το εζω πετυχει 3 φορες κλειστό.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
48
Like
7.158
Πόντοι
3.436

Σε ποιο μαγαζί?
Εσύ θα έπρεπε να ήσουνα ο κουμπάρος της Έιντζυ.

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.498
Πόντοι
7.621
Ξέρουμε καθόλου η τζεσικα φυλής 59 όροφος τι ώρα ανοίγει; Γιατί τώρα είναι κλειστά όπως και χθες το μεσημέρι!
Κυριακή πέρασα κατά τις 4:10 και ήταν κλειστά ! Θέλει λαχνό να την πετύχεις ρε πουστη μου ;;

protonsta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Κριτικές
6
Like
161
Πόντοι
280
Υπάρχει καμία καλή για ελεύθερο στοματικό, ιδανικά λεπτή, που να μην είναι φυλής και πέριξ;

Έχω βαρεθεί τις ίδιες και τις ίδιες κάθε φορά που κατεβαίνω. Καλές είναι αλλά όχι άλλο. Μερικές που έχω πάει είναι, Άννα - Χωματιανού, Έμμυ - Λιοσίων, Μπάρμπορα, Ναταλι - Φωκαίας 27, Καρολίνα- Φιλιπίδου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom