Ήθελα να κλείσω διαφορετικά την βραδιά και βλέποντας την Έμμυ στο 69β ήξερα πως έπρεπε να την πάρω
Δεν έχασα να την ευκαιρία να την ρωτήσω στο σαλόνι μέσω google translate
Έμμυ: -όχι, μωρό μου, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Μιλάω ελληνικά πάντως
Άφησα να περάσει καμιά ώρα για να μου ξαναέρθουν οι καύλες και ξαναπήγα. Μπήκα στο δωμάτιο και άρχισα να τον παίζω μέχρι να έρθει η μικρή
Έμμυ: -έλα, ξάπλωσε και βγάλε το βρακί
Reuzel: -α, βιάζεσαι ε; Μπαμ μπαμ
Έμμυ: -ναι
Αν μου αρέσει η γκόμενα, κάτι τέτοιες συμπεριφορές δεν με αγγίζουν καν, όπως και έγινε
Reuzel: -από που είσαι; Μολδαβία;
Έμμυ: -ναι. Μισή απο Μολδαβία, μισή από Ρωσσία
...
Έμμυ: -τι είναι αυτά τα περίεργα που ζητάς;
Reuzel: -δεν σου αρέσει;
Έμμυ: -όχι
Reuzel: -δεν θα το κάνουμε δηλαδή;
Πέρασμα καπότας σε σηκωμένο πούτσο και έναρξη τσιμπουκιού το οποίο δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Εγώ της χούφτωνα και της σφαλιάριζα τον κώλο και της ζούλαγα το μπούτι αλλά μου είπε ότι την πονούσα και μου "έβαλε χέρι"
Έμμυ: -μην με πιάνεις έτσι, πονάω. Αυτό είναι BDSM
Reuzel: -ναι, σιγα... Δεν σου αρέσουν οι σφαλιάρες δηλαδή; (όσο εγώ συνέχιζα να σφαλιαρίζω)
Έμμυ: -όχι. Μπορώ να φωνάξω και τον σεκιούριτι αν θέλω
Μετά από 2-3 λεπτά σταμάτησε την πίπα και ήρθε από μόνη της πάνω μου να με καβαλήσει. Μπράβο της. Καλή αίσθηση μουνιού και έβαζε και το ποδαράκι της πάνω στο μπούτι μου, κάτι που μου αρέσει πολύ. Άρχισε από μόνη της να με ζουλάει όπως εγώ πριν και να μου τσιμπάει δυνατά τις ρόγες, για αντίποινα
Reuzel: -εμένα μου αρέσει αυτό όμως
Μου έδωσε ιδέες και της τσίμπαγα και εγώ τις ρόγες μετά
Έμμυ: -ΜΗ. Μην το κάνεις αυτό. Θα σου δώσω σφαλιάρα
Την παρότρυνα να το κάνει αλλά δεν
Reuzel: -καλά, συγνώμη
Έμμυ: -ναι, το ξέρω το δικό σου το συγνώμη
Reuzel: -φτύσε με λίγο
Πάλι καλά το έκανε και μου έδωσε ένα καλό σπρέυ σάλιου στα μούτρα μου
Reuzel: -φίλα με!
Έμμυ: -όχι, δεν μπορώ. Με κανέναν δεν το κάνω
Reuzel: -θα το κάνεις μόνο με εμένα
Reuzel: -μόνο με τον γκόμενο το κάνεις αυτό;
Έμμυ: -ναι. Και όχι με τον γκόμενο. Με την σχέση μου
Κουράστηκε να καβαλάει και μου είπε να αλλάξουμε. Ξάπλωσε ανάσκελα, μπήκα στο φιλόξενο μουνί της και την γάμησα με έντονο ρυθμό μέχρι να χύσω. Στο τέλος με έσπρωχνε να βγω αλλά κάθησα ακόμα λίγο να στραγγίξω
Reuzel: -πάντως είχα ακούσει ότι γουστάρεις άγριες καταστάσεις και ξύλο
Έμμυ: -Τι; Αλήθεια; Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα το αγόρι μου ακριβώς το ίδιο. Κάποιος έγραψε ότι γουστάρω άγριο σεχ και να με γαμάνε δυνατά
Πράγματι, μου έδειξε στο έξυπνο ρολόι της τα μηνύματα που της είχε στείλει ο δικός της & screenshot το μήνυμα του smirni
(Γκόμενε, αν διαβάζεις, γάμα την δυνατά και κάνε ότι δεν μπορούμε να της κάνουμε εμείς
Οι υπόλοιποι με το μαλακό...)
Reuzel: -πάρε την καπότα, γύρνα την ανάποδα και άσε να τρέξουν τα χύσια στο στόμα μου
Έμμυ: -ΤΙ;
Τελικά το έκανε αλλά δεν το γούσταρε και πολύ. Εκεί της ήρθε μια αναγούλα και έκανε ήχους σαν να ήθελε να ξεράσει
Έμμυ: -είδες γιατί δεν κάνω τελειωτικό;
Πήγε στον νιπτήρα και μου φαίνεται σαν να έβγαλε λίγο εμετούλη
Reuzel: -τι έπαθες ρε;
Έφυγε άρον άρον από το δωμάτιο και την άκουγα για κανένα λεπτό να βγάζει ήχους, έτοιμη να ξερνοβολήσει και εγώ είχα πεθάνει στα γέλια. Μόλις βγήκα είχε σταματήσει και χαιρετηθήκαμε οπότε όλα καλά

Στον δρόμο συνειδητοποίησα πως μερικά απο τα χύσια μου πέρα από το στόμα είχαν πάει και στον λαιμό μου

Πολύ ρομαντικό

Έμμυ, πολλά φιλάκια