Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (7 μέλη και 267 επισκέπτες)

leontal

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιουν 2021
Κριτικές
19
Like
12.952
Πόντοι
2.546
Ξέρεις ποιο χάπι?...παλαιότερα άλλη μια φορά το έχω πάθει..είχα πάρει sporizole.
Δε θυμάμαι δυστυχώς, πάντως με αλοιφές μόνο και ειδικά καθαριστικά που μου έγραψε ο αφροδισιολόγος δε μου πέρναγε, δύο μήνες τραβιόμουνα με αυτή την ιστορία.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.833
Πόντοι
48.067
Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια! Παλιοσειρά είσαι, Μητσάρα, γνωρίζεις τι καπνό φουμάρουν οι εκδιδόμενες. Το πρώτο βήμα έγινε, ώρα να προχωρήσεις στο επόμενο: Να καταφέρεις να την "ξεκλειδώσεις"!

ΥΓ: Με αφορμή την αλλαγή της φωτογραφίας σου, στο avatar, να ξέρεις ότι οι fans σου απαιτούν να επαναφέρεις αυτή, που απεικονίζει τον Τσακ Νόρις να κρατάει τα Micro Uzi πιστόλια. Πιστεύω, ότι αυτή η φωτογραφία σε αντιπροσωπεύει, όσον αφορά την συμπεριφορά και τον τρόπο που ξηγιέσαι στα κορίτσια.

Διπλη καταθεση στη Ντιανα στο Μ.Α 28 υπογειο, μαζι της ηταν και η Αλιονα με τεραστια βυζια.
Εδωσα στην τσατσα 20 ευρω και μου εφερε 30έυρω.
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-11-23, 21.33.10.png
Αφου εχυσε ποταμια μουνοζουμα τα ρουφηξα ολα, με ευχαριστησε πολυ και εφυγε. :uzi::uzi:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
28
Like
13.741
Πόντοι
17.045
Τελευταία τροποποίηση:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
28
Like
13.741
Πόντοι
17.045
Σήμερα, πριν 2 ώρες.

Ιωαννίνων 5
Ίρις, μεγαλο-μιλφ.
Φέρνει λίγο προς γυφτέ, λίγο προς Ασία, λίγο προς ελλεηνίδα.
Δυστυχώς έχει πάρει πολλά κιλά, σχεδόν όλα στην κοιλιά.
Είναι σα γκαστρωμένη.
Το μουνί της είναι σφιχτό και ρηχό.

Ιωαννίνων 3 άνω
Ναταλί, ξανθοβαμμένη μιλφ, με επιθετική περιφορά και επίδειξη.

Ιωαννίνων 3 κάτω
Ντιάνα, βραχύσωμη και παχιά, ξανθοβαμμένες μπούκλες.

Βέργας 7 άνω
Αλεξάνδρα, μεστωμένη ξανθοβαμμένη.
Εκδίδεται καμιά εικοσαριά χρόνια, αρχής γενομένης στο παλαιό μπουρδέλο Κων/νου Σχοινά & Λ. Αλεξάνδρας (ίσως από εκεί δανείστηκε το όνομά της).
Το πρωί διατίθεται απέναντι στο 2.

Βέργας 7 κάτω
Τεμάχια 2.
Ελένη, βραχύσωμη γυφτοειδής μιλφ.
Δεν ενθυμούμαι πως το λένε το άλλο τεμάχιο.

Κων/πόλεως 166 ισόγειο
Τεμάχια 2, Μαρίνα και Νάνσυ, άνω των 60 ετών, ωστόσο καλά διατηρημένα (ας πούμε γερολαία).
Η Μαρίνα έχει κλασικό πορνώδες στυλ, ενώ η Νάνσυ έχει ιδιαίτερη αισθητική: μελαχρινή, πρόσωπο με χαρακτηριστικά λαών της ασιατικής Ρωσίας, πολύ κοντό μαλλί, και μια εκρηκτική κωλάρα, τουρλωτή με κάμποση κυτταρίτιδα.
Στη ρεσεπσιόν, η τέως επίλεκτη πόρνη Αλέξια. Με τα τακούνια κοντά στα δύο μέτρα. Δίναμε ένα εικοσάρικο, ξαπλώναμε χάμω δυό μέτρα γυναίκα και την καταγαμούσαμε.

Τελευταία τροποποίηση:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Διπλη καταθεση στη Ντιανα στο Μ.Α 28 υπογειο, μαζι της ηταν και η Αλιονα με τεραστια βυζια.
Αφου εχυσε ποταμια μουνοζουμα τα ρουφηξα ολα, με ευχαριστησε πολυ και εφυγε. :uzi::uzi:
ωρα?

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.310
Πόντοι
3.656
Ένα θα σου πω γιατρέ μου.
Μικρός έπαιζα με τα άλλα αλάνια μπάλα, έξω από ένα μπουρδέλο η στο στενό του στο πλάι.
5 σχολούσε η κυρία Έλενα. Αν μας έβλεπε έξω , μας μιλούσε ευγενικά μας τσιμπούσε τα μάγουλα η μας χαϊδευε και έφευγε.
Γκρέμισαν την μονοκατοικία στα 80's ενώ είχε κλείσει νωρίτερα κι εμείς παίζαμε πόλεμο μέσα .
Πολλά χρόνια μετά ένας φίλος μύστης μας είπε ότι δουλεύει στην Λιοσίων σαν τσατσά.

Τσιμπάω ένα αλάνι και του λέω : πάμε ρε να χαιρετήσουμε την κυρά Ελένη αλλά θα είμαστε παρθένες !
Την πρώτη φορά δεν την βρήκαμε. Την επόμενη μέρα πήγαμε, της μιλήσαμε με ευγένεια της ως είπαμε ποιοι είμαστε, τα 'χασε δάκρυσε (ήταν 70+ ) είπαμε κανα δύο κουβέντες και φύγαμε.
Ιερή στιγμή στην πορνοκαριέρα μου.
Μυστη..:respect:
:hi:

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
18
Like
1.647
Πόντοι
1.071
Αυτή η Αλιονα, είναι μια ξανθιά αφρατουλα;

Έχω να πάω καιρό μεταξουργείο , έχει τίποτα καλό;

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
38
Like
11.541
Πόντοι
8.995
Κατα τις 10:30

Αλιονα δεν ειχε ,κατι αλλες σαπιες γριες και αγενεις τσατσαδες που βαριοντουσαν ολες μαζι

του Σαρουμαν αναμμενο φως κλειδωμενη πορτα,ηθελα να τσεκαρω την πολυφημισμενη Αντζελα, δευτερη φορα ακυρο

Με τους 2 μοναδικους στοχους εκτος καπου επρεπε να ξεδωσω χωρις πολλη βολτα,ενεκα αυπνιας.

Μ.Α 28 Λαβυρινθος,ηταν δωματιο η κοπελα δεν περιμενα

Εναν κυκλο κολοκυνθους ιασωνος να αφησω κατι πρωινα κλανιδια ωστε να μπορω να γαμησω.

Κατεληξα Γιαννα 22α μιας και ηταν καποιο μιλφακι ο πρωταρχικος στοχος και την ειχα τσεκαρει προσφατα.

Μετρημενη αλλα ευθυμη με ψησε να κανω το λαθος περασω.

Μεσα δεν πηρε μπρος, ολα μηχανικα με μουτρα ως το πατωμα.Δεν εκλεψε πουθενα αλλα εδειχνε να περναει ενα μαρτυριο και οτι την κακοποιω,στο σαλονι βεβαια δεν υπηρχε υποψια πενθους.

Η μυτη της ετρεχε ,και την σκουπιζε στα χερια το ΖΩΟΝ

Μουνι μυριζε ψαριλα ,τουλαχιστον απλυσια αυτο που μυριζε.

Μυριζε και ιδρωτα

Ενα σπυρι στα μπουτια μαλλον το κρυβε και ενας σκασμος καφε μελανιες απτη μεση και κατω με μπολικα σαπια τατου .

σκεφτηκα να ζητησω λεφτα πισω αλλα λεω ασε γτ με ειχε εκνευρισει τοσο που θα γινοταν χοντρη φασαρια μιση μαλακια να λεγε...Ας φυγουν τα χοντρα οσο πιο γρηγορα πριν εχουμε δραματα..

Παιξιμο πουτσας καποτα ρουντολφ και πιπα σταση ωστε να μην πιανω τιποτα ,εφαγα λιγο βυζαρες βεβαια και φιλια λαιμο μαγουλα δεν ειπε οχι αλλα αυτο το βλεμμα βλοσσυρο και απεχθες στο υπερπεραν λες και ειμαι τπτ βρωμερος γερος και οχι ενας τυπος τουλαχιστον 10 χρονια νεοτερος με καλη εμφανιση, πεντακαθαρος και ευγενικος,θα πρεπε να χαιρεται που την γαμανε τυποι σαν εμενα και βγαζει και μεροκαματο το γιδι .Την ρωτησα αν ολα καλα και αν την ενοχλει κατι που κανω και μου λεγε με ψευτικο ειρωνικο χαμογελο τι εχω καλα ειμαι μια χαρα, α ρε κλωτσες που θες μπαζο να ισιωσεις, σκεφτηκα καθως ξαναπεφτε ο πουτσος απο τα μουτρα της.

Κανω να ακουμπησω μουνι για το reaction και μονο

-Δεν ακουμπας μουνι

-Ειμαι μια χαρα μαζι σου ευγενικος τοση ωρα,σωστα?Αν δεν θες κατι μπορει να το λες ομορφα.

-Δεν θελω φιλια στο στομα

-Πηγα να σε φιλησω στο στομα και μου λες κατι τετοιο?

-Δεν θελω φιλια στο στομα δηλαδη δεν κανω φιλια στο στομα,δεν ειναι στο προγραμμα μου.

Ειναι και αμεα εκτος απο αγενης και βρωμιαρα:2funny:

Για να μη φυγω αχθστος σκεφτηκα πως ειμαι Τσετσενος στρατιωτης και την γαμαω για ανταλλαγμα το μνημα του αντρα της ωστε να τον πενθησει και να μην τον φαν τα σκυλια.

Καπως ετσι και ενω χουφτωνα βυζαρες σε συνοδεια με λιγο παιξιμο δικο μου μπας και πιασουμε στυση ηρθε κοντα μου και παιξε με αρχιδια ρωγες μιας και καταλαβε πως δεν εχει κανει απολυτως τιποτα μεχρι τοτε,οι κινησεις τις εμπειρες και ξερει να καυλωσει εναν αντρα αλλα μαλλον δεν πληρωθηκε γι αυτο ....

Με τα πολλα καταφερα να καυλωσω μεσα στη σαπιομουνιλα που μυριζε και την εβαλα στα 4 να τελειωνω με πολυ ελαφριες μπατσες.Τραβηχτηκε πριν στραγγιξω και το πενθος εσβησε αξαφνα,μου πε φωναχτη καλημερα μεστην τρελη και βγηκε τρεχωντας.

Την ακουγα να ανοιγει σε πελατη μεστην φεηκ ευγενεια και να τον ρωταγε αν περιμενε πολυ ,α ρε καημενε τι φολα σε περιμενει σκεφτομουν.Εβγαλα καποτα να μυρισω να μαι σιγουρος αλλα ειχε γευση φραουλα. Οσο ντυνομουν αραξα λιγο να δω αν θα μπει να με διωξει,ηθελα αφορμη να την κραξω και να διωξω τον επομενο.Δεν αργησε η επιθυμια μου να πραγματοποιηθει:

-Αντε φιλε αργεις ,περιμενει ο αλλος

-Ελα?

-Ειπα περιμενει ο αλλος να κλειδωσω

-Ας περιμενει δε θα παθει κατι,ενω ξεπλενα το στομα μου οσο πιο αργα στον νιπτηρα (με λιστεριν)

Βγαινω απο δωμα και ρδελο

-Καλημερα φεηκ χαμογελο

-Καλημερα εγω με ακομα πιο φεηκ χαμογελο

Συνοπτικα αν ειχε μονο την ξινιλα θα παλευοταν γτ ειναι σχετικα ωραιο μιλφακι με βυζαρες, αλλα μυτη που τρεχει ,βρωμερο μουνι ,σημαδια,ιδρωτας και ξινιλα ειναι combo για κανα ξεφτιλικι μονο και αν.

Εχετε παθει ολοι φανταζομαι αυτο που καμια φορα σου χακαρει τη μυτη μια κακη μυρωδια και νομιζεις οτι την μυριζεις για ωρες.Ε αυτο επαθα με την ψαριλα της τωρα :(
....του Σαρουμαν αναμμενο φως κλειδωμενη πορτα,ηθελα να τσεκαρω την πολυφημισμενη Αντζελα, δευτερη φορα ακυρο...

Τις Παρασκευές παίρνει το ρεπό της η κοπέλα

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
60
Like
6.192
Πόντοι
7.621

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
2.415
Πόντοι
721
Eγω γαμησα φυλής η ίδια τσατσα θα ήταν της έδωσα 50ευρω και μου γύρισε 30ευρω, μάλλον σε σένα έδωσε πλαστό.
To μπουρδελοπαράβολο του Dmtrsxxx
_2025-11-23_23-44-11-063.jpg

Συνημμένα

• 2025-11-23_23-08-42-915.jpg
    2025-11-23_23-08-42-915.jpg
    530 KB · Εμφανίσεις: 14
Τελευταία τροποποίηση:

alexherpk

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές, έρχομαι Αθήνα για 3 μέρες, έχει κανείς καμιά ιδέα για κανένα κοράσιο ασιατικής προέλευσης; Πετιτ-σχιστομάτα και τα σχετικά…
Ή και γενικότερα αν έχουμε κανένα στανταρακι καλό κι ας μην είναι εκ τας Ασίας απαραίτητα ρε αδερφέ…
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.503
Πόντοι
26.386
....του Σαρουμαν αναμμενο φως κλειδωμενη πορτα,ηθελα να τσεκαρω την πολυφημισμενη Αντζελα, δευτερη φορα ακυρο...

Τις Παρασκευές παίρνει το ρεπό της η κοπέλα
Παρασκευη ναι ρεπο αλλα και Κυριακη αμα πας δεν θα την πετυχεις στο Περδικας 1 γιατι δουλευει στο Ιασωνος 30 υπογειο μεχρι τις 18:00 γιατι καλυπτει το ρεπο την Ελενας/Λολας μονο τις Κυριακες...Δευτερα εως Πεμπτη κανονικα στο Περδικας 1 μεχρι 17:30-18:00

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
6.224
Πόντοι
6.147
Ποια βάρδια παίζει η Αλιοναρα στη μεγαλείου?

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096
Ξέρεις ποιο χάπι?...παλαιότερα άλλη μια φορά το έχω πάθει..είχα πάρει sporizole.
Fugostadin των 100 mgr για 15 μέρες πρωί βράδυ. Ή των 200 mgr για μια βδομάδα πρωί βράδυ αν έχεις γερό στομάχι. Αν είναι μόνο μύκητες. Από την τέταρτη μέρα αγωγής θα υποχωρήσουν αισθητά, αν είναι μύκητες, αλλά εσύ θα συνεχίσεις όλη τη θεραπεία για να φύγει τελείως. Όχι λιγότερες μέρες! Γι'αυτό την πατάνε πολλοι. Βλέπουν ότι περνάει την τέταρτη μέρα και σταματάνε την αγωγή αλλά στην ουσία αν δεν πάρεις κανονικά την αγωγή ο μυκητας υποβόσκει και ξαναβγαίνει μετά από λίγο καιρό. Στους άντρες θέλει αρκετές μέρες θεραπεία. Στις γυναίκες λιγότερες.
Για να σιγουρευτεις, γιατί μπορεί να είναι κάτι άλλο όπως έρπης γεννητικων οργάνων πήγαινε σε γιατρό. Ή κάποια μικροβιακή λοίμωξη.
Αν όμως είσαι σίγουρος ότι είναι μύκητες λόγω των συμπτωμάτων πάρε μόνο αυτά τα χάπια για τις μερες που σε είπα. Μη βάλεις αλοιφή, θα σου γαμησει το ph. Αν θες αλοιφή οπωσδήποτε επειδή έχεις κνησμο βάλε lomexin που είναι για κόλπο αλλά κάνει και για άντρες. Είναι καλή αλοιφή και δεν έχει κορντιζονη για να μη σου κοκκινίσει το πουτσοκεφαλο. Η συγκεκριμένη πριν καιρό κόλλησε σε έναν συναγωνιστη έρπη γεννητικών οργάνων. Γι'αυτό έχει το νου σου αν δεις αλλα συμπτώματα.
Ο έρπης θέλει άλλη αγωγή.
Τάδε εφη: Διανοούμενος.
Κλείνω παρένθεση, δε σπαμαρω άλλο. Ότι άλλο θες σε προσωπικό μύνημα.

Τελευταία τροποποίηση:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
264
Like
14.192
Πόντοι
20.705
Πρωινότατη επίσκεψη στο Φωκαίας 25 όροφος. Ήταν το μόνο ανοιχτό εκείνη την ώρα. Σκέφτηκα μήπως ξαναπάρω το πιπινάκι τη Βανέσα αλλά στη θέση της ήταν η Σάρα από το ισόγειο με άλλη μια gyspy. Πιθανόν λοιπόν το πιπινοδίδυμο να είναι σήμερα στο ισόγειο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.677
Πόντοι
49.090
Πρωινότατη επίσκεψη στο Φωκαίας 25 όροφος. Ήταν το μόνο ανοιχτό εκείνη την ώρα. Σκέφτηκα μήπως ξαναπάρω το πιπινάκι τη Βανέσα αλλά στη θέση της ήταν η Σάρα από το ισόγειο με άλλη μια gyspy. Πιθανόν λοιπόν το πιπινοδίδυμο να είναι σήμερα στο ισόγειο.
Μπορεί να πάνε γύρω στις 1200 όπως συνήθως

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Μετά από τσιμπούκωμα της Βικτώριας βέργας 6... προχθές...τώρα μύκητες στο πουλί... Προσοχή
Επειδη δεν μου αρεσε η αναπνοη της(φαγητιλα) μου την βαρεσε αυθορμητα και της ζητησα λαστιχο στη πιπα της εν λογω ,κι ας μου πε με παραπονακι οτι κανει και χωρις, 2 φορες κιολας.

Κριμα γιατι μου αρεσε και θα ξαναπηγαινα σιγουρα καποια στιγμη ,περαστικα κ ευχαριστουμε για την ενημερωση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom