Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 128 άτομα (14 μέλη και 114 επισκέπτες)

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
877
Πόντοι
361
Ειλικρινά λέω και λίγο αν φέρνει στην φώτο θα μπω γιατί δεν μου άρεσε κάτι στην τσάρκα εκτός από την Άννα Φωκαίας 19 που την έχω πάρει αρκετές φορές αλλά ήθελα εμπλουτισμένο πρόγραμμα... Λοιπόν στο θέμα μας...Βυζιά μεγάλα φυσικά μέχρι το πάτωμα πεσμένα, κώλος ατσούμπαλος, πρόσωπο καθυστερημένης και να λείπει κεντρικό δόντι απ' ότι θυμάμαι... Τελικά δεν γάμησα πουθενά μετά από αυτό...
Συμφωνώ επακριβώς. Βέβαια έχουμε γαμήσει και χειρότερες, αλλά τελοσπάντων μην περιμένετε το θεόμουνο των photo, ούτε κατά διάνοια. Να της δώσουμε όμως και ένα συν, ότι είναι νταρντάνα. Πάντως δύο μύστες αποφάσισαν να παραβλέψουν τα παραπάνω και πέρασαν.

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.356
Πόντοι
201
λαγωνικό μπορεί να μην είμαι...αλλά κάτι κάνω κ γω....
διαβάζετε και καμιά ενημέρωση....
Screenshot_20251020_212123.jpg

Screenshot_20251020_212207.jpg
Θυμαμαι που διαβασα εδω για αυτην ρε συ καλοκαιρι απο σενα ή Μητσο (που την ειχε παρει νομιζω) αλλα και τωρα προσφατα, το νεο ονομα θυμομουνα αλλιως για καποιο λογο.

Τωρα να ειμαι ο μονος που σας μπερδευει εσας τους 2 συνεχεια? Μοιαζετε σα δυο σταγονες Φαντα ...

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.212
Πόντοι
441
Ειλικρινά λέω και λίγο αν φέρνει στην φώτο θα μπω γιατί δεν μου άρεσε κάτι στην τσάρκα εκτός από την Άννα Φωκαίας 19 που την έχω πάρει αρκετές φορές αλλά ήθελα εμπλουτισμένο πρόγραμμα... Λοιπόν στο θέμα μας...Βυζιά μεγάλα φυσικά μέχρι το πάτωμα πεσμένα, κώλος ατσούμπαλος, πρόσωπο καθυστερημένης και να λείπει κεντρικό δόντι απ' ότι θυμάμαι... Τελικά δεν γάμησα πουθενά μετά από αυτό...
Περίμενε.
Είναι εδώ η ίδια Αννούλα (μάλλον Αλβανή) που δούλευε στο 19 πριν 2 χρόνια με τα ωραία βυζιά που μιλάει και καλά ελληνικά;
Πρωινή βάρδια ηταν πάντα θυμάμαι.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
206
Like
56.389
Πόντοι
36.228
λαγωνικό μπορεί να μην είμαι...αλλά κάτι κάνω κ γω....
διαβάζετε και καμιά ενημέρωση....
Screenshot_20251020_212123.jpg

Screenshot_20251020_212207.jpg
Τέλειος μύστη μου!!!
Να προσθέσω ότι έκανε περάσματα αστραπή από Αγκύρας 9,12 κ Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο, ως Ζέτα. Επίσης, είχε δουλέψει στη Θεσσαλονίκη ως Ανδρομάχη.

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
190
Πόντοι
0
Περίμενε.
Είναι εδώ η ίδια Αννούλα (μάλλον Αλβανή) που δούλευε στο 19 πριν 2 χρόνια με τα ωραία βυζιά που μιλάει και καλά ελληνικά;
Πρωινή βάρδια ηταν πάντα θυμάμαι.
Όχι αυτή είναι Ουκρανέζα απ' ότι θυμάμαι και δεν δουλεύει πολύ καιρό, από το καλοκαίρι την ανακάλυψα και δουλεύει συνήθως πρωί. Πιπίνι πολύ όμορφο και αψεγάδιαστο σώμα

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.605
Πόντοι
4.460
Μεσημβρία

Φ200
Μπέτυ, εντυπωσιακή μεγαλοκοπέλα, βυζιά 4άρια, τέως Αυτοκράτειρα της Λιοσίων.
Έπαψα να τη γαμάω όταν το μουνί της μύρισε σαν ουρητήριο στο γήπεδο.
Αν κάποιος έχει διαπιστώσει ότι δεν βρωμάει το μουνί της, παρακαλώ ας ενημερώσει.

Φ109 κάτω
Λάνα, μελαχρινή μιλφ, μικρόσωμη, βυζί <=1, Μολδαβή κατά δήλωση, δε μιλάει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά (καλό αυτό, δεν χρειάζονται λόγια, παρά μόνο πράξεις), εργατική, τίμια, μουνί κάπως διευρυμένο και εκβανθυσμένο.

Φ109 άνω
Ray-Han, ή Ray-Ban, ή Ρεχάν, ή κάπως έτσι.
Στρουμπουλή, βραχύσωμη, γυφτοειδής αλλά όχι κουραδόχρωμη, βγήκε χυμένη και αμήχανη, χασκογελώντας και σουλουπώνοντας το (χυμένο) εσώρουχο.

Παρασείου 36
Η Μαρία που παλιά είχε τις κοτσίδες.
Αρχαία μορφή, από τη Μυθολογία των μπουρδέλων. Έχει πάρει τη σκυτάλη από τη Νανά και την κρατάει σφιχτά. Εξακολουθεί να έχει κάποια γοητεία.
Ρεχαν ειναι η επανω γρια στο 109.Δεν λεει τιποτα βασικα.Ωσπου να γυρισει η θεια Ελενη στο μαγαζι απο τη Βουργαρια θα βαρανε μυγες.Κατω εχει την επισης μισο τουρκοσποριτισα Μαρια.Η οποια μπαζολεψε και πονηρεψε.Οταν πρωτοειχε εμφανιστει στοαγαζι ηταν καλη στις υπηρεσιες,αλλα μετα πονηρεψε και αυτη.Γι'αυτο βαραει μυγε.....

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.400
Πόντοι
481
Τελικά φωκαιας 17β έχουμε καμία ενημέρωση εάν υπάρχει συνωστισμός;

Ntani@69

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Επίσκεψη φυλης 59 4 μερες πριν...εμφανίζεται η Νικολέτα από Βραζιλία.. πάω να φύγω και ερχεται η Τζέσικα?γύρω στα 30 σγουρομαλλα με βλεμα διαπεραστικό και πλατύ χαμόγελο. Μπαίνω μαζι της στο δωμάτιο...αφήνει φιλάκια μα με μέτρο και η φίλη ανταποδίδει με γλωσοφυλλα στο σώμα τοσο οσο να σε κάνει τούρμπο..έπειτα φορά λάστιχο και σκυβει να κάνει δουλίτσα.. επειταστήνεται στα 4..ξεκίνα κραυγές τρελες λες και έχω ψολη αλογου...καταλαβαίνει οτι έτσι δεν προχωρα το έργο και συνεχίζουμε ιεραποστολικο..καπου εκει τελειώνει και η εμπειρία...λέει οτι είναι πρωινή συνήθως σαυτο το μαγαζί...φαίνεται πρόθυμη και διεκπαιρωτικη οποτε θσως την ξαναεπισκεφτω

Τελευταία τροποποίηση:

egratis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2025
Κριτικές
4
Like
127
Πόντοι
280
Εγώ αυτή την Κάρλα στο Φώκαιας 19 που την έχω πάρει κάνα 2 φορές , λόγω έλλειψης καλών επιλογών στην πρώτη βάρδια, είναι μεγάλο κομοδίνο σε αντίθεση με την Άννα στον ίδιο οίκο που πάρα το απλό της πρόγραμμα το παλεύει αρκετά σε social και κυρίως υπηρεσιών.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.290
Πόντοι
206
Σμύρνη μήπως ξέρεις αν δουλεύει και πού μια milf που δούλευε το καλοκαίρι στο ιασωνος 1γ πάνω;Δούλευε εκεί για δυο τρία χρόνια αν δεν κάνω λάθος.
Ουκρανεζα milf με έντονα πιασίματα και πλούσιο στηθος.

Τώρα για όνομα δεν θυμάμαι γιατί τα ξεχνάω..Βερόνικα,Βαλέρια κάτι τέτοιο.
Κάτι ανάλογα ονόματα που δουλεύουν η μια Κολωνού και η άλλη στο πορνομολ είναι σύμπτωση δεν είναι αυτή που ψάχνω.
Ευχαριστώ.

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.341
Πόντοι
6.856
Creep Show
(Η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα... αλλιώς!)

Ήταν απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν αποφάσισα να κατέβω στο Μεταξουργείο. Η συγκεκριμένη τσάρκα είχε σημειολογική σημασία, μιας και ήταν η πρώτη, μετά από πολλούς μήνες.
Αφού θα ήταν μια ιδιαίτερη μπουρδελότσαρκα, αποφάσισα και εγώ να ντυθώ ανάλογα με την περίσταση και την περιοχή που επρόκειτο να επισκεφθώ. Μπήκα στην τουαλέτα, έβγαλα ένα τρύπιο μποξεράκι, από μία σακούλα και το φόρεσα. Το συγκεκριμένο είχα σκοπό να το στείλω για ανακύκλωση. Πριν το φορέσω, μάλιστα, είχε πέσει στο πάτωμα. Στην συνέχεια, έβγαλα από τα άπλυτα μία φανέλα και ένα σετ, παντελόνι - hoodie. Ακολούθως, έβαλα ένα ζευγάρι κάλτσες, no name, του συνταξιούχου πατέρα μου και ένα ζευγάρι παλιοπάπουτσα, που γλιστράνε πολύ.
Αφού φόρεσα τα "καλά" μου και έγινα φιγουρίνι, καβάλησα το "ερπετό" και κατέβηκα στο Εμετουργείο, όπως το ονομάζουν οι παλιό-σειρές:

Ιάσωνος 43: Η γνωστή λούγκρα και πρώην τηλεπερσόνα, μου παρουσίασε την Ιωάννα. Μία αξιόλογη milf, με νορμάλ πρόγραμμα στα 10€ και ελεύθερο στοματικό στα 15€.

Ιάσωνος 44Β ή 46Β: Δύο, τελείως αδιάφορες και άκυρες τύπισσες. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 (δεξιά): Τρεις εμφανίσιμες, νεαρές, κοπέλες. Νόστιμα και καλλίγραμμα κορίτσια, αλλά "μύριζαν" φόλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 (πάνω): Μαργαρίτα. Ψηλή κοπέλα, αλλά δεν μου έκανε το "κλικ". Υπηρεσία ήταν μια γύφτισσα, φλόμπα, η όποια ήταν απορροφημένη στο κινητό. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31Β: Πήγα να κατέβω στο υπόγειο, αλλά ακούγονταν δυνατές φωνές. Πλησίασα, σε απόσταση ασφαλείας και έστησα αυτί, προσπαθώντας να καταλάβω τι γινόταν. Η πουτάνα ή η τσατσά έκραζε έναν παππού, γιατί κάπνιζε και πέταγε τις στάχτες και τα αποτσίγαρα στο πάτωμα. Σε μία φάση, καθώς τον έκραζε, του είπε: "Καλά σου έκανε". Λογικά, ο παππούς, έφαγε φάπες και προσπαθούσε να γλιτώσει τα χειρότερα. Εννοείται πως έφυγα, καθώς, του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

Μ. Αλεξάνδρου 25: Η αραπίνα Ναόμι, από το Φιλιππίδου 11Α. Νορμάλ πρόγραμμα και με έξτρα χρήματα κάνει και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος της.

Μ. Αλεξάνδρου 17: Δύο Φολό-Λατίνες, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Παρατήρησα, ότι πρέπει να έκαναν κάτι σαν ανακαίνιση, στον οίκο, γιατί μεγάλωσε το σαλόνι.

Μ. Αλεξάνδρου 15: Η αντιπαθητική και χοντρέλω τσατσά μου παρουσίασε μία, τελείως αδιάφορη, νεαρή κοπέλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Ρεγγίνα και άλλη μία πατσαβούρα milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Η Ρεγγίνα μου άρεσε και εάν έκανε και τελειωτικό, στο στόμα, θα περνούσα μαζί της.

Περδίκκα 1: Η Ρούνη και άλλη μία Φολό-Λατίνα, σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Τσάτσος ήταν ο Άγιος Βασίλης. Όχι κάποιος που του μοιάζει, αλλά ο ίδιος ο Santa Claus. Φαίνεται πως έμεινε άνεργος και έγινε τσάτσος, καθώς τα σημερινά παιδιά είναι εθισμένα στα κινητά, δεν παίζουν με παιχνίδια και ούτε πιστεύουν πουθενά. Σε μία φάση πήγα να τον κράξω, γιατί όταν ήμουν μικρός, αντί για τα αγαπημένα μου Playmobil, μου έφερνε όλο μαλακίες, για παιχνίδια. Παρεμπιπτόντως, στο Ροβανιέμι, για να δεις τον Άη Βασίλη, πρέπει να πληρώσεις 90€. Οπότε, όποιος θέλει να τον δει, δωρεάν, μπορεί να πάει στο συγκεκριμένο μπουρδέλο και να τον συναντήσει. Εάν του αρέσουν και τα "ξινά", ακόμα καλύτερα, γιατί τον συγκεκριμένο τον έκοψα για αδερφή.

Περδίκκα 3: Μία ανθυπομέτρια, μικρή κοπέλα, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Τσατσά ήταν η γνωστή Νέλλη, η οποία ήταν πολύ ήρεμη και δεν επιτέθηκε σε κανέναν, για να τον μπάσει με τον τσαμπουκά, μέσα στο δωμάτιο.

Κολωνού 47 (πάνω). Η γνωστή θεία Ελένη. Είχα σκοπό, εξαρχής, να περάσω μαζί της, αλλά όταν την είδα απογοητεύτηκα. Η Ελένη έχει γεράσει και έχει ξεπέσει πολύ, πράγμα το οποίο με ξενέρωσε. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολωνού 48: Βίκυ, μελαχρινή milf, μέτριας εμφάνισης. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολωνού 48Α: ο αλοίθωρος τσάτσος, που μοιάζει με βραδύποδα, παρουσίασε δύο τραγικά και χοντρά grannies. Την Βαλέρια και άλλη μία, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολοκυνθούς 38Β: Πρώτο εμφανίστηκε ένα πρεζόνι, με πράσινα ή μπλε μάτια, η οποία έμοιαζε με την Χάρλεϊ Κουίν, από την ταινία "Suicide Squad". Φορούσε ένα νυχτικό και το πρόγραμμα που πρόσφερε ήταν νορμάλ. Μαζί της δούλευε και άλλη μία γυναίκα (ο Θεός να την κάνει), από την οποία εμπνεύστηκα τον τίτλο της ενημέρωσης. Οι Αμερικανοί λένε, ότι ένα show δεν τελειώνει, εάν δεν βγει, στο τέλος, να τραγουδήσει η χοντρή. Η συγκεκριμένη βγήκε μέσα από το κουζινάκι και μόλις την αντίκρισα, έμεινα μαλάκας: Ένα αλλόκοτο πράγμα με κοντό μαλλί, κωλόφατσα και ένα απαίσιο, χοντρό και ατσούμπαλο σώμα. Σαλονάρισε ολόγυμνη, με την κοιλιά να κρέμεται και να καλύπτει όλη την ευαίσθητη περιοχή της! Δεν έμοιαζε με άνθρωπο, αλλά με διασταύρωση Στεγόσαυρου και φορτωτή Caterpillar 216Β3. Για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι ότι ήταν γένους θηλυκού, καθώς δεν έμοιαζε να είναι από τον δικό μας κόσμο. Μου θύμισε κάτι πλάσματα, από το σύμπαν του Resident Evil και της μυθολογίας Κθούλου. Το φρικάρισμα ολοκληρώθηκε, όταν ανακοίνωσε ότι κάνει τα πάντα και χωρίς καπότα!

Κολοκυνθούς 38Α: Μία χοντρή, με συμπαθητικό πρόσωπο και σεξουαλική φωνή. Σαλονάρισε, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Έφυγα και κατευθύνθηκα προς την οδό Μαραθώνος. Η σκέψη μου ήταν, συνεχώς, στο τρίμπαζο που είχα δει προηγουμένως. Σκέφτηκα, ότι ίσως είχε δραπετεύσει από κάποιο Τσίρκο Τεράτων. Τσέκαρα, μάλιστα και στις κολόνες, μήπως είχαν βάλει κάποιο Amber Alert, το οποίο θα δήλωνε την εξαφάνιση της και θα ενημέρωνε και για πιθανή αμοιβή. Το τελευταίο θα ήταν το ιδανικό, γιατί πριν από λίγες εβδομάδες πήγα κουβά, 70€ και ήθελα να ρεφάρω. Είχα ποντάρει στην ΑΕΚ, να κατακτήσει το Super Cup, στο μπάσκετ (απόδοση 12).

Μαραθώνος 59Α: Μαρία, ξανθιά milf, που εξέπεμπε καύλα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μαζί της ήταν και μία πατσαβούρα.

Μαραθώνος 59 (κάτω): Μία πολύ ωραία γκόμενα, με καλλίγραμμο σώμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Μαραθώνος 59 (πάνω): Ένα milf, με πολλά τατουάζ. Νορμάλ πρόγραμμα, αλλά δεν θυμάμαι εάν έκανε ελεύθερο στοματικό.

Αχιλλέως 48Β: Ιζαμπέλα, μελαχρινό τούμπανο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Στο σαλόνι περίμενε ένας ασχημομούρης γέρος, βρωμιάρης, ντυμένος σαν λέτσος, με ψυχιατρικά προβλήματα. Φορούσε μία νοσοκομειακή μάσκα και μόλις την κατέβασε, τρόμαξα: Είχε μία μακριά μούρη και έμοιαζε με λυκάνθρωπο. Η τσατσά τον έδιωξε, από το μπουρδέλο και μου είπε ότι, ο συγκεκριμένος, έρχεται συνέχεια και δεν περνάει ποτέ.

Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Δύο κοπέλες. Μία, την οποία δεν θυμάμαι και η Άννα, η γνωστή από το Ιωαννίνων 3. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κωνσταντινουπόλεως 166Β: Λίλη, ψηλό milf, με σχετικά καλή εμφάνιση. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Είδα και απόειδα, από αυτά που αντίκρισα στην πιάτσα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Η συγκεκριμένη πιάτσα είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Σαν μία εναλλακτική Disneyland, με horror θεματολογία, στην οποία μπορείς να πληρώσεις 10€ και να παίξεις με τα πλάσματα, τους εξωγήινους και τα τέρατα που περιλαμβάνει. Ακριβώς, όπως κάνεις με τα παιχνίδια που βρίσκονται στο Allou Fan Park.
Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

Τελευταία τροποποίηση:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.820
Πόντοι
6.615
Ρεγγινα λεει, Ιωαννινων 5 σημερα 2η Βαρδ
Αν εχει κ φυσικο βυζομπαλο πιστευω αξιζει..

Ρεγγινα.jpg
Πέρασα και την είδα κι εγώ, γνωστή από παλιά, έχει δουλέψει ως Δανάη στην Κηφισού προ δεκαετίας και βάλε, μετά την έχασα για χρόνια γιατί το είχα αφήσει κι εγώ το σπορ, Studio 104 (Oriental) σχετικά πρόσφατα για πολύ λίγο καιρό, στη Θεσσαλονίκη για ένα διάστημα... Παλιά ήταν πιο τσουπωτή και με πολύ μεγάλα βυζιά με μοναδικό ελάττωμα την οδοντοστοιχία της που ήταν και παραμένει χάλια, τώρα έχει αδυνατίσει κάπως κι έχουν κρεμάσει τα βυζιά και αγγίζουν το πάτωμα... Το χειρότερο απ' όλα όμως που το παρατήρησα σε σαλονάρισμα προσφάτως σχετικά που έκανε ένα πέρασμα από το 104 (Oriental), είναι ότι έχει βγάλει πολλά αντιαισθητικά σπυριά στο ντεκολτέ, δεν ξέρω πού οφείλονται... Αν τα έχει ακόμα αφήστε το καλύτερα

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom