Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (20 μέλη και 217 επισκέπτες)

photographos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2025
Like
84
Πόντοι
0

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.884
Πόντοι
1.336
Παιδια καποιος που να ειναι σιγουρος; @Reuzel εσυ που εισαι πιο εξτριμ εχεις να πεις κατι; Αν ειναι να αντιδρας και να μην μιλας τοτε Χεσε μας
Μια φορά την έχω δει αλλά δυστυχώς δεν κάναμε κάτι :cry:
Φαίνεται ότι είναι τραβέλι αλλά το λένε και τόσο άτομα

Και πριν από το Λουκά Νίκα δούλευε στη Φυλής, δεν θυμάμαι σε ποιο έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Αρχές του 2000.
1000026759.jpg

Καλησπέρα σάς. Πήγα φίλο μου ανίδεο στο Φιλιππίδου ισόγειο μεταμεσονύχτια.μας παρουσίασε η Αλίκη 3 κοπέλες αφού τελείωσε άρχισα να βάζω φυτιλιες και να λέω για παρτούζες κατευθείαν η Αλίκη του λέει πάμε να σε γλειψουμε μαζί τον πήρε μέσα δωμάτιο μαζί με άλλη μια κοπέλα με τατού πάνω από τον κώλο ελαφρός γεματουλα όνομα δεν θυμάμαι και πήγαν όλοι μαζί δωμάτιο. Η Αλίκη τον εγλυψε παντού πουτσο μπάλες και κώλο μαζί με την κοπέλα. Έκατσε σύνολο 20 λεπτά στο δωμάτιο και η Αλίκη βγήκε και ξαναπήγε 2η φορά για ενίσχυση. Ο φίλος τρελαμενος ήθελε μετά την έξοδο να ξαναπάει. Δεν αντιλήφθηκε απολύτως τίποτα. Μου έλεγε την 2η φορά θα πάρω μόνο την τσατσά θέλω να την γαμησω χαχαχα. ( Έχει πάει με τρανς 1 φορά που γνώριζε ότι ήταν) ( Έλενα από Ιάσονος 37 ισόγειο)Εδώ δεν κατάλαβε τίποτα!
:tooth:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
203
Like
53.602
Πόντοι
36.228
Παιδια καποιος που να ειναι σιγουρος; @Reuzel εσυ που εισαι πιο εξτριμ εχεις να πεις κατι; Αν ειναι να αντιδρας και να μην μιλας τοτε Χεσε μας
Αδερφέ φιλικά μην σπαμάρεις άλλο!!!
Πασίγνωστο τραβέλι είναι η Αλίκη κ τα έχουμε πει δεκάδες μη πω εκατοντάδες φορές...

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
362
Πόντοι
21
Δεν την /τον έχω δει, τόσο πολύ μοιάζει με γυναίκα; αλλά θα μου πεις λίγο η νύχτα , λίγο το σκοτάδι, λίγο το μακιγιάζ, ποιός ξέρει... Ούτε η φωνή, η μύτη, τίποτε δεν προδίδει;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.952
Πόντοι
4.510
Πήγαινε από κοντά να το διαπιστώσεις μόνος σου...Μπραδερ

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.182
Πόντοι
6.856

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
891
Πόντοι
81
Δεν την /τον έχω δει, τόσο πολύ μοιάζει με γυναίκα; αλλά θα μου πεις λίγο η νύχτα , λίγο το σκοτάδι, λίγο το μακιγιάζ, ποιός ξέρει... Ούτε η φωνή, η μύτη, τίποτε δεν προδίδει;
Προσωπικα μου θυμιζει μανα ελληνιδας συμμαθητριας δεν καταλαβαινεις με τη μια, εγω το καταλαβα οταν μου ελεγε να παμε δωματιο αλλα μονο για πιπα λεω σεξ γιατι δεν κανεις και απομακρυνθηκε

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.327
Πόντοι
4.646
Τη Καρολίνα πριν 6-7 χρόνια ήταν ακόμα πιο καύλα....έμπαινα πάντα την έστεινα στα 4 με σπασμένη τη μέση της και τη σπατουλάριζα αχόρταγα.....εκεί μια φορά που της έκανα πινέλο με το πυρακτωμενο μου πουλί... σπρώχνω ακάποτα στη μουνάρα της..γυρνάει λάγνα..τι κάνεις μου λέει είσαι τρελός???....και καπάκι...αχχχχχ ναι μη σταματάς τώρα..καμιά δεκαριά πουτσιές και έχυσα αφού βγήκα με λίγο πουτσοκέφαλο μέσα στη κωλοτρυπά της...καριόλη μου λέει μη το ξανακάνεις..μου έδωσε ένα γλωσσοφιλο και έφυγε....ωραίες στιγμές.
οτι έδινε τότε (πριν 6-7 χρόνια) γλωσσόφιλα το επιβεβαιώνω… για τα
υπόλοιπα κρατάω πολύ μικρό καλάθι για την Καρολίνα

OMpaglamas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
76
Πόντοι
0
Γούστα είναι αυτά είναι το πώς σέ βλέπει ή κάθε μία πιστεύω όπως τής διαλέγουμε εμείς έτσι διαλέγουν κ αυτές με ποιόν θα κάνουν κάτι παραπάνω κ μετά παίζουν κ αυτές που κάνουν τά πάντα για τά έξτραδακια.
Δεν είναι γούστα μόνο . Έχεις 20ρικο; 50ρικο; Θα γαμήσεις τέλος . Εκτός αν έχει σταθερή πελατεία και σου πει όχι . Αλλά η πλειοψηφία δεν την νοιάζει η εμφάνιση (γενικά μιλάω ) .

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
176
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους..!!!!
Θα ήθελε λίγο τα φώτα σας…
Η Ντιάνα η μουναρα από τα 65αρα και το Φ84 που έχει χαθεί..;;

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
206
Πόντοι
21
Δεν είναι γούστα μόνο . Έχεις 20ρικο; 50ρικο; Θα γαμήσεις τέλος . Εκτός αν έχει σταθερή πελατεία και σου πει όχι . Αλλά η πλειοψηφία δεν την νοιάζει η εμφάνιση (γενικά μιλάω ) .
Πολλά παίζουν ρόλο.

Nonamenoface2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2025
Κριτικές
6
Like
187
Πόντοι
280
Σ.Ο.Σ ενας φιλος μου (οχι εγω το ορκιζομαι) εδωσε πιπα στην τσατσα αλικη απο φιλιππιδου και οταν του ειπα οτι ειναι τραβελι εχασε την γη κατω απτα ποδια του, με ρωτησε αν ειμαι σιγουρος του ειπα δεν ειμαι αλλα ετσι μου φαινεται και ετσι λενε στο σαιτ, υπαρχει περιπτωση να κανουμε λαθος και να πηραμε στον λαιμο μας το παλικαρι;
το οτι κανει μονο πιπα και δεν γαμιεται κατι δειχνει, την εχει γαμησει κανεις; Τωρα θα μου πεις υπαρχουν εγχειρισμενα αλλα δεν ξερω απο αυτα εχει ξεφυγει η φαση
Ενας φίλος από το χωριό που δεν τον ξέρεις; Την επόμενη φορά αν κουραστεί στην πίπα πες την να αλλάξετε. Ξεκίνησα εσύ το προσκύνημα

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
228
Πόντοι
20
Τύπε πιο πάνω που λες για Αλίκη ναι είναι τραβέλι και ναι κάνει καλές πίπες.. Δεν γίνεται να σας εξαπατά τόσο πολύ η εμφάνιση της και να μην το καταλαβαίνετε.
Σε άλλα νέα μετά από καιρό αποχής για προσωπικά θέματα έχω κολλήσει αρκετά με Εμμανουέλα Ουκρανή (αλβανίδα) από Φωκαίας 27Β. Ναι μεν εμφανισιακά μπορεί κάποιος να την πει και κάτω του μετρίου λόγω καταχρήσεων φαντάζομαι, αν και το σώμα της είναι στα δικά μου γούστα σε μεγάλο βαθμό διότι είναι ένα φυσιολογικό σώμα κοριτσιού διπλανής πόρτας.. Αυτό που με κερδίζει όμως είναι η περιποίηση, που κάνει αυτή η κοπέλα όπου στου γύρω δρόμους άντε να κάνει περίπου ίδια περιποίηση η Ειτζι από Φωκαίας 7 υπόγειο, όποτε και αν την πετύχεις. Επομένως οι τίτλοι στραγγιστήρι και νεροχύτης της Φωκαίας κερδίζονται και τιμώνται στο έπακρο. Στα θετικά να πούμε ότι τουλάχιστον όταν είμαι εγώ μπροστά διώχνει τους σκουρόχρωμους επενδυτές.

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
10
Like
1.326
Πόντοι
490
Καλησπέρα σε όλους..!!!!
Θα ήθελε λίγο τα φώτα σας…
Η Ντιάνα η μουναρα από τα 65αρα και το Φ84 που έχει χαθεί..;;
Αν λέμε την ίδια την πέτυχα τελή Ιουλίου στον όροφο στο 65αρι...

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.214
Πόντοι
201
Παιδια γνωρίζετε αν αυτή την στιγμή(3η βάρδια)ειναι η λιζα απο Φωκαίας 19?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.952
Πόντοι
4.510
Κατέβηκα βράδυ την προηγούμενη εβδομάδα φυλής και δεν είδα ούτε μια μαυρουλα...Τι έγινε;Τις έχουν πάρει όλες;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
203
Like
53.602
Πόντοι
36.228
Κατέβηκα βράδυ την προηγούμενη εβδομάδα φυλής και δεν είδα ούτε μια μαυρουλα...Τι έγινε;Τις έχουν πάρει όλες;
Έχει κάποιες μαυρούλες, όχι πολλές όμως!
Μπιούτυ Φυλής 65α,β-84α
Μπέκι Φυλής 65α,β-84α
Έμμυ Τζαμάικα Φυλής 74 αριστερά
Μαρία-Ναόμι Μεγάλου Αλεξάνδρου 25

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.952
Πόντοι
4.510
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom