photographos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2025
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Εγώ πρωί την πετυχαίνω καμιά φορά κάθεται και μέχρι αργά το απόγευμαΚαλησπέρα τι ώρες την βρίσκομαι την Καρολίνα ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Εγώ πρωί την πετυχαίνω καμιά φορά κάθεται και μέχρι αργά το απόγευμαΚαλησπέρα τι ώρες την βρίσκομαι την Καρολίνα ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Μια φορά την έχω δει αλλά δυστυχώς δεν κάναμε κάτιΠαιδια καποιος που να ειναι σιγουρος; @Reuzel εσυ που εισαι πιο εξτριμ εχεις να πεις κατι; Αν ειναι να αντιδρας και να μην μιλας τοτε Χεσε μας
Και πριν από το Λουκά Νίκα δούλευε στη Φυλής, δεν θυμάμαι σε ποιο έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Αρχές του 2000.
Καλησπέρα σάς. Πήγα φίλο μου ανίδεο στο Φιλιππίδου ισόγειο μεταμεσονύχτια.μας παρουσίασε η Αλίκη 3 κοπέλες αφού τελείωσε άρχισα να βάζω φυτιλιες και να λέω για παρτούζες κατευθείαν η Αλίκη του λέει πάμε να σε γλειψουμε μαζί τον πήρε μέσα δωμάτιο μαζί με άλλη μια κοπέλα με τατού πάνω από τον κώλο ελαφρός γεματουλα όνομα δεν θυμάμαι και πήγαν όλοι μαζί δωμάτιο. Η Αλίκη τον εγλυψε παντού πουτσο μπάλες και κώλο μαζί με την κοπέλα. Έκατσε σύνολο 20 λεπτά στο δωμάτιο και η Αλίκη βγήκε και ξαναπήγε 2η φορά για ενίσχυση. Ο φίλος τρελαμενος ήθελε μετά την έξοδο να ξαναπάει. Δεν αντιλήφθηκε απολύτως τίποτα. Μου έλεγε την 2η φορά θα πάρω μόνο την τσατσά θέλω να την γαμησω χαχαχα. ( Έχει πάει με τρανς 1 φορά που γνώριζε ότι ήταν) ( Έλενα από Ιάσονος 37 ισόγειο)Εδώ δεν κατάλαβε τίποτα!
Αδερφέ φιλικά μην σπαμάρεις άλλο!!!Παιδια καποιος που να ειναι σιγουρος; @Reuzel εσυ που εισαι πιο εξτριμ εχεις να πεις κατι; Αν ειναι να αντιδρας και να μην μιλας τοτε Χεσε μας
Πήγαινε από κοντά να το διαπιστώσεις μόνος σου...ΜπραδερΠαιδια καποιος που να ειναι σιγουρος; @Reuzel εσυ που εισαι πιο εξτριμ εχεις να πεις κατι; Αν ειναι να αντιδρας και να μην μιλας τοτε Χεσε μας
"Σαν ναυαγοί, σαν Ροβινσώνες..."!Πρωί κατά τις 7 παρά :
Ι1Α Τατιάνα με 2 δωμάτια και ένας αναμονή.
Προσωπικα μου θυμιζει μανα ελληνιδας συμμαθητριας δεν καταλαβαινεις με τη μια, εγω το καταλαβα οταν μου ελεγε να παμε δωματιο αλλα μονο για πιπα λεω σεξ γιατι δεν κανεις και απομακρυνθηκεΔεν την /τον έχω δει, τόσο πολύ μοιάζει με γυναίκα; αλλά θα μου πεις λίγο η νύχτα , λίγο το σκοτάδι, λίγο το μακιγιάζ, ποιός ξέρει... Ούτε η φωνή, η μύτη, τίποτε δεν προδίδει;
Μαλλί - γένι βαμβάκι, ψωλή φαρμάκι!Άσπρο γένι και μαλλί κακά μαντάτα στη μπζωλη
οτι έδινε τότε (πριν 6-7 χρόνια) γλωσσόφιλα το επιβεβαιώνω… για ταΤη Καρολίνα πριν 6-7 χρόνια ήταν ακόμα πιο καύλα....έμπαινα πάντα την έστεινα στα 4 με σπασμένη τη μέση της και τη σπατουλάριζα αχόρταγα.....εκεί μια φορά που της έκανα πινέλο με το πυρακτωμενο μου πουλί... σπρώχνω ακάποτα στη μουνάρα της..γυρνάει λάγνα..τι κάνεις μου λέει είσαι τρελός???....και καπάκι...αχχχχχ ναι μη σταματάς τώρα..καμιά δεκαριά πουτσιές και έχυσα αφού βγήκα με λίγο πουτσοκέφαλο μέσα στη κωλοτρυπά της...καριόλη μου λέει μη το ξανακάνεις..μου έδωσε ένα γλωσσοφιλο και έφυγε....ωραίες στιγμές.
Δεν είναι γούστα μόνο . Έχεις 20ρικο; 50ρικο; Θα γαμήσεις τέλος . Εκτός αν έχει σταθερή πελατεία και σου πει όχι . Αλλά η πλειοψηφία δεν την νοιάζει η εμφάνιση (γενικά μιλάω ) .Γούστα είναι αυτά είναι το πώς σέ βλέπει ή κάθε μία πιστεύω όπως τής διαλέγουμε εμείς έτσι διαλέγουν κ αυτές με ποιόν θα κάνουν κάτι παραπάνω κ μετά παίζουν κ αυτές που κάνουν τά πάντα για τά έξτραδακια.
Πολλά παίζουν ρόλο.Δεν είναι γούστα μόνο . Έχεις 20ρικο; 50ρικο; Θα γαμήσεις τέλος . Εκτός αν έχει σταθερή πελατεία και σου πει όχι . Αλλά η πλειοψηφία δεν την νοιάζει η εμφάνιση (γενικά μιλάω ) .
Ενας φίλος από το χωριό που δεν τον ξέρεις; Την επόμενη φορά αν κουραστεί στην πίπα πες την να αλλάξετε. Ξεκίνησα εσύ το προσκύνημαΣ.Ο.Σ ενας φιλος μου (οχι εγω το ορκιζομαι) εδωσε πιπα στην τσατσα αλικη απο φιλιππιδου και οταν του ειπα οτι ειναι τραβελι εχασε την γη κατω απτα ποδια του, με ρωτησε αν ειμαι σιγουρος του ειπα δεν ειμαι αλλα ετσι μου φαινεται και ετσι λενε στο σαιτ, υπαρχει περιπτωση να κανουμε λαθος και να πηραμε στον λαιμο μας το παλικαρι;
το οτι κανει μονο πιπα και δεν γαμιεται κατι δειχνει, την εχει γαμησει κανεις; Τωρα θα μου πεις υπαρχουν εγχειρισμενα αλλα δεν ξερω απο αυτα εχει ξεφυγει η φαση
Αν λέμε την ίδια την πέτυχα τελή Ιουλίου στον όροφο στο 65αρι...Καλησπέρα σε όλους..!!!!
Θα ήθελε λίγο τα φώτα σας…
Η Ντιάνα η μουναρα από τα 65αρα και το Φ84 που έχει χαθεί..;;
Έχει κάποιες μαυρούλες, όχι πολλές όμως!Κατέβηκα βράδυ την προηγούμενη εβδομάδα φυλής και δεν είδα ούτε μια μαυρουλα...Τι έγινε;Τις έχουν πάρει όλες;
Θα πάω να δω μπρο θενκ γιουΈχει κάποιες μαυρούλες, όχι πολλές όμως!
Μπιούτυ Φυλής 65α,β-84α
Μπέκι Φυλής 65α,β-84α
Έμμυ Τζαμάικα Φυλής 74 αριστερά
Μαρία-Ναόμι Μεγάλου Αλεξάνδρου 25
Μαλλί μπαμπάκιΆσπρο γένι και μαλλί κακά μαντάτα στη μπζωλη