Πέρασα με το στανταράκι αν και δεν είχα τρελή όρεξη για την συγκεκριμένη. Ήταν μια επίσκεψη συμπάθειας και φυσικά τζάμπα κατουρήματος. Η ποσότητα ήταν μικρή αλλά το τζάμπα ποτέ δεν μου κακοκάθεται
Δεν είχα όρεξη για σεχ, οπότε ξεκίνησε με ακάποτη πίπα και επειδή δεν το έβλεπα να τελειώνω μέσα στα 10 λεπτά, της είπα να ανέβει πιο πάνω και να μου τον παίξει με το χέρι όσο γλωσσοφιλιόμασταν, με έφτυνε, και της ρούφαγα τα βυζιά. Δεν άργησε να έρθει η στιγμή που άρχισα να χύνω μεγάλη ποσότητα πάνω στην κοιλιά μου. Εκείνη έβαλε το χέρι της στο στήθος μου σαν ασπίδα για να μην πάνε πιο πάνω. Σιγά μαρή, ξέχασες ότι τα καταπίνω άμα θέλω;

Μου άρεσε όμως που με σκέφτηκε. Στην συνέχεια με σκούπισε σχολαστικά με μωρομάντηλα και αποχώρησε
Είχα όρεξη για κουβέντα οπότε είπαμε αρκετά κατά τη διάρκεια όπως το ότι κάνει τεστ για std κάθε μήνα αφού θέλει να προσέχει και για τα παιδάκια που έχει. Μου είπε να μην κάνω ακά στοματικά με την οποιαδήποτε γιατί δεν προσέχουν όλες, και μου τόνισε να μείνω μακριά από τις Βενεζολάνες γιατί είναι πολύ βρωμερές. Ποιός ξέρει τι έχουν δει τα μάτια της
Συνέχεια βόλτας στην ρομαντική Ομόνοια όπου έζησα ίσως την καλύτερη πορνική εμπειρία της ζωής μου

Η συνέχεια στο σχετικό νήμα