Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (14 μέλη και 166 επισκέπτες)

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.265
Πόντοι
201
Άρα συνεχίζει η θεία Σοφία τις ελεύθερες ψεκαστικές φλογέρες!
Το κακό όμως είναι ότι εφόσον ανακοινώνει απλό, μπορεί να σου κάνει αποστειρωμένο πρόγραμμα χωρίς να μπορείς να πεις τίποτα...
Άμα σε ξέρει λογικά συνεχίζει το ελεύθερο...
Μπορεί να το κάνει για να αποφύγει βρωμερους τύπους

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.111
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Ιάσονος 44β (2) Σοφία Λατίνα

Ιάσονος 44β (3) θεία Σοφία

Ιάσονος 44β (4) Μια μελαχρινή χοντρή λατίνα μπάζο με τατουάζ στη κοιλιά. Αρνήθηκαν να πούνε όνομα κ βρίζανε:jerking:

Ιάσονος 46β ανοιχτό φως, αλλά κλειδωμένο

Συνέχεια σε στούντιο στο αντίστοιχο νήμα...

Μια φωτογραφία αφιερωμένη σε όσους δεν προσφέρουν τίποτα στο νήμα κ στο site, βολεύονται κ έχουν κ άποψη:birdman:
Αρουραίοι!!!
ap_superstorm_rats_54354799.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
74
Πόντοι
0
Καμία καλή 2αδα να πάρω μαζί παρτουζα το απόγευμα φυλής και γύρω υπάρχει ;
Κυρίως ρωσικής σχολής ώστε να κάνουν ταυτόχρονα πίπα και 2 μαζί

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.600
Πόντοι
10.656
Κολωνού 45 διάδρομος ευθεία Ντανιελα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

πολυ καλες εντυπωσεις απτην καυλιαρα, φωτοτυπια (σχεδον) γαμησι με την Μιχαελα του Ι20α προ διμηνου. Σε μετρια αγγλικα η απαντηση στην ερωτηση καταγωγης σας θα βοηθησει αν ειναι "greece", ενω η δικια της θα ειναι "spain" και καλο θα ηταν να μην χεστειτε στα γελια :2funny:

Φυσικο 1.5-2 στηθος ψιλοπεσμενο αλλα με ωραιο σταφυλι, πλαστικη κωλαρα αεροδρομιου που στα τεσσερα εξαφανιζει την κυτταριτιδα, αγκαλιτσες και φιλια πριν την πιπα, η πιπα μετριας διαρκειας αλλα ανω του μετριου ηδονικοτητας με φιλακια (οχι γλωσσα) στα αρχιδια, στο ιεροποστολικο φιλαει, γρατζουναει, δαγκωνει και προσποιειται πειστικα οργασμο κολλημενη επανω σου, στα τεσσερα γαμιεται μονη της με τον πουτσο σου και αντεχει στο γαμησι, αν και εγω δεν αντεξα πολυ και τα εριξα βαθια με ανενοχλητο στραγγιγμα :zfuck:

Οσο προλαβενετε πριν φολεψει, αν εμφανισιακα σας κανει :coffee:

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
683
Πόντοι
371
Την προπροηγούμενη βδομάδα είδα στο πρόγραμμα τη Ζιζέλ στο Ιωαννίνων 3 όροφος!
Την προηγούμενη τίποτα..και μέχρι τώρα πάλι τίποτα! Τι έγινε ήρθε για λίγο και πάλι εξαφανίστηκε;

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
6
Like
1.063
Πόντοι
360
Γρηγορη σταση τελειωματα 2ης βαρδιας και αρχες 3ης στη Βικτωρια για να προλαβω Εμμανουελα Φωκαίας 27Β.Ειχα πολλα χρονια να την [παρω και ειχε πολυ καλη υπηρεσια,πλεον εχει παρει και καποια κιλα,εχει περισσοτερα πιασιματα.Αψογο ακαπ τσιμπουκι,γενικοτερη περιποιηση με φιλια χαδια,2 στασεις δοκιμαστηκε και το τελος ηρθε με ψεκασμα αμυγδαλες @Μήτσος Μπάμπολας ,με συγχωρεις γιατι σου εκλεψα την εκφραση.Πολυ ευγενικη και αυτη και η τσα2 επισης.Φιλος δεν ειχε ορεξη για καταθεση οποτε δεν ειδαμε τιποτα περαιτερω,ειδαμε μονο Ηλιαννα να κατευθεινετε προς Φιλιππιδου για να πιασει βαρδια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
Την προπροηγούμενη βδομάδα είδα στο πρόγραμμα τη Ζιζέλ στο Ιωαννίνων 3 όροφος!
Την προηγούμενη τίποτα..και μέχρι τώρα πάλι τίποτα! Τι έγινε ήρθε για λίγο και πάλι εξαφανίστηκε;
έτσι κάνει αυτή χρόνια τώρα

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
185
Πόντοι
0

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
799
Πόντοι
81

06/09/25

στις 17:30. Απαλή βόλτα...

Φωκαίας
  • 7 κάτω: Μελαχρινή, χοντρή, λευκή, κοντά στα 30 έτη
  • 13 δεξιά: Αλίσα, Μόνικα
Reuzel: -πού θα βρω μία με μεγάλα βυζιά σαν τα δικά σου;
Τσατσά: -να, έχουμε εδώ το κορίτσι μας με μεγάλο στήθος

Δεν πλησιάζει καν τις βυζάρες της, δυστυχώς

• 17β: Κλεοπάτρα
  • 25α: Ντούλτσε, Λούνα
  • 27α: Βαλεντίνα, Στέφανυ, και άλλη μία
  • 27β πάνω: Ιζαμπέλα, Αντρέα, Τίφανυ, Κατερίνα
Καταρράκτης στη Φωκαίας

Φιλιππίδου
  • 11β: Τζούλια, Ραφαέλα
  • 11α: Ιζαμπέλα, Σοφία (πρώην Σάρα από Λιοσίων 73. Το Λαρισάκι δεν ξέρω που βρίσκεται)
Αγκύρας
  • 12α: Ήρα, Όλγα
  • 9: Ντάρια
Φυλής
  • 66δ: Αμάντα
  • 74 αριστερά: Νίκη, Έμμυ
  • 65α: Μπιούτι
  • 65β: Κορίνα. Περίμενε για μερικά λεπτά έξω από το 84α αλλά αφού δεν άνοιξε η πόρτα, πήγε απέναντι. Επίσης πουτανάκι, όταν με βλέπεις στο σαλόνι δεν θα αλλάζεις το βλέμμα σου, θα έρχεσαι να με αγκαλιάζεις και να με φιλάς
  • 67: Κατερίνα, Άννα Μαρία
Reuzel: -η Άννα Μαρία είναι η Έλλη;
Τσατσά; -*μούγκα*

Άννα Μαρία (από το κουζινάκι): -ναι
  • 86β: Νέλλη
  • 69β: Βίκυ @Wolfman42
  • 71β: Σανέλ, Κέλλυ. Όπως έκανα να φύγω, ήρθα μούρη με μούρη με την Αντρέα από το 56. Ήρθε να ρωτήσει/ζητήσει κάτι από την τσατσά αλλά δεν κατάλαβα τι. Κάτω στον δρόμο την περίμενε η Μερλίνα και μετά φύγανε για το τσαρδί τους
  • 71α: Τίνα, Σοφία (πρώην Τζούλια από Φιλιππίδου 11 α και β. Έχει βάλει και σιλικόνη στα βυζιά)
  • 109α: Γιάννα
  • 109β: Μαρία, Βικτώρια
Πέρασα με το στανταράκι αν και δεν είχα τρελή όρεξη για την συγκεκριμένη. Ήταν μια επίσκεψη συμπάθειας και φυσικά τζάμπα κατουρήματος. Η ποσότητα ήταν μικρή αλλά το τζάμπα ποτέ δεν μου κακοκάθεται

Δεν είχα όρεξη για σεχ, οπότε ξεκίνησε με ακάποτη πίπα και επειδή δεν το έβλεπα να τελειώνω μέσα στα 10 λεπτά, της είπα να ανέβει πιο πάνω και να μου τον παίξει με το χέρι όσο γλωσσοφιλιόμασταν, με έφτυνε, και της ρούφαγα τα βυζιά. Δεν άργησε να έρθει η στιγμή που άρχισα να χύνω μεγάλη ποσότητα πάνω στην κοιλιά μου. Εκείνη έβαλε το χέρι της στο στήθος μου σαν ασπίδα για να μην πάνε πιο πάνω. Σιγά μαρή, ξέχασες ότι τα καταπίνω άμα θέλω; :P Μου άρεσε όμως που με σκέφτηκε. Στην συνέχεια με σκούπισε σχολαστικά με μωρομάντηλα και αποχώρησε

Είχα όρεξη για κουβέντα οπότε είπαμε αρκετά κατά τη διάρκεια όπως το ότι κάνει τεστ για std κάθε μήνα αφού θέλει να προσέχει και για τα παιδάκια που έχει. Μου είπε να μην κάνω ακά στοματικά με την οποιαδήποτε γιατί δεν προσέχουν όλες, και μου τόνισε να μείνω μακριά από τις Βενεζολάνες γιατί είναι πολύ βρωμερές. Ποιός ξέρει τι έχουν δει τα μάτια της

Συνέχεια βόλτας στην ρομαντική Ομόνοια όπου έζησα ίσως την καλύτερη πορνική εμπειρία της ζωής μου :wanker: Η συνέχεια στο σχετικό νήμα :afro:
Φοβερός

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.385
Πόντοι
4.460
Καλημέρα παρέα
Που χάθηκαν οι ρομαντικές κορασίδες;;;;;
Δεν υπάρχουν η εγώ δεν τις βρίσκω
....αν εισαι πιο λαρτζ περαν του εικοσαρικου,κατι γινεται.Πλεον στο εικοσαρικο αυτα που ξεραμε να τα ξεχασουμε.

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
10
Like
499
Πόντοι
311
Δοκίμασα και εγώ την πορνοσταρική Ιζαμπέλα στο ισόγειο ινστιτούτο της οδού Φιλιππίδου και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τσιμπούκι μαστορικό, τρυφερό και δυνατό ταυτόχρονα. Το τελείωμα ήρθε μέσα στο καυτό της στόμα!
Από εμένα 10/10 για την τσιμπουκάρα της καθώς μόνο αυτή δοκίμασα :cool2:

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.265
Πόντοι
201
Πρωινή βάρδια φυλης109
ΛΑΝΑ

Βαθύ υγρό τσιμπούκι γαμησι σε δύο στάσεις τέσσερα και από πάνω
Το καβαλάει καλά το εργαλείο!
Για το τέλος ψεκασμα στις αμυγδαλές πάλι σκούπισμα με μαντηλάκι και χαιρετισμός!
Γλωσσοφιλα επεδίωξε αλλά δεν ενεδωσα!
Αυτά τα ολίγα από εμένα
Καλά γαμησια σε όλους!

Συνημμένα

• IMG_20250930_115010.jpg
    IMG_20250930_115010.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 4
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom