Ντάξ μην βαράτε, την Πολωνή την ξέρω, την έχω δει και δεν με ψήνει καθόλου, οι πιο χοντρές που έχω πάρει είναι σε στύλ Τίνα Βέργας 7 και Νίκα/Νικόλ Κ48 άντε και παλιά Μπιούτι (που έχουν και τεράστια μαστάρια), σε αυτά τα κυβικά περίπου max, αυτή η Κατερίνα βγαίνει εκτός των προδιαγραφών μου

Πωλίνα και να ήθελα 1η βάρδια είναι αδύνατον για εμένα προς το παρόν και Σ/Κ που μπορώ γίνεται χαμός γενικά.
Δηλαδή εσύ βρήκες να σχολιάσεις το χείλος και όχι την κλειτορίδα που γίνεται σαν χοντρό ρεβύθι ? αν και δεν επιχείρησα ρουφηγμα ποτέ καθώς η γύρω περιοχή είχε πολύ σπυρί όσες φορές την πήρα(μάλλον από ξύρισμα βέβαια).
Η κοπέλα είναι πραγματικά φούλ πουτανέ/ξεφτιλέ σε συμπεριφορά/vibes αλλά έχει πάρει μαθήματα, αν μιλήσει η τσατσά έχει εξαφανιστεί και μένεις με το πουλί στο χέρι, το είχα γράψει και παλιότερα

άλλη φορά όταν πήρε χαμπάρι πώς τραβήχτηκα να τα ρίξω στον κώλο της έκανε άκρη και πήγανε στο πάτωμα και το χαλί μπροστά απο τον καθρέφτη... γενικά εντός χρονικών ορίων είναι κομπλέ αλλά έχει εκπαιδευτεί καλά σε μικρο-πουτανιές...