Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (23 μέλη και 177 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056
αρέσω πολύ σε...Αλβανέζες, στις ΝΤΑΡΝΤΑΝΕΣ Λατίνες, αρκετά σε Ουκρανές, λίγο σε Ρωσίδες, μάλλον καθόλου σε Ρουμονομολδαβες. Αυτή τι είναι?
Καλησπερα Evil.......και σε εκεινη θα αρεσεις....μην ανησυχεις.....χαλαρωσε για να το απολαυσεις....!!!!!!!
543407749_812644488002993_6677541428149138107_n.jpg

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:20 οπου σημειωθηκε ενα περιστατικο...

Περνωντας εξω απο το πορνομολ ακουγα φωνες...ειχαν βγει εξω στις πορτες οι τσατσαδες,,,οι φωνες ηταν απο το 39(2) το υπογειο οπου κατεβηκα και ηταν η γνωστη χοντρη ξανθια στριμμενη τσατσα και τσακωνοτανε με εναν Αφρικανο λεγοντας του να περασει εξω και αυτος την εγραφε και της φωναζε επισης...βγαινοντας απο το πορνομολ ειδα εναν τυπα να ερχεται τρεχοντας και να κατεβαινει τα σκαλια για να μπει στο οικο...δεν εμεινα να δω τι εγινε , πηγα στο Περδικας 1 γωνια οροφος οπου περασα σχεδον αμεσως δωματιο και κατεθεσα στην Αλβανιδα Γκαμπριελα....βγαινοντας ειδα αλλους τρεις τυπαδες με ξυρισμενα κεφαλια και με ξυλα/καδρονια στα χερια να πηγαινουν προς το πορνομολ οπου εκατσαν και οι τρεις στην εξοδο σαν να περιμεναν καποιον να βγει απο μεσα....ταυτοχρονα ειχαν μαζευτει και μερικοι επενδυτες και χαζευαν το ολο σκηνικο...δεν εμεινα να δω τι εγινε....εαν καποιος απο εδω γνωριζει τι εγινε μετα ας γραψει...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ:badair:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435
Καλησπερα Evil.......και σε εκεινη θα αρεσεις....μην ανησυχεις.....χαλαρωσε για να το απολαυσεις....!!!!!!!
543407749_812644488002993_6677541428149138107_n.jpg
ναι κατάλαβα αδερφέ τι παίζει, οκ για μια δυο φορές είναι οκ, και είμαι 2,5 φορές ο τύπος της φωτογραφίας :sunglasses:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056
ναι κατάλαβα αδερφέ τι παίζει, οκ για μια δυο φορές είναι οκ, και είμαι 2,5 φορές ο τύπος της φωτογραφίας :sunglasses:
οφειλω να σε προειδοποιησω.....αν πας με την Κωσταντινα δεν θα εισαι ποτε "ιδιος"......οταν χορευεις με τον διαβολο δεν αλλαζει εκεινος...εσυ αλλαζεις.......!!!!!δεν θα εχει επιστροφη.....!!!!!!

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.361
Πόντοι
19.236
Έχει περάσει κανένας τελευταία με Μπέλλα απ' Πέρδικα 1 να μου πει εντυπώσεις? μου βγάζει μια αίσθηση ντίβας 2 φορές που την έχω δει για αυτό δεν πέρασα
Μπελλα την αποκαλει ο τσατσος ο Σαρουμαν με τα μουσια...ειναι η αλβανιδα Γκαμπριελα...καθολου ντιβα καλος χαρακτηρας και αρκετα υποτακτικη...θα περασεις ωραια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
Έχει περάσει κανένας τελευταία με Μπέλλα απ' Πέρδικα 1 να μου πει εντυπώσεις? μου βγάζει μια αίσθηση ντίβας 2 φορές που την έχω δει για αυτό δεν πέρασα
Μπελλα την αποκαλει ο τσατσος ο Σαρουμαν με τα μουσια...ειναι η αλβανιδα Γκαμπριελα...καθολου ντιβα καλος χαρακτηρας και αρκετα υποτακτικη...θα περασεις ωραια
Το ακριβως αντιθετο της ντιβας ειναι η κοπελα, ντροπαλη με daddy issues. Μην περιμενεις πρωτοβουλιες απο εκεινην, απτο χερακι πρεπει να την παρεις εσυ και να την καθοδηγησεις. Την ξαναπηρα για πολλοστη φορα στο Ι31 πριν καμια βδομαδα, ειναι πολυ γλυκια πουτανιτσα δεν μπορω να της ριξω χυλοπιτα :coffee:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.522
Πόντοι
8.006
Έριξα μια κατάθεση πριν κλείσει το Κολωνού 30 το prison ήταν η Ντάρια η γνωστή ξανθιά κοπέλα ήμουνα τελευταίος πελάτης πέρασα πολύ καλά σεξακι καιλυ έδωσε την μουναρα της στο πιάτο την ξέρω χρόνια

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
οφειλω να σε προειδοποιησω.....αν πας με την Κωσταντινα δεν θα εισαι ποτε "ιδιος"......οταν χορευεις με τον διαβολο δεν αλλαζει εκεινος...εσυ αλλαζεις.......!!!!!δεν θα εχει επιστροφη.....!!!!!!
Εχει τη δικια του καβλα το να ναι η γκομενα πιο μεγαλοσωμη και να καταφερνεις να την κανεις καλα.

Επισης δεν ειναι τυχαιο που οι πιο πολλοι την παιρνουν μονο για τσιμπο την συγκεκριμενη,δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμη.

Τελευταία τροποποίηση:

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.248
Πόντοι
3.656
Εχει τη δικια του καβλα το να ναι η γκομενα πιο μεγαλοσωμη και να καταφερνεις να την κανεις καλα.

Επισης δεν ειναι τυχαιο που οι πιο πολλοι την παιρνουν μονο για τσιμπο την συγκεκριμενη,δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμη.
Αρκεί να μην έχεις κλειστοφοβία..
:confused::confused::confused:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.585
Πόντοι
20.705
Φωκαίας 19 η όμορφη γλυκιά Κατερίνα
Φωκαίας 17 άνω μάλλον Ναταλία που έγραψε κριτική συναγωνιστής. Βυζάρες! Δεν ανακοίνωσε πρόγραμμα
Φωκαίας 17 κάτω η Αγγέλα/ Αλεξάνδρα με τελειωτικό στόμα, γλείψιμο αρκιντάκι

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Φωκαίας 17 άνω μάλλον Ναταλία που έγραψε κριτική συναγωνιστής. Βυζάρες! Δεν ανακοίνωσε πρόγραμμα
Είναι τώρα φίλε μου η ναταλια που λες ή χθες απόγευμα;

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.256
Πόντοι
3.246
Φωκαίας 27 σκαλάκια 1η βάρδια η Κατερίνα Πολωνέζα κ Καλύμνου 48β 1η βάρδια η θεία Πωλίνα.
ρε ειν

ρε ειναι δυνατόν? Κατερίνα Πολωνέζα είναι Φώκαιας στα 25+ Πολωνία Καλυμνου! Σιγά μην πάμε και Κουκουβάουνες να γαμησουμε.
Ντάξ μην βαράτε, την Πολωνή την ξέρω, την έχω δει και δεν με ψήνει καθόλου, οι πιο χοντρές που έχω πάρει είναι σε στύλ Τίνα Βέργας 7 και Νίκα/Νικόλ Κ48 άντε και παλιά Μπιούτι (που έχουν και τεράστια μαστάρια), σε αυτά τα κυβικά περίπου max, αυτή η Κατερίνα βγαίνει εκτός των προδιαγραφών μου :cheesy:
Πωλίνα και να ήθελα 1η βάρδια είναι αδύνατον για εμένα προς το παρόν και Σ/Κ που μπορώ γίνεται χαμός γενικά.

Στο Φωκαιας 25 η νεαρα Μονικα εκ ρουμανιας.Τσουρκακι λιγακι μαυριδερο με τριχοφυια στο προσωπο.Μικρο ηλικιακα συμφωνα με τηνντσατσα.Μπαμπατσικο σωματακι εναμισαρι βυζακι στητο με ωραια ρωγα.Κωλαρα για δυνατη χρηση και μουνακι με ξυγκι αρκετο και με ενα μουνοχειλακι να κρεμεται σαν σκουλαρικι.Το δαχτυλιασα στο σαλονι,ηθελε να την γλειψω στον καναπε.Πληρωσα και περασα εντος.Γλειφομουνι ανετο στο φουλ σαν την Τζανινα ,τσιμπουκακι ανευ με εντονο ρυθμο και καλη αισθηση.Πιστονιασμα σε δυο στασεις καουγκιρλ και στα 4 σαν τα σκυλια.Προτεινεται αν δεν υπαρχει κατι καλυτερο στα περι
Δηλαδή εσύ βρήκες να σχολιάσεις το χείλος και όχι την κλειτορίδα που γίνεται σαν χοντρό ρεβύθι ? αν και δεν επιχείρησα ρουφηγμα ποτέ καθώς η γύρω περιοχή είχε πολύ σπυρί όσες φορές την πήρα(μάλλον από ξύρισμα βέβαια).
Η κοπέλα είναι πραγματικά φούλ πουτανέ/ξεφτιλέ σε συμπεριφορά/vibes αλλά έχει πάρει μαθήματα, αν μιλήσει η τσατσά έχει εξαφανιστεί και μένεις με το πουλί στο χέρι, το είχα γράψει και παλιότερα :cheesy: άλλη φορά όταν πήρε χαμπάρι πώς τραβήχτηκα να τα ρίξω στον κώλο της έκανε άκρη και πήγανε στο πάτωμα και το χαλί μπροστά απο τον καθρέφτη... γενικά εντός χρονικών ορίων είναι κομπλέ αλλά έχει εκπαιδευτεί καλά σε μικρο-πουτανιές...

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Μια Ξένια που λεγανε εδω πως ερχεται-φευγει ανα καιρους σε ενα απο τα 17 παει χαθηκε παλι?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.585
Πόντοι
20.705

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.448
Πόντοι
35.948

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Ντάξ μην βαράτε, την Πολωνή την ξέρω, την έχω δει και δεν με ψήνει καθόλου, οι πιο χοντρές που έχω πάρει είναι σε στύλ Τίνα Βέργας 7 και Νίκα/Νικόλ Κ48 άντε και παλιά Μπιούτι (που έχουν και τεράστια μαστάρια), σε αυτά τα κυβικά περίπου max, αυτή η Κατερίνα βγαίνει εκτός των προδιαγραφών μου :cheesy:
Πωλίνα και να ήθελα 1η βάρδια είναι αδύνατον για εμένα προς το παρόν και Σ/Κ που μπορώ γίνεται χαμός γενικά.

Δηλαδή εσύ βρήκες να σχολιάσεις το χείλος και όχι την κλειτορίδα που γίνεται σαν χοντρό ρεβύθι ? αν και δεν επιχείρησα ρουφηγμα ποτέ καθώς η γύρω περιοχή είχε πολύ σπυρί όσες φορές την πήρα(μάλλον από ξύρισμα βέβαια).
Η κοπέλα είναι πραγματικά φούλ πουτανέ/ξεφτιλέ σε συμπεριφορά/vibes αλλά έχει πάρει μαθήματα, αν μιλήσει η τσατσά έχει εξαφανιστεί και μένεις με το πουλί στο χέρι, το είχα γράψει και παλιότερα :cheesy: άλλη φορά όταν πήρε χαμπάρι πώς τραβήχτηκα να τα ρίξω στον κώλο της έκανε άκρη και πήγανε στο πάτωμα και το χαλί μπροστά απο τον καθρέφτη... γενικά εντός χρονικών ορίων είναι κομπλέ αλλά έχει εκπαιδευτεί καλά σε μικρο-πουτανιές...
Δεν μας πειραζουν οι μικροπουτανιες.Ειναι δοτικη και αυτο μετραει.Αναλογικα με τις τριγυρω τανες,μια χαρα ειναι το ζουμπουλι..

Rodi23

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά , ξέρουμε η Φωτεινή απο Ιάσωνος 44 μέχρι τι ώρα είναι το μεσάνυχτα γιατί δυο μέρες δεν την έχω πετύχει που πάω

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.823
Πόντοι
2.246
Καλησπέρα παιδιά , ξέρουμε η Φωτεινή απο Ιάσωνος 44 μέχρι τι ώρα είναι το μεσάνυχτα γιατί δυο μέρες δεν την έχω πετύχει που πάω
Μέχρι τις δέκα το βράδυ δουλεύει, από τότε που άλλαξε μαγαζί τα έκοψε τα μεταμεσονύχτια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom