Τον Gxamos ρώτα καλύτερα, όλο και καμιά φωτογραφία θα έχει να της βάζει το πόδι στον κώλο μέχρι τον αστράγαλοκαλησπερα συναγωνιστες εχει προτεινει κανεις στην Κωνσταντνα απο Βέργας 7 ακαποτο φενεται οτι γουσταρει γενικα

Τον Gxamos ρώτα καλύτερα, όλο και καμιά φωτογραφία θα έχει να της βάζει το πόδι στον κώλο μέχρι τον αστράγαλοκαλησπερα συναγωνιστες εχει προτεινει κανεις στην Κωνσταντνα απο Βέργας 7 ακαποτο φενεται οτι γουσταρει γενικα
Νομίζω την είδα στον δρόμο αλλά λέω αποκλείεται, αυτή είναι αρκετά πιο αδύνατη. Μπορεί να ήταν και άλλη όμωςΠέρασμα από Φυλής 69β αναζητώντας τη Βίκυ η οποία είναι εμφανώς αδυνατισμένη!
Είχε σταματήσει για ένα διάστημα κ είχε κ αρκετά παραπανισια κιλά!Νομίζω την είδα στον δρόμο αλλά λέω αποκλείεται, αυτή είναι αρκετά πιο αδύνατη. Μπορεί να ήταν και άλλη όμως
Είχε σταματήσει για ένα διάστημα, είχε παχύνει κιόλας αρκετά, όμως έχει αδυνατίσει πλέον οπότε είναι πιθανό!Νομίζω την είδα στον δρόμο αλλά λέω αποκλείεται, αυτή είναι αρκετά πιο αδύνατη. Μπορεί να ήταν και άλλη όμως
φήμες λένε πως το κάνει με εξτραδάκι. Έξι πίτα γύρο απ όλα και δύο κόκα κόλες φαίνεται να ζητά από τους πελάτες για ρομαντικό κρεμπιέ.καλησπερα συναγωνιστες εχει προτεινει κανεις στην Κωνσταντνα απο Βέργας 7 ακαποτο φενεται οτι γουσταρει γενικα
Πέρασα και εγώ με τα πόδια εκείνη την ώρα αλλά πήγα από ΚολωνούΕπιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:20 οπου σημειωθηκε ενα περιστατικο...
Περνωντας εξω απο το πορνομολ ακουγα φωνες...ειχαν βγει εξω στις πορτες οι τσατσαδες,,,οι φωνες ηταν απο το 39(2) το υπογειο οπου κατεβηκα και ηταν η γνωστη χοντρη ξανθια στριμμενη τσατσα και τσακωνοτανε με εναν Αφρικανο λεγοντας του να περασει εξω και αυτος την εγραφε και της φωναζε επισης...βγαινοντας απο το πορνομολ ειδα εναν τυπα να ερχεται τρεχοντας και να κατεβαινει τα σκαλια για να μπει στο οικο...δεν εμεινα να δω τι εγινε , πηγα στο Περδικας 1 γωνια οροφος οπου περασα σχεδον αμεσως δωματιο και κατεθεσα στην Αλβανιδα Γκαμπριελα....βγαινοντας ειδα αλλους τρεις τυπαδες με ξυρισμενα κεφαλια και με ξυλα/καδρονια στα χερια να πηγαινουν προς το πορνομολ οπου εκατσαν και οι τρεις στην εξοδο σαν να περιμεναν καποιον να βγει απο μεσα....ταυτοχρονα ειχαν μαζευτει και μερικοι επενδυτες και χαζευαν το ολο σκηνικο...δεν εμεινα να δω τι εγινε....εαν καποιος απο εδω γνωριζει τι εγινε μετα ας γραψει...
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Ευχαριστώ μύστη μου!Δεν έχει σχέση με την ενημέρωση είναι για τον Μυστη μπαμπολα ένα ωραίο αφιέρωμα!!!
Μηπως ακουσες καποια Κρινα?Μπορει να σου φανηκε για Ιρινα αν μπερδευοσουν,Ρωσιδακι?και η δεύτερη κατάθεση έγινε σε αυτό το σπίτι στην Ιάσωνος Μαρία έλεγαν την κοπέλα έκανε ελεύθερο τσιμπούκι αλλά χωρίς τελειωτικό στομα εχυνες στο κορμί έχυσα και πήγα με περισσότερο όρεξη στην δουλειά είχα πέρασει και από Ιάσωνος 46 β είχε δύο κοπέλες αλλά δεν συγκράτησα όνομα δεν ήταν του γούστου μου και πέρασα και από Κολωνόυ 30![]()
Τι βυζαρου!Δεν έχει σχέση με την ενημέρωση είναι για τον Μυστη μπαμπολα ένα ωραίο αφιέρωμα!!!
Μάλλον φίλε μου,και η δεύτερη κατάθεση έγινε σε αυτό το σπίτι στην Ιάσωνος Μαρία έλεγαν την κοπέλα έκανε ελεύθερο τσιμπούκι αλλά χωρίς τελειωτικό στομα εχυνες στο κορμί έχυσα και πήγα με περισσότερο όρεξη στην δουλειά είχα πέρασει και από Ιάσωνος 46 β είχε δύο κοπέλες αλλά δεν συγκράτησα όνομα δεν ήταν του γούστου μου και πέρασα και από Κολωνόυ 30![]()
Τύπε μου μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και βγάζεις συμπεράσματα βάση της δικιάς σου οπτικής δεν σου ζήτησαμε καμμία γνώμη ΔΙΚΙΑ σου ούτε μας ενδιαφέρει η άποψη σουΤύπε, είμαι βέβαιος ότι είσαι από τους συναγωνιστές που πάνε με την κριτική στο χέρι και απαιτούν από την κοπέλα να τους κάνει τα ίδια εξτραδάκια που κάνει σε άλλους.
Έτσι, η κοπέλα καταλήγει να κόβει όλες τις ρομαντικές υπηρεσίες σε όλους, με αποτέλεσμα να την πληρώνουμε εμείς εξτράκηδες.![]()
Ναι πολύ σωστάΜάλλον φίλε μου,
τη μιλφ Μαρία στο Ιάσονος 19β καταλαβαίνω πως εννοείς.
Αν της αρέσεις μπορεί να το κάνει και χωρίς εξτραδακι.φήμες λένε πως το κάνει με εξτραδάκι. Έξι πίτα γύρο απ όλα και δύο κόκα κόλες φαίνεται να ζητά από τους πελάτες για ρομαντικό κρεμπιέ.
αρέσω πολύ σε...Αλβανέζες, στις ΝΤΑΡΝΤΑΝΕΣ Λατίνες, αρκετά σε Ουκρανές, λίγο σε Ρωσίδες, μάλλον καθόλου σε Ρουμονομολδαβες. Αυτή τι είναι?Αν της αρέσεις μπορεί να το κάνει και χωρίς εξτραδακι.
Το θέμα βέβαια είναι να αρέσει αυτή σε εσένα
Η Κωνσταντίνα είναι Αγρινιώτισσα!αρέσω πολύ σε...Αλβανέζες, στις ΝΤΑΡΝΤΑΝΕΣ Λατίνες, αρκετά σε Ουκρανές, λίγο σε Ρωσίδες, μάλλον καθόλου σε Ρουμονομολδαβες. Αυτή τι είναι?
και γω Αρβανίτης και από τους δύο γονείς, οκ Μητσάρα στο γυρισμό Αθήνα θα δω αν ταιριάζουμεΗ Κωνσταντίνα είναι Αγρινιώτισσα!
![]()