να απαντάς ότι δεν ήρθες μόνο για να γαμήσεις εσύ, αλλά έχεις και φίλους που θέλουν να ξέρουνσε ερώτηση μου για τα ονόματα έλαβα την απάντηση ότι για να γαμησω ήρθα όχι για να ρωτάω ονόματα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rodos 87
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.721
- Πόντοι
- 2.591
Χθεσινό βραδινή κατάθεση στην Καρίνα Κολωνού 53, με θετικό πρόσημο μιας και στήνεται καλά τουλάχιστον σε εμένα αλλά δεν είναι και για πολλές επαναλήψεις, έψαχνα Σοφία στο 48 αλλά δεν την βρήκα. 2η κατάθεση στην Άννα 2 στο Ιάσονος 37 όπου πρέπει να ήμουν ο πρώτος της πελάτης, καλουτσικα πέρασα αλλά δεδομένου απλού προγράμματος, 15€ και μετάξι είναι υπερεκτιμημένη
Τελευταία τροποποίηση:
Rodos 87
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.721
- Πόντοι
- 2.591
Εσύ καλά τα λες φίλε μου αλλά λες να ιδρώσει το αυτακι της; Απλά σηκώνομαι και φεύγω χωρίς να πω τίποτα.... Πόσοι από εδώ και μέλη με μεγάλη επιρροή μανουριαζουν με τις τσατσάδες και δεν γίνεται τπτ και κρατάνε και τις δουλειές τους?? Αναγκαίο κακό είναι οι δαυτες με λίγες εξαιρέσεις βέβαιανα απαντάς ότι δεν ήρθες μόνο για να γαμήσεις εσύ, αλλά έχεις και φίλους που θέλουν να ξέρουν
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.246
ΟΟοο, είδα που το έγραψες προχθές αλλά το είχα ξεχάσει, γαμώτο, μόνο 1η βάρδια την έχεις δεί ?Εχθές πρωί στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 ήταν ένα γυφτάκι με το όνομα Ναταλία, καμμιά σχέση με Ναταλίτσα.
Όλα τα γυφτέξ θέλω να τα δοκιμάζω έστω 1 φορά

Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.426
- Πόντοι
- 35.948
Ναι, μια φορά την είδα όταν έγραψα 1η βάρδια.ΟΟοο, είδα που το έγραψες προχθές αλλά το είχα ξεχάσει, γαμώτο, μόνο 1η βάρδια την έχεις δεί ?
Όλα τα γυφτέξ θέλω να τα δοκιμάζω έστω 1 φοράπού ξέρεις , μπορεί να βρώ καμία που θα μου λέει και την μοίρα μου μετά το
![]()
Akatamaxystos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2025
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Δεν νομίζω αν θυμάμαι καλά σαλόνι πρέπει να έχει διώξει κόσμο από αυτές τις φυλές ο γέρος που δούλευαν μαζί στο 69 προπερσυ θυμάμαι, είναι καθαρή πάντως και ωραία γυναίκα η Αννα ταιΑυτή μήπως έπαιρνε και πάκηδες στο παρελθόν;
Αυτή μήπως έπαιρνε και πάκηδες στο παρελθόν;
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.177
- Πόντοι
- 26.435
έχουν και άλλα μαγαζιά ονόματα δε λέμε μπουρδελοβόθρους δεν θίγουμε, παντού χαμαιτυπεία είναι, έχουν πολύ κακό management το ΙΕΚ Σιφσαροπ δεν έχει τέτοια τμήματα. Ανωνυμία, νεύρα, απολύτως απλό πρόγραμμα, κάποιες φορές φουλ κοροϊδία με 15€ και η πόρτα πάντα πιο νωρίς.Το ίδιο μου έκανε και σε εμένα η κοντοκουρεμένη τσατσά και σε ερώτηση μου για τα ονόματα έλαβα την απάντηση ότι για να γαμησω ήρθα όχι για να ρωτάω ονόματα... Πολλά ψυχολογικά, δεν θα της πέτυχαν τα ψαλίδια που κάνει με την γκόμενα
Τελευταία τροποποίηση:
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 261
- Like
- 13.585
- Πόντοι
- 20.705
Στα της ενημέρωσης:
Φωκαίας 17Α η Σουζάνα δηλαδή η Αλεξάνδρα με τα μάτια Κλεοπάτρας και το τελειωτικό στο στόμα, από το παραδίπλα
Φωκαίας 13 πάνω η θεία Σόνια με κώλο και όλα τα άλλα
Φωκαίας 17Α η Σουζάνα δηλαδή η Αλεξάνδρα με τα μάτια Κλεοπάτρας και το τελειωτικό στο στόμα, από το παραδίπλα
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.177
- Πόντοι
- 26.435
με προσοχή τη θεία Σόνια μην τραβήξετε περούκα...έεε εννοώ μαλλίΣτα της ενημέρωσης:
φωκαιας 13 σιγουρα?Στα της ενημέρωσης:
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.235
- Πόντοι
- 32.758
Φυλής 109 ισόγειο Όλγα και Αιμίλια
Φυλής 71Α Λάνα
Φυλής 59 ισόγειο Βάνα
Φωκαίας 13 ισόγειο Σόνια
Φωκαίας 17Α ισόγειο Αλεξάνδρα
Φωκαίας 17Β Αλεξάνδρα και Ρίτα δεν κάνουν παρτούζα όμως
Φωκαίας 19 Άννα
Φωκαίας 27Β Κατερίνα
Φωκαίας 27Γ Τιφανι, 35 κιλά με τα ρούχα
Φυλής 71Α Λάνα
Φυλής 59 ισόγειο Βάνα
Φωκαίας 13 ισόγειο Σόνια
Φωκαίας 17Α ισόγειο Αλεξάνδρα
Φωκαίας 17Β Αλεξάνδρα και Ρίτα δεν κάνουν παρτούζα όμως
Φωκαίας 19 Άννα
Φωκαίας 27Β Κατερίνα
Φωκαίας 27Γ Τιφανι, 35 κιλά με τα ρούχα
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.235
- Πόντοι
- 32.758
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.426
- Πόντοι
- 35.948
Πορνοαναμνήσεις από δύο σπίτια στο Βοτανικό 
Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα) - Page 30
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.517
- Πόντοι
- 4.646
Γνωστή γυρολόγος η Κορίνα. Να σημειώσω ότι για ένα φεγγάρι που είχε εμφανιστεί στο Μεγαλέκου 21 όροφος έδινε και κώλο, τον οποίο και τίμησα....................................................
κατεληξα στο Ιασωνος 44 δευτερη πορτα οπως κατηφορηζουμε....ειχε την Κολομβιανη την Μαριαννα οπου δοκιμαστηκε με καλες εντυπωσες...τσατσα ηταν Ξανθια Αλβανιδα η Κορινα που μεσουρανουσε καποτε εκει..παραμενει αξιαγαμητη παντως....
..................................................

Ενημε΄ρωση express από την 1η πρωινή στο Μετάξι 8/9/2025
Μ. Αλεξάνδρου 28 Υπόγειο. Η μόνιμη θαμώνας με τσιγάρο στο χε΄ρι, βγήκε τσίτσιδη με το μουνάκι λαμπίκο .
Μ. Αλεξάνδρου 28 φάτσα (οχι δια΄δρομος) Η Χαμογελαστή βικτώρια με την μελαχρινή καύλα τσατσα που της είπα εσένα , και αυστηρά μου είπε ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΟΝΟ
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Γ Η Σαύρα Σάντρα
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β Αριστε΄ρα Η Γκράνυ Άννα
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Α ΚΛΕΙΣΤΟ Ο Ντόντσιτς των μικρών αριθμών της Ιάσωνος (και οχι μόνο) , ΤΑΤΙΑΝΑ είναι εκτός
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 Η μπουτοκωλαρού Άντζελα
ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 Η Τζένη συνουσιάζετο στο δώμα μετά παφλασμών κ η παχουλή αλήθωρη εκτελώντας χρέη τσατσάς είπε σε εμένα κ σε έναν συναγωνιστή επενδυτή πως δεν ε΄χει κοπέλα και ελάτε αργότερα. Είτε δεν ήθελε την μούρη του μαυρούλη, είτε η Τζένη είχε κλειστεί για γαμοκόπι κάνα μισάωρο.
Μ. Αλεξάνδρου 28 Υπόγειο. Η μόνιμη θαμώνας με τσιγάρο στο χε΄ρι, βγήκε τσίτσιδη με το μουνάκι λαμπίκο .
Μ. Αλεξάνδρου 28 φάτσα (οχι δια΄δρομος) Η Χαμογελαστή βικτώρια με την μελαχρινή καύλα τσατσα που της είπα εσένα , και αυστηρά μου είπε ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΟΝΟ
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Γ Η Σαύρα Σάντρα
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β Αριστε΄ρα Η Γκράνυ Άννα
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Α ΚΛΕΙΣΤΟ Ο Ντόντσιτς των μικρών αριθμών της Ιάσωνος (και οχι μόνο) , ΤΑΤΙΑΝΑ είναι εκτός
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 Η μπουτοκωλαρού Άντζελα
ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 Η Τζένη συνουσιάζετο στο δώμα μετά παφλασμών κ η παχουλή αλήθωρη εκτελώντας χρέη τσατσάς είπε σε εμένα κ σε έναν συναγωνιστή επενδυτή πως δεν ε΄χει κοπέλα και ελάτε αργότερα. Είτε δεν ήθελε την μούρη του μαυρούλη, είτε η Τζένη είχε κλειστεί για γαμοκόπι κάνα μισάωρο.
Αυτή δεν είχε ρεπό κάθε Τετάρτη;ΙΑΣΩΝΟΣ 1Α ΚΛΕΙΣΤΟ Ο Ντόντσιτς των μικρών αριθμών της Ιάσωνος (και οχι μόνο) , ΤΑΤΙΑΝΑ είναι εκτός
Γιατί αύριο χαραμα θα είμαι Μοναστηράκι κ έλεγα όσο ξεφορτώνουν οι black αλευρια να πεταχτω για ένα γρήγορο στην καταπιονα..

Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.517
- Πόντοι
- 4.646
Τύπε, είμαι βέβαιος ότι είσαι από τους συναγωνιστές που πάνε με την κριτική στο χέρι και απαιτούν από την κοπέλα να τους κάνει τα ίδια εξτραδάκια που κάνει σε άλλους.H λιλλύ Λίλιαν κάπως έτσι στο Κωνσταντινουπόλεως 166 υπογα ΕΙΝΑΙ Καλή; Δέχετε εχτραδακια γιατί ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα την έχω δει αρκετές φορές αλλά δεν μου έκανε κλικ να περάσω ευχαριστώ εκ των προτέρων δέχομαι και σε πμ αν κάποιος θέλει να μου πει

Έτσι, η κοπέλα καταλήγει να κόβει όλες τις ρομαντικές υπηρεσίες σε όλους, με αποτέλεσμα να την πληρώνουμε εμείς εξτράκηδες.

vabiri(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2020
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
Ανέβαλε το,έχει περίοδο, για 4-5 θα λείπει,την "πάτησα" σήμερα εγώΑυτή δεν είχε ρεπό κάθε Τετάρτη;
Γιατί αύριο χαραμα θα είμαι Μοναστηράκι κ έλεγα όσο ξεφορτώνουν οι black αλευρια να πεταχτω για ένα γρήγορο στην καταπιονα..
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο