Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 195 άτομα (24 μέλη και 171 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Gxamos

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
506
Πόντοι
80
Καμία εμφάνισημη νέα σε ηλικία με πρωκτικό συστήνει κανένας?
Και γω θα θελα να μαθω αλλα οχι εσκορτ κατι σε φυλης-μεταξυ οπως το σκιννυ μωρακι πριν κανα μηνα που το εδινε με 15

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
369
Πόντοι
21
Αν καταλαβα σωστά, στο Άγκυρας 1 μονο η Βίκυ έχει εργαλείο? Η Μαριάννα όχι;

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.256
Πόντοι
3.246
Αν καταλαβα σωστά, στο Άγκυρας 1 μονο η Βίκυ έχει εργαλείο? Η Μαριάννα όχι;

Τεχνικά, το νήμα εδώ λέει για μπουρδέλα γενικά, οπότε δεν είσαι τυπικά λάθος, αλλά λίγο να έψαχνες θα έβλεπες πως υπάρχουν ειδικά για Trans, εδώ δεν ξέρω αν θα πάρει απάντηση.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435
Και ομως για αυτην την "μετρια" εμφανισιακα πιτσιρικα γινοτανε ο κακος χαμος απο επενδυτες εκει κατα τις 23:30 που πηγα....και οχι μονο αυτο αλλα η Νελλη ζηταγε 20ρικα τα οποια τα εδιναν κατευθειαν...Ενας απο αυτους πιστευε οτι μιας και εδωσε 20ρικο μπορουσε να τελειωσει 2 φορες οποτε οταν τελειωσε την πρωτη φορα και εφυγε η κοπελα αρχισε να φωναζει και να ζηταει τα λεφτα του πισω....Η Νελλη απειλουσε να φωναξει τους μπραβους..τελικα εφυγε φωναζοντας.... εφυγα και εγω μιας και στο Μεταξουργειο δεν ακουμπαω 20ρικα....
Η Νέλλυ αλλάζει πάρα πολύ συχνά οίκους ανοχής, βασικά είναι φουλ γυρολόγος τσατσά. Πολύ σπάνια έχει καλές κοπέλες, τις περισσότερες φορές πιο πολύ θες να γαμησεις τη Νέλλυ παρά την κοπέλα. Πιστεύω πως αυτό την κάνει πολύ πιεστική το άγχος των εισπραξεων.Τώρα που παίρνει άκουσον άκουσον 20€ θα ζει το όνειρο της. Είναι καλό να αποφεύγεται η συγκεκριμένη, όλο μανουρα κάνει.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.256
Πόντοι
3.246
Η Νέλλυ αλλάζει πάρα πολύ συχνά οίκους ανοχής, βασικά είναι φουλ γυρολόγος τσατσά. Πολύ σπάνια έχει καλές κοπέλες, τις περισσότερες φορές πιο πολύ θες να γαμησεις τη Νέλλυ παρά την κοπέλα. Πιστεύω πως αυτό την κάνει πολύ πιεστική το άγχος των εισπραξεων.Τώρα που παίρνει άκουσον άκουσον 20€ θα ζει το όνειρο της. Είναι καλό να αποφεύγεται η συγκεκριμένη, όλο μανουρα κάνει.

Εγώ όπου την βλέπω φεύγω αμέσως πλέον, βέβαια μου έχει περάσει από το μυαλό να κάτσω και την επόμενη φορά που θα με "κλειδώσει" για να μην φύγω να την πάρω σηκωτή στο δωμάτιο να δω τι θα κάνει ...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.448
Πόντοι
35.948

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435
Εγώ όπου την βλέπω φεύγω αμέσως πλέον, βέβαια μου έχει περάσει από το μυαλό να κάτσω και την επόμενη φορά που θα με "κλειδώσει" για να μην φύγω να την πάρω σηκωτή στο δωμάτιο να δω τι θα κάνει
Σε πιο παλιά ποστ κάποιοι έχουν ισχυριστεί πως έχουν κάνει πράγματα μαζί της. Σίγουρα καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, μα θα είναι συνδιασμός πραγμάτων: να τον ξέρει τον άλλο, να τον συμπαθεί κάπως, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ, πχ τώρα με τα 20αρια το θεωρώ μάταιο. Δε σε συμβουλεύω να το πράξεις, πιστεύω θα λάβεις αρνητική και άνω αντίδραση.

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
27
Like
2.721
Πόντοι
2.591
Η Ξένια στο Φωκαίας 17 παρότι είναι καλή σε υπηρεσίες, έχει ακόμα την αίσθηση πως είναι το καυλιάρικο πιπίνι όταν ξεκίνησε προ δεκαετίας (πάνω κάτω).

Καλό είναι να αντιλαμβάνονται πως άλλες απαιτήσεις έχει κάποιος από ένα πιπίνι και άλλες από μια juicy μιλφάρα...
Έχεις δίκιο Δημήτρη αλλά εμένα με κάλυψε με τις υπηρεσίες της. Λίγα κομπλιμέντα, λίγο το μικρό σοσιαλ που είχαμε στην αρχή ξεκλειδώθηκε και πήρα καλές υπηρεσίες. Άμα μου έκανε και ακα στοματικό θα με είχε τελειώσει από την πίπα πράγμα σπάνιο για εμένα.... Ps πρώτη φορά την πήρα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.448
Πόντοι
35.948
Έχεις δίκιο Δημήτρη αλλά εμένα με κάλυψε με τις υπηρεσίες της. Λίγα κομπλιμέντα, λίγο το μικρό σοσιαλ που είχαμε στην αρχή ξεκλειδώθηκε και πήρα καλές υπηρεσίες. Άμα μου έκανε και ακα στοματικό θα με είχε τελειώσει από την πίπα πράγμα σπάνιο για εμένα.... Ps πρώτη φορά την πήρα
Παλαιότερα ήταν κλάσης ανώτερη εμφανισιακά. Δεν έχει ασχημύνει τόσο, αλλά έχει παχύνει κ μεγαλώσει...

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
27
Like
2.721
Πόντοι
2.591

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Παίδες αξίζει παρτουζα Ρόσα και Ήρα; Γιατί λένε οι περισσότεροι για την Ήρα ότι πρέπει αν την πάρεις παρτουζα αλλιώς δεν λέει πολλά μόνη της

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Παίδες αξίζει παρτουζα Ρόσα και Ήρα; Γιατί λένε οι περισσότεροι για την Ήρα ότι πρέπει αν την πάρεις παρτουζα αλλιώς δεν λέει πολλά μόνη της
Λογικα δε θα φαινεται τοσο το κενο επειδη θα το παρει η αλλη πανω της αλλα αμα περιμενεις να ναι πρωτο βιολι μαλλον θα απογοητευτεις.Δεν τις εχω παρει υποψιν αλλα εχω δει Ηρα και ειναι σαφες πως βασιζεται στην εμφανιση,αλλιως θα ηταν σε στουντιο η θα χε αναμονες.

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
1.060
Πόντοι
361
Σελέστ έχουμε σήμερα δουλεύει?

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
Στην παρτούζα και οι δύο λουφαρουν. Δεν κάνουν και ταυτόχρονα στοματικό. Η Ήρα πιο πολύ παιχνίδι με τα βυζιά της κάνει απ' όσο θυμάμαι. Καλύτερα μόνες τους. Έχουν καυλώφατσες και οι δύο αλλά κινούνται σε χαλαρούς ρυθμούς.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom