Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 76.873
- Πόντοι
- 89.328
35άρα +-40+ ?
απο τις περιγραφες και λιγο κριτικες που χαζεψα μου κανε ηλικια και κυβικα μπιουτης.
Καμμιά σχέση με Μπιούτι
35άρα +-40+ ?
απο τις περιγραφες και λιγο κριτικες που χαζεψα μου κανε ηλικια και κυβικα μπιουτης.
επίσης σε σχέση με τη 1η φορά που είχε εμφανιστεί έχει πάρει περίπου 15 κιλά...στη σωματική διάπλαση που βρίσκεται σήμερα την είδαμε πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 23 ,από τότε παρέμεινε σταθερά νταρντανοπαχουλη.35άρα +-
Καμμιά σχέση με Μπιούτι
ΜάγιαΚαλησπέρα μάγκες! Πήγα το μεσημέρι για τη Μαριάννα στο Αλκαμένους 113 αλλά ήταν μόνη της η Νάγια
Επιτηδες εχουν στο προγραμμα την αλλη μπας και πιασει καναν πελατη το χουφταλο.Σου λεει που να τρεχει ο αλλος να βρει κοπελες τωρα σε αλλη γειτονια.Επισης και εκει να ειναι η αλλη τελευταια ολο κλεισμενη μισαωρα ειναι ταχα μου και σου πλασαρει την αλλη,πρωτα το διαβασα μετα το εζησα κιολας.Και να ταν καμια μουναρα παει στο διαολο...Καλησπέρα μάγκες! Πήγα το μεσημέρι για τη Μαριάννα στο Αλκαμένους 113 αλλά ήταν μόνη της η Νάγια και είπα να δοκιμάσω. Πολύ τυποποιημένο και φτωχό πρόγραμμα για γυναίκα που έχει πατήσει τα 50, με μονότονη πίπα με καπότα και στοματόφιλα της πλάκας.
Πρίν, στο Φυλής 105 πάνω, η τσατσά μου παρουσίασε τη Χριστίνα και όταν της είπα ότι θα κάνω καμιά βόλτα, με αποστόμωσε λέγοντας ότι βόλτα κάνουνε στα πάρκα κι όχι στα μπουρδέλα![]()

θελουν προσοχή οι τσατσαδες, η ανάπτυξη του θέματος στο σχολιασμό από μεναΚαλησπέρα μάγκες! Πήγα το μεσημέρι για τη Μαριάννα στο Αλκαμένους 113 αλλά ήταν μόνη της η Νάγια και είπα να δοκιμάσω. Πολύ τυποποιημένο και φτωχό πρόγραμμα για γυναίκα που έχει πατήσει τα 50, με μονότονη πίπα με καπότα και στοματόφιλα της πλάκας.
Πρίν, στο Φυλής 105 πάνω, η τσατσά μου παρουσίασε τη Χριστίνα και όταν της είπα ότι θα κάνω καμιά βόλτα, με αποστόμωσε λέγοντας ότι βόλτα κάνουνε στα πάρκα κι όχι στα μπουρδέλα![]()
Αυτό το γίδι ηταν στο Ιάσονος 44 όταν πήρα την Χλόη Β' και με φολιασε όταν την φώναξε στα 5-6 λεπτά και έφυγε από το δωμάτιο.Μεγ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα: Τσάτσος κοντός με φαλάκρα, πολύ τσαμπουκαλεμένος με όσους έμπαιναν στον οίκο
Και εσύ για βόλτα έρχεσαι εδώ πεσ της γιατί δεν νομίζω να καθαρίζεις και κάνα δωμάτιο ή να αλλάζεις σεντόνια ! Όπου γουστάρουμε θα πάμε τα λεφτά μας σας δίνουμε δεν θα γαμησουμε και την κάθε κατσίκα που μας πουλάςΚαλησπέρα μάγκες! Πήγα το μεσημέρι για τη Μαριάννα στο Αλκαμένους 113 αλλά ήταν μόνη της η Νάγια και είπα να δοκιμάσω. Πολύ τυποποιημένο και φτωχό πρόγραμμα για γυναίκα που έχει πατήσει τα 50, με μονότονη πίπα με καπότα και στοματόφιλα της πλάκας.

η φόλα καραδοκεί. Απλό πρόγραμμα

Εγώ είδα στο δρόμο την Μελίσσα με ένα μπλε φορεματάκι, καύλα ήταν. Ντύσιμο για έξοδο και όχι για Λ73, όπου μπήκε. Τι να το κάνεις όμως άμα ξέρεις ότι μοιράζει φόλες!καλησπερα,δοκιμαστηκε πριν κατι μερες η Εμμυ απο φυλης 74,απο Τζαμαϊκα,1η φορα την εβλεπα,ομορφη πετιτ με ωραιο κωλαρακι,περασα ωραια ,αξιζει.
σημερα κατεβηκα μπας κ δω Σελεστ που γραφεται τωρα τελευταια αλλα ακυρο,δεν πειραζει απο τις φωτο π ανεβηκαν δεν μ αρεσει,επισης στο φωκαιας 13 υπογειο ειναι μια Αλεχαντρα?κ αλλη μια ξανθια,τις εχει παρει κανεις?μπηκαν στη λιστα ,καποια στιγμη μπορει να δοκιμασω,επισης Λιντα απο φωκαιασ 25 πανω ειχαμε?τελος πηγα ο μαλακας Μελισσα απο λιωσιων,ομορφο πιπινι αλλα...ειναι αλλου κ δεν αντεχει σκληρη πουτσα,φευγοντας απο λιωσιων ειδα Σαμπινα στο απεναντι πεζοδρομιο,μαλλον πηγαινε στο μινι μαρκετ,ειχα καιρο να την δω,εχει φτιαξει καλο πισω συστημα,αλλα απ την μαπα π ειδα φενεται να εχει πολλα ψυχολογικα κ η ξινιλα μυριζε απο τα 20 μετρα,αυτα,καλα γαμισια
Και ομως για αυτην την "μετρια" εμφανισιακα πιτσιρικα γινοτανε ο κακος χαμος απο επενδυτες εκει κατα τις 23:30 που πηγα....και οχι μονο αυτο αλλα η Νελλη ζηταγε 20ρικα τα οποια τα εδιναν κατευθειαν...Ενας απο αυτους πιστευε οτι μιας και εδωσε 20ρικο μπορουσε να τελειωσει 2 φορες οποτε οταν τελειωσε την πρωτη φορα και εφυγε η κοπελα αρχισε να φωναζει και να ζηταει τα λεφτα του πισω....Η Νελλη απειλουσε να φωναξει τους μπραβους..τελικα εφυγε φωναζοντας.... εφυγα και εγω μιας και στο Μεταξουργειο δεν ακουμπαω 20ρικα....Κολωνού 53 Λάουρα πιτσιρίκα μελαχρινή Ρουμάνα με 2άρια βυζιά κ ελεύθερη φλογέρα. Μέτρια εμφανισιακά. Υπηρεσία ή Νέλλη η ζουρλή, αλλά δεν με έπρηξε...