George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 1.056
Τι παιζει με αυτη ρε μυστη;Για τους Τατιάνοfans, δουλεύει τώρα στο Ιάσονος 1Α . Παραμένει καυλιάρα και ευγενική.
Τι παιζει με αυτη ρε μυστη;Για τους Τατιάνοfans, δουλεύει τώρα στο Ιάσονος 1Α . Παραμένει καυλιάρα και ευγενική.
Α καταλάβα.., ναυάγιο..Παραμένει με ωραίο λεπτό κορμί, καλοστεκούμενη για την ηλικία της, έχει βέβαια χαλασμένα δόντια και τριχωτό μουνί, ενώ όταν εμφανίστηκε πριν από μία οκταετία περίπου στο απέναντι στον όροφο το είχε ξυρισμένο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, ζει το γαμήσι (ή τουλάχιστον το υποδύεται πειστικά), τι άλλο να απαιτήσεις από ένα ταπεινό δεκάρικο...
Ε! όχι και λίγα. Χοντρούλα την λες, με απλό πρόγραμμα.Καλημερα παιδες,πριν ημερες πετυχα την παλια καραβανα ξενια απο φωκαιας 17,η αληθεια πως ειχα καιρο να την δω μιας και την τελευται φορα που την ΚΑΒΑΛΗΣΑ μου ειχε πει πως σπανια πια ερχεται ελλαδα και διαμενει μονιμα ολλανδια,το λυπηρο ειναι πως εχει παρει καποια παραπανω κιλα διατηρωντας παραλληλα και τις καμπυλες οσο και την ΚΩΛΑΡΑ,παντως η διαθεση της παραμενει η ιδια προσχαρη οπως καποτε
Μυστη μου σε βρίσκω λίγο υπερβολικό ...αλλά σε άλλους αρέσουν οι φουλ αδύνατες σε άλλους οι γυναίκες με καμπύλες και σε άλλους οι χοντρές ....δεν κακο! Εγω την έχω πάρει στραβά την Ξένια όταν την ρώτησα αν κάνει ελεύθερο στοματικό γιατί δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και μου απάντησε "κάνω πως δεν σε άκουσα" άντε γαμησου γυφτάκιΕ! όχι και λίγα. Χοντρούλα την λες, με απλό πρόγραμμα.
Κάνει και παρτούζα με την Μαρίνα χαχαΠαραμένει με ωραίο λεπτό κορμί, καλοστεκούμενη για την ηλικία της, έχει βέβαια χαλασμένα δόντια και τριχωτό μουνί, ενώ όταν εμφανίστηκε πριν από μία οκταετία περίπου στο απέναντι στον όροφο το είχε ξυρισμένο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, ζει το γαμήσι (ή τουλάχιστον το υποδύεται πειστικά), τι άλλο να απαιτήσεις από ένα ταπεινό δεκάρικο...
Η Ξένια στο Φωκαίας 17 παρότι είναι καλή σε υπηρεσίες, έχει ακόμα την αίσθηση πως είναι το καυλιάρικο πιπίνι όταν ξεκίνησε προ δεκαετίας (πάνω κάτω).Μυστη μου σε βρίσκω λίγο υπερβολικό ...αλλά σε άλλους αρέσουν οι φουλ αδύνατες σε άλλους οι γυναίκες με καμπύλες και σε άλλους οι χοντρές ....δεν κακο! Εγω την έχω πάρει στραβά την Ξένια όταν την ρώτησα αν κάνει ελεύθερο στοματικό γιατί δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και μου απάντησε "κάνω πως δεν σε άκουσα" άντε γαμησου γυφτάκι
Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες για τα γούστα. Έχει σχετικά γλυκό προσωπάκι. Η διαφωνία μου ήταν για τα λίγα κιλάκια. Εδώ έχουν χαρακτηριστεί κοπέλες λιγότερο ευτραφείς, ως χοντρές.Μυστη μου σε βρίσκω λίγο υπερβολικό ...αλλά σε άλλους αρέσουν οι φουλ αδύνατες σε άλλους οι γυναίκες με καμπύλες και σε άλλους οι χοντρές ....δεν κακο! Εγω την έχω πάρει στραβά την Ξένια όταν την ρώτησα αν κάνει ελεύθερο στοματικό γιατί δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και μου απάντησε "κάνω πως δεν σε άκουσα" άντε γαμησου γυφτάκι
40+ ?Η Ξένια στο Φωκαίας 17 παρότι είναι καλή σε υπηρεσίες, έχει ακόμα την αίσθηση πως είναι το καυλιάρικο πιπίνι όταν ξεκίνησε προ δεκαετίας (πάνω κάτω).
Καλό είναι να αντιλαμβάνονται πως άλλες απαιτήσεις έχει κάποιος από ένα πιπίνι και άλλες από μια juicy μιλφάρα...
Όχι απλός όπως έγραψα στην αρχή ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.Πως γίνεται να μην την ξέρουν??αφού έχει περάσει τόσος κόσμος, ρε μήπως της έδωσαν το Μουνι στο χερι και λένε αυτήν να ηρεμήσει?
35άρα +-40+ ?
απο τις περιγραφες και λιγο κριτικες που χαζεψα μου κανε ηλικια και κυβικα μπιουτης.
επίσης σε σχέση με τη 1η φορά που είχε εμφανιστεί έχει πάρει περίπου 15 κιλά...στη σωματική διάπλαση που βρίσκεται σήμερα την είδαμε πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 23 ,από τότε παρέμεινε σταθερά νταρντανοπαχουλη.35άρα +-
Καμμιά σχέση με Μπιούτι
ΜάγιαΚαλησπέρα μάγκες! Πήγα το μεσημέρι για τη Μαριάννα στο Αλκαμένους 113 αλλά ήταν μόνη της η Νάγια
Επιτηδες εχουν στο προγραμμα την αλλη μπας και πιασει καναν πελατη το χουφταλο.Σου λεει που να τρεχει ο αλλος να βρει κοπελες τωρα σε αλλη γειτονια.Επισης και εκει να ειναι η αλλη τελευταια ολο κλεισμενη μισαωρα ειναι ταχα μου και σου πλασαρει την αλλη,πρωτα το διαβασα μετα το εζησα κιολας.Και να ταν καμια μουναρα παει στο διαολο...Καλησπέρα μάγκες! Πήγα το μεσημέρι για τη Μαριάννα στο Αλκαμένους 113 αλλά ήταν μόνη της η Νάγια και είπα να δοκιμάσω. Πολύ τυποποιημένο και φτωχό πρόγραμμα για γυναίκα που έχει πατήσει τα 50, με μονότονη πίπα με καπότα και στοματόφιλα της πλάκας.
Πρίν, στο Φυλής 105 πάνω, η τσατσά μου παρουσίασε τη Χριστίνα και όταν της είπα ότι θα κάνω καμιά βόλτα, με αποστόμωσε λέγοντας ότι βόλτα κάνουνε στα πάρκα κι όχι στα μπουρδέλα![]()
θελουν προσοχή οι τσατσαδες, η ανάπτυξη του θέματος στο σχολιασμό από μεναΚαλησπέρα μάγκες! Πήγα το μεσημέρι για τη Μαριάννα στο Αλκαμένους 113 αλλά ήταν μόνη της η Νάγια και είπα να δοκιμάσω. Πολύ τυποποιημένο και φτωχό πρόγραμμα για γυναίκα που έχει πατήσει τα 50, με μονότονη πίπα με καπότα και στοματόφιλα της πλάκας.
Πρίν, στο Φυλής 105 πάνω, η τσατσά μου παρουσίασε τη Χριστίνα και όταν της είπα ότι θα κάνω καμιά βόλτα, με αποστόμωσε λέγοντας ότι βόλτα κάνουνε στα πάρκα κι όχι στα μπουρδέλα![]()