Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (38 μέλη και 232 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.431
Πόντοι
10.906
Παραμένει με ωραίο λεπτό κορμί, καλοστεκούμενη για την ηλικία της, έχει βέβαια χαλασμένα δόντια και τριχωτό μουνί, ενώ όταν εμφανίστηκε πριν από μία οκταετία περίπου στο απέναντι στον όροφο το είχε ξυρισμένο.:undecided-old: Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, ζει το γαμήσι (ή τουλάχιστον το υποδύεται πειστικά), τι άλλο να απαιτήσεις από ένα ταπεινό δεκάρικο...

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.139
Πόντοι
1.056
Παραμένει με ωραίο λεπτό κορμί, καλοστεκούμενη για την ηλικία της, έχει βέβαια χαλασμένα δόντια και τριχωτό μουνί, ενώ όταν εμφανίστηκε πριν από μία οκταετία περίπου στο απέναντι στον όροφο το είχε ξυρισμένο.:undecided-old: Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, ζει το γαμήσι (ή τουλάχιστον το υποδύεται πειστικά), τι άλλο να απαιτήσεις από ένα ταπεινό δεκάρικο...
Α καταλάβα.., ναυάγιο..

Μακριά..

Δεν μου αρέσει η κατηγορία gilf..

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.214
Πόντοι
201
Καλημερα παιδες,πριν ημερες πετυχα την παλια καραβανα ξενια απο φωκαιας 17,η αληθεια πως ειχα καιρο να την δω μιας και την τελευται φορα που την ΚΑΒΑΛΗΣΑ μου ειχε πει πως σπανια πια ερχεται ελλαδα και διαμενει μονιμα ολλανδια,το λυπηρο ειναι πως εχει παρει καποια παραπανω κιλα διατηρωντας παραλληλα και τις καμπυλες οσο και την ΚΩΛΑΡΑ,παντως η διαθεση της παραμενει η ιδια προσχαρη οπως καποτε

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
2.203
Πόντοι
446
Καλημερα παιδες,πριν ημερες πετυχα την παλια καραβανα ξενια απο φωκαιας 17,η αληθεια πως ειχα καιρο να την δω μιας και την τελευται φορα που την ΚΑΒΑΛΗΣΑ μου ειχε πει πως σπανια πια ερχεται ελλαδα και διαμενει μονιμα ολλανδια,το λυπηρο ειναι πως εχει παρει καποια παραπανω κιλα διατηρωντας παραλληλα και τις καμπυλες οσο και την ΚΩΛΑΡΑ,παντως η διαθεση της παραμενει η ιδια προσχαρη οπως καποτε
Ε! όχι και λίγα. Χοντρούλα την λες, με απλό πρόγραμμα.

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Ε! όχι και λίγα. Χοντρούλα την λες, με απλό πρόγραμμα.
Μυστη μου σε βρίσκω λίγο υπερβολικό ...αλλά σε άλλους αρέσουν οι φουλ αδύνατες σε άλλους οι γυναίκες με καμπύλες και σε άλλους οι χοντρές ....δεν κακο! Εγω την έχω πάρει στραβά την Ξένια όταν την ρώτησα αν κάνει ελεύθερο στοματικό γιατί δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και μου απάντησε "κάνω πως δεν σε άκουσα" άντε γαμησου γυφτάκι

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.547
Πόντοι
456
Κάνει και παρτούζα με την Μαρίνα χαχα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Μυστη μου σε βρίσκω λίγο υπερβολικό ...αλλά σε άλλους αρέσουν οι φουλ αδύνατες σε άλλους οι γυναίκες με καμπύλες και σε άλλους οι χοντρές ....δεν κακο! Εγω την έχω πάρει στραβά την Ξένια όταν την ρώτησα αν κάνει ελεύθερο στοματικό γιατί δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και μου απάντησε "κάνω πως δεν σε άκουσα" άντε γαμησου γυφτάκι
Η Ξένια στο Φωκαίας 17 παρότι είναι καλή σε υπηρεσίες, έχει ακόμα την αίσθηση πως είναι το καυλιάρικο πιπίνι όταν ξεκίνησε προ δεκαετίας (πάνω κάτω).

Καλό είναι να αντιλαμβάνονται πως άλλες απαιτήσεις έχει κάποιος από ένα πιπίνι και άλλες από μια juicy μιλφάρα...

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
2.203
Πόντοι
446
Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες για τα γούστα. Έχει σχετικά γλυκό προσωπάκι. Η διαφωνία μου ήταν για τα λίγα κιλάκια. Εδώ έχουν χαρακτηριστεί κοπέλες λιγότερο ευτραφείς, ως χοντρές.

Basnik34

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Kαλησπερα σας..μπορείτε να μου πείτε τη ώρα ξεκινάει η Άννα στο χωματιανου??

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Η Ξένια στο Φωκαίας 17 παρότι είναι καλή σε υπηρεσίες, έχει ακόμα την αίσθηση πως είναι το καυλιάρικο πιπίνι όταν ξεκίνησε προ δεκαετίας (πάνω κάτω).

Καλό είναι να αντιλαμβάνονται πως άλλες απαιτήσεις έχει κάποιος από ένα πιπίνι και άλλες από μια juicy μιλφάρα...
40+ ?

απο τις περιγραφες και λιγο κριτικες που χαζεψα μου κανε ηλικια και κυβικα μπιουτης.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Πως γίνεται να μην την ξέρουν??αφού έχει περάσει τόσος κόσμος, ρε μήπως της έδωσαν το Μουνι στο χερι και λένε αυτήν να ηρεμήσει?
Όχι απλός όπως έγραψα στην αρχή ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.
Εδώ ελεγαν ότι η Δανάη δεν έχει κάνει βάρδια υπηρεσίας και ότι έχω μπερδέψει τα μπουρδέλα.
Γνωστή τακτική από μερικά ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ που νομίζουν ότι μας δουλεύουν.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.397
Πόντοι
47.170
35άρα +-
Καμμιά σχέση με Μπιούτι
επίσης σε σχέση με τη 1η φορά που είχε εμφανιστεί έχει πάρει περίπου 15 κιλά...στη σωματική διάπλαση που βρίσκεται σήμερα την είδαμε πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 23 ,από τότε παρέμεινε σταθερά νταρντανοπαχουλη.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.579
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Πήγα το μεσημέρι για τη Μαριάννα στο Αλκαμένους 113 αλλά ήταν μόνη της η Νάγια και είπα να δοκιμάσω. Πολύ τυποποιημένο και φτωχό πρόγραμμα για γυναίκα που έχει πατήσει τα 50, με μονότονη πίπα με καπότα και στοματόφιλα της πλάκας.

Πρίν, στο Φυλής 105 πάνω, η τσατσά μου παρουσίασε τη Χριστίνα και όταν της είπα ότι θα κάνω καμιά βόλτα, με αποστόμωσε λέγοντας ότι βόλτα κάνουνε στα πάρκα κι όχι στα μπουρδέλα :confused:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.397
Πόντοι
47.170

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Καλησπέρα μάγκες! Πήγα το μεσημέρι για τη Μαριάννα στο Αλκαμένους 113 αλλά ήταν μόνη της η Νάγια και είπα να δοκιμάσω. Πολύ τυποποιημένο και φτωχό πρόγραμμα για γυναίκα που έχει πατήσει τα 50, με μονότονη πίπα με καπότα και στοματόφιλα της πλάκας.

Πρίν, στο Φυλής 105 πάνω, η τσατσά μου παρουσίασε τη Χριστίνα και όταν της είπα ότι θα κάνω καμιά βόλτα, με αποστόμωσε λέγοντας ότι βόλτα κάνουνε στα πάρκα κι όχι στα μπουρδέλα :confused:
Επιτηδες εχουν στο προγραμμα την αλλη μπας και πιασει καναν πελατη το χουφταλο.Σου λεει που να τρεχει ο αλλος να βρει κοπελες τωρα σε αλλη γειτονια.Επισης και εκει να ειναι η αλλη τελευταια ολο κλεισμενη μισαωρα ειναι ταχα μου και σου πλασαρει την αλλη,πρωτα το διαβασα μετα το εζησα κιολας.Και να ταν καμια μουναρα παει στο διαολο...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.175
Πόντοι
26.435

θελουν προσοχή οι τσατσαδες, η ανάπτυξη του θέματος στο σχολιασμό από μενα

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
527
Πόντοι
300
Χθεσινή τσάρκα μεταξύ 22:30 και 23:30 στο Μεταξουργείο

Κολωνού 32 υπόγειο: Άλμπα
Κολωνού 32 όροφος: μελαχρινή λατίνα στα 15€ με ελευθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος
Κολωνού 45 1ο δεξιά: Ιζαμπέλα και Ντανιέλα
Κολωνού 45 τέρμα βάθος: Ιζαμπέλα

Ιάσωνος 20 όροφος: Τζοάννα και άλλη μια λατίνα
Ιάσωνος 31 δεξιά: Νταϊάνα και Λούνα
Ιάσωνος 44 καινούργιο αριστερά: λατίνα με κανονικό σώμα στα 15€ απλό πρόγραμμα. Πριν βγει στο σαλόνι έκανε ένα μεγάλο ξεφύσημα κούρασης και μπαίνοντας στο κουζινάκι μουρμούριζε με παράπονο στη γλώσσα της. Δεν μπήκα στο κόπο να ρωτήσω όνομα...
Ιάσωνος 44 καινούργιο δεξιά: Νικόλ και Χουλιάνα
Ιάσωνος 44 παλιό διάδρομος: Βανέσσα και Μία με ράστα, η δεύτερη με απαξιωτικό ύφος στο (θεός να το κάνει) σαλονάρισμα

Μεγ. Αλεξάνδρου 23: Γκαλίνα
Μεγ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα: Χλόη και Λουσία
Μεγ. Αλεξάνδρου 21 ισόγειο: Έντεκα παρά πέτυχα την Δανάη, τον Αργύρη και τη κοπέλα να είναι μπροστά από τη πόρτα και να κλειδώνουν. Η κοπέλα είχε ένα μεγάλο τατουάζ στο δεξί χέρι και μεγάλο κώλο
Μεγ. Αλεξάνδρου 21 όροφος: Με το που πατάω στον όροφο, βλέπω τη κοπέλα να βγαίνει από δωμάτιο και να πηγαίνει κατευθείαν στο επόμενο. Αμέσως μεταβολή.
Μεγ. Αλεξάνδρου και Περδίκκα 1: Σάρα

Ενημέρωση για %&$#@!$ τσάτσους
Ιάσωνος 20 όροφος: Ο τύπος με τη σλαβική προφορά, φωνάζει πριν το 10λεπτο και με νεύρα μερικές φορές
Μεγ. Αλεξάνδρου και Περδίκκα 1: Ο ασπρογένης παππούς (ή Σάρουμαν), ύστερα από σαλονάρισμα της Σάρας ρωτάω μέχρι τι ώρα δουλεύει. Ψυθίρησε ένα "α καλά" και με έγραψε στα αρχίδια του
Μεγ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα: Τσάτσος κοντός με φαλάκρα, πολύ τσαμπουκαλεμένος με όσους έμπαιναν στον οίκο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom