Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (23 μέλη και 214 επισκέπτες)

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
874
Πόντοι
361
Άννα ποιά;η Τάι;η χωματιανού;
η Κού;κι έχει κι άλλες!
ξερετε ποια και γινοταν χαμος. Εγω την ανακαλυψα και την ειπα εδω πρωτος και μετα με κραζατε. Την τελευταια μερα πριν φυγει ηταν φουλ στα δωματια.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
ξερετε ποια και γινοταν χαμος. Εγω την ανακαλυψα και την ειπα εδω πρωτος και μετα με κραζατε. Την τελευταια μερα πριν φυγει ηταν φουλ στα δωματια.
έστρωσε καθόλου; γτ σα να φαρδενε τελευταία

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
874
Πόντοι
361
Απο τοτε εχω να πατησω στα μπουρδελα και σημερα πρωτη φορα την ανακαλαυψα. παντως αν δεν ειναι πρωτη της μερα σημερα και δν ειπατε τπτ ειστε μαλακηδες

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
874
Πόντοι
361
έστρωσε καθόλου; γτ σα να φαρδενε τελευταία
μεγαλωσε λιγο το βυζι αλλα οχι και φαρδυνε. για αλλη θα λες. Το προφυλακτικο εμαθε να το βαζει και βελτιωσε την πιπα.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
μεγαλωσε λιγο το βυζι αλλα οχι και φαρδυνε. για αλλη θα λες. Το προφυλακτικο εμαθε να το βαζει και βελτιωσε την πιπα.
Όχι ρε την Αννούλα από φωκαιας 19 είχε φτιάξει λίγο μπουτια

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
874
Πόντοι
361
Όχι ρε την Αννούλα από φωκαιας 19 είχε φτιάξει λίγο μπουτια
ηταν δυο. η προσφατη ή παλια; ειναι καιρο εκει; τωρα που τα ειδες τα μπουτια κοπελα το πολυ 1.60 και 55 κιλα δν ξερω.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.105
Πόντοι
206
Να συμπληρώσω δυοτρία από Φωκαίας
27 όροφος Βαλεντίνα και Ιζαμπέλα καινούργια την είπε μελαχρινή λατίνα νεαρή με συμπαθητική φάτσα και σώμα θηλυκό με πιασίματα.

27α στο ημιυπόγειο η Σελέστ κατσαρομάλλα σκουρόχρωμη νεαρή λατίνα,φίτ και καλή παρουσία αλλά μούτρα ως το πάτωμα.
Μαζί της η Τίφανυ πιο κοντή κοπέλα, λεπτή επίσης.

17β Ξένια η μελαχρινή νταρντάνα,επιστροφή.

7 ισόγειο δε μπήκα αλλά τις προάλλες είδα μια ξανθοκάστανη μάλλον καινούργια κοπέλα,τη Μαρία.
Νεαρή, συμπαθής παρουσία αλλά με κάποια περιττά κιλά.

7 υπόγειο μια ψηλή μελαχρινή νταρντάνα από Ρουμανία είπε με τεράστιο κωλο.
Φάτσα συμπαθής διπλανής πόρτας ευδιάθετη μεν στο σαλόνι αλλά για πολύ ιδιαίτερα γούστα, εμφανισιακά πάντα μιλώντας.
Αυτή στο υπόγειο η Ρουμάνα που λένε είναι η γνωστή Μαρία που Δούλευε και Λεωνιδίου και Ιάσωνος το υπόγειο το παλιό που τώρα έχει κλείσει απεναντι από το 36 την αυλή που λεμε.
Άοσμη, ξενέρωτη.
Ενώ είχα φτιαχτεί εγκεφαλικα ότι θα έβλεπα κάτι Νέο...ξενέρωσα.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
194
Like
50.450
Πόντοι
35.948
Αυτή στο υπόγειο η Ρουμάνα που λένε είναι η γνωστή Μαρία που Δούλευε και Λεωνιδίου και Ιάσωνος το υπόγειο το παλιό που τώρα έχει κλείσει απεναντι από το 36 την αυλή που λεμε.
Άοσμη, ξενέρωτη.
Ενώ είχα φτιαχτεί εγκεφαλικα ότι θα έβλεπα κάτι Νέο...ξενέρωσα.
Άρα, αν κατάλαβα καλά, η νεοφερμένη Μαρία στο Φωκαίας 7 υπόγα είναι η χοντροκώλα Μαρία από Λεωνίδου 28 ισόγειο κ Ιάσονος 31β.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.105
Πόντοι
206

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Βλέποντας κάτι reel στο instagram από ένα λατινακι με σιδεράκια μου ξύπνησε ότι πρέπει να ζήσω εμπειρία με λατινακι με σιδεράκια! Θέλω την βοήθεια σας μύστες! Που θα βρω ένα λατινακι με σιδεράκια ;

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.361
Πόντοι
19.236
Βλέποντας κάτι reel στο instagram από ένα λατινακι με σιδεράκια μου ξύπνησε ότι πρέπει να ζήσω εμπειρία με λατινακι με σιδεράκια! Θέλω την βοήθεια σας μύστες! Που θα βρω ένα λατινακι με σιδεράκια ;
Ελα ρε συ τοσες Λατινες στο Μεταξουργειο περασανε με σιδερακια στα δοντια....ποιες να πρωτοθυμηθω...Μαρια ΜΑ 17, βερονικα στο κ45, Νικολ στο Ιασωνος 44 ισογειο, Γιουλη ΜΑ 21....Νομιζω η τελευταια που εχει απομεινει για την ωρα ειναι η Κολομβιανη μελαχρινη με κοτσιδακια Σαμανθα στο Περδικα 3 δεξι που την πετυχα την Δευτερα που μας περασε κατα τις 13:30 - 14:00...ισως να ειναι ακομα και η ψηλη Νικολ στο Ι44...

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
857
Πόντοι
81
Εχουμε και λεμε

Αννα χωματιανου τα παραλετε σιγα το μουνι ενα απλο λεπτο σοβιετακι ειναι με μετριο προς κακο προσωπο, στο δωματιο προσπαθουσε αυτο της το δινω και να ναι καλα αλλα δεν θα ξαναπερασω δεν με καυλωνει οπως η αντριανα που οντως ειχατε δικιο ηταν καλο μουνι και πουταναρα μεσα.

Φυλης Σαραγυμνοτσιμπουκοχυσοστοματαρα μας χαιρετησε για βενεζουελα μακαρι να τελειωσουν τα λεφτα οσο πιο γρηγορα για να την ξανατσιμπουκωνω μισαωρα

Αννουλα φωκαιας 19 πρεπει να την εχετε πηδηξει πολυ μπραβο αντεχε γαμισι επισης εχει παρει κιλα εμενα μαρεσε και της εδωσα τα μουνοχειλα στο χερι

Χουλια/Τζουλια/Τζουλι φιλιπιδου ωραια φατσα για λατινα, βυζι πλαστικο στομα και κωλος προκλητικα οχι τοσο απαλος αλλα καλος για ενα πισωκολλητο
-
εμενα προσωπικα μου εριξε την μεγαλυτερη φολα που εχω φαει σε μπουρδελο και εχω φαει πολλες μπεσα αλλα περασα 4 φορες και δεν εχυσα μιση μονο αυτο σας λεω,
-
Ειδα ενημερωσεις και λετε οτι περασατε καλα οκ δεν συνεχιζω αλλα απο μενα αυτη τρωει κανσελ και δεν θα επρεπε να ξαναδουλεψει εκει, αν φολιασε μονο εμενα ολα καλα.

Μαζι της σε εμφανιση κατωτερη αλλα σε υπηρεσιες σαν νερο στην ερημο η Λιλλη/Ισαμπελα που ηρθε με στραγγιξε κανονικοτατα και πηρε επιδεικτητα το δωρακι της μπροστα στην χουλια επιτηδες για να καταλαβει οτι οι καλες υπηρεσιες ανταμειβονται και οτι αν θες τα λεφτα μας θα μας πουλας ερωτα και θα μας κανεις να θελουμε να ξαναρθουμε ακομα και αν δεν εχουμε αλλη σταγονα αλλιως πισω στους πακηδες.

Αλλαγη βαρδιας με showman (κυριολεκτικα) αλικη να μου παρουσιαζει Ελεν και ροξι, δεν εβλεπα καλα ειχα ζαλιστει απο τα τσιμπουκια και περασα με Ελεν οχι οτι περασα ασχημα ισα ισα το κοριτσι ιδρωνει την φανελα και ειναι πολυ καλη στο δωματιο απλα δεν εχει ουτε τη φατσα ουτε το δερμα της ροξυ που το διαπιστωσα αφου την πηρα την επομενη μερα.
Απο κωλο οτι καλυτερο κυκλοφορουσε αυτες τις μερες και τον ετρωγε καλα,
Λιγο με τον χρονο εκλεβε πηγα μετα να την πω στον αλεκο αλλα τσιμπουκωνε εναν συναγωνιστη στο δωματιο και εφυγα.

Παμε στα βυζια
Ειχα τοσο πολυ αναγκη απο βυζια τοσο που σκεφτηκα να περασω με θεια σονια οταν τα ειδα αλλα επρεπε να την βαλει καποιος στο μιουτ να μην ακουω τη φωνη της και να μη βλεπω τη μαπα της λεω ας κανω μια βολτα πριν ταπεινωθω και περασω,

Ερευνα αγορας Κυριοι μεγαλο πραγμα η υπομονη και η επιμονη να ψαξω λιγο ακομα, ανεβαινω τα σκαλια στο φυλης 59 και μου βγαινει μπροστα η Τζεσικαρα,
τι να σας πω μονο που την ειδα εχυσα γιατι ειχα καιρο να την δω τι ωραια βυζαρα τι ωραιο τσιμπουκι τι αισθησιακη γκομενα μπραβο της.

Φωκαιας 13 βραδυ Αλισα καινουργια 2 φορες την πηρα τη μια μερα ηταν ψαρωμενη την αλλη ειχε πιει και με τραβαγε,
βυζαρες για χυσιμο (με εξτραδακι) αλλα ωραιες βυζαρες

Πηγα και στην Λιζα Αν των μπουρδελων αουρορα επειδη με ειχε πιασει αυτο με τα βυζια και ας φολιαζει πριν τη συνταξη αλλα ειχα τρελαθει ηθελα να της τα χυσω.
Στην ιδια κατηγορια Εμμα/Εμμυ αν και με το ζορι με αφησε την βαφτισα και αυτην.

Φιλιπιδου πανω Ευα ρωσιδα νομιζα οτι εχει και αυτη μεγαλα βυζια αλλα ειναι το σουτιεν που τα κανει να φαινονται, δεν ειναι τοσο μεγαλα,
Καλη κοπελα κομπλε περασα οκ δεν εκλαψα τα λεφτα μου ουτε τον παιζω που μπηκα.

Στο ιδιο σπιτι 2η βαρδια μιχαελα, ξανθια κακο βυζι συλικονατο πεσμενο αλλα λεω θα την πηδηξω δεν ειχε κατι διαθεσιμο καλυτερο εκεινη την ωρα, δεν περασα ασχημα.

Λιοσιων κατι μπαζα οσες φορες εχω παει δεν κανουν, περασα με μια ρωσιδα μελισα,χαλια λες και ηταν θυμα τραφικινγκ η κοπελα μακαρι να λεω μαλακιες αλλα ετσι ενιωθα οπως συμπεριφερονταν.

Αυτα, να ειστε καλα παντα ορθιοι

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.216
Πόντοι
206
Ελα ρε συ τοσες Λατινες στο Μεταξουργειο περασανε με σιδερακια στα δοντια....ποιες να πρωτοθυμηθω...Μαρια ΜΑ 17, βερονικα στο κ45, Νικολ στο Ιασωνος 44 ισογειο, Γιουλη ΜΑ 21....Νομιζω η τελευταια που εχει απομεινει για την ωρα ειναι η Κολομβιανη μελαχρινη με κοτσιδακια Σαμανθα στο Περδικα 3 δεξι που την πετυχα την Δευτερα που μας περασε κατα τις 13:30 - 14:00...ισως να ειναι ακομα και η ψηλη Νικολ στο Ι44...
Έχω πάθει σοκ με το μνημονικό σου.Εχεις δοκιμάσει να παίξεις κάνα Μπλάκ Τζακ μπας και κερδίσεις κάνα δισεκατομμύριο;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Γιατί γαμιουνται έτσι οι τσατσοτσατσοι;
Γύρισα μετά από τις διακοπές και πήγα χθες 2η βάρδιας περίπου 6:00 στοχευμένα για Μ.Α. 21 στη Γιούλη που το πρωί είναι στο ισόγειο και από ότι ακούω απόγευμα ανεβαίνει στο πάνω.
Τζιφος ούτε επάνω ούτε κάτω και μάλιστα κατά της 22:00 ξανά πέρασα από το πάνω μήπως έπιανε ποιο αργά αλλά τίποτα.
Εδώ έγινε η πρώτη κρούση από την τσατσά του ορόφου ότι εσύ ήρθες πάλι, λες και θα της δώσουμε αναφορά που θα πάμε και πότε.
Σήμερα λέω θα πάω πρωινή βάρδια στο ισόγειο που την είχα πάρει στης 31/7 και από ότι είδα την τίμησε και ένας άλλος στης 21/8.
Ούτε σήμερα πρωί ήταν.
Δεύτερη κρούση από την τσατσά του 1ου που ήταν στην είσοδο "πάλι εδώ; επάνω μην πας" λες και είχαν όρεξη να πάω.
Της εξήγησα τι ακριβώς ψάχνω και έπεσαν από τα σύννεφα και αυτή και ο Τσάτσος του ισογείου, ότι τέτοια κοπέλα δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτέ, ούτε ποτέ η Δανάη έκανε εκεί υπηρεσία.
Και ρωτάω γιατί ΓΑΜΙΕΣΤΕ πατοκορφα, τι νομίζετε ότι κάνετε; το μόνο που κάνετε είναι να μπει και στο Μ.Α.21 ένα μεγάλο Χ και να μην ξαναπατήσω, όπως και σε άλλα για συμπεριφορες υπηρεσιών.
Εάν ξανά ακούσω ή διαβάσω για επανεμφάνιση της Γιούλης τότε μόνο στοχευμένη επίσκεψη.
Εγώ με Γιούλη πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα πρωί κατά της 10.30 στο επάνω στην μεγαλου αλεξανδρου 21

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
194
Like
50.450
Πόντοι
35.948

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Εγώ με Γιούλη πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα πρωί κατά της 10.30 στο επάνω στην μεγαλου αλεξανδρου 21
Στο Μ.Α. 21 δεν την ξέρανε καν λέγανε και μήπως έχω μπερδευτεί και είναι σε άλλο σπίτι, τόσο γαμιολες και ο Τσάτσος στο ισόγειο και η άλλη στον 1⁰.
Μια και αναφέρθηκε, ξέρουμε για την Γιούλη εάν δουλεύει και που;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Στο Μ.Α. 21 δεν την ξέρανε καν λέγανε και μήπως έχω μπερδευτεί και είναι σε άλλο σπίτι, τόσο γαμιολες και ο Τσάτσος στο ισόγειο και η άλλη στον 1⁰.
Μια και αναφέρθηκε, ξέρουμε για την Γιούλη εάν δουλεύει και που;
Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς...
Όλοι στο Μετάξι ίδια τακτική, μπααας και πάρεις όποια έχουν την τάδε στιγμή. :jerking::jerking:
Κι ειδικά ο τρβλπσττσατσος εκεί είναι πολύ τρμπς κάποιες φορές.

Εδώ οι άλλοι στο Πορνομόλ πέρσι "δεν ήξεραν καν ποια εννοώ" όταν έψαχνα τη Μαρία/Ναόμι, σε όλα τα 6 υποκαταστήματα εκεί μέσα, "δεν την είχαν δει ποτέ" έλεγαν :jerking::headbang:

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
284
Πόντοι
21
Πήγα χτες στη δευτερη βαρδια για Ντιάνα απο Φωκαίας 25Β και μου είπαν πως σταμάτησε.
Μήπως την έχει πετύχει κάποιος αλλου?

Επίσης μηπως έχει πετύχει κανείς το στανταρακι μ την Νικόλ την μολδαβή την κοκκινομάλλα, που ήταν μεχρι πριν μήνες στο erotic prison και στο πορνομολ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom