Άννα ποιά;η Τάι;η χωματιανού;καλα ειστε μαλακες; γυρισε η Αννα και δν ειπατε τπτ;
η Κού;κι έχει κι άλλες!
Άννα ποιά;η Τάι;η χωματιανού;καλα ειστε μαλακες; γυρισε η Αννα και δν ειπατε τπτ;
ξερετε ποια και γινοταν χαμος. Εγω την ανακαλυψα και την ειπα εδω πρωτος και μετα με κραζατε. Την τελευταια μερα πριν φυγει ηταν φουλ στα δωματια.Άννα ποιά;η Τάι;η χωματιανού;
η Κού;κι έχει κι άλλες!
έστρωσε καθόλου; γτ σα να φαρδενε τελευταίαξερετε ποια και γινοταν χαμος. Εγω την ανακαλυψα και την ειπα εδω πρωτος και μετα με κραζατε. Την τελευταια μερα πριν φυγει ηταν φουλ στα δωματια.
μεγαλωσε λιγο το βυζι αλλα οχι και φαρδυνε. για αλλη θα λες. Το προφυλακτικο εμαθε να το βαζει και βελτιωσε την πιπα.έστρωσε καθόλου; γτ σα να φαρδενε τελευταία
Όχι ρε την Αννούλα από φωκαιας 19 είχε φτιάξει λίγο μπουτιαμεγαλωσε λιγο το βυζι αλλα οχι και φαρδυνε. για αλλη θα λες. Το προφυλακτικο εμαθε να το βαζει και βελτιωσε την πιπα.
ηταν δυο. η προσφατη ή παλια; ειναι καιρο εκει; τωρα που τα ειδες τα μπουτια κοπελα το πολυ 1.60 και 55 κιλα δν ξερω.Όχι ρε την Αννούλα από φωκαιας 19 είχε φτιάξει λίγο μπουτια
Αυτή στο υπόγειο η Ρουμάνα που λένε είναι η γνωστή Μαρία που Δούλευε και Λεωνιδίου και Ιάσωνος το υπόγειο το παλιό που τώρα έχει κλείσει απεναντι από το 36 την αυλή που λεμε.Να συμπληρώσω δυοτρία από Φωκαίας
27 όροφος Βαλεντίνα και Ιζαμπέλα καινούργια την είπε μελαχρινή λατίνα νεαρή με συμπαθητική φάτσα και σώμα θηλυκό με πιασίματα.
27α στο ημιυπόγειο η Σελέστ κατσαρομάλλα σκουρόχρωμη νεαρή λατίνα,φίτ και καλή παρουσία αλλά μούτρα ως το πάτωμα.
Μαζί της η Τίφανυ πιο κοντή κοπέλα, λεπτή επίσης.
17β Ξένια η μελαχρινή νταρντάνα,επιστροφή.
7 ισόγειο δε μπήκα αλλά τις προάλλες είδα μια ξανθοκάστανη μάλλον καινούργια κοπέλα,τη Μαρία.
Νεαρή, συμπαθής παρουσία αλλά με κάποια περιττά κιλά.
7 υπόγειο μια ψηλή μελαχρινή νταρντάνα από Ρουμανία είπε με τεράστιο κωλο.
Φάτσα συμπαθής διπλανής πόρτας ευδιάθετη μεν στο σαλόνι αλλά για πολύ ιδιαίτερα γούστα, εμφανισιακά πάντα μιλώντας.
Άρα, αν κατάλαβα καλά, η νεοφερμένη Μαρία στο Φωκαίας 7 υπόγα είναι η χοντροκώλα Μαρία από Λεωνίδου 28 ισόγειο κ Ιάσονος 31β.Αυτή στο υπόγειο η Ρουμάνα που λένε είναι η γνωστή Μαρία που Δούλευε και Λεωνιδίου και Ιάσωνος το υπόγειο το παλιό που τώρα έχει κλείσει απεναντι από το 36 την αυλή που λεμε.
Άοσμη, ξενέρωτη.
Ενώ είχα φτιαχτεί εγκεφαλικα ότι θα έβλεπα κάτι Νέο...ξενέρωσα.
Σωστός!Άρα, αν κατάλαβα καλά, η νεοφερμένη Μαρία στο Φωκαίας 7 υπόγα είναι η χοντροκώλα Μαρία από Λεωνίδου 28 ισόγειο κ Ιάσονος 31β.
Ελα ρε συ τοσες Λατινες στο Μεταξουργειο περασανε με σιδερακια στα δοντια....ποιες να πρωτοθυμηθω...Μαρια ΜΑ 17, βερονικα στο κ45, Νικολ στο Ιασωνος 44 ισογειο, Γιουλη ΜΑ 21....Νομιζω η τελευταια που εχει απομεινει για την ωρα ειναι η Κολομβιανη μελαχρινη με κοτσιδακια Σαμανθα στο Περδικα 3 δεξι που την πετυχα την Δευτερα που μας περασε κατα τις 13:30 - 14:00...ισως να ειναι ακομα και η ψηλη Νικολ στο Ι44...Βλέποντας κάτι reel στο instagram από ένα λατινακι με σιδεράκια μου ξύπνησε ότι πρέπει να ζήσω εμπειρία με λατινακι με σιδεράκια! Θέλω την βοήθεια σας μύστες! Που θα βρω ένα λατινακι με σιδεράκια ;
Έχω πάθει σοκ με το μνημονικό σου.Εχεις δοκιμάσει να παίξεις κάνα Μπλάκ Τζακ μπας και κερδίσεις κάνα δισεκατομμύριο;Ελα ρε συ τοσες Λατινες στο Μεταξουργειο περασανε με σιδερακια στα δοντια....ποιες να πρωτοθυμηθω...Μαρια ΜΑ 17, βερονικα στο κ45, Νικολ στο Ιασωνος 44 ισογειο, Γιουλη ΜΑ 21....Νομιζω η τελευταια που εχει απομεινει για την ωρα ειναι η Κολομβιανη μελαχρινη με κοτσιδακια Σαμανθα στο Περδικα 3 δεξι που την πετυχα την Δευτερα που μας περασε κατα τις 13:30 - 14:00...ισως να ειναι ακομα και η ψηλη Νικολ στο Ι44...
Εγώ με Γιούλη πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα πρωί κατά της 10.30 στο επάνω στην μεγαλου αλεξανδρου 21Γιατί γαμιουνται έτσι οι τσατσοτσατσοι;
Γύρισα μετά από τις διακοπές και πήγα χθες 2η βάρδιας περίπου 6:00 στοχευμένα για Μ.Α. 21 στη Γιούλη που το πρωί είναι στο ισόγειο και από ότι ακούω απόγευμα ανεβαίνει στο πάνω.
Τζιφος ούτε επάνω ούτε κάτω και μάλιστα κατά της 22:00 ξανά πέρασα από το πάνω μήπως έπιανε ποιο αργά αλλά τίποτα.
Εδώ έγινε η πρώτη κρούση από την τσατσά του ορόφου ότι εσύ ήρθες πάλι, λες και θα της δώσουμε αναφορά που θα πάμε και πότε.
Σήμερα λέω θα πάω πρωινή βάρδια στο ισόγειο που την είχα πάρει στης 31/7 και από ότι είδα την τίμησε και ένας άλλος στης 21/8.
Ούτε σήμερα πρωί ήταν.
Δεύτερη κρούση από την τσατσά του 1ου που ήταν στην είσοδο "πάλι εδώ; επάνω μην πας" λες και είχαν όρεξη να πάω.
Της εξήγησα τι ακριβώς ψάχνω και έπεσαν από τα σύννεφα και αυτή και ο Τσάτσος του ισογείου, ότι τέτοια κοπέλα δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτέ, ούτε ποτέ η Δανάη έκανε εκεί υπηρεσία.
Και ρωτάω γιατί ΓΑΜΙΕΣΤΕ πατοκορφα, τι νομίζετε ότι κάνετε; το μόνο που κάνετε είναι να μπει και στο Μ.Α.21 ένα μεγάλο Χ και να μην ξαναπατήσω, όπως και σε άλλα για συμπεριφορες υπηρεσιών.
Εάν ξανά ακούσω ή διαβάσω για επανεμφάνιση της Γιούλης τότε μόνο στοχευμένη επίσκεψη.
Στο Μ.Α. 21 δεν την ξέρανε καν λέγανε και μήπως έχω μπερδευτεί και είναι σε άλλο σπίτι, τόσο γαμιολες και ο Τσάτσος στο ισόγειο και η άλλη στον 1⁰.Εγώ με Γιούλη πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα πρωί κατά της 10.30 στο επάνω στην μεγαλου αλεξανδρου 21
Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς...Στο Μ.Α. 21 δεν την ξέρανε καν λέγανε και μήπως έχω μπερδευτεί και είναι σε άλλο σπίτι, τόσο γαμιολες και ο Τσάτσος στο ισόγειο και η άλλη στον 1⁰.
Μια και αναφέρθηκε, ξέρουμε για την Γιούλη εάν δουλεύει και που;
Και εμένα η τσατσα μου ειπε πως σταματησε οριστικα...κατέβηκαν οι φωτό της Ειρήνης από Αλκαμένους 113... τελικά μάλλον ισχύει το συνοικέσιο!