Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (23 μέλη και 175 επισκέπτες)

thepoutsoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια να ρωτησω κατι, ξερουμε η μιχαελα απο ι20α ποτε δουλευει;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.173
Πόντοι
26.435
Ένα δυσάρεστο γεγονός, που δεν γνωρίζω εάν έχει αναφερθεί. Πρόσφατα πέθανε η Λένα από Ιάσωνος 27 από χρήση ναρκωτικών ουσιών, πάντα σύμφωνα με την τσα2. :priest:

Η κοπέλα έδινε απλόχερα το κωλί της και πάντα προσέφερε άνεση χρόνου στο δωμάτιο, σε αντίθεση με άλλες που δεν κάνουν ούτε τα βασικά στο δεκάρικο. Ένας λόγος παραπάνω να ζήσουμε, να την θυμόμαστε. :undecided-old:

Τέλος, βρήκα προμιλφ Λατίνα που δίνει κώλο με +20€ στο δωμάτιο και με +5€ κάνει 69. Όποιος θέλει πληροφορία, να μην κάνει καν τον κόπο να στείλει π.μ. εάν δεν έχει πρώτα προσφέρει. :birdman:
Εχει αναφερθεί ξανά ναι, ήταν καλή γυναίκα και καλή στο δωμάτιο. Την είχα πάρει κάποιες φορές. Το "μάτι" μου είχε πάρει πρέφα το τι έκανε, κάποια στιγμή αναγκάστηκα και διέκοψα της επισκέψεις μου σ' εκείνη μιας και πλέον κατέρρεε εμφανισιακά και ήταν πολύ κρίμα

Τελευταία τροποποίηση:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Εγώ δεν γνωρίζω. Αλλά όποιος την έχει γαμήσει θα θυμάται ένα χαρακτηριστικό που έχει. Σφίγγει το μουνί της και αισθάνεσαι την πούτσα σου να την σφιγγει τανάλια. Δεν μου έχει ξανατυχει τέτοιο πράγμα
Όντως ωραία καύλα αυτο,
το κάνει και σε εμένα η δικιά μου και πραγματικά είναι άλλο πράγμα.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Η Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα έχει σταματήσει 5-6 χρόνια τώρα.
Αν μάθεις το φούρνο, τι θα κάνεις?
Θα πας να φας πουτανόψωμο?
Αφηστε ησυχη την κοπρλα νανζησει την ζωη της.Και αν γινει καμια κεντα και πεινασει,ξερει που εχει ψωμι.

ANTIMETPO

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Kαλησπέρα, Αθήνα σε μπουρδέλο (όχι στούντιο) παίζει καμιά μικρή και όχι γεμάτη (πχ 18-30 ετών);

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246
Μπήκα χτες σε ένα στη Φωκαίας στα μονά και ρώτησα τη Ρωσίδα τσατσά πότε βγαίνει η κοπέλα. Κοίταξε το κινητό της και μου είπε «σε 7 λεπτά» ! Μετράνε και το δευτερόλεπτο.
δηλαδή μόλις μπήκε

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Φωκαίας 27Β άνω, πριν λίγο η Τάλια και η Αντρέα
Η Αντρεα παρ'οτι ειναι κουκλι ειναι για κλωτσιες ως εκδιδομενη.Πιο αχρηστη και απο τ'αρχιδια του Παππα.Ωραιο βυζακι αδουλευτο,ωραιο κωλαρι,ωραιο μουναλι αδουλευτο,προσωπο πιπινα της διπλανης πορτας αλλα καθολου δοτικη.
Απο εκει μεσα,επι του παροντως βεβαια,μονο Ταλια και Σελεστ.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Κίνηση kegel η Mula Bandha στην γιόγκα.
Εάν το σφίγγει πολύ, έχει κάνει εξάσκηση .
Είναι μια κίνηση που κάνουμε κι εμείς όταν θέλουμε να "κόψουμε" την ροή των ούρων και χρησιμοποιούμε τους μύες της πυέλου.
Για να το κάνεις δε εξακολουθητικά , θέλει στρατιωτική πειθαρχία !
Σωστός ο μύστης! :wink:
Ειδικά τα kegels κάποιες τα κάνουν μόνο και μόνο για να "γαμάνε" καλύτερα, στην καβάλα πχ.. :rockon:
Κι έχει αποτέλεσμα και διαφορά

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
789
Πόντοι
86
Ε προφανώς ρε φίλε 7/10' είπε στο δωμάτιο κάθεσαι 10-13' το άσχημο είναι να σε κλέβει και να φωνάζει στο 7' με 20€ δεν γαμας μισή ώρα . Σα είμαστε λίγο τίμιοι
Γιατί δε γαμας μισή ώρα πόσο χρεώνουν την ώρα τα μπάζα στο μπουρδελα τους ; Γιατί με 80 / ώρα γαμας κύριος καλό μουνι

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.514
Πόντοι
4.646
Εχει αναφερθεί ξανά ναι, ήταν καλή γυναίκα και καλή στο δωμάτιο. Την είχα πάρει κάποιες φορές. Το "μάτι" μου είχε πάρει πρέφα το τι έκανε, κάποια στιγμή αναγκάστηκα και διέκοψα της επισκέψεις μου σ' εκείνη μιας και πλέον κατέρρεε εμφανισιακά και ήταν πολύ κρίμα
Κι εγώ την είχα πετύχει κοντά στο Πεδίο του Άρεως με κάτι άλλους πρεζάκηδες. Δυστυχώς, έμπλεξε με άλλη κοπέλα στα ναρκωτικά και τελικά "έσβησε" φέτος το καλοκαίρι. :priest:

Δόξα και τιμή στις έντιμες ιερόδουλες! :rockon:

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
975
Πόντοι
81
Ε προφανώς ρε φίλε 7/10' είπε στο δωμάτιο κάθεσαι 10-13' το άσχημο είναι να σε κλέβει και να φωνάζει στο 7' με 20€ δεν γαμας μισή ώρα . Σα είμαστε λίγο τίμιοι
Αυτό που με εντυπωσίασε είναι που κοίταξε το κινητό, όχι ο χρόνος. Δηλαδή, σε κάθε επίσκεψη, και 40 τη μέρα να'ναι, αυτές βάζουν χρονόμετρο, ίσως και ειδοποίηση στο δεκάλεπτο

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.340
Πόντοι
19.236
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 δεξιά. Κα΄ποια χαχανούλα χαζογελούσε στο δωμάτιο και μισή + ντουζίνα επενδυτές μαζεύτηκαν στο σαλόνι. Υποθέτω καμία λατίνα θα είχε . Η Ρέα είναι σοβαρή και μετρημένη στο πήδημα.
Αυτη η χαχανουλα που χαζογελουσε ηταν η Αλβανιδα η Γκαμπριελα....Η Ρεα θα ερχοτανε πιο μετα

Να συμπληρωσω και γω στην μεσημεριανη τσαρκα που εκανες

ΜΑ 21 Η ξανθια Κολομβιανη Τζουλιανα...ζυμαρακι με κωλαρα

ΜΑ 17 οροφος η Κολομβιανη Νικολ μελαχρινη νορμαλ σωμα καμπυλες

Ιασωνος 37 ισογειο η Νταρντανα πλεον μελαχρινη Ουκρανεζα Αλινα

Ιασωνος 20γ(ασανσερ) η Κολομβιανη υπερκαμπυλωτη Μικαελα

Ιασωνος 20β οροφος το αλογο απο Βενεζουελα η Αφροδιτη

Ιασωνος 20α η μελαχρινη Κολομβιανη Ελλη καινουργια λατινα κλασσικο λατινοσωμα...μαζι της η Ουκρανεζα μελαχρινη η Βαλερια (αδερφη της αλινας απο Ι37)

Ιασωνος 30 οροφος πηγα για την Αλβανιδα Μαρια αλλα στην θεση της ηταν η σιχαμενη φολο Ελλεηνιδα τικτοκερ η Αννα

Περδικας 1 οροφος ανοιχτο φως κλειδωμενη η πορτα...καποιος αγαπουλης θα εκλεισε την Αντζελα μισαωρο

Κατεληξα τελικα στο Περδικας 3 δεξι η Κολομβιανη Σαμανθα με τις 2 κοτσιδες...εχει παρει μερικα κιλακια μονο στον πισινο... δεν μας χαλασε...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Ένα δυσάρεστο γεγονός, που δεν γνωρίζω εάν έχει αναφερθεί. Πρόσφατα πέθανε η Λένα από Ιάσωνος 27 από χρήση ναρκωτικών ουσιών, πάντα σύμφωνα με την τσα2. :priest:

Η κοπέλα έδινε απλόχερα το κωλί της και πάντα προσέφερε άνεση χρόνου στο δωμάτιο, σε αντίθεση με άλλες που δεν κάνουν ούτε τα βασικά στο δεκάρικο. Ένας λόγος παραπάνω να ζήσουμε, να την θυμόμαστε. :undecided-old:
Πριν από 25 χρόνια είχα πάρει στο Κολωνού 32 κάποια ψηλή πολύ όμορφη λεπτή ξανθιά με αυτό το όνομα. Μήπως ήταν αυτή;
Κριτικές με περιγραφή της σε ποιο μπουρδέλο θα μπορούσα να βρω (στο Ιάσωνος 27Α δεν βρήκα).

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Φιλιππίδου 11 όροφος Εύα σοβιετική, Λούνα λατίνα. Με ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο. Ραφαέλα λατίνα με νορμάλ

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Τζούλια με ελεύθερη φλογέρα λατίνα, Ιζαμπέλα λατίνα φουλ

Φυλής 59 ισόγειο Νικόλ η γνωστή χοντρή λατίνα κ Εύα λατίνα κοκκινομάλα

Φυλής 59 όροφος Έμιλυ κ Τζένιφερ. Λατίνες με ελεύθερη φλογέρα. Η Έμιλυ μου έριξε ωραίο κόρτε στο σαλόνι

Κατάθεση εδώ στην Έμιλυ:zfuck::zfuck:

Ενώ ξεκίνησε καλά, πήγε χαλια:headbang:

Μύριζε το μουνί της :confused: κ μόλις χτύπησε η τσατσά σηκώθηκε κ έφυγε:s&m_1:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Βγαίνοντας να ζητήσω τα ρέστα η τσατσά μου είπε πως είναι πολιτική τους μόλις ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΠΌΡΤΑ ΝΑ ΦΕΎΓΟΥΝ :tn36: ΜΑΥΡΟ!!!

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
IMG_20250825_211745.jpg

Έργο τέχνης
IMG_20250825_211750.jpg

Άνοιγμα παραθύρου κ φωτογράφιση της μυστικής αυλής του Φυλής 59 :headbang2:
IMG_20250825_211808.jpg
IMG_20250825_211817.jpg

palouk-@

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
146
Πόντοι
0
Μια μικρή ενημέρωση αν και δεν ξέρω πότε θα ανέβει επειδή πρέπει να την εγκρίνουν πρώτα επειδή είμαι νέο μέλος.
Δευτέρα κατά τις 20:00
Φυλης
71Α: Τίνα ; Ντίνα; Μια λατίνα χοντρη
71Β: Σάρα λατίνα
67:Σάρα και Ελένη με τα ψεύτικα βυζια
59 κάτω: Νικόλ κ Εύα κοκκινομάλλα

Φιλιππίδου
11Α: Ιζαμπέλα και Τζούλια

Φωκαίας
17Α: Μιχαλέα σε μισάωρο πρόγραμμα
19: Καρλα κ Κατερίνα
25 κατω: Σάρα σε μισάωρο πρόγραμμ
27Β πάνω: Σελεστε, Λούνα και μια άλλη που δεν συγκράτησα το όνομα Μίκι; Μινι; Πετιτ από Βενεζουέλα με πολύ ωραία ματιά και χαμόγελο

Εγώ κατέβηκα εσκεμμένα για Σουζάνα η Βιολέτα μιας και τις έχω ξαναπάρει αλλά δεν βρήκα καμία από της δυο ( μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί πότε μπορώ να τις βρω ;) και έτσι πήρα την Εύα από φυλής 59 κατω κοκκινομάλλα( νταξει για μια φορά καλή είναι ) και επειδή είχα και άλλες καυλες πήρα την πετιτ Μίκι; Μίνι; Από Φωκαίας 27Β πάνω αλλά δεν μπορέσω να χύσω και δεύτερη επειδή τελείωσε ο χρόνος και τώρα έχω ακόμα καυλες και δεν ξέρω τι να κάνω

Υγ: τόσο πολύ σας αρέσει ο κωλος της ιζαμπελας Φιλιππίδου 11; Εμένα μου φαίνεται τόσο ψεύτικος σε σημείο να με αηδιάζει, δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:
Φυλής 71 όροφος Σάρα λατίνα με πορνογυαλιά

Φυλής 71 ισόγειο Τίνα λατίνα χοντρή

Αγκύρας 12 αριστερά Αντριάνα Μούμια

Αγκύρας 12 δεξί κλείστό

Αγκύρας 9 Ήρα κ Ρόζα "είναι για σένα ΠΑΜ" επιστροφή

Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση στη Ρόζα:fuck2::fuck2:

Άγρια τσιμπούκα πουράτζικη κ δυνατό γαμήσι. Αν και πήγε με κάθε τρόπο να το αποφύγει, τη ψέκασα αμυγδαλές :pipa1:

Street art στο Αγκύρας 9
IMG_20250825_213822.jpg

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.444
Πόντοι
206
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:
Φυλής 71 όροφος Σάρα λατίνα με πορνογυαλιά

Φυλής 71 ισόγειο Τίνα λατίνα χοντρή

Αγκύρας 12 αριστερά Αντριάνα Μούμια

Αγκύρας 12 δεξί κλείστό

Αγκύρας 9 Ήρα κ Ρόζα "είναι για σένα ΠΑΜ" επιστροφή

Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση στη Ρόζα:fuck2::fuck2:

Άγρια τσιμπούκα πουράτζικη κ δυνατό γαμήσι. Αν και πήγε με κάθε τρόπο να το αποφύγει, τη ψέκασα αμυγδαλές :pipa1:

Street art στο Αγκύρας 9
IMG_20250825_213822.jpg
Βγηκες Για Σοβαρη Τσαρκα !!!!!!!!!!! Ωραιος !!!!!!!!!!!!!!!!! Σωστος ΚΑΙ Μαχημος !!!

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
182
Πόντοι
0
Μια μικρή ενημέρωση αν και δεν ξέρω πότε θα ανέβει επειδή πρέπει να την εγκρίνουν πρώτα επειδή είμαι νέο μέλος.
Δευτέρα κατά τις 20:00
Φυλης
71Α: Τίνα ; Ντίνα; Μια λατίνα χοντρη
71Β: Σάρα λατίνα
67:Σάρα και Ελένη με τα ψεύτικα βυζια
59 κάτω: Νικόλ κ Εύα κοκκινομάλλα

Φιλιππίδου
11Α: Ιζαμπέλα και Τζούλια

Φωκαίας
17Α: Μιχαλέα σε μισάωρο πρόγραμμα
19: Καρλα κ Κατερίνα
25 κατω: Σάρα σε μισάωρο πρόγραμμ
27Β πάνω: Σελεστε, Λούνα και μια άλλη που δεν συγκράτησα το όνομα Μίκι; Μινι; Πετιτ από Βενεζουέλα με πολύ ωραία ματιά και χαμόγελο

Εγώ κατέβηκα εσκεμμένα για Σουζάνα η Βιολέτα μιας και τις έχω ξαναπάρει αλλά δεν βρήκα καμία από της δυο ( μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί πότε μπορώ να τις βρω ;) και έτσι πήρα την Εύα από φυλής 59 κατω κοκκινομάλλα( νταξει για μια φορά καλή είναι ) και επειδή είχα και άλλες καυλες πήρα την πετιτ Μίκι; Μίνι; Από Φωκαίας 27Β πάνω αλλά δεν μπορέσω να χύσω και δεύτερη επειδή τελείωσε ο χρόνος και τώρα έχω ακόμα καυλες και δεν ξέρω τι να κάνω

Υγ: τόσο πολύ σας αρέσει ο κωλος της ιζαμπελας Φιλιππίδου 11; Εμένα μου φαίνεται τόσο ψεύτικος σε σημείο να με αηδιάζει, δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό
Ακριβώς το ίδιο νιώθω για Ιζαμπέλα αν και την έχω πάρει. Πλαστικό McDonald’s είναι από πάνω μέχρι κάτω. Καλά εμένα με χαλάει και το πλαστικοβυζομπαλο έτσι και αλλιώς

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.173
Πόντοι
26.435
Ακριβώς το ίδιο νιώθω για Ιζαμπέλα αν και την έχω πάρει. Πλαστικό McDonald’s είναι από πάνω μέχρι κάτω. Καλά εμένα με χαλάει και το πλαστικοβυζομπαλο έτσι και αλλιώς
Να βάλουν και άλλες κωλο στο μενού να μας αρέσουν και άλλες. Να μας φέρονται μέσα καλά, να μας πουλάνε έρωτα και να μας κοροϊδεύουν με όμορφο καυλερό και ναζιάρικο τρόπο. Να φεύγουμε και να θέλουμε να ξαναπάμε. Να νοιάζονται και αλλες για την εμφάνιση τους όπως η Ιζα και οκ ας το παρακάνουν κάποιες φορές! Αλλιώς μεταγραφή στη Φολάγανδρο με πρωτεύουσα το Μετάξι στο βασικό μισθό και τα ένσημα καθαρίστριας.

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Εννοείται αυτό.ουτε δευτερόλεπτο παρά πάνω.αλλα άμα θέλει η κοπέλα κάθεται και με το παραπάνω. Άσχετα που θα της βάλουν γκάζια πάει αλυσίδα. Φωνάζουν λέει τα αφεντικά και η τσατσά στην κοπέλα.
Έχω δει πολλά σκηνικά η κοπέλα να βρίζει την τσατσά γιατί την άφησε 2 λεπτά παραποανω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom