Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (24 μέλη και 190 επισκέπτες)

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
τώρα live από σπιτάκια στο Βόλο

καλησπέρα μύστες μου ,τελευταία μέρα διακοπών και λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα μια ενημέρωση από τα σπιτάκια του Βόλου.

Μενανδρου 6 Αφροδίτη, ξανθιά νταρντανα μιλφογκιλφ τραβελι(εγχειρισμένη)με 3αρια σιλικονατα βυζία,απλό στα 30 ,με ελεύθερο στοματικό χυσιμο όπου θέλεις ,μουνακι κωλαράκι στα 50 ,και στα 70 όλα συν αυταρχικό.

Μωυσεως 3α Τανια ,ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ και η υπηρεσία είπε ότι αν μου αρέσει κ θέλω να περάσω θα μου πει και τα υπόλοιπα προγράμματα.

Μπορελ 1 μια μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματακια 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ, ελεύθερο στοματικό και μασαζάκι στα 50 ευρώ.

Σόλωνος 15 Νταρια, μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα, 3αρι σύν βυζί, πειραγμένα χείλη σα ροφός. ...πάρα πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ, ελεύθερο στοματικό και 69 στα 50 ,μια ώρα 100 ευρώ.

Χατζηαργυρη 15α Αμαλία μελαχρινή μελαμψη με μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα προς το νταρντανε με 2αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ, στα 50 ευρώ συν 69 ή μασαζάκι ή ποδολαγνεια, στα 100 ευρώ όλα τα παραπάνω για μισή ώρα.
Top ενημερωση για μπουρδελα εκτος Αθηνων,παντα ειχα την περιεργεια πως ειναι εμφανιασιακα αλλα και σαν υπηρεσιες οι κοπελες σε αλλες πολεις και επαρχιες,φιλος εχει καταθεσειι στα μπουρδελα της Πατρας,τα θεωρει μετρια αλλα ειναι κομπλε για επαρχια....Ειχα την ευκαιρια να περασω στα μπουρδελα στο Αργος το καλοκαιρι του 21,εμενα 10 λεπτα με το αυτοκινητο απο εκει αλλα δεν...

Gamisi_Dynato

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Μιας που μιλάμε για επιστροφές, εθεάθη σήμερα η γνωστή Αλβανίδα,
η Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα. :kiss-mark: Όχι σε οίκο ανοχής, αλλά ως υπάλληλος σε φούρνο
σε συνοικία του κέντρου της Αθήνας. Με μαύρο μαλλί και ξυρισμένο/τατουαζάτο
φρύδι. :2funny:

Παρακαλώ, μην μου στέλνετε π.μ. για την τοποθεσία του φούρνου.
Η πληροφορία αυτή αφορά ΜΟΝΟ συγκεκριμένους μύστες του σάη,
οι οποίοι ξέρουν ποιοί είναι! :hi:
Σε παρακαλώ φιλαράκι την ψάχνω μηνες. Μηπως θα μπορουσες να μου δώσεις πληροφορίες σε παρακαλώ;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξυ κατα τις 23:00 περιπου....στο Κ45 απουσιαζαν οι δυο Ουκρανες ξαδερφες μιλφαρες, η Αλινα που συνηθως ηταν στην πρωτη πορτα δεξια και η Χριστινα που δουλευε και στις 3 πορτες ανα διαστηματα....εχουν παει Ουκρανια στην Οδυσσο και η τσατσα μου ειπε οτι θα επιστρεψουν αμφοτερες μετα τις 10 Σεπτεμβριου.......Στην θεση τους ηταν καποιες Λατινες οπου δεν μου γεμιζαν το ματι, ουτε ονοματα συγκρατησα...νομιζω θυμαμαι στην τελευταια πορτα ευθεια τερμα ηταν μια Ιζαμπελα με τουμπανο κωλαρα....

Κατεληξα στο Ιασωνος 44 ισογειο διαδρομος οπου ηταν οι δυο Λατιναρες Κολομβιανες η Αλεξανδρα και η Χλοη (αυτη με την οποια χθες εφαγε φολα ο @Milfomaniac)...και τις δυο τις ειχα δοκιμασει παλαιοτερα στο Περδικας 1 οροφος....τελικα ξαναπηγα με την Χλοη, την εντυπωσιακη Λατινα με τα τεραστια γυαλια....Εδειχνε λιγο κουρασμενη παρολαυτα ηταν φοβερη οπως και την προηγουμενη φορα...@milfomaniac μην μασας ρε συ, ετυχε χθες να πεσεις στον μαλακα τον τσατσο, σημερα ηταν μια γυναικα τσατσα με κοντο μαλλι σε στυλ μπιθικωτση, δεν ενοχλησε καθολου...καθε μερα ειναι διαφορετικη....να ξαναπας μεταξουργειο ανετα....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...
Σιγά μην κάτσω να περιμένω ποια θα είναι τσατσά για να γαμήσω. Άλλωστε το έχω ξαναπεί η κοπέλα αποφασίζει πότε θα βγει από το δωμάτιο. Τα άλλα είναι δικαιολογίες για να σου ρίξει φόλα και να μην την βρίσεις ότι και καλά δεν φταίω εγώ άλλα με αναγκάζουν.
Π Α Π Α Ρ Ι Ε Σ
Οι σωστές μένουν ακόμα κι αν τους χτυπήσουν την πόρτα ή της φωνάξουν. Ακόμα και να κατσαδιάσουν την υπηρεσία επειδή τις φώναξε μου έχει τύχει.
Οπότε για μένα στο Μεταξουργείο μόνο σε στανταράκια που έχουν πάντα καλή συμπεριφορά και όχι μια έτσι και μια γιουβέτσι.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
Σε παρακαλώ φιλαράκι την ψάχνω μηνες. Μηπως θα μπορουσες να μου δώσεις πληροφορίες σε παρακαλώ;
Η Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα έχει σταματήσει 5-6 χρόνια τώρα.
Αν μάθεις το φούρνο, τι θα κάνεις?
Θα πας να φας πουτανόψωμο?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Η Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα έχει σταματήσει 5-6 χρόνια τώρα.
Αν μάθεις το φούρνο, τι θα κάνεις?
Θα πας να φας πουτανόψωμο?
θα παει να κανει την ζωη της δυσκολη με αβολα αγαπουλιστικα σχολια, θα συμπεριφερεται σαν ψυχωτικος stalker, και θα της ζαλισει το μουνι μεχρι να σκασει ο αγαπητικος να τον κανει μπαουλο στο ξυλο να χαλαρωσει:coffee:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
θα παει να κανει την ζωη της δυσκολη με αβολα αγαπουλιστικα σχολια, θα συμπεριφερεται σαν ψυχωτικος stalker, και θα της ζαλισει το μουνι μεχρι να σκασει ο αγαπητικος να τον κανει μπαουλο στο ξυλο να χαλαρωσει:coffee:
Ολόσωστος:thumbsup:

Nikoscall

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Καλημέρα μυστώνια μου,
Θα κατέβω σήμερα κατά τισ 16:30 προς κέντρο από Ασπρόπυργο, αν θέλει κάποιος να μου προτείνει κάποια κοπέλα θα ήμουν ευγνώμων! Ομορφούλα στο πρόσωπο και καθαρή κυρίως να ειναι

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.326
Πόντοι
481
Σιγά μην κάτσω να περιμένω ποια θα είναι τσατσά για να γαμήσω. Άλλωστε το έχω ξαναπεί η κοπέλα αποφασίζει πότε θα βγει από το δωμάτιο. Τα άλλα είναι δικαιολογίες για να σου ρίξει φόλα και να μην την βρίσεις ότι και καλά δεν φταίω εγώ άλλα με αναγκάζουν.
Π Α Π Α Ρ Ι Ε Σ
Οι σωστές μένουν ακόμα κι αν τους χτυπήσουν την πόρτα ή της φωνάξουν. Ακόμα και να κατσαδιάσουν την υπηρεσία επειδή τις φώναξε μου έχει τύχει.
Οπότε για μένα στο Μεταξουργείο μόνο σε στανταράκια που έχουν πάντα καλή συμπεριφορά και όχι μια έτσι και μια γιουβέτσι.
Είσαι πολύ σωστός σε αυτό που λες.μου έχει τύχει πολλές φορές να φωνάξει τσατσά και η κοπέλα να την γράψει κανονικά στο μουνι της,χωρίς της δώσει καμία σημασία.

wolf1

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
45
Like
1.426
Πόντοι
1.070
Σφηνάκι express από το πολύ ήσυχο Μετάξι
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Α . Η Τατιάνα, το αποκούμπι των απανταχού θαμώνων του Μεταξουργείου , σε δωμάτιο, και στο διπλανό υπήρχε έτερος σε αναμονή. Μια ομάδα μόνη της κρατά τα π΄ρωτα της Ιάσωνος να μην γίνουν φωλιές από τα τζάνκια.
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Γ. Η Σάντρα. Μια φορά την έχω πάρει και δεν θα ξαναμπώ.
Τα δεξιά -αριστερά του 1Β κλειστά
ΚΟΛΩΝΟΥ 47 ΟΡΟΦΟΣ.
Η Μελαχρινή Μαρία. Το ατσούμπαλο ασύμμετρο σώμα της με την έκφραση της με απωθούν. Λαχταρούσα να είναι και η Ιρίνα να την ξετινάξω αλλά έμεινα σαν τον Μπάτζιο μετά το πέναλτι..
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 δεξιά. Κα΄ποια χαχανούλα χαζογελούσε στο δωμάτιο και μισή + ντουζίνα επενδυτές μαζεύτηκαν στο σαλόνι. Υποθέτω καμία λατίνα θα είχε . Η Ρέα είναι σοβαρή και μετρημένη στο πήδημα.

Υ.Γ1 Διαβα΄ζω συνεχώς για ναυάγια κ ζόμπι , ας πω και εγώ λοιπόν για έναν παχουλό αρκετά τυπάκο 50άρη που στεκόταν στον πεζόδρομο της Ιάσωνος ,κατουρημένος εμφανέστατα , κρατιόταν από σωλήνα σήμανσης μην πέσει, λαχανιασμένος , ιδρωμένος και μου λέει με ύφος πηγαινε δες στον όροφο 46 ποιά έχει κ πες μου με ένα στυλ νόμιζε μάγκικο, αλλά για ΄λύπηση. Εννοείται δεν γύρισα ούτε καν να τον δω οχι να του απαντήσω.
Υ.Γ 2 Ντάσα γύρνα πρωϊνή με καμιά χαλαρή τσατσά !!!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Υ.Γ1 Διαβα΄ζω συνεχώς για ναυάγια κ ζόμπι , ας πω και εγώ λοιπόν για έναν παχουλό αρκετά τυπάκο 50άρη που στεκόταν στον πεζόδρομο της Ιάσωνος ,κατουρημένος εμφανέστατα , κρατιόταν από σωλήνα σήμανσης μην πέσει, λαχανιασμένος , ιδρωμένος και μου λέει με ύφος πηγαινε δες στον όροφο 46 ποιά έχει κ πες μου με ένα στυλ νόμιζε μάγκικο, αλλά για ΄λύπηση. Εννοείται δεν γύρισα ούτε καν να τον δω οχι να του απαντήσω.

Καταρχάς είμαι 43 και όχι 50, κατά δεύτερον με πόναγε το πόδι μου και δεν μπορούσα να ανέβω σκαλιά.
Σε περίμενα 10 ώρες να μου πεις ποια δουλεύει και με κρεμασες!

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Χθεσινοβραδυνή ενημέρωση από σιχαμερό Μετάξι:

Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τα 15€ και τα 20€. Πάντα για υπεραπλό πρόγραμμα χωρίς 69. Μου φαίνεται αδιανόητο να ζητάει κοπέλα 20€ στο Κολωνού 30 (η Ρίτα ήταν χτες), ενώ περνάμε αξιόλογα τεμάχια :kiss-mark: με 69 στο ταπεινό δεκάρικο πριν κάποια χρόνια.

Ένα δυσάρεστο γεγονός, που δεν γνωρίζω εάν έχει αναφερθεί. Πρόσφατα πέθανε η Λένα από Ιάσωνος 27 από χρήση ναρκωτικών ουσιών, πάντα σύμφωνα με την τσα2. :priest:

Η κοπέλα έδινε απλόχερα το κωλί της και πάντα προσέφερε άνεση χρόνου στο δωμάτιο, σε αντίθεση με άλλες που δεν κάνουν ούτε τα βασικά στο δεκάρικο. Ένας λόγος παραπάνω να ζήσουμε, να την θυμόμαστε. :undecided-old:

Τέλος, βρήκα προμιλφ Λατίνα που δίνει κώλο με +20€ στο δωμάτιο και με +5€ κάνει 69. Όποιος θέλει πληροφορία, να μην κάνει καν τον κόπο να στείλει π.μ. εάν δεν έχει πρώτα προσφέρει. :birdman:

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
975
Πόντοι
81
Είσαι πολύ σωστός σε αυτό που λες.μου έχει τύχει πολλές φορές να φωνάξει τσατσά και η κοπέλα να την γράψει κανονικά στο μουνι της,χωρίς της δώσει καμία σημασία.
Μπήκα χτες σε ένα στη Φωκαίας στα μονά και ρώτησα τη Ρωσίδα τσατσά πότε βγαίνει η κοπέλα. Κοίταξε το κινητό της και μου είπε «σε 7 λεπτά» ! Μετράνε και το δευτερόλεπτο.

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Μπήκα χτες σε ένα στη Φωκαίας στα μονά και ρώτησα τη Ρωσίδα τσατσά πότε βγαίνει η κοπέλα. Κοίταξε το κινητό της και μου είπε «σε 7 λεπτά» ! Μετράνε και το δευτερόλεπτο.
Ε προφανώς ρε φίλε 7/10' είπε στο δωμάτιο κάθεσαι 10-13' το άσχημο είναι να σε κλέβει και να φωνάζει στο 7' με 20€ δεν γαμας μισή ώρα . Σα είμαστε λίγο τίμιοι

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.326
Πόντοι
481
Εννοείται αυτό.ουτε δευτερόλεπτο παρά πάνω.αλλα άμα θέλει η κοπέλα κάθεται και με το παραπάνω. Άσχετα που θα της βάλουν γκάζια πάει αλυσίδα. Φωνάζουν λέει τα αφεντικά και η τσατσά στην κοπέλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom