Μόλις έφτασα πήγα απευθείας στο Φιλιππίδου για την Καριολίνα να τις κάνω συγκεκριμένες προτάσεις αλλά η τσατσά είπε πως βρίσκεται σε διακοπές
Αφού δεν, πήγα και στήθηκα σε ένα σημείο και χάζευα τους πελάτες και τα κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Έκανα και μερικές μετακινήσεις για να αποφύγω τον πριξαρχίδα γυφτοπωλητή
Σκοπός μου ήταν να πετύχω το χθεσινό μωρό
Επισκέφτηκα πάλι την τελευταία
την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι για να της πω να έρθει στο δωμάτιο όπως ήταν με τα ρούχα. Δυστυχώς δεν την είδα να μπαίνει γιατί κοιτούσα δεξιά αριστερά να περάσει η ώρα. Είδα το φως να ανέβει και μπήκα μέσα μαζί με άλλον έναν
R: -ήθελα να την προλάβω με τα ρούχα για να της πω να έρθει έτσι μέσα
Τ: -αα, εε τι να κάνουμε
R: -άλλη φορά
Τύπε αν είσαι μέλος στο σάη μην γράψεις ποιο σπίτι είναι
Δεν μπορούσα να την ρωτήσω εύκολα για κατούρημα γιατί δεν ήμουν μόνος. Έτσι με πρόλαβε και την πήρε αυτός πρώτος αλλά δεν με πείραξε
Περίμενα να τελειώσει αλλά το σαλόνι είχε τιγκάρει με κόσμο μέχρι να βγει. Οπότε έτσι όπως πέρασε από μπροστά μου της ανοιγόκλεισα με το στόμα την λέξη «κατούρημα» στην γλώσσα της και μου έγνεψε καταφατικά. Έβγαλα αστραπιαία το 20ρικο και μπήκα δωμάτιο και μετά από λίγα λεπτά και εκείνη
Π: -ήρθες και σήμερα, ε;
R: -καλά έκανα ή όχι;
Π: -ναι, εννοείται
R: -ήθελα να ήμουν ο πρώτος πελάτης, δηλαδή να σε προλάβω με τα κανονικά σου ρούχα και να έρθεις έτσι στο δωμάτιο
Π: -σου αρέσει; Θες να πάω να αλλάξω;
R: -

άμα μπορείς ναι, αλλιώς άλλη φορά, δεν πειράζει
Π: -όχι, πάω

Φεύγει και μπαίνει μετά απο 1 λεπτό με ένα μαύρο τοπάκι, μαύρη φουστίτσα και άσπρες πανδόφλες
R: -μμμ, πιο καλά έτσι
Κάθομαι στο κρεβάτι, την φέρνω κοντά μου και αρχίζω να την χουφθώνω. Της κατεβάζω το μπλουζί και αρχίζω να ρουφάω βύζους ενώ χούφτωνα κωλομέρια. Την γυρνάω ανάποδα και την βάζω να κάτσει και να τριφτεί πάνω στον πούτσο μου (φορούσα βρακί)
Π: -μου αρέσουν οι φαντασιώσεις σου
R: -εσύ έχεις κάποιο φετίχ; Τι σου αρέσει στο σεχ;
Π: -τα πάντα μου αρέσουν
Είναι σαν αυτό που λέμε
-τι μουσική ακούς;
-ακούω τα πάντα
R: -θα με άφηνες να σου κάνω αυτά που μου κάνεις εσύ (κατούρημα, κατάποση χυσιών) ή να δώσεις κώλο;
Π: -όχι, δεν είσαι άντρας μου
Πώς με γάμησε έτσι;

Η μόνη λύση είναι να την παντρευτώ
Ξαπλώνω στο πάτωμα και με κατουράει. Πολύ λίγο όμως, αλλά με δυνατή γεύση. Μάλλον δεν είχε πιει αρκετό νερό για να αραιωθούν και να δώσει ποσότητα. Δεν με χάλασε όμως
Μεταφερόμαστε στο κρεβάτι, αρχίζει να με γλείφει αλλά της λέω να γυρίσει σε 69. Απαξίωσα το μουνί της και αφιερώθηκα στην κωλότρυπα. Την μύριζα δυνατά και μετά άρχισα να τη γλείφω. Πρέπει να την άνοιξα λίγο γιατί προς το τέλος έμπαινε όλο και πιο βαθιά η γλώσσα. Στο ενδιάμεσο της δάγκωνα και τα κωλομέρια σαν κέικ
Μετά απο κανένα 2λεπτο της είπα να έρθει από πάνω μου να με καβαλήσει. Έβαλε καπότα και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με όρεξη ενώ ταυτόχρονα γλωσσοφιλιόμασταν. Αυτό κράτησε 2-3 λεπτά
Π: -κουράστηκα, έλα να αλλάξουμε
R: -κοντέυω να χύσω. Άμα με φιλάς και με φτύνεις θα τελειώσω πιο γρήγορα
Συνέχισε το ρομαντικό, με σάλιο και φιλιά, καβάλημα για άλλα 2 λεπτά περίπου μέχρι που άρχισα να χύνω. Εκεί ανέβασε ταχύτητα για να είναι πιο έντονο το φινάλε

Της είπα να καθήσει λίγο πάνω μου να αδειάσω καλά ενώ κουνούσα σπασμωδικά το καυλί μου μπρος-πίσω λόγω καύλας
Π: -άουτς, μην το κάνεις έτσι
R: -το νιώθεις;

Π: -ναι

R: -βγάλε την καπότα και δώσ'το μου στο στόμα. Τα χύσια όχι ολόκληρη
Ήταν πολύ νόστιμα αλλά νομίζω είχαν και μια έξτρα γέυση λόγω της καπότας
Κάπου εκεί το λήξαμε. Είχε χτυπήσει η υπηρεσία την πόρτα 1-2 λεπτά πιο πριν αλλά δεν έδειξε να βιάζεται. Μπράβο της. Χαιρετούρες και αποχώρηση
Θα ήθελα να συνεχίσω την γύρα, αλλά η βόλτα έπρεπε να συνεχιστεί προς άλλες κατευθύνσεις.. (ατάκα κλεμμένη από τον
@Σοκολατολάτρης. Δυστυχώς όμως δεν θα τον φτάσω ποτέ)