τώρα live από σπιτάκια στο Βόλο
καλησπέρα μύστες μου ,τελευταία μέρα διακοπών και λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα μια ενημέρωση από τα σπιτάκια του Βόλου.
Μενανδρου 6 Αφροδίτη, ξανθιά νταρντανα μιλφογκιλφ τραβελι(εγχειρισμένη)με 3αρια σιλικονατα βυζία,απλό στα 30 ,με ελεύθερο στοματικό χυσιμο όπου θέλεις ,μουνακι κωλαράκι στα 50 ,και στα 70 όλα συν αυταρχικό.
Μωυσεως 3α Τανια ,ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ και η υπηρεσία είπε ότι αν μου αρέσει κ θέλω να περάσω θα μου πει και τα υπόλοιπα προγράμματα.
Μπορελ 1 μια μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματακια 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ, ελεύθερο στοματικό και μασαζάκι στα 50 ευρώ.
Σόλωνος 15 Νταρια, μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα, 3αρι σύν βυζί, πειραγμένα χείλη σα ροφός. ...πάρα πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ, ελεύθερο στοματικό και 69 στα 50 ,μια ώρα 100 ευρώ.
Χατζηαργυρη 15α Αμαλία μελαχρινή μελαμψη με μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα προς το νταρντανε με 2αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ, στα 50 ευρώ συν 69 ή μασαζάκι ή ποδολαγνεια, στα 100 ευρώ όλα τα παραπάνω για μισή ώρα.