Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (29 μέλη και 220 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Μικρή ενημέρωση: Φιλιππίδου 11α επανεμφάνιση της Μίμης/Στέφανυ με το όνομα Τζούλια, αν και έχει πολύ ωραίο αληθινό όνομα, σαλοναρισμα με κόσμο τίγκα, ήρθε μόνο, πάνω μου με τη μία, μου κωλοτριφτηκε άγρια, το 20αρι έφυγε με τη μία...μέσα την πήρα στα όρθια με τα πορνοτακουνα, γραπωθηκα από πίσω της, ήταν φοβερά, και στη συνέχεια στα 4 στο κρεββάτι όπου και τελειωσε εκείνη να κάνει αυτό το κόλπο με το μουνί που σφίγγει την πουτσα...τι μουνί είναι η καργιολα γαμω την τρέλα μου γαμω. Τέλος στο Μαγαζί της Στέλλας της Αλβανεζας έχει και μια καινούργια κοπέλα Λατίνα με το όνομα "Μαριμαρ" Ρίχτε ένα βλέφαρο.
Είναι γυναικάρα, πήγα να περάσω σημερα αλλα είχε κλεισμένα όλα τα δωμάτια, θα περίμενα μόνο ένα αλλα όταν κατάλαβα ότι μεσα ηταν πακιστανια ξενερωσα και έφυγα με την τσατσά να μου φωνάζει, κάτσε.
Δεν έχω πολυ όρεξη να γράψω τώρα, πέρασα με 4 σημερα ... δύσκολα τα πράγματα.

captain922

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
1.137
Πόντοι
206
Φωκαίας 13 υπόγειο η τσατσά παρουσίασε μαζί με την Αλεχάντρα μια Μαρία, καινούρια είπε, πρώτη μέρα στη δουλειά. Αφού είχα γυρίσει σε όλα τα μαγαζιά και δεν με ενθουσιασε κάτι (πόσες φορές να πας πια με Ράνια ή Καρολίνα πχ) είπα να δοκιμάσω. Βενεζουελάνα λευκόχρωμη, σχετικά όμορφο πρόσωπο, κλασικό λατινοειδές σώμα με πιασίματα. Από υπηρεσίες όχι κάτι ουάου, κλασικά εικονογραφημένα. Ελάχιστα προκαταρκτικά, πίπα του λεπτού και δυο στάσεις με τάσεις βιασύνης, τον έφαγε όμως κανονικά. Φεύγοντας με ρώτησε η υπηρεσία πως ήταν, της έιπα οτι πρέπει να βελτιωθεί και να μη βιάζεται. Κατα τα άλλα πολλά κλειστά, λίγος κόσμος, ποιότητα άστο.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
απόγευμα πήγα εγώ Ιζαμπέλα γιοκ, έχει και άλλες ενημερώσεις για απόγευμα με την Ιζαμπελλα να μην αναγράφεται, οκ δεν ξέρω ίσως να έχασα κάποια ενημέρωση ή απλά να ειμαι κακότροπος. Συγνώμη άνθρωπος είμαι και γω. Ποιος άλλος έχει πάει Φιλιππίδου σήμερα να πει για Ιζα?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Ελα ρε συ η Δαναη πλεον ειναι τσατσα....τα πρωινα / απογευματα στο ΜΑ 21 και μετα τις 23:00 στο Ιασωνος 20α παλι σαν υπηρεσεια...
Δαναη δεν ειχα παρει ποτε, δεν μου γεμιζε ποτε το ματι, δεκαδες τσαρκες την εβλεπα και εφευγα, "δεν ηταν για μενα". Πολυ μεγαλη για τα γουστα μου....

Σου ορκιζομαι ομως, απτην μερα που την ειδα ως μονιμη υπηρεσια, ντυμενη, ηθελα να της ριξω ενα πουτσο :tooth: Οχι πολλα πολλα, ενα πουτσο.

Λες και απ'την ωρα που το (ωριμο) φρουτο εγινε απαγορευμενο, αυτοματα εγινε και ποθητο. Τι σου ειναι η πουτανα η λαγνεια :coffee:

captain922

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
1.137
Πόντοι
206
απόγευμα πήγα εγώ Ιζαμπέλα γιοκ, έχει και άλλες ενημερώσεις για απόγευμα με την Ιζαμπελλα να μην αναγράφεται, οκ δεν ξέρω ίσως να έχασα κάποια ενημέρωση ή απλά να ναι κακό τρόπος. Συγνώμη άνθρωπος είμαι και γω. Ποιος άλλος έχει πάει Φιλιππίδου σήμερα να πει για Ιζα?
Γύρω στις 9 που πέρασα εκεί ήταν

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Γύρω στις 9 που πέρασα εκεί ήταν
Εγώ πέρασα δωμάτιο σήμερα Φιλιππίδου το έχω γράψει και πιο πίσω...πήγα και στο δίπλα, Ιζα δεν είδα δεν άκουσα, ίσως να μην την είπε η τσατσά, δεν ξέρω...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Είναι γυναικάρα, πήγα να περάσω σημερα αλλα είχε κλεισμένα όλα τα δωμάτια, θα περίμενα μόνο ένα αλλα όταν κατάλαβα ότι μεσα ηταν πακιστανια ξενερωσα και έφυγα με την τσατσά να μου φωνάζει, κάτσε.

Οι περισσότερες πουτάνες που πάνε με μαύρους και πακιστανούς καυλώνουν με την σκέψη της μαύρης πούτσας μέσα τους. Δυστυχώς για αυτές , κάποια στιγμή κολλάνε από αυτούς αθεράπευτες δερματικές παθήσεις που γεμίζουν το πρόσωπό τους σπειριά πριν το καταστρέψουν τελικά εντελώς! Το έχω δει σε νεαρή πουτάνα που πήγαινε επί χρόνια με πακιστανούς και μου το επιβεβαίωσε κσι φίλη μου δερματολόγος που είναι διευθύντρια στο Συγγρού.

captain922

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
1.137
Πόντοι
206
Εγώ πέρασα δωμάτιο σήμερα Φιλιππίδου το έχω γράψει και πιο πίσω...πήγα και στο δίπλα, Ιζα δεν είδα δεν άκουσα, ίσως να μην την είπε η τσατσά, δεν ξέρω...
Τι να σου πω, κανονικά σαλονάρισε

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
182
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω για Ιζαμπέλα ορεξάτο σαλοναρισμα με τα πλαστικοβυζα έξω ήταν και χτες και σήμερα 2η βάρδια μαζί με Τζούλια (φολιτο papacito). Παραδόξως 10 και κάτι το φιλ11α σαλόνι ήταν άδειο.

Όποιος έχει τόσο μεγάλη λύσσα με Ιζαμπέλα απλά ας πάει αύριο οι πιθανότητες να την πετύχει είναι μεγάλες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Οι περισσότερες πουτάνες που πάνε με μαύρους και πακιστανούς καυλώνουν με την σκέψη της μαύρης πούτσας μέσα τους. Δυστυχώς για αυτές , κάποια στιγμή κολλάνε από αυτούς αθεράπευτες δερματικές παθήσεις που γεμίζουν το πρόσωπό τους σπειριά πριν το καταστρέψουν τελικά εντελώς! Το έχω δει σε νεαρή πουτάνα που πήγαινε επί χρόνια με πακιστανούς και μου το επιβεβαίωσε κσι φίλη μου δερματολόγος που είναι διευθύντρια στο Συγγρού.
τυπε οι πακιστανοι δεν ειναι μαυροι ψωλαραδες αλλα "ασιατοαραβες"/περσες κτλ που χυνουν στο διλεπτο.
Οι πουτανες καυλωνουν με την σκεψη των χρηματων που βγαζουν στον ιδιο χρονο που καποιος βγαζει δουλευοντας 3 δουλειες... Οσο πιο ευκολα τοσο καλυτερα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
Μόλις έφαγα επικο φόλιασμα από Χλόη, στο Ιάσονος 44 ισόγειο. Πριν λίγο καιρό την είχα πάρει με άριστες εντυπώσεις, είχα ανεβάσει και κριτική. Να το έχετε υπόψιν γιατι τα δεδομένα άλλαξαν, την πονήρεψαν κι αυτή. Σε συνεννόηση με τον κοντοπούτανο τσάτσο που την φώναξε στα 5 λεπτά. Και έφυγε στα 6. Πιπα 1 λεπτό και κατευθείαν στα τέσσερα. Από πάνω δεν ανεβαίνει πια. Βγαίνοντας άκουσε τα μπινελίκια του ο τσάτσος και στο τέλος του είπα ότι την επόμενη φορά θα τον κοντήνω.
Όχι να μας δουλεύουν κσι τα γιίδια .

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
τυπε οι πακιστανοι δεν ειναι μαυροι ψωλαραδες αλλα "ασιατοαραβες"/περσες κτλ που χυνουν στο διλεπτο.
Οι πουτανες καυλωνουν με την σκεψη των χρηματων που βγαζουν στον ιδιο χρονο που καποιος βγαζει δουλευοντας 3 δουλειες... Οσο πιο ευκολα τοσο καλυτερα
Αν δεν είσαι πιωμένος ή μαστουρομένος, δεν καυλώνεις με γυναίκα αν δεν καυλώσει πρώτα αυτή. Όσες ωραίες πουτάνες εργάζονται στο Μεταξουργείο καυλώνουν με σκούρες πούτσες. Με μεγάλες ψωλές καυλώνουν μόνο οι μητρομανείς ενώ οι φυσιολογικές γυναίκες πονάνε και ξεκαυλώνουν!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446

Καμιά γυναίκα δεν εργάζεται επί πολλά χρόνια ως πόρνη μόνο από οικονομική ανάγκη. Αν δεν μεθάει ή δεν παίρνει ναρκωτικά τότε δεν μπορεί να εργαστεί ως πόρνη αν δεν είναι στην πραγματικότητα νυμφομανής.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.326
Πόντοι
481
Μόλις έφαγα επικο φόλιασμα από Χλόη, στο Ιάσονος 44 ισόγειο. Πριν λίγο καιρό την είχα πάρει με άριστες εντυπώσεις, είχα ανεβάσει και κριτική. Να το έχετε υπόψιν γιατι τα δεδομένα άλλαξαν, την πονήρεψαν κι αυτή. Σε συνεννόηση με τον κοντοπούτανο τσάτσο που την φώναξε στα 5 λεπτά. Και έφυγε στα 6. Πιπα 1 λεπτό και κατευθείαν στα τέσσερα. Από πάνω δεν ανεβαίνει πια. Βγαίνοντας άκουσε τα μπινελίκια του ο τσάτσος και στο τέλος του είπα ότι την επόμενη φορά θα τον κοντήνω.
Έχουν γίνει μάγκες και πουτανες και τσατσαδες. Κλαίνε ότι δεν έχουν δουλειά αλλά θέλουν και το εύκολο χρήμα χωρίς κόπο.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.430
Πόντοι
35.948
Καλά του έκανες του κοντοκαριόλη:s&m_1: Είναι μεγάλο αρχίδι, έχω τσακωθεί κ εγώ μαζί του...

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.974
Πόντοι
14.936
Μετα από μια έξοχη μπαναρα με μπουρμπουλήθρες ωρα να
γράψω τα σημερινά νεα από το μέτωπο...
Έσκασα αργα αλλά βρήκα ακρη....
Φιλιππίδου ισόγειο Ιζαμπελα και Τζούλια πλαστικά Λατινακια μέσα στην καυλα..
Μπήκα Ιζαμπελα...
Άψογη απλα..
Στα όλα της όμως..
Θα ακολουθήσει κριτική...
Περιπλανήθηκα λίγο στα κατουρημενα στενά και αποφάσισα για καλο στράγγισμα
άλλη μια πουτσουλα να την ρίξω...
Φιλιππίδου όροφος στο μπαράκι..
Μιχαέλα ψιλη στυλιαρι με ικανοποιητικο στήθος..
Πιθανόν Σοβιετικής προελεύσεως...
Κουβάς το εικοσάρικο...
Το έκαψα..
Βιαζόταν, ψιλοατσαλη στην πιπα όπως και να εχει της είπα αστο άλλη φορα...
Καληνυχτιστήκαμε και πουλο...
Δεν μου καθόταν να γυρίσω στο λημέρι μου όμως...
Μετα από σύντομη περιπλάνηση Φώκαιας 13 στα σκαλιά επάνω...
Αλισα...
Καζακστανή? η Λατινα? ιδού η απορία...
Ψιλοβαριεστημενο σαλοναρισμα αλλά εντός αποδείχτηκε διαμαντάκι με παρα πολύ υπομονή...
Εύγε και εδώ θα γράψω κριτική...
Πρωί εκανα βουτιές Κερατεα και μεσημέρι φαγηταρες σε καφενείο φωτιά στην Ηλιούπολη...
Η βραδια έκλεισε ερωτικά όπως έπρεπε...
Αύριο άλλη μερα...
Την καληνύχτα μου συναγωνιστές...
1790-0-bcf09d7f634d2695533211aab61e21b8.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom