Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (21 μέλη και 192 επισκέπτες)

SirJason

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
10
Like
2.102
Πόντοι
1.191
καλησπέρα και από μένα στο φόρουμ, εγώ σήμερα καθόμουν λίγο σ' ένα πάρκο, από τα νερά του συντριβανιού ξάφνου πετάχτηκαν τρία χρυσοψαρα που το καθένα κρατούσε ένα 200ευρω. Μου τα πρόσφεραν ευγενικά γιατί με είδαν κουρασμένο! Εγώ στην αρχή αρνήθηκα αλλά αυτά επέμειναν και τελικά δέχτηκα τα χρήματα. Με αυτά πήγα Χίλτον όπου έκλεισα παρτουζα την Αριάννα και τη Στέφανυ! Ο συνδιασμός ψηλής/κοντής γκόμενας ήταν απίστευτος! Παίχτηκαν 4 γύροι μόνο κωλο, όλοι ακαποτα. Στα διαλείμματα από το σεξ κάναμε κόκα και φάγαμε αστακομακαροναδα και λευκό κρασί μαρκας. Είχα αφήσει μπαλκονόπορτες ανοιχτές και με πήραν μάτι ένα κάρο περιστέρια. Αν μ έχουν τραβήξει φωτό θα τα αρχίσω στα report μέχρι να τους κλείσουν τα account.
Φίλε μου, μου φαίνεται ότι είσαι λίγο ψεύτης...
Πως κρατουσαν 200αρικα αφού δεν έχουν χέρια? Στο στόμα τα είχαν!
Χωρίς πλακα τώρα... Αν έχεις άκρη με 600 να γίνει παρτουζα στο Χίλτον, με κόκες, αστακούς και κρασιά, κερνάω εγώ.
Στείλε μου!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.180
Πόντοι
26.435
Φίλε μου, μου φαίνεται ότι είσαι λίγο ψεύτης...
Πως κρατουσαν 200αρικα αφού δεν έχουν χέρια? Στο στόμα τα είχαν!
Χωρίς πλακα τώρα... Αν έχεις άκρη με 600 να γίνει παρτουζα στο Χίλτον, με κόκες, αστακούς και κρασιά, κερνάω εγώ.
Στείλε μου!
Οχι, βασικά προφανώς ήμουν ψεύτης σε όλα πλην ότι ήμουν σ ένα πάρκο. Τιμή σε όλο αυτό χοντρικά...ας το πούμε τρίωρο...η κάθε κοπέλα 200 την ώρα 1200€, το g κόκας το πουλάνε 120€ εγώ με παρακάλια μπορώ να το βρω 90€ ας πούμε 1 g έκαστος 360€. Για δωμάτιο ας πούμε budget επιλογή 300€ ή γαριδομακαρονάδα 140€ άρα 560€ και ένα κρασί όχι κάτι τρελό 120€. Σύνολο...2520€. Σε αυτό το σημείο να επισημάνω πως δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με ναρκωτικά ούτε καν περιστασιακός χρήστης, και όλα τα άλλα τα υπολόγισα με γνώσεις μου μεν αλλα όχι up to date. Πιστεύω πως σίγουρα θα τανε από 2200€-2800€.

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
111
Πόντοι
1
Σεπτεμβρίου του 2016 τελευταία φορά που το πέτυχα ανοιχτό σε τσάρκα μου.
Ημουνα πιτσιρικάς και είχα έρθει Αθήνα με τον πατέρα μου γιατί είχαμε ενα διαμέρισμα εκεί δίπλα.Ήταν '85 ή '86... είχε πάρει φωτιά το μαγαζί και η πουτάνα ήταν τυλιγμένη με μια κουβέρτα στο δίπλα μαγαζί, παπουτσάδικο αν δε με απατάει η μνήμη μου...

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.500
Πόντοι
206
Αν δουλεύει σήμερα ιζαμπελα ενημερωστε

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.436
Πόντοι
35.948

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.436
Πόντοι
35.948

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Εφαγα μολις ακυρο απο Μαριαννα Αλκλασμενους ,σαλονι 0 γεια και μεταβολη ουτε 2 secs και κατι ψελισε στα Κυριλικα και η τσα προσπαθησε να μου πλασαρει την αλλη γιατι η κοπελα "ειχε μισαωρο".Περαν του οτι δε θα περναγα με τετοιο σαλοναρισμα,ποιος δινει μισαωρα γιαυτο το πραγμα....Σε μιση ωρα ειμαι πισω τους ειπα χασκογελωντας και πουλο.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.180
Πόντοι
26.435
Εφαγα μολις ακυρο απο Μαριαννα Αλκλασμενους ,σαλονι 0 γεια και μεταβολη ουτε 2 secs και κατι ψελισε στα Κυριλικα και η τσα προσπαθησε να μου πλασαρει την αλλη γιατι η κοπελα "ειχε μισαωρο".Περαν του οτι δε θα περναγα με τετοιο σαλοναρισμα,ποιος δινει μισαωρα γιαυτο το πραγμα....Σε μιση ωρα ειμαι πισω τους ειπα χασκογελωντας και πουλο.
χωρίς να είμαι στο 100% σίγουρος...ένα μαγαζί παρέχει μια υπηρεσία, ΑΝ την αρνηθεί ΕΧΕΙ νομικές συνέπειες. Το μπουρδέλο παρέχει ερωτικές υπηρεσίες άρα "οφείλει" να εξυπηρετήσει τον πελάτη. Σκέψου να τους καταγγείλλεις για αυτό και να προκύψει...ότι δεν έχουν ταμειακή, αφμ, άδεια, χαρτιά παραμονής, και ένα κάρο άλλα...βασικά...ΟΠΟΤΕ θέλουμε τους τα κλείνουμε και εκεί να δεις κλαμα. Απλά τους ανεχόμαστε αν κάνουν μαϊμουδιές γιατί μας ανοίγουν τα σκέλια τους εύκολα και περνάμε καλά όπως περνάμε τελοσπαντων.

Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Πόσο είσαι;

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
0
μόλις έφυγα από Άννα Χωματιανου!
επιβεβαιώνω πως το κορίτσι είναι εξαιρετικό με πολύ όρεξη για δουλειά, φυσικά είχε συνεχόμενα δωμάτια…
παραθέτω φωτό από δωμάτιο
τέρμα μέσα αριστερά
Χαίρε! Γνωρίζεις τι ώρα ξεκινάει; 5 η' 6;
η'/και ποιες μέρες είναι εκεί;

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
331
Πόντοι
26
καλησπερα μαγκες!!!πριν απο 5με 6 μερες βραδυνη βαρδια κατα τις 2με3 στο βεργας 7 υπογειο ειχε 2 κοπελες μια μελαχροινη 45αρα και μια μουναρα μικρη μαλλον απο ρωσια.ξαναπηγα και δεν την βρηκα....ξερει κανεις τιποτα ???ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
καλησπερα μαγκες!!!πριν απο 5με 6 μερες βραδυνη βαρδια κατα τις 2με3 στο βεργας 7 υπογειο ειχε 2 κοπελες μια μελαχροινη 45αρα και μια μουναρα μικρη μαλλον απο ρωσια.ξαναπηγα και δεν την βρηκα....ξερει κανεις τιποτα ???ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

Είναι μάλλον η "μικρή" που γάμησε ο τύπος πριν λίγες σελίδες, την οποία δείχνουν μόνο σε συγκεκριμένους πελάτες. Φαίνεται πως έφαγε τόσο γαμησι από τον ίδιο που πλέον δεν μπορεί να περπατήσει και σταματησε τη δουλειά

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.180
Πόντοι
26.435
Είναι μάλλον η "μικρή" που γάμησε ο τύπος πριν λίγες σελίδες, την οποία δείχνουν μόνο σε συγκεκριμένους πελάτες. Φαίνεται πως έφαγε τόσο γαμησι από τον ίδιο που πλέον δεν μπορεί να περπατήσει και σταματησε τη δουλειά
αδερφέ, αυτοί οι τύποι είναι "Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει" :grin:
μπουρδέλο: "ο φιδεμπορας" και κωλομπαρο: "μας πειραν είδηση"

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
331
Πόντοι
26
την ρωτησα χθες που ειναι η αλλη κοπελα και μου απαντησε μονο εγω ειμαι......δεν υπαρχει αλλη.....θα την πηγαν πουθενα αλλου.καλες τσαρκες!

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
11
Like
605
Πόντοι
310
Ενα uruk hai αυτη κ ενα η Αλιονα να ηγουνται των ορκ της Διδυμου.Αυστηρα για ανωμαλιες.

1000021216.jpg
Εγώ που είμαι ανωμαλαρα της τον έχω ρίξει αλλά υπάρχουν και καλύτερες σε υπηρεσίες μπορώ να πω

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
χωρίς να είμαι στο 100% σίγουρος...ένα μαγαζί παρέχει μια υπηρεσία, ΑΝ την αρνηθεί ΕΧΕΙ νομικές συνέπειες. Το μπουρδέλο παρέχει ερωτικές υπηρεσίες άρα "οφείλει" να εξυπηρετήσει τον πελάτη. Σκέψου να τους καταγγείλλεις για αυτό και να προκύψει...ότι δεν έχουν ταμειακή, αφμ, άδεια, χαρτιά παραμονής, και ένα κάρο άλλα...βασικά...ΟΠΟΤΕ θέλουμε τους τα κλείνουμε και εκεί να δεις κλαμα. Απλά τους ανεχόμαστε αν κάνουν μαϊμουδιές γιατί μας ανοίγουν τα σκέλια τους εύκολα και περνάμε καλά όπως περνάμε τελοσπαντων.
Σε μας πρεπει νοα απαγγελθουν κατηγοριες που πληρωνουμε για να γαμησουμε αυτες που χουν στο φτυσιμο οι τελευταιοι σαπιοδοντηδες στις χωρες τους.

Δε πειραζει πηγα ολη τη περιοχη βολτα στη φλεγομενη Λιοσιων εκανα κυκλους να βρω κανα καφε της προκοπης,μπηκα βεργας και Λιοσιων σε καμποσα μπας και βρω Εμμυ να φολιαστω με τη σειρα μου μιας και μ'αρεσει φουλ εμφανισιακα,ελειπε, τιποτα το επιληψιμο γενικα ,βαρεσα θερμοπληξια μαζι και καθε δυναμη να γαμησω εγκατελειψε.

Αλλα ειδα Αννα χωματιανου μιας και ηταν αδειο ,τι 5 και 8 δωματια αναμονες γραφουν εδω μπηκα 2 φορες και ηταν αδειο..,και λεω μπορει να μαι για τεζα κρεβατι αλλα τετοιο μουνι χωρις αναμονη και νεκρος το πιτσιλας.

Περασα ενω ημουν σε ημιθανη κατασταση,τι μουναρος η μικρη και τι ενεργεια.Αυτη φουλ ενεργεια μιλαγε εκανε προκατ εγλυφε και γω αντι να καυλωνω νυσταζα πιο πολυ ξαπλωσα και της απαντουσα μονολεκτικα,τοσο
ψοφιμι.Στυση 80 αρα στο ηδη μικρο καυλι και μου λεει "παμε να γκαμισομε το πουτσακο" θα με πιανε νευρικο αλλα δεν ειχα δυναμη ουτε να γελασω ,ριβερς καου σε μαλακο πουτσο και λεω αμα δε σε φτιαχνει κι αυτο εισαι για Αγιο Πετρο.Την βαζω στα 4 οπου ουτε αλλαξε κατι ουτε τιποτα αλλα και μονο που γαμας τετοιο γλυκο πατουρακι 4 μερες αχυστος φυγαν μονα τους στο διλεπτο.Μωρομαντηλο δεν μου φερε οποτε την εβαλα να μου φερει το χαρτι,δε δυσανασχετησε ευτυχως το φερε και φυγε το καραμελακι...

Τετοιο μωρο θελει φουλ ενεργεια να χεις την ψευδαισθηση πως του προσφερεις απολαυση και συ αλλα σταρχιδια μου λες και παμε για να περασουν αυτες καλα και οχι εμεις στο τελος.

Επαναληπτικη μονο αν ξεμεινω ποτε απο διαθεση εξερευνησης. @Mpooumpoukos κατι ελεγες για ενα σημαδακι τις προαλλες,στο αριστερο κωλομερι προς τα μεσα ειναι? νομιζω ειδα και γω κατι.

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Σε μας πρεπει νοα απαγγελθουν κατηγοριες που πληρωνουμε για να γαμησουμε αυτες που χουν στο φτυσιμο οι τελευταιοι σαπιοδοντηδες στις χωρες τους.

Δε πειραζει πηγα ολη τη περιοχη βολτα στη φλεγομενη Λιοσιων εκανα κυκλους να βρω κανα καφε της προκοπης,μπηκα βεργας και Λιοσιων σε καμποσα μπας και βρω Εμμυ να φολιαστω με τη σειρα μου μιας και μ'αρεσει φουλ εμφανισιακα,ελειπε, τιποτα το επιληψιμο γενικα ,βαρεσα θερμοπληξια μαζι και καθε δυναμη να γαμησω εγκατελειψε.

Αλλα ειδα Αννα χωματιανου μιας και ηταν αδειο ,τι 5 και 8 δωματια αναμονες γραφουν εδω μπηκα 2 φορες και ηταν αδειο..,και λεω μπορει να μαι για τεζα κρεβατι αλλα τετοιο μουνι χωρις αναμονη και νεκρος το πιτσιλας.

Περασα ενω ημουν σε ημιθανη κατασταση,τι μουναρος η μικρη και τι ενεργεια.Αυτη φουλ ενεργεια μιλαγε εκανε προκατ εγλυφε και γω αντι να καυλωνω νυσταζα πιο πολυ ξαπλωσα και της απαντουσα μονολεκτικα,τοσο
ψοφιμι.Στυση 80 αρα στο ηδη μικρο καυλι και μου λεει "παμε να γκαμισομε το πουτσακο" θα με πιανε νευρικο αλλα δεν ειχα δυναμη ουτε να γελασω ,ριβερς καου σε μαλακο πουτσο και λεω αμα δε σε φτιαχνει κι αυτο εισαι για Αγιο Πετρο.Την βαζω στα 4 οπου ουτε αλλαξε κατι ουτε τιποτα αλλα και μονο που γαμας τετοιο γλυκο πατουρακι 4 μερες αχυστος φυγαν μονα τους στο διλεπτο.Μωρομαντηλο δεν μου φερε οποτε την εβαλα να μου φερει το χαρτι,δε δυσανασχετησε ευτυχως το φερε και φυγε το καραμελακι...

Τετοιο μωρο θελει φουλ ενεργεια να χεις την ψευδαισθηση πως του προσφερεις απολαυση και συ αλλα σταρχιδια μου λες και παμε για να περασουν αυτες καλα και οχι εμεις στο τελος.

Επαναληπτικη μονο αν ξεμεινω ποτε απο διαθεση εξερευνησης. @Mpooumpoukos κατι ελεγες για ενα σημαδακι τις προαλλες,στο αριστερο κωλομερι προς τα μεσα ειναι? νομιζω ειδα και γω κατι.
Χθεσ που πέρασα να την δω και εγώ 7:30-8:00 μμ είχε 3 δωματια ενώ οι συναγωνιστές μπαινοβγαίνανε στην σάλα! Τέτοιο μου και είναι να το γλύψεις έτσι μικρό που είναι

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
30λιγο

πηγα γιατι λενε εδω τα παιδια πως εχει πολυ στενο μουνι και θα νιωθα Ροκο με το πουτσακι μου.Αυτη ειδε νιατο και παιζει να φοβηθηλε σουβλισμα,δειχνω μαλλον πιο ψωλαρας αποτι ειμαι
Μάλλον δεν δέχεται νεαρούς γαμιάδες η στενομούνα σκίννυ μπιτς. Της αξίζει ένα ομαδικό κατούρημα στο στόμα για να μάθει

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Χθεσ που πέρασα να την δω και εγώ 7:30-8:00 μμ είχε 3 δωματια ενώ οι συναγωνιστές μπαινοβγαίνανε στην σάλα! Τέτοιο μου και είναι να το γλύψεις έτσι μικρό που είναι
Ειναι καραμελενιο το μωρακι πειρασμος αλλα με τοσους και τοσους που την γλυφουν καθημερινα εγω προσωπικα δεν,και την φρι πιπα με το ζορι την εδωσα.

Μάλλον δεν δέχεται νεαρούς γαμιάδες η στενομούνα σκίννυ μπιτς. Της αξίζει ένα ομαδικό κατούρημα στο στόμα για να μάθει
εγω μεσα ειμαι περιμενω invite

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom