Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (24 μέλη και 219 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Ειναι καραμελενιο το μωρακι πειρασμος αλλα με τοσους και τοσους που την γλυφουν καθημερινα εγω προσωπικα δεν,και την φρι πιπα με το ζορι την εδωσα.

εγω μεσα ειμαι περιμενω invite
Α κάνει και 69;

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Δε ρωτησα ,το μονο που κανα ηταν λιγο ψευτομπαλαμουτι στα ορθια και στην ακρη κρεβατιου,λιγο παιξιμο εξωτερικα με τις τρυπουλες στην πιπα ενω κοιταζα καθρεφτη,μου κοψε ναζιαρικα το πασπατεμα της σουφριτσας και μετα καβαλησε οπως ηταν και καπακια την εστησα ντογκυ.Αν μας βαζαν ανιχνευτες κινησεως με θερμοχρωματα οπως βαζουν στους ποδοσφαιριστες θα φαινοταν πως αυτη γαμαει εμενα...

Skipper!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.327
Πόντοι
201
Τι του είπες και τον απεφυγες; Εμένα θα με φοβιζε αυτή η κατάσταση
Τίποτα δεν είπα, απλά τον έγραψα! Μην σε τρομάζουν άρρωστοι είναι όχι φονιάδες. Απλά όταν έχουν έλλειψη είναι επικίνδυνοι ….γενικα να φοβάσαι πιο πολύ τους άλλους που κυκλοφορούν στην περιοχή παρά αυτούς!

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Βέργας 7 υπογα Τινα, αφαντο το πιπινι, τουλάχιστον έδωσα χαιρετίσματα στο Σαμπινακι.
Μεσημερι στο 6 πανω παρουσιασε η τσα μια ψηλη μοντελε με συμπαθητικο προσωπο νομιζω(ειδα ελαχιστα),"καινουριο κοριτσι στη δουλεια".Λες να ναι η απαντηση στο μυστικο του φιλου που με ενα 50 ρικο τον παντρευτηκε?

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
460
Πόντοι
301
Μεσημερι στο 6 πανω παρουσιασε η τσα μια ψηλη μοντελε με συμπαθητικο προσωπο νομιζω(ειδα ελαχιστα),"καινουριο κοριτσι στη δουλεια".Λες να ναι η απαντηση στο μυστικο του φιλου που με ενα 50 ρικο τον παντρευτηκε?
Τόσο πολύ σας πείραξε.... απορώ δηλαδή που θα το φτάσετε...και παντρειά ο άλλος...
Να το κάνω διαγραφή να ηρεμήσετε, σας λυπάμαι ειλικρινά.

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.387
Πόντοι
2.727
Εγαμευθηκε πρωτη φορα ΜεγΑλεκου 21 2β πανω αυτη που νομιζα οτι την λενε Τζεμα αλλα τελικα λεγετε Λουτσιανα (οτιναναι λενε στο σαλονι) πολυ χαρακτηριστικη πορνη καθως εχει την πιο τεραστια πλαστικη κωλαρα..
Λογω οτι ελειπε το Καμιλακι ηθελα να σφαλιαρισω κωλο αεροδρομιο κ πηγα σ αυτην ετσι κ για την εμπειρια..
Μγκες μου οταν πηγα να τσακωσω τις κωλολαβές και ηταν λες και επιανα τσιμεντολιθους..ξενερωσα..τι πανε κ κανουνε οι μλκισμενες..
Καλυτερα να πηγαινα με την Αφροδιτη το αλογο απο κατω αλλα πολυ ψηλη για τα γουστα μου..

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Εγαμευθηκε πρωτη φορα ΜεγΑλεκου 21 2β πανω αυτη που νομιζα οτι την λενε Τζεμα αλλα τελικα λεγετε Λουτσιανα (οτιναναι λενε στο σαλονι) πολυ χαρακτηριστικη πορνη καθως εχει την πιο τεραστια πλαστικη κωλαρα..
Λογω οτι ελειπε το Καμιλακι ηθελα να σφαλιαρισω κωλο αεροδρομιο κ πηγα σ αυτην ετσι κ για την εμπειρια..
Μγκες μου οταν πηγα να τσακωσω τις κωλολαβές και ηταν λες και επιανα τσιμεντολιθους..ξενερωσα..τι πανε κ κανουνε οι μλκισμενες..
Καλυτερα να πηγαινα με την Αφροδιτη το αλογο απο κατω αλλα πολυ ψηλη για τα γουστα μου..
Στο δωμάτιο είναι μα και μου μια απλή συνεδρία είναι. Προσωπικά ούτε 10€

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435
Μικρή ενημέρωση: Φιλιππίδου 11α επανεμφάνιση της Μίμης/Στέφανυ με το όνομα Τζούλια, αν και έχει πολύ ωραίο αληθινό όνομα, σαλοναρισμα με κόσμο τίγκα, ήρθε μόνο, πάνω μου με τη μία, μου κωλοτριφτηκε άγρια, το 20αρι έφυγε με τη μία...μέσα την πήρα στα όρθια με τα πορνοτακουνα, γραπωθηκα από πίσω της, ήταν φοβερά, και στη συνέχεια στα 4 στο κρεββάτι όπου και τελειωσε εκείνη να κάνει αυτό το κόλπο με το μουνί που σφίγγει την πουτσα...τι μουνί είναι η καργιολα γαμω την τρέλα μου γαμω. Τέλος στο Μαγαζί της Στέλλας της Αλβανεζας έχει και μια καινούργια κοπέλα Λατίνα με το όνομα "Μαριμαρ" Ρίχτε ένα βλέφαρο.

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
194
Like
50.450
Πόντοι
35.948
Μικρή ενημέρωση: Φιλιππίδου 11α επανεμφάνιση της Μίμης/Στέφανυ με το όνομα Τζούλια, αν και έχει πολύ ωραίο αληθινό όνομα, σαλοναρισμα με κόσμο τίγκα, ήρθε μόνο, πάνω μου με τη μία, μου κωλοτριφτηκε άγρια, το 20αρι έφυγε με τη μία...μέσα την πήρα στα όρθια με τα πορνοτακουνα, γραπωθηκα από πίσω της, ήταν φοβερά, και στη συνέχεια στα 4 στο κρεββάτι όπου και τελειωσε εκείνη να κάνει αυτό το κόλπο με το μουνί που σφίγγει την πουτσα...τι μουνί είναι η καργιολα γαμω την τρέλα μου γαμω. Τέλος στο Μαγαζί της Στέλλας της Αλβανεζας έχει και μια καινούργια κοπέλα Λατίνα με το όνομα "Μαριμαρ" Ρίχτε ένα βλέφαρο.
Η Μιμή-Στέφανι πήγε τελικά στα Φιλιππίδου μύστη μου. Άλλη είναι η Στέφανι στα Βέργας 3 κ Μαραθώνος.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435

Edward Elric xxiii

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
56
Πόντοι
0
πέρασα πριν λίγο από χωματιανου να δω την Άννα κ ήταν κλειστό...

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
24
Like
1.009
Πόντοι
1.011
Διπλή κατάθεση σήμερα
Πρώτα από Ιζαμπέλα Φιλιππίδου 11α για anal και μετά από Φωκαίας 25με ένα καινούργιο καυλακι Ντιάνα νομίζω το όνομα 20 χρονον μουνακι. Petite λευκό καυλακι το παράξενο είναι όταν την γύρισα για 69 μου πρόσφερε πιο πολύ την κωλοτρυπίδα της για γλυψειμο και δεν έχασα την ευκαιρία να την γευτώ έδειχνε να το απολαμβάνει από τα βογγυτα που έβγαζε.θα την ξαναεπισκευτω να δοκιμάσω να της το καρφώσω στο κωλο

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.361
Πόντοι
19.236
ξερουμε αν ειναι ακομα η δαναη το gilf στην ιασονος 20Α ?
Ελα ρε συ η Δαναη πλεον ειναι τσατσα....τα πρωινα / απογευματα στο ΜΑ 21 και μετα τις 23:00 στο Ιασωνος 20α παλι σαν υπηρεσεια...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
194
Like
50.450
Πόντοι
35.948
Διπλή κατάθεση σήμερα
Πρώτα από Ιζαμπέλα Φιλιππίδου 11α για anal και μετά από Φωκαίας 25με ένα καινούργιο καυλακι Ντιάνα νομίζω το όνομα 20 χρονον μουνακι. Petite λευκό καυλακι το παράξενο είναι όταν την γύρισα για 69 μου πρόσφερε πιο πολύ την κωλοτρυπίδα της για γλυψειμο και δεν έχασα την ευκαιρία να την γευτώ έδειχνε να το απολαμβάνει από τα βογγυτα που έβγαζε.θα την ξαναεπισκευτω να δοκιμάσω να της το καρφώσω στο κωλο
Δεν δίνει κώλο η Ντιάνα, δυστυχώς

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435
Διπλή κατάθεση σήμερα
ωωω τι βάρδια η Ιζαμπέλα μύστη μου?

Basnik34

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα Φώκαιας 25 ξέρουμε τι ώρα κλείνει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom