Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (23 μέλη και 169 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
πετάχτηκαν τρία χρυσοψαρα που το καθένα κρατούσε ένα 200ευρω.
τετοια ψαρια ηταν; εμενα ολο με ληστευουν αυτα τα γαμημενα :tooth:

1755804898159.png

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
460
Πόντοι
301
καλησπέρα και από μένα στο φόρουμ, εγώ σήμερα καθόμουν λίγο σ' ένα πάρκο, από τα νερά του συντριβανιού ξάφνου πετάχτηκαν τρία χρυσοψαρα που το καθένα κρατούσε ένα 200ευρω. Μου τα πρόσφεραν ευγενικά γιατί με είδαν κουρασμένο! Εγώ στην αρχή αρνήθηκα αλλά αυτά επέμειναν και τελικά δέχτηκα τα χρήματα. Με αυτά πήγα Χίλτον όπου έκλεισα παρτουζα την Αριάννα και τη Στέφανυ! Ο συνδιασμός ψηλής/κοντής γκόμενας ήταν απίστευτος! Παίχτηκαν 4 γύροι μόνο κωλο, όλοι ακαποτα. Στα διαλείμματα από το σεξ κάναμε κόκα και φάγαμε αστακομακαροναδα και λευκό κρασί μαρκας. Είχα αφήσει μπαλκονόπορτες ανοιχτές και με πήραν μάτι ένα κάρο περιστέρια. Αν μ έχουν τραβήξει φωτό θα τα αρχίσω στα report μέχρι να τους κλείσουν τα account.
Από
Άλλος Elgmufador μας βρήκε , ρε που τα βρίσκουμε αυτα τα φυντανια !!!
Αν περίμενε τουλάχιστον μέχρι Κυριακή να ποσταρει τότε θα βγάζαμε γούστα , ρε κάτι μαλακές που υπάρχουν
Μεγαλύτεροι από εσένα δεν υπάρχουν!!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.448
Πόντοι
35.948
μόλις έφυγα από Άννα Χωματιανου!
επιβεβαιώνω πως το κορίτσι είναι εξαιρετικό με πολύ όρεξη για δουλειά, φυσικά είχε συνεχόμενα δωμάτια…
παραθέτω φωτό από δωμάτιο
τέρμα μέσα αριστερά
Το κωλόχαρτο πάνω στο κρεβάτι όλα τα λεφτά :kneel:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.320
Πόντοι
2.846

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
0
Φυλης πριν απο 2 ωρες ειχε δυο οπαδους της ρομα πουλαγαν αρωματα Φωκαιας αλλον εναν με αιφον

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Δ27 η Ελένη … μου αρέσει που λέει η τσατσα «λίγο παχουλιτσα αλλά είναι καλή στο ντοματιο» και η κοπέλα είχε κατέβει από την βαλχαλα με κάτι πλάτες σαν τραπέζι
Ενα uruk hai αυτη κ ενα η Αλιονα να ηγουνται των ορκ της Διδυμου.Αυστηρα για ανωμαλιες.

1000021216.jpg

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.579
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη στη Μαριάννα τη σκίνι από Αλκαμένους 113 πριν κάνα δυο μέρες. Είχα επισκεφθεί ξανά την κοπέλα στο Διδύμου παλιότερα 3-4 φορές, κάθε φορά ήταν όλο και λιγότερο από την προηγούμενη. Αλλά τώρα τα έδωσε όλα! Επίμονο ρούφηγμα στα παπάκια μου και ακόμα πιο πολύ στο περίνεο, πήγε να μου το ξεκολλήσει. Θα τελείωνα εύκολα έτσι, όπως που τον έπαιζε και λιγάκι, μάλλον τη βολεύει κι εκείνη αυτός το τρόπος.

Πίπα με καπότα, δε θυμάμαι αν παλιότερα έκανε ακά, της έγλυψα και λίγο τα ποδαράκια και μια στάση, με εμένα από πάνω και τη Μαριάννα να είναι δοτική ας το πούμε, πέσανε και λίγα στοματόφιλα. Μπορεί να ξαναπάω.

Σε άλλη στάση άλλη μέρα, στης Γιούλης στο Μ.Α. 21, ο τσάτσος γελώντας εξηγούσε στο σαλόνι ότι δεν υπάρχει 10λεπτο για 10 ευρώ, ότι το μισάωρο είναι 50, η ώρα 100 και όποιος θέλει για έξω παραπάνω χρήματα. Ενώ περίμενα να αδειάσει δωμάτιο να μπω, ψιλοξενέρωσα τόσο με τις μαλακίες που έλεγε όσο και με τον άπειρο κόσμο που έμπαινε και λάκισα :badair:

Να συμπληρώσω: Βιασύνη από την Άντζελα το κοντοπούτανο από Περδίκα & Μ.Α. γωνία και Ι. 30 κάτω τις Κυριακές. Ίσως επειδή περίμεναν άλλοι δύο μετά από μένα κι ας είμαι πελατάκος που της σκάει επιπλέον 10άρικο στο δωμάτιο, οπότε για εμένα είναι άκυρο για αρκετό καιρό.

Φιλότιμη ήταν η Βικτώρια από Φ. 109 κάτω, μεταξύ 35 και 40 ετών, ωραία πίπα, γενικά ευχάριστη, από εμφάνιση θα τη δείτε, καλούλα είναι :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.361
Πόντοι
19.236
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:00

Γωνια ΜΑ και Ιασωνος ηταν ορθιες οι Λατινες Μικαελα - Χλοη και Αφροδιτη οπου περιμεναν τις τσατσαδες/τσατσους να παρουν την καθεμια να τις πανε στους οικους για να πιασουν δουλεια...Ωραιο θεαμα και οι τρεις μαζι, γεμισε καμπυλες η διασταυρωση...

Εξω απο την πορτα στο ΜΑ 28 Υπογειο ηταν η τσατσα μαζι με την Ουκρανεζα Γκιλφ Ναταλι και καπνιζανε...Ειχαν αναδουλειες και χαζευαν τον κοσμο...Χαιρετησα την Ναταλι και τελικα μιας και ειχα καιρο να παω μαζι της κατεληξα εκει... Να πουμε για οσους γνωριζουν την Ναταλι οτι πλεον δεν ειναι η πολυ σκελετιαρα αδυνατη Γκιλφ....εχει παρει μερικα κιλακια και τωρα το σωμα της ειναι νορμαλ με βυζι νουμερο 2 περιπου (απο εκει που ηταν επιπεδο)...εχει βαλει και μερικα ψωμακια στον πισινο...λιγα ομως....

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη στη Μαριάννα τη σκίνι από Αλκαμένους 113 πριν κάνα δυο μέρες. Είχα επισκεφθεί ξανά την κοπέλα στο Διδύμου παλιότερα 3-4 φορές, κάθε φορά ήταν όλο και λιγότερο από την προηγούμενη. Αλλά τώρα τα έδωσε όλα! Επίμονο ρούφηγμα στα παπάκια μου και ακόμα πιο πολύ στο περίνεο, πήγε να μου το ξεκολλήσει. Θα τελείωνα εύκολα έτσι, όπως που τον έπαιζε και λιγάκι, μάλλον τη βολεύει κι εκείνη αυτός το τρόπος.

Πίπα με καπότα, δε θυμάμαι αν παλιότερα έκανε ακά, της έγλυψα και λίγο τα ποδαράκια και μια στάση, με εμένα από πάνω και τη Μαριάννα να είναι δοτική ας το πούμε, πέσανε και λίγα στοματόφιλα. Μπορεί να ξαναπάω.

Σε άλλη στάση άλλη μέρα, στης Γιούλης στο Μ.Α. 21, ο τσάτσος γελώντας εξηγούσε στο σαλόνι ότι δεν υπάρχει 10λεπτο για 10 ευρώ, ότι το μισάωρο είναι 50, η ώρα 100 και όποιος θέλει για έξω παραπάνω χρήματα. Ενώ περίμενα να αδειάσει δωμάτιο να μπω, ψιλοξενέρωσα τόσο με τις μαλακίες που έλεγε όσο και με τον άπειρο κόσμο που έμπαινε και λάκισα :badair:
Ψαχνωντας πιο παλια ποστ για πολυ στενο μουνι λεγαν πολλοι για μια Μαριαννα Διδυμου,για την ιδια προκειται ?

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.361
Πόντοι
19.236
Αυτος ο τραβελοτσατσος στο ΜΑ 21 οροφος ειναι κοκκινο πανι ....απο μακρυα και αγαπημενοι.....

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Φυλης πριν απο 2 ωρες ειχε δυο οπαδους της ρομα πουλαγαν αρωματα Φωκαιας αλλον εναν με αιφον
Όχι να μην πάνε να δουλέψουν τα παιδιά με μπεσα κατά τα άλλα ! "Φιλαράκο να σου κάνω μια ερώτηση "

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.500
Πόντοι
206
Είναι η ιζαμπελα εκεί?

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.127
Πόντοι
736
Γλωσοφιλα έπεσαν ? :smiling-face-with-heart-eyes:
Θέλω να ερωτευτώ και σκεφτόμουν να επισκεφτώ την Όλγα όταν γύρισει από διακοπες ,την Ντάρια την βαρέθηκα
Όχι δεν είχε αλλά δεν με χάλασε.

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
460
Πόντοι
301
Ελα καλο το ανέκδοτο που μας είπες, γυρνα τωρα παλι πίσω στην τρύπα σου , Φώσκολε !!! Άιντε ζώον
Ειλικρινά εάν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο κομπλεξικοί άνθρωποι εδώ μέσα δεν θα το έγραφα,και ούτε προμοταρω ούτε το παίζω γαμιας απλά έγραψα σκηνικό που δεν παίζει εύκολα, αντιθέτως άλλοι που γαμανε 2 φορές την ημέρα την κάθε μπαζολα και γριετζο και το προμοταρουν ότι γαμησαν την σούπερ γκόμενά, δεν μιλάει κανένας από αυτούς.....Τεσπα στα αρχ.... μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom