paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.310
- Πόντοι
- 10.656
τετοια ψαρια ηταν; εμενα ολο με ληστευουν αυτα τα γαμημεναπετάχτηκαν τρία χρυσοψαρα που το καθένα κρατούσε ένα 200ευρω.

τετοια ψαρια ηταν; εμενα ολο με ληστευουν αυτα τα γαμημεναπετάχτηκαν τρία χρυσοψαρα που το καθένα κρατούσε ένα 200ευρω.
έχω και γω τη Δευτέρα που έρχεται έξοδα Μ ένα παιχνίδι που παίζω, γάμα τατετοια ψαρια ηταν; εμενα ολο με ληστευουν αυτα τα γαμημενα
![]()
Απόκαλησπέρα και από μένα στο φόρουμ, εγώ σήμερα καθόμουν λίγο σ' ένα πάρκο, από τα νερά του συντριβανιού ξάφνου πετάχτηκαν τρία χρυσοψαρα που το καθένα κρατούσε ένα 200ευρω. Μου τα πρόσφεραν ευγενικά γιατί με είδαν κουρασμένο! Εγώ στην αρχή αρνήθηκα αλλά αυτά επέμειναν και τελικά δέχτηκα τα χρήματα. Με αυτά πήγα Χίλτον όπου έκλεισα παρτουζα την Αριάννα και τη Στέφανυ! Ο συνδιασμός ψηλής/κοντής γκόμενας ήταν απίστευτος! Παίχτηκαν 4 γύροι μόνο κωλο, όλοι ακαποτα. Στα διαλείμματα από το σεξ κάναμε κόκα και φάγαμε αστακομακαροναδα και λευκό κρασί μαρκας. Είχα αφήσει μπαλκονόπορτες ανοιχτές και με πήραν μάτι ένα κάρο περιστέρια. Αν μ έχουν τραβήξει φωτό θα τα αρχίσω στα report μέχρι να τους κλείσουν τα account.
Μεγαλύτεροι από εσένα δεν υπάρχουν!!Άλλος Elgmufador μας βρήκε , ρε που τα βρίσκουμε αυτα τα φυντανια !!!
Αν περίμενε τουλάχιστον μέχρι Κυριακή να ποσταρει τότε θα βγάζαμε γούστα , ρε κάτι μαλακές που υπάρχουν
Το κωλόχαρτο πάνω στο κρεβάτι όλα τα λεφτάμόλις έφυγα από Άννα Χωματιανου!
επιβεβαιώνω πως το κορίτσι είναι εξαιρετικό με πολύ όρεξη για δουλειά, φυσικά είχε συνεχόμενα δωμάτια…
παραθέτω φωτό από δωμάτιο
τέρμα μέσα αριστερά
Ελα καλο το ανέκδοτο που μας είπες, γυρνα τωρα παλι πίσω στην τρύπα σου , Φώσκολε !!! Άιντε ζώονΑπό
Μεγαλύτεροι από εσένα δεν υπάρχουν!!
Ενα uruk hai αυτη κ ενα η Αλιονα να ηγουνται των ορκ της Διδυμου.Αυστηρα για ανωμαλιες.Δ27 η Ελένη … μου αρέσει που λέει η τσατσα «λίγο παχουλιτσα αλλά είναι καλή στο ντοματιο» και η κοπέλα είχε κατέβει από την βαλχαλα με κάτι πλάτες σαν τραπέζι
Απλά ήταν 2η βάρδιαΦιλιππίδου 11 κάτω η Ιζαμπέλα ήταν δωμάτιο από ότι είπε η ταράτσα άρα δεν έφυγε
Ψαχνωντας πιο παλια ποστ για πολυ στενο μουνι λεγαν πολλοι για μια Μαριαννα Διδυμου,για την ιδια προκειται ?Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη στη Μαριάννα τη σκίνι από Αλκαμένους 113 πριν κάνα δυο μέρες. Είχα επισκεφθεί ξανά την κοπέλα στο Διδύμου παλιότερα 3-4 φορές, κάθε φορά ήταν όλο και λιγότερο από την προηγούμενη. Αλλά τώρα τα έδωσε όλα! Επίμονο ρούφηγμα στα παπάκια μου και ακόμα πιο πολύ στο περίνεο, πήγε να μου το ξεκολλήσει. Θα τελείωνα εύκολα έτσι, όπως που τον έπαιζε και λιγάκι, μάλλον τη βολεύει κι εκείνη αυτός το τρόπος.
Πίπα με καπότα, δε θυμάμαι αν παλιότερα έκανε ακά, της έγλυψα και λίγο τα ποδαράκια και μια στάση, με εμένα από πάνω και τη Μαριάννα να είναι δοτική ας το πούμε, πέσανε και λίγα στοματόφιλα. Μπορεί να ξαναπάω.
Σε άλλη στάση άλλη μέρα, στης Γιούλης στο Μ.Α. 21, ο τσάτσος γελώντας εξηγούσε στο σαλόνι ότι δεν υπάρχει 10λεπτο για 10 ευρώ, ότι το μισάωρο είναι 50, η ώρα 100 και όποιος θέλει για έξω παραπάνω χρήματα. Ενώ περίμενα να αδειάσει δωμάτιο να μπω, ψιλοξενέρωσα τόσο με τις μαλακίες που έλεγε όσο και με τον άπειρο κόσμο που έμπαινε και λάκισα![]()
Αυτος ο τραβελοτσατσος στο ΜΑ 21 οροφος ειναι κοκκινο πανι ....απο μακρυα και αγαπημενοι.....Σε άλλη στάση άλλη μέρα, στης Γιούλης στο Μ.Α. 21, ο τσάτσος γελώντας εξηγούσε στο σαλόνι ότι δεν υπάρχει 10λεπτο για 10 ευρώ, ότι το μισάωρο είναι 50, η ώρα 100 και όποιος θέλει για έξω παραπάνω χρήματα. Ενώ περίμενα να αδειάσει δωμάτιο να μπω, ψιλοξενέρωσα τόσο με τις μαλακίες που έλεγε όσο και με τον άπειρο κόσμο που έμπαινε και λάκισα![]()
Όχι να μην πάνε να δουλέψουν τα παιδιά με μπεσα κατά τα άλλα ! "Φιλαράκο να σου κάνω μια ερώτηση "Φυλης πριν απο 2 ωρες ειχε δυο οπαδους της ρομα πουλαγαν αρωματα Φωκαιας αλλον εναν με αιφον
ΝαιΨαχνωντας πιο παλια ποστ για πολυ στενο μουνι λεγαν πολλοι για μια Μαριαννα Διδυμου,για την ιδια προκειται ?
Μάλλον για φερμα ήταν εκείΦυλης πριν απο 2 ωρες ειχε δυο οπαδους της ρομα πουλαγαν αρωματα Φωκαιας αλλον εναν με αιφον
Όχι δεν είχε αλλά δεν με χάλασε.Γλωσοφιλα έπεσαν ?
Θέλω να ερωτευτώ και σκεφτόμουν να επισκεφτώ την Όλγα όταν γύρισει από διακοπες ,την Ντάρια την βαρέθηκα
Ειλικρινά εάν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο κομπλεξικοί άνθρωποι εδώ μέσα δεν θα το έγραφα,και ούτε προμοταρω ούτε το παίζω γαμιας απλά έγραψα σκηνικό που δεν παίζει εύκολα, αντιθέτως άλλοι που γαμανε 2 φορές την ημέρα την κάθε μπαζολα και γριετζο και το προμοταρουν ότι γαμησαν την σούπερ γκόμενά, δεν μιλάει κανένας από αυτούς.....Τεσπα στα αρχ.... μουΕλα καλο το ανέκδοτο που μας είπες, γυρνα τωρα παλι πίσω στην τρύπα σου , Φώσκολε !!! Άιντε ζώον