Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 2.346
- Πόντοι
- 446
Σε ποια αναφέρεστε τυπε μπας και ρίξουμε καμία τσαπου της προκοπής;Καλησπέρα στο φόρουμ, εχθές είχα κάτι δουλειές Αθήνα και επί της ευκαιρίας πέρασα και για ένα γρήγορο από Φυλης/Φώκαιας.. και παίζει ένα τρελό σκηνικό.Τελικα εσείς στην Αθήνα είστε μουχριτσες.... Αφού έκανα την βόλτα ψάχνοντας κάτι ωραίο μπαίνω σε έναν οίκο και αράζω όρθιος κοντά στην τσατσά γιατί είχε άλλους τρεις συναγωνιστές και δεν είχε πολύ χώρο. Σκάει άλλος ένας τύπος.... και με το που τον βλέπει η τσατσά του κάνει νόημα με το χέρι (ελα εδω). Κάνω ότι δεν το βλέπω και κοιτάω χαμηλά, ερχετε ο τύπος και του λέει περνά μεσα έχω ένα νέο μωράκι ... και μπαίνει μέσα ο τύπος. Τεσπα βγαίνει μια κοπέλα λέει το πρόγραμμα η τσατσά και λέει αυτή έχουμε... τεσπα φεύγουμε όλοι... έχοντας στο μυαλό μου αυτό το σκηνικό λέω θα ρισκάρω και ότι βγει... γυρίζω μετά από κάνα 30 λεπτο μπαίνω μέσα, ευτυχώς ήμουν μόνος...βγαίνει η τσατσά και πριν μιλήσει τις λέω, με έστειλε το ομορφοπαιδο για το μικρουλι που έχεις και της γέλασα.. Έλα μέσα μου λέει. Την βλέπω και είναι ένα πιπινακι γάλακτος μαύρο μαλλί άσπρο δέρμα 1.65 περίπου κορμάκι κανονικό και ύφος σοβαρό πολύ δεν έβγαλε χαμόγελο.Τις δίνω ένα 50 και τις λέω άσε μου χρόνο. Μου λέει με το μαλακό γιατί δεν έχει ξανά δουλέψει και όχι αγριαδες. οκ εννοείται τις λέω.Μπαινω δωμάτιο φρεσκαριζομαι και έρχεται το πιπίνι.Ηταν πολύ σοβαρό φαινόταν ότι δεν είχε ξανά δουλέψει το πήγα πολύ χαλαρά με πολλά χάδια φιλάκια, ήρθε από πάνω μου εντωμεταξύ την καποτα με το που μπήκε μου την έδωσε στο χέρι... ξεκίνησε τα χάδια-τριψιματα στο καυλι μου με το μουνακι τις ,εγώ να τις γλύφω το βυζάκι και να την γλωσσοφιλιαζω, πήρε πιπα χωρίς να ρωτήσει εάν θέλω η οχι καποτα,οκ απλή πιπα αλλά μόνο και μόνο το σκηνικό είχα κατά καυλωσει.Μετα την ξεκινάω ένα γλυφομουνι και να στάζει καυλα για κάνα 5 λεπτο, αρχίζω να γλύφω κοιλίτσα και ανεβαίνω σιγά σιγά και φτάνω στα γλωσσοφιλα, το καυλι μου είχε πάρει θέσει στο υγρο μουνακι της και το έτριβε δεν είπε τίποτα για καποτα και σκέφτηκα 100 φορές να μπω η να μην μπω .... τελικά έβαλα και ξεκινάω ένα τρελό γαμησει με αλλαγές αλλά χωρίς υπερβολές και αγριαδες το μωρό πλημμύρα κανονικά και για το τέλος αφαίρεσα την καποτα και τις τον έπαιζα στο μουνακι μέχρι που έχυσα επάνω. φεύγοντας με περίμενε η τσατσά την ευχαρίστησα και την ρώτησα ποτέ θα δουλεύει? Και μου είπε θα είναι σε κλειστό κύκλο.....
Μουχριτσες και δεν έχει γράψει κανένας γι αυτά τα σκηνικά... σίγουρα θα είστε από εδώ....
Εγώ δεν θα μιλήσω για το που έγινε γιατί μπήκα από σπόντα!!!!