Πέρασα με ένα πουτανί που σκεφτόμουν μέρες. Αφού μπήκε στο δωμάτιο, χαιρετηθήκαμε, γθυθήκαμε και της ζήτησα ποδολαγνεία
Π: -δε θες σεχ;
R: -όχι, τον έχω μικρό
Π: -τι; Έχεις μεγάλο πρόβλημα. Μια χαρά είναι, τόσα βλέπω εδώ μέσα, ξέρω
R: -λες;
Τα πόδια της δεν τα έβαλα στο πρόσωπο γιατί δεν ήταν και πολύ καλοσχηματισμένα, πήρα απλά μια σνιφιά να δω αν μυρίζουν (δεν μύριζαν). Αρκέστηκα στην ποδομαλακία που την έκανε πολύ καλά, δηλαδή ασκούσε πίεση, δεν ήταν στον αέρα να μη νιώθω τίποτα. Σύντομα άρχισα να χύνω αρκετά ml που ενθουσίασαν την μποτάνα. Ομολόγησε και πως ήταν πιο ξεκούραστο το 10λεπτο ραντεβού μας αφού έκανε ενα διάλλειμα απο τα γλειψίματα πούτσων και τα γαμήσια
R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι αλλά πήγα τουαλέτα πριν λίγο

R: -οκ, άλλη φορά αν με δεις στο σαλόνι μην πας τουαλέτα
Κάτι με έτρωγε όμως , ίσως το ότι δεν πέρασα και σούπερ ουάου, και πήγα για 2η κατάθεση σε μία άλλη. Αφού δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες στο σαλόνι, της κάνω ερώτηση
R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ό,τι θες
Μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω το κορίτσι. Μόλις μπήκε και αυτή ξεκινήσαμε αμέσως με κατούρημα
Π: -πού τα θες;
R: -στο στόμα
Κλασσικά ξαπλώνω στο πάτωμα και εκείνη σκουατάρει απο πάνω μου. Μου τα έδινε πολύ ωραία, δηλάδη με παύσεις για να προλαβαίνω να καταπίνω χωρίς να υπερχειλίζει το στόμα μου. Η ποσότητα ήταν αρκετή ώστε να ξεδιψάσω αλλά οχι και για χόρταση. Η γεύση ήταν η καλύτερη που έχω γευτεί ως τώρα. Μπράβο μωρό μου
Η συγκεκριμένη δεν μου έβγαζε ποδολαγνεία οπότε πλαγιάσαμε στο πορνοκρέβατο και όπου βγει. Μέτα από κάποια προκαταρκτικά σε λαιμό και στήθος, κατέβηκε στο πουλί μου και άρχισε να το γλείφει ακάποτα χωρίς να με ρωτήσει
R: -δεν ξέρω αν θα μπορέσω να χύσω (αφού είχα πάει και στην άλλη πρώτα). Θα προσπαθήσω
Π: -και γω
...
Π: -ωραίο είναι
R: -είναι μικρό

Π: -όχι. Πώς θες να είναι, σαν των Αφρικανών;
R: -ναι

Π: -πολλές φορές το σεχ είναι πιο ωραίο με καυλιά σαν τα δικά σου
R: -ίσως
Το έγλειφε για αρκετή ώρα με αρκετά βυθίσματα μέσα στο λαρύγγι της. Στο ενδιάμεσο της ζήτησα να με φτύσει στο στόμα και γλωσσοφιλιαστήκαμε για ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα. Σε κάποια φάση πήγε να πάρει καπότα για σεχ, αλλά της είπα ότι κοντεύω και συνέχισε την πίπα
R: -πού θες να χύσω;
Π: -στα βυζιά μου μόνο
R: -μόνο;

Π: -θες στο στόμα τώρα εσύ, ε;

R: -ναι

Π: -οκ, ας το δοκιμάσουμε
Σύντομα άρχισα να χύνω με δυνατό οργασμό μέσα στο στόμα της χωρίς να βιαστεί. Σηκώνεται να πάει στον νιπτήρα αλλά τη σταματάω και της λέω να τα φτύσει στο στόμα μου. Δέχτηκε με μία κατάφαση σαν να το είχε και αυτή στο μυαλό της. Αφού μου τα έδωσε, άρχισε πάλι να με γλωσσοφιλιάζει

ανταλλάσοντας μπρος-πίσω μερικά από τα φλόκια μεταξύ μας (τα περισσότερα τα κατάπια), και έπειτα πήγε στον νιπτήρα να πλυθεί
Π: -έχω τρελαθεί
R: -γιατί;
Π: -αυτά τα έχω κάνει μόνο με σένα, όχι με τους άλλους
R: -γι'αυτό θα έρθω ξανά και ξανά και ξανά
Π: -όποτε θες
Τα λέμε σύντομα μωρό μου