Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (2 μέλη και 100 επισκέπτες)

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
970
Πόντοι
81
Η Μυρσίνη, που κι αυτή εργάζεται στα μπουρδέλα της Αγκύρας, ποιά ηθοποιό ή τηλεπαρσόνα θυμίζει;
Ερωτηση παγιδα? Εχει τηλεοπτικοτατη φατσα παντως και ειναι σιγουρα η πιο ομορφη απο τις 3.Οταν θα την παρω θα θυμηθω και θα επανελθω.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Ως την πιο ωραία και καλή ψωλορουφίχτρα καταπιόλα αυτή την χρονιά ποιά θα χαρακτηρίζατε;

Yoloanal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστές θα ήθελα πληροφορίες σε ποιους οικοκους κάνουν πρωκτικο 3βραδυνη αν ξέρετε ευχαριστώ!

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
970
Πόντοι
81
Ως την πιο ωραία και καλή ψωλορουφίχτρα καταπιόλα αυτή την χρονιά ποιά θα χαρακτηρίζατε;
Δε θα ταν πρεπον το σωματειο ιεροδουλων να ψηφιζει την mvp καθε χρονιας οπως κανουν οι παικτες στη σουπερλιγδα?

Κοριτσια αμα διαβαζετε ψηθητε!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Δε θα ταν πρεπον το σωματειο ιεροδουλων να ψηφιζει την mvp καθε χρονιας οπως κανουν οι παικτες στη σουπερλιγδα?

Κοριτσια αμα διαβαζετε ψηθητε!
Η ερώτησή μου απευθύνεται σε πελάτες των κοριτσιών αποκλειστικά!

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.548
Πόντοι
1.336

16/08/25

Στις 17:30

Άνοιξα τον μπουρδελοχάρτη και πήγα να τσεκάρω κάποια σπίτια που δεν ξέρω αν λειτουργούν πλέον ή οχι

Αλκαμενόσπιτα, Περγαμόσπιτα, Πιπινόσπιτα, Ρεμουνδόσπιτα, Αγίου Πετρόσπιτο: κλειστά

Καλύμνου
  • 48α: Όλγα, μιλφογκίλφ με κοντά καστανά μαλλιά και απλό πρόγραμμα

Μαγνησίας
  • : Ντιάνα, γκιλφ με κοντά άσπρα μαλλιά. Κανονικά κάνει φουλ αλλά πονούσε η μέση της είπε και ανακοίνωνε απλό

Φυλής
  • 109β: Βικτώρια, Άννα
  • 109α: ενα ξανθό (προ)μιλφ με μεγάλα χυτά βυζιά και ελεύθερο στοματικό
  • 71α: Κατερίνα, Ντούλσε, και άλλη μία λατίνα
  • 71β: Λούνα, Μπάρμπαρα
  • 69β: Αλάνα Ρωσσίδα
  • 69α: Τζούλια η Ρουμάνα από το 65 και 84α
  • 67: Έλενα ξανθιά σκυλέ μιλφ
  • 86β: Νέλλη και άλλη μία
  • 86α: Μαρία
  • 84β: Νικόλ, Μόνικα
  • 84α: Ράνια, Ντιάνα
  • 65β: Μπιούτι, Κορίνα
  • 65α: Χριστίνα Τσέχα
  • 61: Σίσσυ, Γιασμίν
  • 59 κάτω: Νικόλ
  • 74 αριστερά: Σάρα Ρωσσίδα για βυζολάτρεις
  • 74 δεξιά: Έμμα κοκκινομάλα λατίνα απ'το 59
  • 66δ: Έμμυ
Κάπου στη Φυλής είδα να περιφέρεται μια ρακοσυλλέκτρια, εμφανισιακά ανώτερη από πολλές που βλέπω στα μπουρδέλα. Σε κάποια φάση με ρώτησε κάτι άσχετο αλλά άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν το συνέχισα. Είμαι σίγουρος θα είχε τεράστια ανάγκη την οικονομική μου συμβολή και θα κάναμε καλό ντιλ. Φαντασιώνομαι να της δίνω ένα μικροποσό και να πηγαίνουμε σε κάποιο βρωμερό στενό για έναν τσίμπο και σεχ στα όρθια ενώ μας βλέπουν και περαστικοί. Ελπίζω να την πετύχω κάποια άλλη φορά

Φιλιππίδου
  • 11β: Αμάντα, Ραφαέλα, και άλλη μία
  • 11α: Καρολίνα, Τζούλια

Αγκύρας
  • 9: Ήρα, Ντάρια

Φωκαίας

Χωματιανού

Πέρασα με ένα πουτανί που σκεφτόμουν μέρες. Αφού μπήκε στο δωμάτιο, χαιρετηθήκαμε, γθυθήκαμε και της ζήτησα ποδολαγνεία

Π: -δε θες σεχ;
R: -όχι, τον έχω μικρό
Π: -τι; Έχεις μεγάλο πρόβλημα. Μια χαρά είναι, τόσα βλέπω εδώ μέσα, ξέρω
R: -λες; :confused:

Τα πόδια της δεν τα έβαλα στο πρόσωπο γιατί δεν ήταν και πολύ καλοσχηματισμένα, πήρα απλά μια σνιφιά να δω αν μυρίζουν (δεν μύριζαν). Αρκέστηκα στην ποδομαλακία που την έκανε πολύ καλά, δηλαδή ασκούσε πίεση, δεν ήταν στον αέρα να μη νιώθω τίποτα. Σύντομα άρχισα να χύνω αρκετά ml που ενθουσίασαν την μποτάνα. Ομολόγησε και πως ήταν πιο ξεκούραστο το 10λεπτο ραντεβού μας αφού έκανε ενα διάλλειμα απο τα γλειψίματα πούτσων και τα γαμήσια

R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι αλλά πήγα τουαλέτα πριν λίγο :grin:
R: -οκ, άλλη φορά αν με δεις στο σαλόνι μην πας τουαλέτα :D:

Κάτι με έτρωγε όμως , ίσως το ότι δεν πέρασα και σούπερ ουάου, και πήγα για 2η κατάθεση σε μία άλλη. Αφού δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες στο σαλόνι, της κάνω ερώτηση

R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ό,τι θες :D: :wink:

Μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω το κορίτσι. Μόλις μπήκε και αυτή ξεκινήσαμε αμέσως με κατούρημα

Π: -πού τα θες;
R: -στο στόμα

Κλασσικά ξαπλώνω στο πάτωμα και εκείνη σκουατάρει απο πάνω μου. Μου τα έδινε πολύ ωραία, δηλάδη με παύσεις για να προλαβαίνω να καταπίνω χωρίς να υπερχειλίζει το στόμα μου. Η ποσότητα ήταν αρκετή ώστε να ξεδιψάσω αλλά οχι και για χόρταση. Η γεύση ήταν η καλύτερη που έχω γευτεί ως τώρα. Μπράβο μωρό μου :rose:

Η συγκεκριμένη δεν μου έβγαζε ποδολαγνεία οπότε πλαγιάσαμε στο πορνοκρέβατο και όπου βγει. Μέτα από κάποια προκαταρκτικά σε λαιμό και στήθος, κατέβηκε στο πουλί μου και άρχισε να το γλείφει ακάποτα χωρίς να με ρωτήσει

R: -δεν ξέρω αν θα μπορέσω να χύσω (αφού είχα πάει και στην άλλη πρώτα). Θα προσπαθήσω
Π: -και γω
...
Π: -ωραίο είναι
R: -είναι μικρό :confused:
Π: -όχι. Πώς θες να είναι, σαν των Αφρικανών;
R: -ναι :confused:
Π: -πολλές φορές το σεχ είναι πιο ωραίο με καυλιά σαν τα δικά σου
R: -ίσως :confused:

Το έγλειφε για αρκετή ώρα με αρκετά βυθίσματα μέσα στο λαρύγγι της. Στο ενδιάμεσο της ζήτησα να με φτύσει στο στόμα και γλωσσοφιλιαστήκαμε για ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα. Σε κάποια φάση πήγε να πάρει καπότα για σεχ, αλλά της είπα ότι κοντεύω και συνέχισε την πίπα

R: -πού θες να χύσω;
Π: -στα βυζιά μου μόνο
R: -μόνο; :cry:
Π: -θες στο στόμα τώρα εσύ, ε; :P
R: -ναι :happy:
Π: -οκ, ας το δοκιμάσουμε

Σύντομα άρχισα να χύνω με δυνατό οργασμό μέσα στο στόμα της χωρίς να βιαστεί. Σηκώνεται να πάει στον νιπτήρα αλλά τη σταματάω και της λέω να τα φτύσει στο στόμα μου. Δέχτηκε με μία κατάφαση σαν να το είχε και αυτή στο μυαλό της. Αφού μου τα έδωσε, άρχισε πάλι να με γλωσσοφιλιάζει :kneel: ανταλλάσοντας μπρος-πίσω μερικά από τα φλόκια μεταξύ μας (τα περισσότερα τα κατάπια), και έπειτα πήγε στον νιπτήρα να πλυθεί

Π: -έχω τρελαθεί
R: -γιατί;
Π: -αυτά τα έχω κάνει μόνο με σένα, όχι με τους άλλους
R: -γι'αυτό θα έρθω ξανά και ξανά και ξανά
Π: -όποτε θες

Τα λέμε σύντομα μωρό μου :kiss-mark:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.125
Πόντοι
3.246
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.125
Πόντοι
3.246
Η Μυρσίνη, που κι αυτή εργάζεται στα μπουρδέλα της Αγκύρας, ποιά ηθοποιό ή τηλεπαρσόνα θυμίζει;
Jodie Foster!
και η Ήρα τη Νατάσα Καλογρίδη!
τσεκάρετε και πείτε μου γνώμες

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.105
Πόντοι
206
Ανεφέρθη από το συναγωνιστή μας Romano Garreton, ότι τελικώς το κρούσμα μετάδοσης βλενόρροιας δεν αφορούσε τη Ζάνα από Παιανιέων 24 (πρωινή βάρδια) και Κολωνού 47 ισόγειο (απογευματινή βάρδια), αλλά κάποια από άλλο μπουρδέλο με το ίδιο όνομα.
Ζανα από Μεγάλου Αλεξάνδρου κάτι ακούστηκε νομίζω.. οπότε προσοχή τυπαρες μου.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
0

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
0
Καλημέρα Παίδες!
Να ρωτήσω κάτι ψιλοweird;
Έπαθα ελαφρά θλάση πέους... Ευτυχώς.. κατά τη διάρκεια συνεύρεσης με την γυναίκα μου.
Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς;
Ο γιατρός μου είπε συντηρητικη αγωγή... πάγο, voltaren, απόχη από το sex... ..

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.074
Πόντοι
4.821
Ρε μάγκες να ρωτήσω! Άμα κλείσω 20' ή 30' με την ιερόδουλη έχω 2 εκτονώσεις; Συνήθως κάθονται στον χρόνο που έκλεισες η φεύγουν με το που τελειώσεις;

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
0
Ρε μάγκες να ρωτήσω! Άμα κλείσω 20' ή 30' με την ιερόδουλη έχω 2 εκτονώσεις; Συνήθως κάθονται στον χρόνο που έκλεισες η φεύγουν με το που τελειώσεις;
Απ ότι έλεγε μια τσα παραπροχθες... Δύο εκτονωσεις!
Καλύτερα να το συνεννοηθεις/αποσαφηνησεις πριν...

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.074
Πόντοι
4.821

oti na nai

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.277
Πόντοι
4.115
Καλησπέρα,φυσικά και θα φύγουν στο 20'-30' εφόσον θα πληρώσεις,τωρα αν είναι 2 λεπτά μείον δε τρέχει και κάτι.
Για τις 2 φορές συζήτησε το .

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Καλημέρα Παίδες!
Να ρωτήσω κάτι ψιλοweird;
Έπαθα ελαφρά θλάση πέους... Ευτυχώς.. κατά τη διάρκεια συνεύρεσης με την γυναίκα μου.
Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς;
Ο γιατρός μου είπε συντηρητικη αγωγή... πάγο, voltaren, απόχη από το sex... ..
Ωραίος προπονητής είσαι ρε φίλε.. :2funny::2funny::happy::rockon:

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
0
Σίγουρα ... Απλά ρωτάω γιατί και αυτές είναι αλεπουδιαρες
Είναι αλεπουδιαρες.. οι τσατσά δες, η κοντομαλλα γραία τσα της Γκαμπριελλαςστο
Ι 30, το λέει ξεκαθαρα: 20' η' (και) 2 εκτονώσεις!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom