Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (11 μέλη και 139 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.582
Πόντοι
10.656
Ήθελα να δω , Ντάρια ή Ρίτα αλλά μάλλον διακοπές θα είναι.
Ναι η Νταρια εχει φυγει για διακοπες. Και ισως και να αργησει λιγο να επιστρεψει :coffee:
Μπαι δε γουει, για οποιον τον ενδιαφερει, εκτος απροοπτου Αυγουστο θα παρουν αδεια η Ναταλια Ι27, η Νταρια Κ30Α, και η Μαρια Ι30Α.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.464
Πόντοι
19.386
Επιστροφη απο την νυχτερινη βολτα στο Μεταξι κατα τις 23:00 και σας εχω μια ευχαριστη εκπληξη

Επεστρεψε η Ναταλιτσα στο Ι27 υπογειο.

Κανονικα πηγαινα στοχευμενα στο Ι39 για την Κολομβιανη Μια αλλα πηγαινοντας ειδα αναμενο το φωτακι στο Ι27....λεω μεσα μου λες να επεστρεψε τοσο νωρις? Μπαινω και οντως ηταν μεσα η Ναταλιτσα και φυσικα περασα δωματιο μαζι της ημουν ο τελευταιος της πελατης....θα κατσει μεχρι τον Σεπτεμβρη και θα ξαναφυγει παλι οπως μου ειπε....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056
Χθες λίγο μετά τις 23:00 κατάθεση σε Ίντζι (ή Έντζι, δεν ξέρω εγώ Ίντζι το ακούω). Είναι στανταράκι για σίγουρη απόλαυση εδώ και πάνω από 6μηνο, έχουμε καλή χημεία και περνάμε καλά. Τρελιάρα κι έχει όρεξη για σεξ, σε απλό πρόγραμμα μόνο δυστυχώς. Αλλά ρε μάγκες, μου το πε η κοπελιά κι είπα να το ρωτήσω, ήταν ένας τύπος χθες από τις 14:00 εκεί πέρα που ξεκίνησε τη βάρδιά της και δεν έλεγε να φύγει ακόμη και στις 23:30 που έφευγα εγώ. Οπότε είχε πρακτικά μόνο ένα διαθέσιμο δωμάτιο και στο άλλο καθόταν αυτός ο τύπος, που την έπαιρνε κάθε 2ο δωμάτιο για 10-20 λεπτά. Το κουλό δεν είναι μόνο πόσες ώρες κάθισε, αλλά το ότι καθόταν και μιλούσε απλά χωρίς να κάνει σεξ, μιλούσε για τις γκόμενές του λέει και τις ερωτικές του περιπέτειες. Και σας ερωτώ κύριοι, είναι κάποιος συνάδελφος από εδώ μέσα; Δεν κρίνω βέβαια, έχω απλά περιέργεια να μάθω τι βίτσιο είναι αυτό. Δε λέω, καλή η Ίντζι, αλλά αν ήταν να κάθομαι να μιλάω απλά σε μια γυμνή τύπισσα δεν ξέρω αν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Γαμάτο τυπάκι μεν, έχω κάνει πιο ωραίες κουβέντες με άλλες κοπέλες του χώρου δε. Με πρόχειρους υπολογισμούς αν την έπαιρνε 20 λεπτά κάθε ώρα, και κάθισε 10 ώρες, είναι 400€. Ίσως υπερβάλλω, ίσως να έκανε διαλείμματα δε ξέρω, αλλά για μπουρδέλο στη Φυλής δεν αξίζει κατ'εμέ… 40€ την ώρα βρίσκεις και ψυχολόγο να σε ακούει…
Kαλησπερα Φιλε μου....εγω ημουν με την εν λογο εργαζομενη....σαχλαμαρες σου ελεγε...δεν ηθελε να παραδεχθει οτι εχασε στο παιχνιδι....
20191127104311_skaki_platinum_games_86_07_013_29_5x29_5cm.jpeg

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.302
Πόντοι
481
Καμία νέα κορασίδα με μεγάλα βυζιά? ( Όχι θωρηκτό Αβέρωφ σε κιλά) Έχετε να προτείνετε μύστες?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Έχω παρατηρήσει ότι η αλυσίδα Φυλής 86-109 δουλεύει πλέον μόνο με Μολδαβές. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους κι άλλες, οι οποίες μας έχουν πήξει στις βρωμολατίνες.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Έχω παρατηρήσει ότι η αλυσίδα Φυλής 86-109 δουλεύει πλέον μόνο με Μολδαβές. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους κι άλλες, οι οποίες μας έχουν πήξει στις βρωμολατίνες.
σίγουρα θέλει ξεσκαρταρισμα η φάση με τις Λατίνες, αλλά προς Θεού, ΟΧΙ άλλες Μολδαβές...Ας φέρουν Βουλγάρες, Ρωσίδες, Ουκρανός, Αλβανες, Ρουμάνες όχι ότι οι Ρουμάνες είναι καλές δηλαδή, αλλά θα το θυμάσαι...στην πορεία Μοδαβες και Ρουμάνες βγάζουν πολλά θέματα, ΔΕΝ κανουν.

SirJason

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
10
Like
2.102
Πόντοι
1.191
Παιδες πριν κανα 2ωρο περιπου κατα τις 22:00 μου εριξε μια ατακα η Ροζα στο Κολωνου 32α ισογειο που θελω να την μοιραστω μαζι σας...Με την συγκεκριμενη παω περιπου 1-2 φορες την εβδομαδα...επισης την πετυχαινω και αρκετες φορες χωρις να το θελω περιξ των μπουρδελων οταν εχει σχολασει και απλα της λεω ενα γεια....Μπαινει λοιπον στο δωματιο και ακολουθει ο εξης διαλογος:

Ροζα: τι γινεται με σενα καθε μερα μπουρδελα εισαι? ολο σε βλεπω καθε μερα βολτα στα μπουδελα...

εγω: Eεε σχεδον καθε μερα ναι...τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα....

Ροζα: Πολυ σεξ κανεις εσυ...

Εγω: Eεεε προσπαθω κουκλα μου τι να κανω....εσυ παντως γενικα σιγουρα κανεις περισσοτερο σεξ απο μενα....

Ροζα: NAI ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΕΞ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.... (αυτη ειναι η ατακα που λεγαμε)

Εγω: Μμμμμμ οκ ναι κοριτσι μου εχεις δικιο....ελα τωρα παμε να ξεκινησουμε γιατι περναει και η ωρα....

Που εισαι ρε Ξεκλειδωτη να της κανεις μια επισκεψη χαχαχα.....δεν μπορω χαχαχαχα

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...

Παιδες πριν κανα 2ωρο περιπου κατα τις 22:00 μου εριξε μια ατακα η Ροζα στο Κολωνου 32α ισογειο που θελω να την μοιραστω μαζι σας...Με την συγκεκριμενη παω περιπου 1-2 φορες την εβδομαδα...επισης την πετυχαινω και αρκετες φορες χωρις να το θελω περιξ των μπουρδελων οταν εχει σχολασει και απλα της λεω ενα γεια....Μπαινει λοιπον στο δωματιο και ακολουθει ο εξης διαλογος:

Ροζα: τι γινεται με σενα καθε μερα μπουρδελα εισαι? ολο σε βλεπω καθε μερα βολτα στα μπουδελα...

εγω: Eεε σχεδον καθε μερα ναι...τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα....

Ροζα: Πολυ σεξ κανεις εσυ...

Εγω: Eεεε προσπαθω κουκλα μου τι να κανω....εσυ παντως γενικα σιγουρα κανεις περισσοτερο σεξ απο μενα....

Ροζα: NAI ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΕΞ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.... (αυτη ειναι η ατακα που λεγαμε)

Εγω: Μμμμμμ οκ ναι κοριτσι μου εχεις δικιο....ελα τωρα παμε να ξεκινησουμε γιατι περναει και η ωρα....

Που εισαι ρε Ξεκλειδωτη να της κανεις μια επισκεψη χαχαχα.....δεν μπορω χαχαχαχα

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...
Μυστη μου...

Τα γεωμετρικος αντίθετα συγκλίνουν και τα παντα γίνονται σύμφωνα με τους αριθμούς. (Πυθαγόρας, φιλόσοφος μαθηματικός)

Ώς εκ τούτου, η σοφότερη απάντηση που θα μπορούσες να δώσεις στην Ρόζα:
ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ SEX ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ, ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ SEX...

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
343
Πόντοι
21
Καλημέρα. Η Τζέσικα η "Θεσσαλονικιά" την έχει πάρει καθόλου το μάτι σας ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.501
Πόντοι
10.906
Γρήγορο πέρασμα στο Μεταξουργείο για επαλήθευση και εξακρίβωση από ενημερώσεις:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 κάτω η Γιούλη, λατίνα με καλό κορμί αλλά άβυζη. Στο πάνω η Λουτσιάνα, κοντή με (μάλλον) φουσκωμένο τεχνητά κώλο,δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά...
Κολωνού 32 και Λεωνίδου η ξανθιά ρωσόφωνη μιλφ Μαρίνα που είχα πάρει κάποιους μήνες πριν με καλές εντυπώσεις, και η ψηλή μελαχρινή νταρντανοειδής Αντζελίνα.
Ιάσονος 20 δεξιά δύο Ουκρανές, Αλίνα ψηλή ξανθιά και Βαλέρια κοντή μελαχρινή.
Ιάσονος 44 σκαλιά η Μαρία, μελαχρινή με σχετικά καλό κορμί.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.651
Πόντοι
6.495
Mini ενημέρωση από Διδύμου.
Τα μόνα ανοιχτά το 8α με Βερόνικα (Ελένη διακοπές) και 22 με μια καινούργια Μάτι ατσούμπαλη και λίγο τρομακτική...ειδικά όταν χαμογέλασε. Όλα τα άλλα κλειστά.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.582
Πόντοι
10.656
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 κάτω η Γιούλη, λατίνα με καλό κορμί αλλά άβυζη.

Ισως το πιο στενο μουνακι σε λατινα που εχω συναντησει τελευταια. Οριακα πιστευω δεν εσπασε η καποτα, στο doggy κομπρεσερ. Αν δουλευει και κατω τα πρωινα, να την προτιμησετε εκει, γιατι το απογευμα στον ιδιο οικο στον πανω οροφο, ο τραβελοπουστας θα σας το βγαλει ξυνο.

Θα ακολουθησουν συντομα καποιες μαζεμενες κριτικες με λιγο-πολυ μεγαλο μερος του ροστερ απο Ντισνευλαντ, οσο ειναι ακομα επικαιρο :coffee:

και γω τις σιχαθηκα λιγο. Απο εκει που μας πλασαρανε για χρονια κατι γυφτοευρωπαιες για "βραζιλιανες", τα τελευταια 2 χρονια εχουμε γαμησει την μιση κολομβια και ολοκληρη την βενεζουελα, νισαφι πια... Φολευουν απιστευτα γρηγορα, εξαφανιζονται επισης γρηγορα πιθανοτατα λογω χαρτιων, και γενικα δεν κοιτανε να κανουν πελατεια αλλα να βρουν υποψηφιο γαμπρο. Ασε που η ποικιλια στο σωματοτυπο ειναι ελαχιστη, με ποσο παθος να χουφτωσεις τα ιδια πανομοιοτυπα κωλομερια και τα πλαστικα βυζια, μετα απο 100 μανικια; Και κοντοσουβλι να τρως καθε μερα θα βαρεθεις...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
σίγουρα θέλει ξεσκαρταρισμα η φάση με τις Λατίνες, αλλά προς Θεού, ΟΧΙ άλλες Μολδαβές...Ας φέρουν Βουλγάρες, Ρωσίδες, Ουκρανός, Αλβανες, Ρουμάνες όχι ότι οι Ρουμάνες είναι καλές δηλαδή, αλλά θα το θυμάσαι...στην πορεία Μοδαβες και Ρουμάνες βγάζουν πολλά θέματα, ΔΕΝ κανουν.
Σοβαρά; Προσωπικά έχω σχετικά καλή εμπειρία από Μολδαβες. Βέβαια δε συνηθίζω να περνάω με την ίδια κοπέλα πολλές φορές και όταν το κάνω, θα είναι μετά από αρκετούς μήνες. Όπως και να 'χει, οι Μολδαβες είναι πολύ καλύτερες κατ' εμέ από τις Λατινες και σε συμπεριφορά και σε εμφάνιση.

Cervantes

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
216
Like
5.665
Πόντοι
21.655
Περασμα Φυλης 65 πανω στην πρωινη βαρδυα με την Χριστινα την "Τσεχα". Πιπα βαθια και αργη οπως πρεπει. Σεξ σε 3 στασεις προς το τελος εβγαζε ψευτικες κραυγες αλλα δεν πειραζει. Δεν κλέβει στα στησιματα. Η τσατσα φωναξε στο πενταλεπτο. Πριν απο εμενα πιτσιρικας συναγωνιστης εδωσε πονο για κανα 10 λεπτο περιπου..

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.182
Πόντοι
7.265
Τώρα σε λίγα που μπήκα
Διδυμου 27 η Τανια
Φωκαίας 13 η θεία Σονια
Φυλής 84 η μαυρούλα Μπετυ
65 ισόγειο η Χριστίνα η ρουμανα με τις βυζαρες
71 ισόγειο η λατίνα Βιολετα
71 όροφος η Σάρα με τα γυαλιά και διχτυωτό και η Ντιανα

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.651
Πόντοι
6.495
Το Δ27 θα ανοιξε τώρα...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Σοβαρά; Προσωπικά έχω σχετικά καλή εμπειρία από Μολδαβες. Βέβαια δε συνηθίζω να περνάω με την ίδια κοπέλα πολλές φορές και όταν το κάνω, θα είναι μετά από αρκετούς μήνες. Όπως και να 'χει, οι Μολδαβες είναι πολύ καλύτερες κατ' εμέ από τις Λατινες και σε συμπεριφορά και σε εμφάνιση.
οι καλύτερες είναι οι Ουκρανές: Είναι σαν τις Ρωσίδες όχι μπλαζε, ευγενικές αν είσαι καλός ανοίγονται και αυτές. Ακολουθούν οι Ρωσίδες, τα λόγια είναι περιττά, αλλά μπλαζέ και σφόδρα φιλοχρήματες. Μετά πάμε σε γειτονιά μεριά: Αλβανες, Βουλγάρες...Ειναι σαν τις Ελληνίδες μα σαφώς πιο μπάτζετ και με πολύ μεγαλύτερο φιλότιμο. Μετά πάμε Λατίνες...ΔΕΝ είναι από δω, δεν ξέρουν πολλά, δεν θέλουν να μάθουν πολλά, μας θεωρούν κάπως περίεργους, είναι οριακά φιλοχρήματες γιατί καλούνται μέσα σε 3-6 μήνες της βίζας τους να βγάλουν όσα πιο πολλά και να γυρίσουν πίσω. Και τώρα...ο απόπατος, το αφαν γκατέ του ντεκαντανς: Ρουμάνες και Μολδαβές...έχουν πολύ όμορφα χαρακτηριστικά όπως λευκό δέρμα, όμορφα μάτια, μεγάλα στήθη...Υπηρεσίες τυπικές, συμπεριφορά από παγωμένη και πανω, για να μπεις μέσα σε κοιτάζουν λες και είσαι ο πρίγκιπας τους, πουλάνε έρωτα αβερτα, μετά από κάνα δυο φορές σε φολιάζουν από μόνες τους για να μην τους κατσικωθεις...Οι Ρουμάνες όταν φορτώνουν είναι χειρότερες από τις Μολδαβές! Νομίζω η Μολδαβία έχει κάπου 2,5 εκ κόσμο, άρα χοντρικά 1,2εκ άντρες και 1,2εκ πουτάνες. Στο Μετάξι έχουν και πρεσβεία...το Πορνο-Μωλ(δαβία) Βέβαια περί ορέξεως...και ο καθείς άρχοντας της τσέπης του.

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.582
Πόντοι
10.656
Γιατί έχει 2 αποχετεύσεις ο νεροχύτης; Η αποπάνω τί είναι, υπερχείλιση;
ειχε κεφια ο αλβανος μαστορας και εβαλε ολη του την φαντασια να οργιασει :2funny:
εγω πιστευω οτι βουλωσε η μια, και η γρηγοροτερη πατεντα ηταν να φυτεψει μια δευτερη χωρις καν να ασχοληθει με την πρωτη.
Θα δεις, του χρονου θα εχει και τριτη :coffee:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
..Οι Ρουμάνες όταν φορτώνουν είναι χειρότερες από τις Μολδαβές!
Αναφέρεσαι προφανώς στις Ελληνίδες φοιτήτριες της Ρουμανίας που όταν εργάζονταν στα μπουρδέλα και στα στούντιο της Αθήνας παρουσιάζονταν ως Ρουμάνες , αφού γνώριζαν πολύ καλά και την Ρουμανική γλώσσα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom