Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (22 μέλη και 184 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.256
Πόντοι
3.246
Ακούει κανείς??
sos
Εγώ είμαι "Ναυάγιο" δεν μπορώ να σου πώ.

Πορνοαναμνήσεις by κυρ-Τάσος

Ταξιδέψαμε σήμερα στη δεκαετία του '70

Η ταβέρνα στις αρχές της Μεγάλου Αλεξάνδρου "Alexander's the Great", ήταν κάποτε δύο αντικριστά σπιτάκια :cool2:
IMG_20250804_143319.jpg
IMG_20250804_143242.jpg

Η φάση της ημέρας ήταν όταν ο κυρ-Τάσος έλεγε τις ιστορίες μπροστά στο μαγαζί κ με δυνατή φωνή (λόγω ηλικίας).
Δύο ξινομούνες που τρώγανε εκεί, στραβώσανε με τις αφηγήσεις...
Τότε γύρισε ο κυρ-Τάσος κ πέταξε την επική ατάκα
"Μη κοιτάτε περίεργα δεσποινίδες μου. Εδώ που τρώτε τώρα, εμείς γαμούσαμε!!!"
:orchestra::orchestra:

Καλά, τις προάλλες μία ξεφτιλισμένη άπλυτη 20κάτι κατέβαινε την Φυλής με 3 "'Αντρες" παρέα και έλεγε "μα δεν ντρέπονται", "οι αποτυχημένοι" και έδειχνε/κοίταγε μόνο τους Έλληνες, ούτε τους Αλβανούς ούτε τα πάκια, χλευαστικά.
Δηλαδή, πάς και περνάς/αράζεις δεν ξέρω γώ τί, σε περιοχή που ΞΕΡΕΙΣ τι είναι και μετά απορείς αμα δείς/ακούσεις κάτι που δεν σ'αρέσει ...
Να πάω και εγώ στο ΚΕΘΕΑ απέξω να κράζω τα πρεζάκιακαι κάθε λογής εθισμένο:cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.505
Πόντοι
47.170
το "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" είναι κάτι εμέ μακράν το πιο δημοφιλές θέμα του site, είναι λογικό να γράφονται και άλλα πράγματα σ' αυτό, η ενημέρωση δεν έχει να κάνει στεγνά με το ποια δουλεύει που κ τι ώρες, η μπουρδελότσαρκα, το σεξ, η όλη διαδικασία πολλάκις περιλαμβάνουν και άλλα θέματα αξία ανάλυσης κτλ. Γνώμη μου πάντα.
αρα θες να πεις ότι σπαμαρουν εδώ γις να έχουν απήχηση τα σχόλια τούς?ρητορικό το ερώτημα...
υπάρχουν αντίστοιχα θέματα για υγεία για ελεινιδες κλπ ,απ ότι έχεις παρατηρήσει δεν υπάρχει και το αυστηρό μοντερειτινγκ και το ξέρεις πχ απο τα τελευταία 20 μηνύματα που έχεις γράψει στην ημερήσια ενημέρωση μόνο τα 2 αφορουσαν το νημα,δεν στα έσβησαν τα υπόλοιπα αρα πέρα από αυτά που πρέπει να γράφονται στην ημερήσια περνούν και πολλά άλλα....αλλά υπάρχουν και κάποιοι που γράφουν μόνο για ιατρικά θέματα,για τα υπαρξιακά τούς προβλήματα,για τις Ελληνίδες κλπ που είναι πέρα για πέρα άσχετα κσι εφόσον υπάρχουν άλλα νήματα δεν υπάρχει λόγος να γράφονται εδώ,οκ ίσως δεν θα έπρεπε να σβήνονται άλλα να μεταφέρονται στα αντίστοιχα νήματα άλλα απ όσο φαντάζομαι είναι πολύ χρονοβόρο σε σχέση με το delete,υπάρχει και ο σχολιασμός ημερήσιας ενημέρωσης οπου ο καθένας μπορεί να γράψει τα άσχετα του

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Έχει κανείς όρεξη (ή καύλες) για βόλτα (ίσως κι ενημέρωση) στη Βικτώρια (ίσως και Μετάξι) κατά τις 18:00 - 19:00; :rockon:
Βαριέμαι μόνος μου... :confused:
@n.smirni76 @Junax @Reuzel @SpermCountry @Dsar263 ή άλλος μύστης;
Στείλτε πμ να μη σπαμάρουμε εδώ.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Έχει κανείς όρεξη (ή καύλες) για βόλτα (ίσως κι ενημέρωση) στη Βικτώρια (ίσως και Μετάξι) κατά τις 18:00 - 19:00; :rockon:
Ισως,κατσε να δω μηπως εχω οχημα,ιδανικα ολοι μαζι αν γινεται η οσοι περισσοτεροι

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
848
Πόντοι
81
Κολωνού 47 όροφος Μαρία και Ειρήνη σοβιετικά μιλφογκιλφ έμπειρα.
Μου είπε πως η κωλΑννα θα είναι μετά τις 00:00 το βράδυ.αν την δει κάποιος ας στείλει παρακαλώ .
Ιάσονος 44 παλιό αριστερό ουριανα λατίνα νεαρή ομορφούλα.

Ιάσονος 44 νέο ισόγειο δεξί Σοφία λατίνα μπαμπατσικη.

Μεγαλεκου 17 Νικόλ λατίνα

Μικρό πορνομολ κλειστό

Ιάσονος 31 ρεα

Τελευταία τροποποίηση:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Μύστη, η πρόσκληση για βόλτα θεωρείται off-topic! :police:
Προσοχή μη σου σβήσουν το μύνημα οι ''θιγμένοι'' :effemine: , οι οποίοι κατά τα άλλα επιτρέπουν σε διάφορα
σκουπίδια να το παίζουν γαμιάδες με εκατοντάδες ψεύτικες κριτικές. :hi:

dicktracy

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
421
Πόντοι
20
Καλά κάναν και σβηστήκανε. Κομπλεξικά ποστ ήταν.
Μάθημα ζωής: Ο σωστός μπουρδελιάρης δεν πρέπει να είναι κομπλεξικός!
Σωστά, γιατί στα υπόλοιπα ποστ του νήματος σπάνια βλέπεις κόμπλεξ...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.182
Πόντοι
26.435
παιδιά η Τζούλια το θωρηκτό ξέρουμε αν είναι πουθενά? έχω χρόνια και ζαμάνια να την σοδομισω και να της γαμησω το λαρύγγι μέχρι τέρμα! το γουστάρει, έκανε χαρά όταν Μ έβλεπε!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Ενημέρωση από Βικτώρια για 2η βάρδια, μεταξύ 19:00 - 21:30...
Θα γράψω μόνο τα κλειστά, μιας και σήμερα μου έκανε εντύπωση για κάποια...

Φώκαιας
13Α & Β
19
25Α
(27 υπόγειο κλασικά)

Φυλής
(67 κλασικά)
84Β
86Α (ίσως άνοιξε μετά)

Αποφάσισα να παραλείψω την πλήρη ενημέρωση σήμερα διότι είδα τα ίδια και τα ίδια...

Τιμήθηκε για 13η φορά η σοκολάτα υγείας Μπέκυ επί του Φ65Α, σε μια καλή και τυπική κατάθεση..

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Επίσκεψη προ ολιγου δεύτερη βάρδια Βικτώρια με στοχευμένη κατάθεση Έντζι απο φωκαιάς 7 υπόγειο.Μιας και αναφέρθηκε πρόσφατα ,θα επιβεβαιώσω τα λεγόμενα μου ως μία απο τι καλύτερες καταθέσεις σε απλό πρόγραμμα.Θα ανεβάσω και κριτική.Φίλος κατέθεσε στη Σάρα από ΛΙοσιών 73α έμεινε ικανοποιημένος απλό πρόγραμμα και αυτη.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Τελευταία τροποποίηση:

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Συνοπτικά
Φωκαιας 7 υπογειο>Έντζι
Φωκαιάς 17 όροφος>Μαρίνα
Φυλής 59 ισογειο>Ρενάτα
Φυλης 59 όροφος >2 λατίνες
Φιλλιπίδου ισόγειο>Λία και Ιζαμπέλλα
Φιλιππιδου όροφος>Ναταλί
Φυλης 65β>Ντιάννα μπανάνα και Μπιούτη
Φυλής 84α>Ράνια,ρεσιταλ κυρ Βασίλη με ποιήματα
Φυλής 69β>Γιάννα ,νομίζω οτι είναι η κοντή με τα καρε μαλλια Άννα απο φωκαίας 9
Κατηφόρισαμε και
Λιοσιών 73α>Καταλίνα.ΣΆρα,Μελίσσα,Έλλη
ΛΙοσίων 73β>Έμμυ,Μισέλ,Κάντυ,Πάολα(πως δε μπήκα στο στανταράκι Εμμυ απορώ..)

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.361
Πόντοι
19.236
παιδιά η Τζούλια το θωρηκτό ξέρουμε αν είναι πουθενά? έχω χρόνια και ζαμάνια να την σοδομισω και να της γαμησω το λαρύγγι μέχρι τέρμα! το γουστάρει, έκανε χαρά όταν Μ έβλεπε!
H Τζουλια πλεον εδω και 3 χρονια περιπου δουλευει μονη της ειναι αυτο που λεμε ανεξαρτητη...εχει δικο της χωρο στον Πειραια σε ενα υπογειο στην Γρηγοριου Λαμπρακη...εχει και αγγελειες δικες στης στο kanesex και σε διαφορα αλλα site...Αμα μπεις στο νημα "Ανεξαρτητες με δικο τους χωρο" σε παλαιοτερες σελιδες θα δεις αρκετες αναφορες σε αυτην...εγω παντως πριν 3 χρονια ειχα παει μαζι της στον χωρο της...τοτε ηταν φτηνη επαιρνε 50 ευρω για μια ωρα....

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Ενημέρωση από Βικτώρια για 2η βάρδια, μεταξύ 19:00 - 21:30...
Θα γράψω μόνο τα κλειστά, μιας και σήμερα μου έκανε εντύπωση για κάποια...

Φώκαιας
13Α & Β
19
25Α
(27 υπόγειο κλασικά)

Φυλής
(67 κλασικά)
84Β
86Α (ίσως άνοιξε μετά)

Αποφάσισα να παραλείψω την πλήρη ενημέρωση σήμερα διότι είδα τα ίδια και τα ίδια...

Τιμήθηκε για 13η φορά η σοκολάτα υγείας Μπέκυ επί του Φ65Α, σε μια καλή και τυπική κατάθεση..
Η ουΡάνια γι άλλη μια φορά είχε 20λεπτο, και η Ντάρια ήταν στο απέναντι (Αγκύρας 12 νομίζω, σκαλάκια με μικρό σαλόνι)

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481
Ένα κεράσάκι :kissass::kissass:

Συνάντηση με τον παλαίμαχο μύστη Κυρ-Τάσο...

Αχιλλέως κ Μαραθώνος Σοφία σοβιετική με ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω θεία Όλγα με ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βαλέρια μελαχρινή λατίνα κουβάς με μεγάλα βυζιά κ κωλάρα. Ελεύθερη φλογέρα

Στροφή...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 Ναόμι η μαυρούλα στα 15€ με ελεύθερη φλογέρα. Έχει βάλει βυζιά, φοράει λεοπάρδ ολόσωμο.

Την πήρε ο Κυρ-Τάσος κ μου είπε πως είναι γλυκιά, αλλά θέλει δουλειά στις λεπτομέρειες...
Καλησπέρα η Ναόμι είχε κάποια περιπέτεια με σμν. Κάποιος μύστης πού την έχει πάρει πρόσφατα μπορεί να μας πιεί αν τώρα είναι καλά? Για έναν φίλο ρωτάω...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom