Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 626 άτομα (22 μέλη και 604 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246
Δεν απάντησα σε εσένα γιατί εσύ πηγές με10αρικο,εγώ ρώτησα από περιέργεια ποσο πήγε η φάση με το να της βάλει σφυνα
Δεν νομίζω πως θα πάρεις απάντηση φίλε μου, αυτά γίνονται επί τόπου και στην στιγμή, και να σου απαντήσει ο συναγωνιστής το πιο πιθανο ειναι εσύ να λάβεις διαφορετική προσφορά και αν.
Επίσης υπάρχει πάντα το ρίσκο να πάει κάποιος και να αρχίσει τα "ε, ο άλλος έγραψε ότι του πήρες τόσα"...

Είναι όμορφη και πολύ καλό κορμί! :erection:
Κι η καινούρια μαυρούλα στο Φ59 ισόγειο (έχω περιγραφή στη χτεσινή μου ενημέρωση) είναι για πολύ πούτσο...
Δεύτερη βάρδια είπαμε?

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.828
Πόντοι
3.236

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.258
Πόντοι
441
χτες αφου μπηκα στη περιοχη των μπουρδελων να ξεκινησω την τσαρκα μ ,μπηκα απο φιλιππιδου,κατεβενοντας,βλεπω μια ωραια κοπελα ,νεαρη να μιλαει στο κινητο,αυτη ανεβαινε τη φιλιππιδου,κ μιλωντας στο κινητο παρατηρουσε τριγυρω,εβλεπε πιτσιρικαρια,γενικα νεαρα ατομα να μπαινοβγαινουν στα σπιτακια,η8ελα να ξερα τι 8α σκεφτοταν,το ποσο χαμηλα εχουμε πεσει στα ματια τους επειδη γαμαμε στα μπουρδελα?ή μια δοση ζηλιας επειδη τις γραφουμε στα παπαρια μας κ γαμαμε μπουτανες,εγω παντως στο προσωπο της ειδα,την ζηλια,φασηγιατι πατε στα μπουρδελα?εμεις γιατι υπαρχουμε?για μενα λιγο μαλακια παιδια νεαρης ηλικιας,να ασχολουνται με μπουτανες απο τοσο νωρις,κ να μην εχουν μια σχεση

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
9
Like
7.576
Πόντοι
2.036
χτες αφου μπηκα στη περιοχη των μπουρδελων να ξεκινησω την τσαρκα μ ,μπηκα απο φιλιππιδου,κατεβενοντας,βλεπω μια ωραια κοπελα ,νεαρη να μιλαει στο κινητο,αυτη ανεβαινε τη φιλιππιδου,κ μιλωντας στο κινητο παρατηρουσε τριγυρω,εβλεπε πιτσιρικαρια,γενικα νεαρα ατομα να μπαινοβγαινουν στα σπιτακια,η8ελα να ξερα τι 8α σκεφτοταν,το ποσο χαμηλα εχουμε πεσει στα ματια τους επειδη γαμαμε στα μπουρδελα?ή μια δοση ζηλιας επειδη τις γραφουμε στα παπαρια μας κ γαμαμε μπουτανες,εγω παντως στο προσωπο της ειδα,την ζηλια,φασηγιατι πατε στα μπουρδελα?εμεις γιατι υπαρχουμε?για μενα λιγο μαλακια παιδια νεαρης ηλικιας,να ασχολουνται με μπουτανες απο τοσο νωρις,κ να μην εχουν μια σχεση
Μίλαγα με μια φίλη ( δεν την κοιτάζω για κατι περισσότερο γιατί δεν είναι του γούστου μου) καθ μου έλεγε ότι οι περισσότερες φίλες της δεν ενδιαφέρονται για σχέση απλα μόνο φάσωμα και αντε γεια. Μιλάμε για ηλικίες 25 συν /πλην ενα δύο χρόνια.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.523
Πόντοι
3.656
Άναγειάσου με τις χαζές καργιολίες πλέον. Τόσα χρόνια καμμία εξελικτική πρόοδος στο είδος τους.
Τα ήδη τηγανισμένα εγκεφαλικά κύτταρα,
τους τα αποτελείωσαν,
τα σοσιαλ, το ηλεκτρονικό "μπάφος" & το φρέντο καπουτσίνο..
:vomit::vomit::vomit:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.828
Πόντοι
3.236
Τελευταία τροποποίηση:

Cnf

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
70
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι απέγινε η ψηλή λατίνα Τζούλια από Μεταξύ Κολωνού που έκλεισε;

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246
Τζίφος το γυφτάκι, δεν ειναι σήμερα ούτε εκεί ουτε στα αδερφα μαγαζιά, πάω σε αλλη γυφτορουμανα να με αδειάσει

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.906
Πόντοι
8.296
Το χαιρέτημα κάνει καλό.. :hi::cool2:
Ειδικά όταν
1) γνωρίζεις τα μέλη
2) είναι ιερά τέρατα

Αν ήταν γύρω στις 19:00 - 19:30 το άκουσα κι εγώ! Από το παράθυρο του Φ65Α (όροφος) ενώ περίμενα να εισέλθει η Μπιούτι να τηνε γαμήσω.. :zfuck: Πραγματικά ακούστηκε (με σχετική διάρκεια κιόλας) λες και μαχαίρωσαν κάποιον or something! :confused::embarrased:

Εγώ είχα πάρει ένα δεύτερο που είχε ξεχάσει η Μπέκυ, εκείνο το μοναδικό απόγευμα που δούλεψε στην άθλια υπόγα του Φ72, μετά από κάνα μήνα απουσίας.. :rockon:
20250803_022222.jpg
είναι ένας πελάτης της Ράνιας που όταν είναι μέσα δωμάτιο και περιμένει κόσμος στο σαλονάκι, μας ενημερώνει ο κυρ Βασίλης να μην τρομάξουμε απλά έτσι κάνει όταν χύνει, πολύ show ο τύπος και εγώ είχα τρομοκρατηθεί όταν τον είχα πρωτοακούσει

geo02

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2025
Like
163
Πόντοι
1
μενω δαφνη εχουμε καποια καλη κοπελα εδω κοντα?
θυμαμαι στον αλιμο κατι καλα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
342.945
Πόντοι
49.090
τώρα live επιγραμματικα

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.

Κολωνου 11α ισόγειο Νταρια/Ντανιελα, απλό πρόγραμμα.
φωτο από το σαλόνι
20250803_195912.jpg

Κολωνού 11β κλειστό.

Κολωνού 30α 2 λατίνες, Σοφι μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι και Κατερίνα μελαχρινό κοντοπουτανο με μαλλί που φτάνει μέχρι τα κώλο, σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος κλειστό

Κολωνού 30β 2ος όροφος Άννα λατινα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β 2 λατίνες,Τζουλιαννα μελαχρονη με μακρύ ίσιο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα, 2.5αρι βυζί, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και Βανέσα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 3αρι βυζί, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.

Κολωνού 32γ 2 λατίνες Λίνα και Άλμπα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Λάουρα και Ρόζα ,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά 1η πόρτα δεξιά κλειστο.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος 2η πορτα δεξιά Εμιλυ λατίνα, μελαχρινή κοντή σώμα με πιασιματα σχεδόν 3αρι βυζι, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Ιζαμπελα λατίνα ,με ελεύθερο στοματικό.

Κολωνου 47 ισόγειο Ζαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνου 47 όροφος Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Σοφία και Νικόλ,αμφότερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
φωτο από τον οίκο
20250803_202616.jpg

Κολωνού 48 νέο Εύα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 53 2 λατίνες Καμιλα ,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ και Μέλανι ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
342.945
Πόντοι
49.090
συνέχεια live επιγραμματικα

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 2 λατίνες, Μπέλα και Αντωνελα, αμφότερες απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 κλειστό.

ΜεγαλουΑλεξάνδρου 22 ισόγειο Ελένη, απλό πρόγραμμα στο 15 ευρώ, ελεύθερο στοματικό στα 15 ευρώ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 Αφροδίτη λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Γιούλη λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 Γκαλινα???μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά Τζούλια λατίνα μελαχρινή, με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ναόμι πρώην Μαρία(@Περπάτημα κάνει καλό ) μαυρουλα, αμφότερες στα 15 ευρώ, η Ναόμι κάνει και ελεύθερο στοματικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α αριστερά Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά )που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α )Μπιανκα μελαχρινή νταρντανα με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Νάταλι ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφος Μπέλα και Λούνα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (πού έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά)Μπιανκα μελαχρινή νταρντανα με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Περδικκα 3β κλειστό.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246
Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά Τζούλια λατίνα μελαχρινή, με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ναόμι πρώην Μαρία(@Περπάτημα κάνει καλό ) μαυρουλα, αμφότερες στα 15 ευρώ, η Ναόμι κάνει και ελεύθερο στοματικό.
Ε ναι , το φαντάστηκα με το που εγραψε ο άλλος για μαύρη στο Μ.Α25, αλλα δεν ειχα διαθεση να πάω να δω.

Είχα ήδη ψηθεί για γυφτοΛατίνα , αλλά τελικά πήρα τα @@ μου , εεεε την Μόνικα από Φωκ25, που εχει λάβει μαθήματα Σάρας πλέον, μέτρια πολύ.

Καπάκια, δίπλα στον όροφο, Τάλια με άδεια δωμάτια και καθαρά σεντόνια, δεν έχασα την ευκαιρία, τι ΚΟΡΜΆΡΑ είναι αυτή, αλλά, μουνι +τζέλ= αέρας και ειναι φουλ αυστηρή με τον χρόνο, δεν μπορούσα να σταματήσω να χαϊδεύω και να χουφτώνω...αλλα έφυγε στο 10' μπάμ, αυτή πρέπει να τη πάρεις 30' να χορτάσεις...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε ναι , το φαντάστηκα με το που εγραψε ο άλλος για μαύρη στο Μ.Α25, αλλα δεν ειχα διαθεση να πάω να δω.

Είχα ήδη ψηθεί για γυφτοΛατίνα , αλλά τελικά πήρα τα @@ μου , εεεε την Μόνικα από Φωκ25, που εχει λάβει μαθήματα Σάρας πλέον, μέτρια πολύ.

Καπάκια, δίπλα στον όροφο, Τάλια με άδεια δωμάτια και καθαρά σεντόνια, δεν έχασα την ευκαιρία, τι ΚΟΡΜΆΡΑ είναι αυτή, αλλά, μουνι +τζέλ= αέρας και ειναι φουλ αυστηρή με τον χρόνο, δεν μπορούσα να σταματήσω να χαϊδεύω και να χουφτώνω...αλλα έφυγε στο 10' μπάμ, αυτή πρέπει να τη πάρεις 30' να χορτάσεις

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
45
Like
11.443
Πόντοι
6.246
Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά Τζούλια λατίνα μελαχρινή, με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα
Πρέπει να τη δω.. :think:
και Ναόμι πρώην Μαρία(@Περπάτημα κάνει καλό ) μαυρουλα, αμφότερες στα 15 ευρώ, η Ναόμι κάνει και ελεύθερο στοματικό.
Ελεύθερο στα 20€... με λάστιχο στα 15€, δηλώνουν και 69... :cool2::rockon:
Δεν ανέφερες όμως τα ανανεωμένα βυζούμπια της, που τώρα στέκονται.. (και πήγαν 5000€)
Έχει τιμηθεί ήδη 2 φορές :zfuck: και είμαστε στις 29 - σημειωμένες όλες

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom