Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (25 μέλη και 177 επισκέπτες)

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.361
Πόντοι
19.236
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 έχει μια "σοκολάτα υγείας" με 15 €, καλό κορμί και σχετικά όμορφη για μαύρη. Όνομα δεν άκουσα.
@Περπατημα κανει καλο τα ακους?....αυριο παμε να τσεκαρουμε ....να δουμε ποιος θα περασει πρωτος...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
@Περπατημα κανει καλο τα ακους?....αυριο παμε να τσεκαρουμε ....να δουμε ποιος θα περασει πρωτος...
Εγώ το αντίθετο είδα εκεί 2-3 μέρες σερί που πήγα, μια λευκή ζουμπουρλούδα :confused::turkydance::2funny:
Ωστόσο άμα τσεκάρεις κάνε περιγραφή να δούμε..
Γιατί το Μετάξι το χω σιχαθεί, κάθε φορά και περισσότερο με τα περιστατικά που χω πετύχει :confused::jerking::headbang::badair:

Τελευταία τροποποίηση:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.431
Πόντοι
10.906
Ιάσονος 32 στο πρώτο δεξιά Στέλα και Άννα, στο βάθος μια άλλη κοπέλα μελαχρινή και χαμογελαστή, όλες στα 15€.
Ιάσονος 37 δύο... σαμιαμίδια, Άννα στα 10€ και Βανέσα στα 15€.
Στο πορνομόλ στο πρώτο αριστερά (6) σχόλαγε μια ξανθιά αρκετά όμορφη ,στα 15€. Στο δεξιά πάνω (1) η Μαργαρίτα με ασιατικά χαρακτηριστικά, 15€.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Φώκαιας 19 Κατερινα
Φώκαιας 25Α Λιντα Ρόζα

Έχει πάρει κανείς Λιντα;
Πολύ ωραίο η Λίντα! :rockon:
Την είδα σήμερα :erection:
Δε γνωρίζω τίποτα όμως, και πλέον φοβάμαι τις λατινοδοκιμές

Τελευταία τροποποίηση:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Ιάσονος 32 στο πρώτο δεξιά Στέλα και Άννα, στο βάθος μια άλλη κοπέλα μελαχρινή και χαμογελαστή, όλες στα 15€.
Ιάσονος 37 δύο... σαμιαμίδια, Άννα στα 10€ και Βανέσα στα 15€.
Στο πορνομόλ στο πρώτο αριστερά (6) σχόλαγε μια ξανθιά αρκετά όμορφη στα 15€. Στο δεξιά πάνω (1) η Μαργαρίτα με ασιατικά χαρακτηριστικά, 15€.
6 στις 7 είναι ήδη στα 15€
Σύντομα θα είναι όλες στα 15€ και τα 20αρικα θα πάνε 30ρια, δυστυχώς.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
6 στις 7 είναι ήδη στα 15€
Σύντομα θα είναι όλες στα 15€ και τα 20αρικα θα πάνε 30ρια, δυστυχώς.
Αποχή και άρνηση! Να παίρνετε δρόμο από τα 15€, αλλιώς όχι μόνο δε θα το ρίξουν, αλλά θα νομίζουν κι ότι το αξίζουν!
Ειδικά στο Μεταξουργείο όπου ακούς 15€ είναι και 99% φόλες που τα κλαίς! :jerking::headbang:
Και στη Μ. Αλεξάνδρου και στην Ιάσωνος όσα έχω δοκιμάσει

Τελευταία τροποποίηση:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Αποχή και άρνηση! Να παίρνετε δρόμο από τα 15€, αλλιώς όχι μόνο δε θα το ρίξουν, αλλά θα νομίζουν κι ότι το αξίζουν!
Ειδικά στο Μεταξουργείο όπου ακούς 15€ είναι και 99% φόλες που τα κλαίς! :jerking::headbang:
Αυτό εγώ προσωπικά το τηρώ στο Μεταξουργείο, πάνω από 10€ φεύγω ακόμα και εάν είναι ωραία η κοπέλα γιατί δεν είναι μόνο αυτό, είναι οι υπηρεσίες που σου προσφέρει, ο χώρος κτλ. που όσο αφορά το Μετάξι είναι πολύ χάλια και με τίποτα πάνω από 10€.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Αυτό εγώ προσωπικά το τηρώ στο Μεταξουργείο, πάνω από 10€ φεύγω ακόμα και εάν είναι ωραία η κοπέλα γιατί δεν είναι μόνο αυτό, είναι οι υπηρεσίες που σου προσφέρει, ο χώρος κτλ. που όσο αφορά το Μετάξι είναι πολύ χάλια και με τίποτα πάνω από 10€.
Ακριβώς! Και χώρια το ότι δεν τηρούν το βασικό χρόνο (10') πλέον ποτέ, το έχουν γαμήσει τελείως..

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.792
Πόντοι
3.446
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446

Cnf

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
68
Πόντοι
0
Όταν είχα παει τέλη άνοιξης περίπου μου είπε η τσατα ότι έλειπε χρόνο περίπου ήταν στην πατρίδα της είχε πάθει νευρική ανορεξία και δεν της άρεσε πoτέ να είναι χοντρή.. Γι' αυτό και σταμάτησε να τρώει .. αλήθεια ψέμα ποιος ξέρει άραγε...
Δεν ήταν ποτέ χοντρή!περίεργο πάντως είναι πολύ απότομη η αλλαγή!οπως και να εχει ας ελπίσουμε να μην έχει κάτι πιο σοβαρό και να επανέλθει σωματικά εκεί που την ξέρουμε γιατί τόσο αδυνατη δύσκολη η κατάθεση!άντε να βρούμε τόσο ψηλή τώρα!όποιος γνωρίζει ας ρίξει τα φώτα του
Όταν είχα παει τέλη άνοιξης περίπου μου είπε η τσατα ότι έλειπε χρόνο περίπου ήταν στην πατρίδα της είχε πάθει νευρική ανορεξία και δεν της άρεσε πoτέ να είναι χοντρή.. Γι' αυτό και σταμάτησε να τρώει .. αλήθεια ψέμα ποιος ξέρει άραγε...

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336

02/08/25

στις 17:30

Κολωνού
  • 11α κάτω: Ντάρια
  • 30α: Σόφι, Κατερίνα
  • 32β: ΚάρολαΪν, Τζουλιάνα
  • 32γ: μια λατίνα
  • 32α: μια ξανθιά λίγο γύφτισσα

Λεωνίδου
  • 28: Νέσση
Τσάτσος: -πού πας τώρα; Φεύγεις;
Reuzel: -ευχαριστώ
Τσάτσος: -ευχαριστώ; Φύγε αλλού. Θα σε παρακαλάμε;

:blowup:

Ιάσονος
  • : Ντάσα, Αλεξάνδρα
  • 19α κάτω: Αναστασία
  • 19α πάνω: μια σχιστομάτα
  • 20α: Μιχαέλα
  • 20β: Έλλη, Βικτώρια
  • 20γ: μια μαυριδερή
  • 30α: Χριστίνα
  • 30β: Ζωή
  • 32 ισόγειο πρώτο: Στέλλα
  • 36: μια διαχυτική λευκή ξανθιά
  • 39 (1): μια άσπρη
  • 39 (2): 2 λατίνες
  • 39 (3): μια νταρντάνα άσπρη
  • 39 (4): Άννα, και άλλη μία μελαχρινή Ρωσίδα
  • 39 (5): Χριστίνα
  • 43: Στέλλα, και μια μελαχρινή λατίνα με πιασίματα
ο γκέι τσάτσος μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία. Μήπως τον έχουμε δει σε κανένα τηλεσκουπίδι; :confused:
  • 46β: 2 άσπρα μιλφ
Μεγάλου Αλεξάνδρου
Περδίκκα

Φωκαίας
φ1.jpg

• 7: Στέλλα
  • 9: Κατερίνα
  • 19: Κατερίνα. Λίζα αύριο
1754172710367.png

:confused::bigdick:

Φιλιππίδου
  • 11β: Μιχαέλα, Ραφαέλα
Φυλής
  • 84α: Ράνια
  • 86β: Νέλλη, Σόνια
  • 69β: Γιάννα
  • 71β: Βερόνικα, Λούνα, Σανέλ
  • 71α: Κατερίνα, και μια ξανθιά λατίνα
Φεύγοντας και ανηφορίζοντας τη Φωκαίας πέτυχα απο μακριά 2 ιερά τέρατα του bou :kneel:Βιαζόμουν όμως και δε πήγα να χαιρετίσω :confused:

θέλοντας να δοκιμάσω κάτι καινούριο, πήγα χωρίς πολλές σκέψεις στη Ράνια με το λευκό δέρμα, τον αξιοπρεπή πάτο, τα ξανθά μαλλιά και τα πορτοκαλί πατούσια. Αναμονή 2,5 δωμάτια

όσο περίμενα έξω να αδειάσει το δικό μου, άκουσα απο μέσα μια αντρική κραυγή πρωτόγνωρη. Ο τύπος έκανε λες και τον έσφαζε η Ράνια και του έκοβε τα άκρα με πριόνι. Εγώ πάντως φοβήθηκα :confused: Έχυνε ή μήπως του έβαλε η Ράνια καμιά γροθιά στον κώλο; :confused: Ποιό μέλος ήταν; :confused:

ήρθε και η δική μου σειρά, μπήκα μέσα να ξαπλώσω και περίμενα να έρθει το Ρανιάκι

Reuzel: -δε θέλω σεχ
Ράνια: -τί θες;
Reuzel: -τα πόδια σου
Ράνια: -πού τα θες;
Reuzel: -στο πρόσωπό μου
Ράνια: -έχεις ξανάρθει εσύ
Reuzel: -πολλές φορές αλλά δεν είχα περάσει

:bigdick:

Ξέχασα να ρωτήσω αλλά τα έκοψα για νούμερο 37-38. Της έδινα οδηγίες για το τι να κάνει και μετά και από μια πολύ μικρή συζήτηση φάνηκε πολύ πρόθυμη να με ικανοποιήσει

Μου αρνήθηκε μόνο να γλείψω τα δάχτυλά της γιατί όπως μου είχε πει στην αρχή, γαργαλιέται λίγο. Ελπίζω να ισχύει και να μη με σιχαίνεται :confused: Την επόμενη φορά θα την πιέσω με ωραίο τρόπο να με αφήσει

...

φ.jpg

Ράνια: -άμα θες πάρ΄το
Reuzel: -θα το πάρω για ενθύμιο
Ράνια: -τι θα κάνεις;;;
Reuzel: -για να σε θυμάμαι

:rose:

...

Ανεβοκατέβαζε τις πατούσες της στο πρόσωπό μου για αρκετά λεπτά και μετά της ζήτησα ποδομαλακία για να χύσω. Ευτυχώς δε με πονούσε και δεν χρειάστηκε λιπαντικό. Στην αρχή το έκανε με τις πατούσες της και στη συνέχεια μετά απο οδηγία μου για περισσότερη τριβή μπας και χύσω, άρχισε να με μαλακίζει κυρίως με τα δάχτυλα. Μάλλον πέτυχε γιατί σύντομα άρχισα να χύνω μεγάλη ποσότητα πάνω μου. Στο τέλος εξέτασα τα πόδια της μήπως έχουν πάνω τίποτα χύσια να τα γλείψω αλλά δυστυχώς φάνηκαν καθαρά :(

Reuzel: -πριν φύγεις δώσ'μου μια σφαλιάρα
Ράνια: -τι;
Reuzel:- σφαλιάρα. Δυνατή, εε;
Ράνια: -
1754176332617.png
Δεν ήταν και δυνατή
Reuzel: -εντάξει, καλή ήταν
Ράνια: -γεια σου
Reuzel: -γεια

η αλήθεια είναι θα μπορούσε και πιο δυνατά :confused:

φ.jpg
φ.jpg

Φιλάκια Ράνια :kiss-mark:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Φεύγοντας και ανηφορίζοντας τη Φωκαίας πέτυχα απο μακριά 2 ιερά τέρατα του bou :kneel:Βιαζόμουν όμως και δε πήγα να χαιρετίσω :confused:
Το χαιρέτημα κάνει καλό.. :hi::cool2:
Ειδικά όταν
1) γνωρίζεις τα μέλη
2) είναι ιερά τέρατα
όσο περίμενα έξω να αδειάσει το δικό μου, άκουσα απο μέσα μια αντρική κραυγή πρωτόγνωρη. Ο τύπος έκανε λες και τον έσφαζε η Ράνια και του έκοβε τα άκρα με πριόνι. Εγώ πάντως φοβήθηκα :confused: Έχυνε ή μήπως του έβαλε η Ράνια καμιά γροθιά στον κώλο; :confused: Ποιό μέλος ήταν; :confused:
Αν ήταν γύρω στις 19:00 - 19:30 το άκουσα κι εγώ! Από το παράθυρο του Φ65Α (όροφος) ενώ περίμενα να εισέλθει η Μπιούτι να τηνε γαμήσω.. :zfuck: Πραγματικά ακούστηκε (με σχετική διάρκεια κιόλας) λες και μαχαίρωσαν κάποιον or something! :confused::embarrased:
φ.jpg

Ράνια: -άμα θες πάρ΄το
Reuzel: -θα το πάρω για ενθύμιο
Ράνια: -τι θα κάνεις;;;
Reuzel: -για να σε θυμάμαι
:rose:
Εγώ είχα πάρει ένα δεύτερο που είχε ξεχάσει η Μπέκυ, εκείνο το μοναδικό απόγευμα που δούλεψε στην άθλια υπόγα του Φ72, μετά από κάνα μήνα απουσίας.. :rockon:
20250803_022222.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Λεωνίδου
  • 28: Νέσση
Τσάτσος: -πού πας τώρα; Φεύγεις;
Reuzel: -ευχαριστώ
Τσάτσος: -ευχαριστώ; Φύγε αλλού. Θα σε παρακαλάμε;

:blowup:
Αυτός (τρόπος του λέγειν :2funny::effemine:) είναι πάντα με τα φεγγάρια του.. Άμα κάτσεις να περιμένεις (όσο κι αν αργούν) όλα κομπλέ, άμα βιαστείς θα πει μαλακία...

Προτείνω πάντως Νέσση!!
κατούρημα, με τη χοντροκωλάρα της για θέαμα
Κάνεις που κάνεις τρελά πράγματα καύλας, τουλάχιστον κάνε τα υπερκάλτ! :rockon::rockon:
Θα προσφέρει και άπειρα πλούσια αντισώματα η σοκολατίνα!

Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Αν ήταν γύρω στις 19:00 - 19:30 το άκουσα κι εγώ! Από το παράθυρο του Φ65Α (όροφος) ενώ περίμενα να εισέλθει η Μπιούτι να τη γαμήσω.. :zfuck: Πραγματικά ακούστηκε (με σχετική διάρκεια κιόλας) λες και μαχαίρωσαν κάποιον or something! :confused::embarrased:
γύρω στις 19:30 - 20 παρά ήταν, και έβγαλε 4-5 κραυγές από ταινία τρόμου. Η Ράνια δεν έβγαλε κιχ, ενώ ο τσάτσος μας καθησύχασε ότι απλά πήραν φωτιά τα σεντόνια. Λογικά το χει ξαναζήσει πολλές φορές. Μετά που μπήκα στο δωμάτιο δεν είδα αίματα πάντως :confused:
Προτείνω πάντως
κατούρημα από
Νέσση!!
Κάνεις που κάνεις τρελά πράγματα καύλας, τουλάχιστον κάνε τα υπερκάλτ! :rockon::rockon:
Θα προσφέρει και άπειρα πλούσια αντισώματα η σοκολατίνα!
όχι ρε, δε μου αρέσει :confused: θα ξεράσω μάλλον

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom