Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (22 μέλη και 177 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
γύρω στις 19:30 - 20 παρά ήταν, και έβγαλε 4-5 κραυγές από ταινία τρόμου. Η Ράνια δεν έβγαλε κιχ, ενώ ο τσάτσος μας καθησύχασε ότι απλά πήραν φωτιά τα σεντόνια. Λογικά το χει ξαναζήσει πολλές φορές. Μετά που μπήκα στο δωμάτιο δεν είδα αίματα πάντως :confused:
Το ίδιο συμβάν ακούσαμε μυστη! :rockon::rockon: Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ήταν! Μπας και ζήτησε κάνα στραπόν κλπ; :2funny::2funny::s&m_1:
Τόσο που ακούστηκε, εγώ πίστευα ότι κάτι θα γινε στο δρόμο!
Ακούστηκε λες και τράκαραν κάποιον με μηχανάκι ξέρω γω και πετάχτηκε!!.....

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Το σκέφτηκα αλλά βγαίνοντας δεν είδα κανένα σύνεργο. Είπα να ρωτήσω τη Ράνια αλλά το ξέχασα
Εν τω μεταξύ αργότερα ήταν πάλι κλεισμένη μέχρις τις 22:00...
Να δεις που πάνε για γάμο τα παιδιά... :2funny:

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481

02/08/25

στις 17:30

Κολωνού
  • 11α κάτω: Ντάρια
  • 30α: Σόφι, Κατερίνα
  • 32β: ΚάρολαΪν, Τζουλιάνα
  • 32γ: μια λατίνα
  • 32α: μια ξανθιά λίγο γύφτισσα

Λεωνίδου
  • 28: Νέσση
Τσάτσος: -πού πας τώρα; Φεύγεις;
Reuzel: -ευχαριστώ
Τσάτσος: -ευχαριστώ; Φύγε αλλού. Θα σε παρακαλάμε;

:blowup:

Ιάσονος
  • : Ντάσα, Αλεξάνδρα
  • 19α κάτω: Αναστασία
  • 19α πάνω: μια σχιστομάτα
  • 20α: Μιχαέλα
  • 20β: Έλλη, Βικτώρια
  • 20γ: μια μαυριδερή
  • 30α: Χριστίνα
  • 30β: Ζωή
  • 32 ισόγειο πρώτο: Στέλλα
  • 36: μια διαχυτική λευκή ξανθιά
  • 39 (1): μια άσπρη
  • 39 (2): 2 λατίνες
  • 39 (3): μια νταρντάνα άσπρη
  • 39 (4): Άννα, και άλλη μία μελαχρινή Ρωσίδα
  • 39 (5): Χριστίνα
  • 43: Στέλλα, και μια μελαχρινή λατίνα με πιασίματα
ο γκέι τσάτσος μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία. Μήπως τον έχουμε δει σε κανένα τηλεσκουπίδι; :confused:
  • 46β: 2 άσπρα μιλφ
Μεγάλου Αλεξάνδρου
Περδίκκα

Φωκαίας
φ1.jpg

• 7: Στέλλα
  • 9: Κατερίνα
  • 19: Κατερίνα. Λίζα αύριο
1754172710367.png

:confused::bigdick:

Φιλιππίδου
  • 11β: Μιχαέλα, Ραφαέλα
Φυλής
  • 84α: Ράνια
  • 86β: Νέλλη, Σόνια
  • 69β: Γιάννα
  • 71β: Βερόνικα, Λούνα, Σανέλ
  • 71α: Κατερίνα, και μια ξανθιά λατίνα
Φεύγοντας και ανηφορίζοντας τη Φωκαίας πέτυχα απο μακριά 2 ιερά τέρατα του bou :kneel:Βιαζόμουν όμως και δε πήγα να χαιρετίσω :confused:

θέλοντας να δοκιμάσω κάτι καινούριο, πήγα χωρίς πολλές σκέψεις στη Ράνια με το λευκό δέρμα, τον αξιοπρεπή πάτο, τα ξανθά μαλλιά και τα πορτοκαλί πατούσια. Αναμονή 2,5 δωμάτια

όσο περίμενα έξω να αδειάσει το δικό μου, άκουσα απο μέσα μια αντρική κραυγή πρωτόγνωρη. Ο τύπος έκανε λες και τον έσφαζε η Ράνια και του έκοβε τα άκρα με πριόνι. Εγώ πάντως φοβήθηκα :confused: Έχυνε ή μήπως του έβαλε η Ράνια καμιά γροθιά στον κώλο; :confused: Ποιό μέλος ήταν; :confused:

ήρθε και η δική μου σειρά, μπήκα μέσα να ξαπλώσω και περίμενα να έρθει το Ρανιάκι

Reuzel: -δε θέλω σεχ
Ράνια: -τί θες;
Reuzel: -τα πόδια σου
Ράνια: -πού τα θες;
Reuzel: -στο πρόσωπό μου
Ράνια: -έχεις ξανάρθει εσύ
Reuzel: -πολλές φορές αλλά δεν είχα περάσει

:bigdick:

Ξέχασα να ρωτήσω αλλά τα έκοψα για νούμερο 37-38. Της έδινα οδηγίες για το τι να κάνει και μετά και από μια πολύ μικρή συζήτηση φάνηκε πολύ πρόθυμη να με ικανοποιήσει

Μου αρνήθηκε μόνο να γλείψω τα δάχτυλά της γιατί όπως μου είχε πει στην αρχή, γαργαλιέται λίγο. Ελπίζω να ισχύει και να μη με σιχαίνεται :confused: Την επόμενη φορά θα την πιέσω με ωραίο τρόπο να με αφήσει

...

φ.jpg

Ράνια: -άμα θες πάρ΄το
Reuzel: -θα το πάρω για ενθύμιο
Ράνια: -τι θα κάνεις;;;
Reuzel: -για να σε θυμάμαι

:rose:

...

Ανεβοκατέβαζε τις πατούσες της στο πρόσωπό μου για αρκετά λεπτά και μετά της ζήτησα ποδομαλακία για να χύσω. Ευτυχώς δε με πονούσε και δεν χρειάστηκε λιπαντικό. Στην αρχή το έκανε με τις πατούσες της και στη συνέχεια μετά απο οδηγία μου για περισσότερη τριβή μπας και χύσω, άρχισε να με μαλακίζει κυρίως με τα δάχτυλα. Μάλλον πέτυχε γιατί σύντομα άρχισα να χύνω μεγάλη ποσότητα πάνω μου. Στο τέλος εξέτασα τα πόδια της μήπως έχουν πάνω τίποτα χύσια να τα γλείψω αλλά δυστυχώς φάνηκαν καθαρά :(

Reuzel: -πριν φύγεις δώσ'μου μια σφαλιάρα
Ράνια: -τι;
Reuzel:- σφαλιάρα. Δυνατή, εε;
Ράνια: -
1754176332617.png
Δεν ήταν και δυνατή
Reuzel: -εντάξει, καλή ήταν
Ράνια: -γεια σου
Reuzel: -γεια

η αλήθεια είναι θα μπορούσε και πιο δυνατά :confused:

φ.jpg
φ.jpg

Φιλάκια Ράνια :kiss-mark:
Χσιστοματα το 19 α ήταν καλή?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
  • Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Το έχουμε ξαναγράψει: Το site είναι μαγικό! Μία κριτική, από παλιό μέλος, η οποία ενημερώνει για την νέα άφιξη. Άλλη μία, από έτερο, η οποία αφήνει υπόνοιες για ακάποτο γαμήσι. Το marketing πέτυχε, η καινούργια "πραμάτεια" διαφημίστηκε και οι πρώτες ουρές άρχιζαν να σχηματίζονται.
Όντως, όλοι αυτοί ( προμοτορες κ υποσχο-αγαπητικοι της πένας) νομίζουν ότι τρώμε σανο κ το αλλάζουμε ενίοτε σε κουτοχορτο. Και έτσι να είναι (που δεν είναι) στο ελεύθερο ακαπέλα (πάσης φύσεως) εάν δεν είναι επιλεκτικό και δεν μένει εκεί σαν μυστικό- δηλαδή (εσύ και η εκδιδόμενη) όταν αρχίζει να παίρνει διαστάσεις και μαζεύονται πολλοί εκεί (σαν ψαρογατοι) έτοιμοι για την λεία - γίνεται επικίνδυνο για την υγεία του καθενός μας και κάποιοι θα την πατήσουν. :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Τατιανα τώρα live σύναξη από πρεζακια απ' έξω άνω των 50 η κυρία αλλά τρομερό κορμί, τη ψυχή έχουν 10 ευρω. Αισχρή τσατσά παίζει να φώναξε συναγωνιστή στα 6 λεπτά. Η μιλφαρα ντουζαριστηκε και μου ήρθε απίστευτη αρχιδοπεριποιηση δεν με καβάλησε που ζήτησα και ήρθε το τέλος ιεραποστολικά. Το κάναμε και αυτό δεύτερη δε νομίζω. Πήγα πιο πολύ λόγω ετεροχρονισμένης καυλας από τη χθεσινή τσάρκα.

Μύστης μετά από μένα πήρε 20 λεπτό και άλλοι 2 μετά λόγω αναμονής έφυγαν.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.214
Πόντοι
201
Αυτή η λίντα χθες στην Φωκαίας 25(όροφος)τι λαμπάδα κορμί,κωλος αχλάδι και ζουζουνιαρικο πρόσωπο καστανόξανθη με μαζεμένα τα μαλλιά της ηλικίας το πολύ 28 με ύψος 1/70+,δεν μπήκα γιατί είχα σκοπό την μαρίνα από Φωκαίας 17,την επόμενη φορά όμως ελπίζω να το πάρει το 20αρικο από εμένα γιατί αν είναι σωστή μέσα θα της κάνω το μουνι να στάζει σαν βρύση,ΚΑΥΛΗΜΕΡΑ

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
Θελει κανεις που να χει αμαξι να κατεβουμε?Απο δυτικα ειμαι.Βοηθαω στα καυσιμα εννοειται,μπορουμε να παμε σε καλη ωρα η κοντα σε δυο βαρδιες να δουμε τι παιζει

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Θελει κανεις που να χει αμαξι να κατεβουμε?Απο δυτικα ειμαι.Βοηθαω στα καυσιμα εννοειται,μπορουμε να παμε σε καλη ωρα η κοντα σε δυο βαρδιες να δουμε τι παιζει
Αν ήθελες και με τα μέσα* δε θα έλεγα όχι για 5η μέρα σερί... :rockon:
*δεν κατεβάζω σχεδόν ποτέ αμάξι στα μέρη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
Αν ήθελες και με τα μέσα* δε θα έλεγα όχι για 5η μέρα σερί... :rockon:
*δεν κατεβάζω σχεδόν ποτέ αμάξι στα μέρη
Καλα εμεις δε μενουμε και κοντα για να παιρνουμε ο ενας τον αλλον κ να παρκαρουμε παραεξω οπως καναμε.Με τα μεσα εχει πολυ κουραση το πραγμα εδω σε μενα,γι αυτο το πα το αμαξι οχι για τη χλιδα χαχα,το αναβεκατεβασμα χωρις μετρο/ηλεκτρικο ειναι μια ταλαιπωρια σκετη κ δε θελω αγχος κ πολυ χαμενο χρονο στην επιστροφη,περασα Παρασκευη κ εβλεπα φωτακια αλλα δε σταματουσα λογω δρομολογιου δουλειας ενω ηθελα

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.577
Πόντοι
3.491
Το πρωϊνό "καρέ" από Ιάσωνος (στα 2άρια) μου θυμίζει πάντα μέρος από το Salò του μοναδικού Pier Paolo Pasolini.
Την εικόνα ήλθαν να συμπληρώσουν η εταίρα Άννα μαζί με την τσατσά που στέκονταν έξω στο κεφαλόσκαλο του οίκου Ι.1β , παρατηρώντας το θέαμα και μη έχοντας τι να κάνουν λόγω αναδουλειάς.

Βλέποντάς με να βγαίνω από το 1α κάτι ψυθήρισαν.
Είχα πάει πρωινή καταδρομική στο κορίτσι που όλοι αγαπάμε !
Έδωσα διπλό παράβολο και λέει η υπηρεσία : ντίο φορές ;
- όχι απαντώ, μία φορά.
Ανταπαντά : - α ! ειιιικουσι λιπτά!
Ναι λέω !

Τίμια πάντως με την αναλογία παράβολου χρόνου.
Εννοείται πως τα 20' (18' για την ακρίβεια) ήταν μια μικρής διάρκειας συνεδρία ψυχοσεξουαλική.
Δλδ κάνεις αυτό που θέλεις και παράλληλα εκμεταλλεύσαι μεθοδολογία της ψυχιατρικής ανάλυσης προς όφελος δικό σου.

Στην τελική να πάνε να γαμηθούν οι ανίκανες ελεηνίδες με ότι βρουν.
Σεβασμός σε όσες εργαζόμενες σέβονται τον πελάτη και τιμούν την εργασία τους/ λειτούργημα που επέλεξαν να κάνουν.
Υπήρξαν αρκετές από παλιά και εξακολουθούν αρκετές ακόμη .

Συνημμένα

• IMG_20250803_100217.jpg
    IMG_20250803_100217.jpg
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 20
Τελευταία τροποποίηση:

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.577
Πόντοι
3.491
Τατιανα τώρα live σύναξη από πρεζακια απ' έξω άνω των 50 η κυρία αλλά τρομερό κορμί, τη ψυχή έχουν 10 ευρω. Αισχρή τσατσά παίζει να φώναξε συναγωνιστή στα 6 λεπτά. Η μιλφαρα ντουζαριστηκε και μου ήρθε απίστευτη αρχιδοπεριποιηση δεν με καβάλησε που ζήτησα και ήρθε το τέλος ιεραποστολικά. Το κάναμε και αυτό δεύτερη δε νομίζω. Πήγα πιο πολύ λόγω ετεροχρονισμένης καυλας από τη χθεσινή τσάρκα.

Μύστης μετά από μένα πήρε 20 λεπτό και άλλοι 2 μετά λόγω αναμονής έφυγαν.
Ήμουν ο μύστης γιατρέ μου ! ️

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.340
Πόντοι
19.236
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom